İsmimizi fenomist.com olarak değiştirdik! +12 yıllık marka adımız instatakipci.com fenomist.com olarak değişmiştir.
Daha Fazla

Facebook Hizmetleri Veren En İyi 7 Site

Facebook sosyal ağlar içerisinde en eski ve en büyük veriye sahip uygulamalardan biridir. Hızla büyüyen sosyal medya dünyası içerisinde Facebook , sadece belirli bir yaş kitlesi tarafından tercih edilse de hala büyük bir reklam niteliği taşımaktadır. Çünkü Facebook’un reklam seçenekleri ve demografik özellikler açısından daha detaylı bir altyapısı vardır. Bu sebeple Facebook Business Manager reklam paneli yaygın bir şekilde tercih edilmektedir.

Sosyal medya hizmetleri içerisinde, Facebook uygulaması olmadan isabetli reklam stratejileri uygulamanız çok zordur. Çünkü Facebook reklam paneli size hedef kitlenizi seçme konusunda daha geniş ayrıcalıklar tanır. Ayrıca bu reklam çalışmalarının yanında, profilinizin ivmesini arttırmak için Facebook takipçi hizmetleri konusuna da ağırlık vermelisiniz. Çünkü insanların profilinizi ziyaret ettiğinde yüksek takipçili ve prestijli bir hesapla karşılaşması sizin için büyük bir avantajdır. Rakiplerinizin neredeyse hepsi etkileşim çalışmaları yapmaktadır.

Peki siz bu seviyeyi yakalamak için hangi Facebook hizmetleri sitelerini tercih etmelisiniz? Bu yazımızda size en iyi Facebook hizmetleri veren 7 siteyi listeledik;

  1. Instatakipci.com
  2. Instagramtakipcisatinal.com
  3. Takipcisatinal.org
  4. Instagramdeposu.com
  5. Takipci.market
  6. Takipci.shop
  7. Turkishgram.com 

Bu yazı ilginizi çekebilir: Facebook Virüsü Temizleme

Instatakipci.com

Instatakipci.com, en bilinen ve en kaliteli sosyal medya hizmetleri sitesidir. 2012 yılından beri Facebook hizmetleri konusunda da bu sektörün en güvenilir sitelerinden birisidir. Bunun en büyük sebebi takipçi hizmetleri adlığınızda düşme ihtimaline karşın belirli bir süre içerisinde tekrar takipçi yenilemesi yapmalarıdır. Yanı sıra müşteri hizmetleri konusunda değerlendirecek olursak 7/ 24 kesintisiz bir şekilde tüm sorularınızı yanıtlayacak çok geniş bir ekip bulunmaktadır. Sitenin satın alma sürecindeki hizmet altyapısını değerlendirdiğimizde sorunsuz bir yapı ile karşılaşıyoruz. Tüm bu faktörler göz önüne alındığında tabi ki Instatakipci.com sitesini 1.sıraya yazmamız kaçınılmaz bir durum oluyor.

Facebook takipçi hizmeti

Facebook Takipçi Hizmeti

Instatakipci Facebook takipçi hizmeti, bireysel profilleriniz veya şirket profilinizin etkileşim oranlarını yüksek seviyelere getirmek için satın alabildiğiniz takipçi hizmetleridir. Instatakipci.com takipçi hizmetleri konusunda birçok farklı seçenekleri ile sizlere ayrıcalıklar tanır. Örneğin Facebook takipçi hizmetleri konusunda; Türk gerçek, Türk bot, yabancı gerçek ve yabancı bot olmak üzere 4 ayrı seçenek mevcuttur.

Facebook Takipçi Hizmeti Avantajları

Instatakipci.com birçok sosyal medya hizmetleri konusunda size avantajlar sağlamaktadır. Bu avantajlar hem daha kaliteli hizmet hem de daha ucuz takipçi servisidir.

Tüm sorularınızın cevabını yanıtlayabilecek 7/24 müşteri hizmetleri servisi bulunmaktadır. Takipçi hizmeti avantajları başlıca şunlardır;

  • Profilinizin organik bir biçimde büyümesini sağlayan aktif ve gerçek takipçiler
  • Sahte takipçi bulunmamaktadır
  • Gelişmiş kitle ve hedefleme seçenekleri
  • Şifresiz işlemler
  • Ucuz bir hizmet
  • Anında teslimat
  • Güvenilir ödeme seçenekleri
  • Promosyonlar

Facebook Beğeni Hizmeti

Instatakipci Facebook beğeni hizmeti, kişisel profiliniz içerisindeki içeriklerin beğeni sayılarını arttırmaya yönelik yapılan hizmettir. Instatakipci.com beğeni hizmetini diğer hizmetlerden ayırt eden özelliği ise anında beğeni ve aktif gerçek takipçiler tarafından beğeni hizmetidir.

Facebook Yorum Hizmeti

Instatakipci Facebook yorum hizmeti, Facebook uygulaması içerisinde paylaştığınız içeriklerinizin altına aktif ve gerçek kullanıcılar tarafından yorum yapılması hizmetidir. Facebook yorum hizmeti sayesinde gerçek takipçilerden yorum aldığınızda, Facebook algoritması içeriğinizi bu yorumlar doğrultusunda ön sıralara çıkarmaktadır. Bu sebeple Instatakipci yorum hizmeti sıkça tercih edilmektedir.

Facebook Etkileşim Hizmeti

Facebook etkileşim hizmeti, gönderilerinizin beğeni, yorum ve takipçi sayılarını yükseltmek için yapılan çalışmaların tümüdür. Beğeni, yorum ve takipçi hizmetleri gibi hizmetlerden faydalandığınızda etkileşiminiz doğrudan artmaktadır. Bu sebeple bunun ismi etkileşim hizmetleridir.

İlgili blog yazımıza göz atabilirsiniz: Facebook’da Beni Takip Eden ve Etmeyenleri Görme

Instatakipci Facebook Hesap Büyütme Rehberi

Instatakipci.com Facebook hizmetleri vermesinin yanı sıra, Facebook kullanıcılarına ücretsiz olarak destek sağlamaya da devam ediyor. Oluşturduğu ücretsiz içerikler ile Facebook hesap sahiplerinin daha aktif olmalarını ve daha fazla etkileşim kazanmalarını hedefliyor. İşte bu amaç ile oluşturulmuş tamamen ücretsiz olarak sunulan Facebook hesap rehberini de sizler ile paylaşıyoruz.

Instagramtakipcisatinal.com

Instagramtakipcisatinal, listemizin 2.sırasında ki sosyal medya hizmetleri sitesidir. Sosyal medya hizmetleri konusunda uzun yıllar sektörde emek veren bir sitedir. Etkileşim ve erişim oranlarını arttırmak için çeşitli yöntemler ve geliştirmeler yapmaktadırlar. Sitenin sosyal medya konsunda kullanıcılar fayda sağlayacak ücretsiz araçları da mevcuttur. Müşteri hizmetleri konusunu değerlendirdiğimiz de oldukça yeterli seviyede olduğu görülmektedir.

Facebook hizmetleri

Facebook Takipçi Hizmeti

Instagramtakipcisatinal.com sitesi Facebook takipçi hizmeti konusunda geniş seçenekler sahip ve hesaplı bir sitedir. Size gönderilen takipçiler aktif ve gerçektir. Bunun yanı sıra takipçiler anında teslimat ile size gönderilir.

Facebook Beğeni Hizmeti

Kişisel profilinizde veya işletme profilinizde paylaştığınız içerikler Instagramtakipcisatinal.com beğeni hizmeti sayesinde istediğiniz beğeni seviyelerine gelmektedir. Genellikle beğeni hizmetlerini kaliteli kılan şey, beğenen kullanıcıların kalitesi ile ölçülmektedir. Instagramtakipcisatinal.com Facebook beğeni hizmeti ağırlıklı olarak kaliteli kullanıcılar tarafından beğenilmenizi sağlamaktadır.

Facebook Yorum Hizmeti

Facebook uygulamasında gönderilerinizin yorum sayıları içeriğinize olan ilgiyi simgelemektedir. Aynı zamanda Facebook algoritması tarafından içeriğinizin yorum sayısı ile orantılı olarak bir öne çıkma durumu söz konusudur. Instagramtakipcisatinal.com sitesi yorum hizmeti konusunda da oldukça yeterli bir sitedir. Genel olarak geniş seçeneklere sahip bir altyapıya sahiptir.

Takipcisatinal.org

Takipcisatinal.org sayfası listemizin 3.sırasında yer alan sosyal medya hizmetleri sayfasıdır. Bu hizmet sayfası özellikle takipçi ve beğeni konusunda ön plana çıkmaktadır. Bu sayfadan alacağınız takipçiler yüksek kaliteli ve aktif takipçilerdir. Ayrıca beğeni hizmetleri konusunda ışık hızında bir anında teslimat gerçekleştirirler. Hangi içeriğiniz olursa olsun hem güvenli bir şekilde hem de kaliteli bir şekilde bu hizmet sitesinden alışveriş yapabilirsiniz.

Facebook hizmetleri veren siteler

Facebook Takipçi Hizmeti

Takipcisatinal.org sitesi takipçi sayılarınızı arttırmak için satın aldığınız takipçi hizmetleridir. Takipçi sayıları genellikle sosyal medya uygulamaları üzerinde ne kadar büyük olduğunuzu temsil etmektedir. Bu sebeple takipçi hizmetlerinden faydalanıyor olmanız çok önemlidir. Takipcisatinal.org sayfası size bu konuda büyük oranda yardımcı olacak bir sayfadır.

Facebook Beğeni Hizmeti

Takipcisatinal.org beğeni hizmetleri servisinde de oldukça başarılı bir sitedir. Ayrıca içeriklerinizin kaliteli kullanıcılar tarafından anında beğenilmesini istiyorsanız Takipcisatinal.org adresini tercih edebilirsiniz.

Facebook Yorum Hizmeti

Takipcisatinal.org Facebook yorum hizmeti, gönderilerinizin altına kaliteli kullanıcılar tarafında yorum yapılabilmesi hizmetidir. Yorum hizmeti profilinizin öne çıkması adına oldukça önemli yer taşımaktadır. Bu sebeple takipcisatinal.org yorum hizmeti ile içeriklerinizin popülaritesini kolay bir şekilde arttırabilirsiniz.

Instagramdeposu.com

Instagramdeposu.com doğru planlanmış tasarımı ve beğeni hizmetleri ile ön plana çıkmaktadır. Bu sosyal medya hizmetleri sitesi listemizin 4.sırasında yer almaktadır. Genellikle hizmet fiyatları cebinize uygun seviyededir ve kalitelidir. Müşteri hizmetleri konusunda da yeterli seviyededir. Özellikle müşteriye yaklaşımları konusunda oldukça özenli olan Instagramdeposu sadece Instagram değil Facebook hizmetlerinde de oldukça başarılıdır.

En iyi Facebook hizmetleri veren siteler

Instagramdeposu.com Takipçi Hizmeti

Instagramdeposu Facebook takipçi hizmetleri konusunda oldukça tecrübeli bir sayfadır. Bu tecrübenin büyük bir bölümü Instagram üzerinden olsa da, Facebook konusunda da oldukça iyi seviyededir. Ayrıca Facebook takipçi hizmeti almak isterseniz Instagramdeposu.com tercih edebileceğiniz bir hizmet sayfasıdır.

Instagramdeposu.com Beğeni Hizmeti

Facebook uygulamasında beğeni içeriklerinizin değer gördüğü anlamına gelmektedir. Bu sebeple Instagramdeposu.com sitesi üzerinden beğeni hizmeti satın alıp bu değeri kolay bir şekilde yaratabilirsiniz.

Instagramdeposu.com Yorum Hizmeti

Instagramdeposu.com Facebook yorum hizmetleri, profilinizin istediğiniz oranda yorum almasını sağlayan yorum hizmetidir. Bizim değerlendirmelerimiz neticesinde Instagramdeposu.com oldukça başarılı bir hizmet sunmaktadır.

Takipci.Market

Takipci.market isminden anlaşılacağı üzere takipçi hizmetleri konusunda oldukça verimli bir hizmet sitesidir. Takipçi.market sosyal medya hizmetleri sitesinin en belirgin özellikleri takipçi hizmetleri ve beğeni hizmetleridir. Ayrıca listemizin 5.sırasında olmaya hak kazanan Takipci.market sitesi sosyal medya hizmetleriniz konusunda her zaman faydalanabileceğiniz bir sitedir.

Takipci market Facebook hizmetleri

Takipci.market Takipçi Hizmeti

Facebook takipçi hizmeti sitesi profilinizdeki takipçi sayılarının artması için satın alabileceğiniz bir hizmettir. Takipçi hizmeti konusunda Takipci.market hem geniş seçenekleri ile hem de kaliteli takipçi hizmetleri ile tercih edebileceğiniz bir hizmet sayfasıdır.

Takipci.market Beğeni Hizmeti

Facebook etkileşimleri içerisinde beğeni sayısı önemli bir konumdadır. Bu sebeple Takipci.market beğeni hizmeti sitesinden faydalanıp beğeni sayılarınızı arttırabilirsiniz.

Takipci.market Yorum Hizmeti

Takipci.market Facebook yorum hizmeti konusunda da oldukça başarılıdır. Bununla beraber yorum seçenekleri üzerinden Türk gerçek yorum hizmeti, Yabancı gerçek yorum hizmeti, Türk bot yorum hizmeti ve son olarak Yabancı bot yorum hizmeti bulunmaktadır.

Takipci.Shop

Takipci.shop sosyal medya hizmetleri sitesi yaygın bir şekilde tercih edilen bir sitedir. Listemizin 6.sırasında yer alan Takipci.shop sitesi kullanıcılarına sosyal medya konusunda oldukça faydalı bloglar sunmaktadır. En bariz öne çıkan özelliği ise kullanıcılarına sosyal medya konusunda problem yaşadıkları çözüm sunmasıdır. Bunun yanında tabi ki takipçi, beğeni ve yorum hizmetleri konusunda da oldukça başarılı bir seviyededir.

Takipci shop Facebook hizmeti

Facebook Takipçi Hizmeti

Takipci.shop Facebook takipçi hizmeti sitesi hızlı ve kaliteli bir şekilde profilinize takipçi gönderimi sağlayan bir hizmettir. Ayrıca bireysel hesabınızda olsa firma hesabınız da olsa verilen takipçi hizmetlerinin niteliği oldukça yüksektir.

Facebook Beğeni Hizmeti

Takipci.shop Facebook beğeni hizmeti, içeriklerinizin belirlediğiniz oranda beğenilmesini sağlayan beğeni hizmetidir. Bununla beraber beğeni hizmetleri içeriklerinizin daha prestijli görünmesi açısından tercih edebileceğiniz bir hizmettir.

Facebook Yorum Hizmeti

Takipci.shop Facebook yorum hizmeti, gönderilerinizin istediğiniz kalitede kullanıcılar tarafından yorum alması hizmetidir. Bu hizmet sayesinde gönderilerinizin öne çıkmasını sağlarsınız. Ayrıca içeriklerinizin altında ne kadar fazla yorum olursa o kadar popüler bir görünüm elde etmiş olursunuz.

Turkishgram.com

Turkishgram listemizin son sırasında yer alan sosyal medya hizmetleri sayfasıdır. En belirgin özelliği ucuzluğuna göre yüksek kaliteli servislerinin olmasıdır. Açıkçası fiyat açısından cebinize en uygun sosyal medya hizmetleri sitesidir. Ayrıca Facebook hizmetleri konusunda takipçi, beğeni veya yorum hizmetleri almak isterseniz Turkishgram.com sitesini gönül rahatlığı ile tercih edebilirsiniz.

Turkishgram Facebook Hizmeti

Turkishgram.com Takipçi Hizmeti

Turkishgram Facebook takipçi hizmeti, Facebook profilinize dilediğiniz sayıda takipçi gönderimi sağlayan bir hizmettir. Ayrıca bu hizmet ile profilinizin daha prestijli bir görünümde olmasını sağlayabilirsiniz ve popüler bir görünüm sahibi olursunuz.

Turkishgram.com Beğeni Hizmeti

Turkishgram Facebook beğeni hizmeti, paylaştığınız veya paylaşmayı düşündüğünüz içeriklerinize beğeni hizmeti gönderimi sağlayan bir hizmettir. Ayrıca bu sitenin beğeni hizmeti değerlendirildiğinizde gözümüze çarpan en belirgin özellik fiyat performans açısından oldukça etkili olmasıdır.

Turkishgram.com Yorum Hizmeti

Turkishgram Facebook yorum hizmeti, içeriklerinizin belirlediğiniz ölçüde yorum almasını sağlayan yorum hizmetleridir. Yorum hizmetleri sayesinde Facebook profilinizdeki gönderilerin altına çeşitli yorumlar yapılmasını sağlayabilirsiniz. Turkishgram.com sitesinin bu konudaki farkı ise geniş seçenekleri ve cebe uygun yapıda olmasıdır.

Bu Yazıları da Sevebilirsiniz
Facebook Yardım Merkezi
Facebook Yardım Merkezi

Facebook Yardım Merkezi, kullanıcıların Facebook platformunu daha iyi anlamalarına ve kullanmalarına yardımcı olmak amacıyla sunulan bir online kaynak...

Facebook Sayfası Nasıl Geliştirilir?
Facebook Sayfası Nasıl Geliştirilir?

Her geçen gün Facebook uygulamasına üye olan insanların sayısında artış yaşanmakta ve üyelerin açtığı sayfaların oranı da benzer şekilde yükselmektedi...

Bloğumuzu beğendiyseniz Instagram hizmetleri veren en iyi 7 site yazımızı da okuyabilirsiniz. Ayrıca Instagram ve Facebook bağlama için de sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.

Facebook Takipçi ve Beğeni Fiyat Karşılaştırma Tablosu

Site Adı Takipçi Fiyatı (100 adet) Beğeni Fiyatı (100 adet) Gönderim Hızı Puan
Instatakipci.com 6.90 TL6.95 TL Anında Teslimat %98
Instagramtakipcisatinal.com 6.90 TL6.85 TL Anında Teslimat %92
Takipcisatinal.org 6.85 TL6.75 TL Anında Teslimat %90
Instagramdeposu.com 6.50 TL 6.70 TL Anında Teslimat %88
Takipci.market.com 6.60 TL 6.50 TL Anında Teslimat %82
Takipci.shop.com 6.30 TL 6.40 TL Anında Teslimat %80
Turkishgram.com 6.25 TL 6.30 TL Anında Teslimat %80

Hakkında Sıkça Sorulan Sorular

Genellikle Facebook hizmetlerinin kalitesini gelen takipçinin gönderim hızından, kalitesinden ve takipçi gönderimi sonrası düşen takipçi oranından anlayabilirsiniz.

Sizin için listelediğimiz hizmetlerini kullanırken hiçbir şifre girişi yapmanız gerekmez.

Facebook hizmetleri konusunda güvenilir olmayan ve zararlı yazılım programları ile yapılmış siteler vardır. Sizin için düzenlediğimiz siteler tamamen zararsız ve güvenli sitelerdir.

Listedeki Facebook hizmetlerinin sadece belirli ürünlerinde 6 ay süre zarfı içerisinde refil garantisi bulunmaktadır.

Bu tarz hizmetleri bizim listemizdeki sitelerden aldığınızda hesabınız kapatılmaz. Çünkü hizmet alırken hiçbir şifre ve bilgilerinizi paylaşmıyorsunuz.

Listemizdeki Facebook hizmetlerini almanın avantajları oldukça fazladır. Bunlar başlıca; erişim ve etkileşim oranlarının artması, keşfete düşme ve prestijli bir görünümdür. Dezavantajı ise yanlış kullanımda profilinizi oldukça tutarsız gösterir.

Enes Bulut

Yazılar: 467

Ben Enes Bulut, 2014 yılında Yeditepe Üniversitesi Reklamcılık bölümünü tamamladıktan sonra İçerik Yazarlığı ve Editörlük alanına yöneldim. Bu alanda yaklaşık 6 yıldır Instatakipci.com bünyesinde çalışıyorum. Sosyal medya ve dijital pazarlama uzmanlık alanım olmak üzere birçok konuda özgün ve özel... Devamını Oku

Bu Yazıları da Sevebilirsiniz
Facebook Hizmetleri Veren En İyi 7 Site Hakkında 2 Adet Ziyaretçi Yorumu

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

(Toplam: 31 Ortalama: 5 )

2 yorum

  1. Arif Pala
    Arif Pala

    Merhaba, Facebook sayfam çalındı ve erişimim kalmadı, Facebook destek birimlerinin hemen hemen hepsine yazdım ancak sonuç sıfır cevap bile vermiyorlar, sayfamı çalanlarda erotik paylaşımlar yapmaya devam ediyor ve Facebook bununla ilgilide hiç bir şey yapmadı, sayfamı nasıl geri alabilirim bu konuda bilgisi olan var mı?

    • İclal Bozdemir
      İclal Bozdemir

      Hesabın size ait olduğunu doğrulayamazsanız maalesef hesabı kapatmazlar.