İsmimizi fenomist.com olarak değiştirdik! +12 yıllık marka adımız instatakipci.com fenomist.com olarak değişmiştir.
Daha Fazla

Foursquare Hesap Silme Nasıl Yapılır ?

Foursquare hesap silme işleminin tüm detaylarını bu blogda sizler için derledik. Foursquare 2009 yılında hayatımıza giren bir sosyal medya uygulamasıdır. Kısa zamanda uygulamanın bu kadar popüler olmasının temel sebebi, daha önce bu formatta bir sosyal medya mecrasının olmamasından kaynaklanmaktadır.

Akıllı telefonlar artık günümüzde hemen hemen herkes tarafından kullanılan önemli bir araç olarak karşımıza çıkmaktadır. O kadar sık kullanılıyor ki, artık neredeyse pek çok ihtiyacımızı bu cihazlar üzerinden gerçekleştirebiliyoruz. Akıllı telefonlara yüklenen binlerce uygulama sayesinde artık bizden binlerce kilometre uzakta olan arkadaşlarımıza bile yediklerimizi, içtiklerimizi ve hatta konumumuzu bile paylaşabiliyoruz. Bu doğrultuda karşımıza Foursquare uygulaması çıkmaktadır. Uygulama şu anda dijital marketlerde bulunmamaktadır. Çünkü farklı bir isim ile çalışmaktadır. 

Foursquare konum ekleme, telefonlardaki GPS teknolojisinden faydalanarak, kullanıcıların konumunu bulmaktadır. Kişiler de aynı Facebook gibi bir platform üzerinde diğer arkadaşlarıyla bu konumu paylaşabilmektedir. Uygulamayı kullanabilmeniz için bir mobil cihazınızın olması ve bu cihazınızın da internet bağlantısının olması gerekmektedir. Yapılan araştırmalar 2011 yılında uygulamanın 10 milyon kullanıcıya eriştiğini ortaya koymuştur. Artık geçen zaman içerisinde bu kullanıcı sayısının kaça katlandığı tahmin edilmemektedir.

Foursquare Kullanımı

Foursquare hesap silme işlemini açıklamadan önce uygulamanın kullanımından bahsetmemiz daha doğru olacaktır. Uygulamanın kullanımı çok kolaydır. Günümüzde “Swarm” ismi ile hizmet vermeye devam etmektedir.

Foursquare Ana Sayfa

Uygulama içerisindeki başlıklar şunlardır:

  1. Arkadaşlar Sekmesi: Burada eklemek istediğiniz ya da eklediğiniz arkadaşlarımızı görebilirsiniz. Eğer bir kişiyi arkadaş olarak eklediyseniz, ne yaptıklarını görebilirsiniz.
  2. Keşfet Sekmesi: Keşfet seçeneğine tıkladığınız zaman GPS’e göre size en yakın mekânın ya da arkadaşlarınızın önerisi gelecektir.
  3. Liste Sekmesi: Yapılacak ya da gidilecek yerlerinizin listesini burada tutabilirsiniz. Uygulamada oldukça sık kullanılan bir sekmedir.

Foursquare Nasıl Silinir?

Foursquare silme işlemi, uygulamadan ayrılmak isteyenlerin en çok sorduğu soruların başında gelmektedir. Uygulamaya girmenin kolay olduğu gibi, çıkmanın da çok kolay olduğunu söyleyebiliriz. Çeşitli sebeplerden dolayı uygulamayı kullanmak istemeyebilirsiniz. Bu durumda Foursquare hesap sil işlemini gerçekleştirmeniz gerekecektir.

foursquare hesap silme

Foursquare kapatma işlemi için şu adımları izlemeniz yeterli olacaktır:

  1. İlk olarak “Foursquare Hesap Silme” linkine tıklamanız gerekmektedir. Bu sayede, uygulamanın hesap silme bölümüne direkt olarak yönlendirilebileceksiniz.
  2. Daha sonra çıkan sayfada karşınıza bir telefon numarası ve e posta bilginizi isteyen bir kutucuk gelecek, doldurun.
  3. Sonra hesabınıza şifrenizle beraber giriş yapın.
  4. Uygulama karşınıza, neden ayrıldığınıza dair bir soru yöneltecek. Size de bunun, için şıklar sunacak. Eğer şıklar size uygun değilse, “Diğer” seçeneğine tıklayabilirsiniz.
  5. Son olarak “Deletece Acoount” seçeneğine tıklayın.
  6. Artık hesabınızın silinmesi için son olarak şifrenizi yeniden silmeniz istenecektir.

Tango Hesap Silme hakkında bilgi almak için tıklayın!

Bu Yazıları da Sevebilirsiniz
Sosyal Medya Yönetimi Rehberi
Sosyal Medya Yönetimi Rehberi

Sosyal medya, günümüzde işletmelerin hedef kitleleriyle etkileşim kurmasının ve markaların bilinirliğini arttırmasının en etkili yollarından biri hali...

Sosyal Medya İle Para Kazanma Rehberi
Sosyal Medya İle Para Kazanma Rehberi

Sosyal medya, günümüzde sadece kişisel paylaşımlar yapmanın ötesine geçerek bir gelir kaynağı haline gelmiştir. İster bir influencer olun, ister bir g...

Foursquare hesap silme işlemi görüldüğü gibi çok kolaydır. Uygulamayı sadece kaldırırsanız, hesabınız silinmeyecektir. Bunun için mutlaka, yukarıdaki adımları izleyerek, hesabınızı tamamen silmeniz gerekmektedir.

https://www.youtube.com/watch?v=e-ZUnHN0JMU

Sosyal medya hesaplarınız ile alakalı son güncellemeler ve bilgiler bu kategoride!

Hakkında Sıkça Sorulan Sorular

Gezilen ve görülen mekanların puanlanmasına ve orada bulunan kişilerin bu mekanlar hakkında olumlu veya olumsuz yorumlar yapmasına olanak sağlayan bir uygulamadır.

Uygulamayı kullanmak için herhangi bir ücret ödemeniz gerekmez. Tamamen ücretsiz bir şekilde kullanabilirsiniz.

Uygulamayı kullanmak için oluşturmuş olduğunuz hesabınızı isteğiniz dahilinde kolay bir şekilde silebilirsiniz. Bu konuda detaylı bilgi edinmek için blog yazımızdan yararlanabilirsiniz.

Yapılan konum paylaşımları güvence altındadır ancak art niyetli kişilerden zararlı yollar için kullanılabilir.

Foursquare’nın ilk temel versiyonudur. Swarm uygulaması daha sonra Foursquare ile birleştirilmiştir.

Uygulamayı kullanmak için en azından 13 yaşında olmak gerekmektedir.

Enes Bulut

Yazılar: 467

Ben Enes Bulut, 2014 yılında Yeditepe Üniversitesi Reklamcılık bölümünü tamamladıktan sonra İçerik Yazarlığı ve Editörlük alanına yöneldim. Bu alanda yaklaşık 6 yıldır Instatakipci.com bünyesinde çalışıyorum. Sosyal medya ve dijital pazarlama uzmanlık alanım olmak üzere birçok konuda özgün ve özel... Devamını Oku

Bu Yazıları da Sevebilirsiniz
Foursquare Hesap Silme Nasıl Yapılır ? Hakkında 2 Adet Ziyaretçi Yorumu

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

(Toplam: 52 Ortalama: 5 )

2 yorum

  1. Pinar Inonu
    Pinar Inonu

    Foursquare Hesap Silme işlemini gerçekleştirdikten sonra bilgilerim tamamen kaybolur mu ?

  2. Guler Emre
    Guler Emre

    Ne zamandır hesabımı kapatmaya çalışıyordum. Foursquare kapatma ile ilgili yazdığınız yazının çok yararı dokundu. Teşekkürler