İsmimizi fenomist.com olarak değiştirdik! +12 yıllık marka adımız instatakipci.com fenomist.com olarak değişmiştir.
Daha Fazla

Instagram Hesabıma Giriş Yapamıyorum Nedenleri Çözümleri

Sosyal medya uygulaması Instagram birçok sevilen özelliği ile kullanıcıların gönlünde taht kurmayı başardı. Ancak bazı zamanlarda yine aynı kullanıcılar Instagram ile yaşadıkları sorunlar nedeniyle çok fazla vakit ya da nakit kaybı ile karşılaşabiliyorlar. “Instagram hesabıma giriş yapamıyorum” da bu sorunlardan biri ve bu sorunu çözmek için de önce nedenini bulmak gerekiyor.

Instagram Hesabıma Giriş Yapamıyorum Sebepleri

Instagram’ın sürekli kendini geliştiren bir yapısı var. Bu yapı sayesinde uygulama neredeyse bir milyara yakın kullanıcıya sahip ve bu kullanıcıların yaklaşık beş yüz milyonu sevilen sosyal medya uygulamasına her ay giriş yaparak en az bir gönderi paylaşıyor. Bu paylaşımlar sayesinde karlılığını ve reklam veren sayısını da her geçen gün arttıran Instagram kullanıcılarının bazı sorunlarına maalesef çözüm bulmakta zorlanıyor.

Instagram hesabına giriş yapamama sebepleri olarak şunlar sıralanabilir:

  • Telefon numarasının değişmesi.
  • Şifrenin unutulması, yanlış girilmesi.
  • Instagram hesabının çalınması.
  • Instagram tarafında 500 internal server error yani sunucu hatası yaşanıyor olması.
  • Hesabın istek dışı dondurulması.
  • İnternet bağlantınızda sorun olması.

Instagram hesabına giriş sorunu çözümleri için ise şunları sıralayabiliriz:

  • Instagram yardım sayfasından Instagram’a neden giriş yapamadığınıza dair mesaj iletmek.
  • Instagram şifresini değiştirmek.
  • Çalınan hesaplar için Instagram Yardım Merkezi ile iletişime geçmek.
  • İnternet bağlantısını kontrol etmek.
  • Telefonunuzu kapatıp tekrar açmak.
  • Uygulamanın güncel olduğundan emin olmak.
  • Instagram uygulamasını silip tekrar yüklemek.

Telefon Numaram Değişti Giriş Yapamıyorum

Bu sorunların ilki Instagram telefon numarasının değişmesi ya da kayıtlı telefon numarasının bulunduğu hat ile cihazın çalınması sonucu ortaya çıkıyor. Eğer numaranızı değiştirir ya da telefonunuzu çaldırırsanız iki faktörlü kimlik doğrulama özelliği yüzünden Instagram hesabınıza giriş yapamayabilirsiniz.

Bu nedenle Instagram yardım sayfasına giderek Instagram’a hesabınıza neden giriş yapamadığınızı anlatan bir mesaj göndermelisiniz. Ardından Instagram yetkilileri size bir kod gönderecektir. Bu kodu beyaz bir dosya kağıdının üzerine yazarak, kağıtla birlikte bir öz çekim yapmanız ve bunu Instagram’a geri göndermeniz gerekiyor.

Bu işlemlerin ardından Instagram size bir kurtarma şifresi ya da bağlantısı gönderecektir. Ancak bu işlemler 1 ile 15 gün arası sürebilir.

Şifremi Unuttum Giriş Yapamıyorum

Diğer bir Instagram hesabına giriş yapamama nedeni şifrenizi unutmuş olmaktır. Bu durumda yapmanız gereken şifre yenileme işlemi için kullanıcı adınızı yazmak ve mail adresinize şifre sıfırlama bağlantısının gelmesini beklemek. Bu süre zarfında e-posta adresinizin gelen kutusunu ve spam kutusunu kontrol etmeyi ihmal etmeyin. Kurtarma bağlantısı size ulaştığında bağlantıya tıklayarak yeni bir şifre belirleyebilirsiniz.

Bu işlem yaklaşık 15 ile 20 dakika sürmektedir ve uygulamak çok kolaydır. Instagram’ın ve bizim anlattığımız adımları izlerseniz hiçbir zorluk yaşamazsınız.

Instagram Şifremi Unuttum yazımız üzerinden neler yapabileceğinizi adım adım öğrenebilir, instagram giriş yapamıyorum sorununuzun çözümlerini görseller ile bulabilirsiniz.

instagram şifremi unuttum giriş yapamıyorum

Instagram Hesabım Çalındı Ne Yapmalıyım ?

Instagram hesabın çalınması durumunda ise telefon numaranız değişmiş gibi işlem yapmalısınız.

Yardım merkezine giderek kişisel bilgilerinizi verdikten sonra derdinizi anlatan bir metin ile birlikte Instagram’a başvuru yapın. Ardından Instagram’ın size geri dönmesini bekleyin.

Ne yazık ki şu an için çalınan hesaplar için yapılabilecek çok bir şey yok. Çalınan hesaplar için kurtarma işlemlerini yalnızca Instagram yardım merkezi yapabiliyor. Instagram Yardım Merkezi ile iletişime geçerek instagrama giremiyorum sorununuza çözüm arayabilirsiniz.

Instagram Şifrem Doğru Ama Hesabıma Giremiyorum

Instagram şifreniz doğru olmasına rağmen hesabınıza giremiyorsanız, aşağıdaki adımları deneyin:

  • Hesap Durumu: Hesabınızın kısıtlanıp kısıtlanmadığını kontrol edin.
  • Şifre Sıfırlama: “Şifremi Unuttum” seçeneğini kullanarak şifrenizi sıfırlayın.
  • Güncellemeler: Instagram uygulamasının güncel olduğundan emin olun.
  • Önbellek Temizleme: Tarayıcı veya uygulama önbelleğini temizleyin.
  • Cihaz Değişimi: Farklı bir cihaz veya tarayıcı ile giriş yapmayı deneyin.
  • Güvenlik Kontrolleri: Girişte istenen doğrulama kodlarını girin.
  • Destek: Instagram destek birimiyle iletişime geçin.

500 Internal Server Error

Eğer Instagram hesabınıza giriş yapmayı denediğiniz de bu hatayı alıyorsanız bunun sebebini merak ediyor olabilirsiniz. Instagram 500 Internal server error hatası Instagram’ın kendisinden kaynaklanmaktadır. Bu da demek oluyor ki bu durumu düzeltebilmek için sizin yapabileceğiniz bir şey yok. Bir kaç saat bekleyerek tekrar instagram login yani giriş yapmayı deneyin eğer düzelmezse yetkililerin hataları düzeltmesi için belki bir gün bile beklemek gerekebilir.

Instagram uygulamasının çökmesi ise son zamanlarda sık sık yaşadığımız bir sorun. Bu sebeple instagrama giriş yapamıyorum sorununuzun sebeplerinden biri de uygulama taraflı sorunlar olabilir. Bunu anlamanın en iyi yolu ölçüm araçları kullanarak Instagramın çöküp çökmediğinin analizini almak olacaktır.

Eğer çöktüğünü teyit ettiyseniz, bu tarafta sizin yapabileceğiniz bir aksiyon yoktur. Düzelmesini bekleyerek düzenli olarak kontrol edin.

Insta Hesabıma Giremiyorum, Hesabım Kısıtlandı mı?

Instagram hesabınızın kısıtlanmış olabileceğine dair bazı işaretler şunlardır:

  • Hesap Uyarıları: Instagram’dan hesap hareketleriniz hakkında uyarı mesajları aldıysanız.
  • Hesaba Girişi, Beğeni ve Yorum Yapamama: Başkalarının gönderilerini beğenme veya yorum yapma işlemleri kısıtlanmış olabilir.
  • Takip Etme Kısıtlaması: Yeni hesapları takip edemiyorsanız.
  • DM Gönderememe: Direkt mesaj gönderme yetkiniz kısıtlanmış olabilir.

Bu belirtilerle karşılaşıyorsanız, hesabınız geçici olarak kısıtlanmış olabilir. Daha fazla bilgi ve kısıtlamaların nedenleri hakkında detaylı bilgi almak için Instagram Hareket Kısıtlaması Nedir? Neden Olur? başlıklı makaleyi inceleyebilirsiniz.

Hesabım İsteğin Dışında Donduruldu

Bu sorun en sık karşılaşılan sorunlardan biri. Eğer Instagram hesabınızın isteğiniz dışında dondurulduğunu fark ederseniz yapmanız gereken e-posta hesabınızı kontrol ederek, hesabınızın neden dondurulduğunu öğrenmeye çalışmak.

Eğer ki sorun bir gönderi veya şikayetlerse Instagram hesabınızı tekrar açtırabilirsiniz ancak eğer sorun Instagram toplum kuralları ile ilgili ise hesabınızı sonsuza kadar kaybetmiş olabilirsiniz.

Instagram kurallarını ihlal etmek, uygulamanın yöneticilerine hesabınızı ya da gönderinizi ortadan kaldırma yetkisi vermektedir. Bu nedenle Instagram’ın kurallarına uymaya çalışın eğer kuralları bilmiyorsanız hem web sayfasından hem de uygulama içinden bu kurallara ulaşabilirsiniz.

“Hesabın koşullarımızı ihlal ettiği için kapatılmıştır” hatasının çözümü yazımızı okuyarak detaylı bilgi edinebilirsiniz.

Başkaları tarafından kötü niyetli olarak şikayet edildiyseniz bu konuda Instagram yetkililerine gerekli şikayet ve bilgilendirmeyi yapmanız gerekiyor ki hesabınızı haklı bulunduğunuz takdirde size iade etsinler.

Instagram hesabıma giriş yapamıyorum sorunun başlıca nedenleri ve çözümleri bu şekildedir. Eğer siz daha farklı bir nedenden dolayı sorun yaşadığınızı düşünüyorsanız. Bize sorununuzu yorum olarak gönderebilirsiniz.

Instagram kullanımında güvenliği sağlamak adına sunulan bazı sistemler var. İki aşamalı doğrulama sistemi, telefon numaranızla doğrulama gibi birçok güvenlik önlemi bulunuyor. Bu güvenlik kontrolleri kullanıcıların hesaplarına izinsiz giriş yapılmasını engelliyor. Fakat bu güvenlik önlemleri zaman zaman kullanıcıların kendi hesaplarına da girmelerine engel olabiliyor.

Bu Yazıları da Sevebilirsiniz
Sosyal Medya Yönetimi Rehberi
Sosyal Medya Yönetimi Rehberi

Sosyal medya, günümüzde işletmelerin hedef kitleleriyle etkileşim kurmasının ve markaların bilinirliğini arttırmasının en etkili yollarından biri hali...

Sosyal Medya İle Para Kazanma Rehberi
Sosyal Medya İle Para Kazanma Rehberi

Sosyal medya, günümüzde sadece kişisel paylaşımlar yapmanın ötesine geçerek bir gelir kaynağı haline gelmiştir. İster bir influencer olun, ister bir g...

Kullanıcıların bu kısımda en sık yaşadığı sorun Instagram Güvenlik Kodu Gelmiyor sorunu. Hesabınıza giriş yapmanıza engel olan Instagram Güvenlik Kodu Gelmiyor sorunu ile karşılaşan kullanıcıların neler yapması gerektiğini öğrenmek için diğer yazımızı okuyabilirsiniz.

instagram giriş desteği

Internet Bağlantınızda Sorun Olması

İnternet bağlantınızda oluşan sorunlardan kaynaklı bir problem de yaşıyor olabilirsiniz. Kullanıcıların çoğu bu sebeple Instagram hesabına giriş sorunu alıyor.

  • İnternet bağlantısından kaynaklı Instagram giriş sorunu çözümü için:
  • Telefonunuzun uçak modunda olmadığından emin olun.
  • Wifi kaynaklı bir sorun olup olmadığını anlamak için wifidan çıkarak telefonunuzun internetine bağlanın.
  • Hattınızın açık olduğundan ve internetinizin olduğundan emin olun.
  • İnterneti açıp kapatın.

Instagram Giriş Desteği

Instagram’a giriş yapmak için bilgilerinizi girdiğinizde karşınıza bu sorun çıkıyor ise ekranda bulunan “giriş yapmak için yardım al” butonuna basarak işlemi başlatabilirsiniz.

Daha sonra karşımıza çıkan sayfada “Daha fazla yardıma mı ihtiyacın var?” yazısına tıklamamız gerekir.

Önümüze destek isteği gönderebilmemiz için bir sayfa açılacaktır. Sayfada bulunan “kaydolurken kullandığım e-posta adresim”  ve “iletişim e-posta adresim” bölümlerini doldurmamız gerekmektedir. Aşağıda bulunan seçenekler arasından “Hesabımda e-posta adresini biliyorum ancak bu hesaba giremiyorum” kısmını seçmemiz gerekir.

İlave detaylar ekle kısmına karşımıza çıkan sorunu yazıp “destek iste” butonuna basmamız yeterli olacaktır. Bu işlemin ardından mail adresinize bir kod gönderilecektir. Bu kodu bir kağıda yazıp yüzünüz görünecek şekilde kod ile çekildiğiniz fotoğrafı mail yoluyla Instagram yetkililerine ulaştırdığınızda geri dönüş sağlayacaklardır.

Uygulamaya Facebook Aracılığıyla Kayıt Olmak

Instagram’a üye olan kullanıcıların önemli bir kısmı direk olarak Facebook hesaplarıyla Instagram uygulamasına kayıt olmayı tercih ediyor. Bu durumda da kullanıcı otomatik olarak uygulamaya kayıt ediliyor.

Aslında buraya kadar bir sorun yok. Fakat Facebook bağlantısında bir sorun yaşandığında ya da Facebook’a erişilmediği zamanda kullanıcılar belli bir mail adresiyle üye olmadıkları için uygulama giriş aşamasında sıkıntılar yaşanabiliyor. Aslında bu noktada mail adresinin belli olduğunu söyleyelim.

Zira Facebook hesabınıza bağlı olan mail adresiniz Instagram içinde mail adresiniz oluyor. Fakat sorun belli bir şifrenin oluşmaması. En azından kullanıcının bunu bilmemesi. Bu sorunu çözebilmek içinde Facebook’a bağlı mail adresinizle Instagram şifre değiştirme işlemi uygulamanız yeterli.

Bu mail adresinize gönderilecek olan şifre değişikliği linki ile yeni bir şifre alabiliyorsunuz. Bu aşamadan sonrada artık Facebook üzerinden bağlanamasanız bile mail adresiniz ve yeni şifrenizle uygulamaya girebiliyorsunuz.

Instagram Hesabıma Giriş Yapamıyorum İpuçları

  • Instagram ile ilgili yaşanan sorunun kaynağında internet bağlantınızda yaşadığınız problem olabilir.
  • İnternet bağlantınızı başka sayfalara giriş yaparak kontrol edebilir ve bağlantının varlığından emin olmalısınız.
  • İnternet bağlantısında problem yaşamayan bireyler Instagrama giriş yapamıyorum sorunu ile karşılaşmaya devam ediyorsa Proxy ayarları ile ilgili yapacakları değişikliklerle sorunu çözme yolunu deneyebilirler.
  • VPN yöntemi ile de atlatılabilecek bu sorunda temel mantık IP engellemesinin göz ardı edilerek bireyin başka bir IP’den bağlanıyormuş görüntüsünün yaratılmaya çalışılmasıdır.
  • Proxy ve VPN gibi alternatif yöntemler elbette Instagram’ın kendi sisteminden kaynaklanan problemlere karşı çözümler üretmez.
  • VPN bazı durumlarda ücretsiz olarak kullanılabilir ama çoğu VPN programı belirli bir süre sonra ücret talep ederek daha kaliteli hizmet sunmayı taahhüt eder. Bu durumla karşılaşmamak adına Proxy ayarları üzerinden ayarları yapmanız çok daha sağlıklı olur.
  • Bütün yöntemleri denediniz ama hala bir sonuçla karşılaşmıyorsanız muhtemelen Instagram hesabınız kapatılmış veya Instagram kaynaklı başka bir sorunla karşılaşıyorsunuz demektir.

Konuyla alakalı makalemiz, Instagram Önbellek Temizleme

Hakkında Sıkça Sorulan Sorular

Instagram giriş sayfasından şifremi unuttum kısmına gerekli bilgileri doldurmalı ve işlemleri adım adım takip etmelisiniz. Bu adımları takip ettikten sonra mailinize şifre sıfırlama veya değiştirme linki geldiyse henüz bilgileriniz değiştirilmemiş demektir. Ancak bu tarz bir linke ulaşamadıysanız maalesef bilgileriniz değiştirilmiş demektir. Bu noktada Instagram yardımdan gerekli bilgiyi alabilir ve oradan sizlere verilen bilgiler doğrultusunda Instagram’a ulaşabilirsiniz.

Hesabın size ait olduğunu ve başkaları tarafından ele geçirildiğini kanıtladığınız takdirde hesabın kapatılmasını veya size geri verilmesini sağlamanız mümkündür. Aksi takdirde hesabınızın başkalarınca kullanılmasının önüne geçemezsiniz. Bu durum kişisel bilgilerinizin ve fotoğraflarınızın kullanılmasına yol açabilir. Bu tarz problemleri yaşamamak adına Instagram giriş yapamıyorum sorunu ile karşılaşır karşılaşmaz hemen giriş bilgilerinizi ve iletişim bilgilerinizi kontrol etmelisiniz. Bu sayede karşılaşacağınız riskleri minimuma indirme şansına sahip olabilirsiniz.


Telefon numarasının değişmesi numarayla hesabına giriş yapmak isteyen kullanıcıların Instagrama giriş yapamıyorum sorunu ile karşılaşmalarının asıl sebeplerden bir tanesidir. Telefon numarası değiştirilmiş olan kullanıcıların yapması gereken işlem Instagram yardım üzerinden yardım almalarıdır.
Bu sayede Instagram merkezine iletilecek çalınma durumuna karşılık Instagram hesabınızı geri almanızı sağlayabilir.
Ancak bu durum hem zaman alabilmekte hem de hesabın size ait olduğunu kanıtlamanız açısından belirli adımları atmanızı gerektirmektedir. Bu işlem yaklaşık 15 gününüzü alabilmektedir. Bu anlamda telefon numaranızın değiştiği bir durumla karşılaştıysanız hemen sonuç alabileceğiniz bir yöntem bulunmaz.

Bu durumda karşınıza çıkacak 2 adet çözüm vardır. Bunlardan ilki şifrenin unutulmasıdır. Kullanıcılar oldukça önem gösterdikleri Instagram hesaplarının dahi şifrelerin unutabildiklerinden instagram hesabıma giriş yapamıyorum sorununu yaşarlar.
Bu noktada şifre sıfırlama işlemi devreye girer. Şifremi unuttum sekmesinden adım adım işlemler gerçekleştirilerek Instagram şifrenizi değiştirmeyi sağlayabilirsiniz. Bunun yanında karşılaşabileceğiniz sorunlardan bir tanesi de hesabın çalınması veya dondurulmuş olmasıdır. Bu durumda şifre hatası ile karşılaşabilecek olan kullanıcılar yukarıda anılan şifremi unuttum yöntemi ile şifrelerini tekrardan değiştirme yöntemini deneyebilirler. Ancak hesabı ele geçiren kimseler he şifreyi hem de e-mail adresinizi değiştirmiş olabilir. Bu durumda tek yapmanız gereken Instagram yardım sayfasından yardım talep etmek ve hesabın size iadesini sağlamak. Bu sürecin 2-3 hafta sürebileceğini akıldan çıkarmamanız gerekir.

Telefonunuzdan veya bilgisayardan Instagramı açın ve şifre yenileme seçeneğine tıklayın daha sonra e-posta adresinizi girerek şifreyi yenile tuşuna basın. Böylelikle e-posta adresinize şifrenizi yenilemenizle ilgili mail gelecektir.

Karşınıza gelen hesabın geçici olarak kilitlendi sekmesinin altında ki devam et seçeneğine tıklayın. Daha sonra mail doğrulama kodu gelecektir. Doğrulama kodunu aldıktan sonra tekrar giriş yapmayı deneyin. Eğer sorun hala çözülmediyse “İzin Verilen Uygulamalar” bölümünden seçili olan bütün uygulamaları kaldırarak tekrar giriş yapmayı deneyin.

Insta hesap kısıtlama cezası 24 saatten başlar. Sizin cevap alma sebebinizin seviyesine göre ceza verilir.

Enes Bulut

Yazılar: 467

Ben Enes Bulut, 2014 yılında Yeditepe Üniversitesi Reklamcılık bölümünü tamamladıktan sonra İçerik Yazarlığı ve Editörlük alanına yöneldim. Bu alanda yaklaşık 6 yıldır Instatakipci.com bünyesinde çalışıyorum. Sosyal medya ve dijital pazarlama uzmanlık alanım olmak üzere birçok konuda özgün ve özel... Devamını Oku

Bu Yazıları da Sevebilirsiniz
Instagram Hesabıma Giriş Yapamıyorum Nedenleri Çözümleri Hakkında 462 Adet Ziyaretçi Yorumu

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

(Toplam: 56 Ortalama: 4.9 )

462 yorum

  1. sadiye
    sadiye

    instagram şifremi unuttum

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba, giriş kısmında bulunan şifremi unuttum yazısına tıklayarak şifrenizi geri alabilirsiniz.

      • Lutfullah Yetkin
        Lutfullah Yetkin

        Normal internet uzeri hesabima giris yapabiliyorum fakat uygulama uzeri giris yapamiyorum ki sadece kendi hesabima degil arkadaslariminkinide denedim onlarin hesabinada giris yapmadi hesabin kosullari ihmal ettigi icin kapatilmistir diyor bide uzgunuz istediginiz gerceklestirilmedi Nasil duzeltebilirim ?

        • Bayram
          Bayram

          Kardeşim aynı sorunu bende yaşıyorum,üzgünüz bir sorun oluştu diyor ,sen çözebildin mi acaba?

          • Zehra
            Zehra

            Aynı sıkıntı günlerdir bende de var kaç günde düzeldi sizinki

          • Hazal
            Hazal

            Emailden ingrama kayıt oldum bir gün yanlışlıkla çıkış yaptm ama daha sonradan hesabıma giremedim

        • Ayşegül
          Ayşegül

          Aynen ya yardım edin

          • Murat
            Murat

            Hesabım hileden dolayı bana kaç dakika sonra giriş yapın diyor ama giriş yapılmıyor

          • Enes Bulut
            Enes Bulut

            Merhabalar , hesabınız şüpheli hareketlerden dolayı dondurulmuştur. Yaklaşık 1 ila 2 hafta arasında tekrar kullanıma açılacağını düşünüyoruz.

        • Samet
          Samet

          Bende de aynisi oldu kimsenin hesabina girmiyor bu ne

        • Begüm
          Begüm

          Bende de aynısı oldu bir kaç saat sonra tekrar denedim. Giriş yaptı ama bu sefer de 2. Hesaba giremedim. Son güncellemeden sonra böyle oldu

          • Ayşe
            Ayşe

            Bnde aynı sorunu yaşıyorum dier hesaplarm açık fakat bir hesabımı dondurmuştum bir gün sonra açtım Google da giriş yapılıo ama inst uygulamasında aç deyince açılmıo dier hesabıma aktarılıyo sayfa ne yapmalıyım

        • Fatma
          Fatma

          Aynısı şuan benim başıma geldi. Ne yapabilirim?

        • Yusuf
          Yusuf

          Sorunu çözdünzmü bendede aynısı oluyo

        • sude
          sude

          aynen bende de öyle oluyor acill çözüm istiyoruzz lüütfeen

          • Fatmanur
            Fatmanur

            Merhaba hesabıma giriş yapamıyorum. Şifremi girdiğimde ekrana hesabın senin olduğunu doğrulamak için mailine kod gönderdik yazıyor fakat mail adresi benim mail adresim değil bu sorunu nasıl çözebilirim? Teşekkürler

          • Cemali Batın
            Cemali Batın

            Merhabalar, Facebook üzerinden erişim sağlamaya çalışabilirsiniz. Çözüm olmazsa Instagram Destek Merkezi ile iletişime geçmenizi öneririz.

        • eda
          eda

          İstegiramimi istegim disinda kapatildi ve 30 gun sonra deneyin diyor napmaliyim

      • Gokhan
        Gokhan

        E posta adresini gunccele geliyor guncceliyom sorun veriyor

      • Mesude
        Mesude

        Instagram adresime eposta eklemedim telefon numaram değişti giriş yapamıyorum

        • Furkan
          Furkan

          Instagram uygulamamda birkaç hesap birden kullanıyordum. Birisi kapatıldı uygun olmayan paylaşımlar sebebiyle diğerlerine de giriş yapılmıyor uygulamadan. Ne yaptıysam çözülmedi. Çözüm ne olabilir?

          • Insta Takipçi
            Insta Takipçi

            Merhaba, Hesabınızın topluluk kurallarını ihlal etmiş olabilir. Bu nedenle engel yemiş olmanız büyük ihtimaldir.

      • Burak
        Burak

        Merhaba, Instagram hesap dondurma işlemi nasıl yapılır?

        • Insta Takipçi
          Insta Takipçi

          Merhaba,
          Instagram hesap dondurma işlemi ayarlar kısmından yapılmaktadır. Konu ile ilgili detaylı bilgi için sitemizde bulunan Instagram Hesap Dondurma adlı başlığı inceleyebilirsiniz.

      • Büşra
        Büşra

        İnstagram şifremi doğru girmeme rağmen girişle ilgili yardım al çıkıyor şifremi değiştirdim yine de giremiyorum ne yapmam lazım

      • Esma
        Esma

        Merhaba benim hesabıma birşey oldu hesaba giriş yapıyorum ama böyle bir yazı çıkıyor

        Bilgilerinizi verdiğiniz için teşekkür ederiz
        Bilgilerinizi inceleyeceğiz ve onayladığımızda 24 saat içerisinde hesabınıza erişebileceksiniz ?

      • Sıla
        Sıla

        Merhaba ınstgramıma durduk yere beyaz bir sayfa geldi. Beyaz sayfa sürekli gelip gidiyor ama sayfa gidip geldiği için işlem yapmak imkansız. En son zorla çıkış yaptım yeniden gireyim düzelir diye şimdi de şifrem ve kullanıcı adım doğru olduğu halde giriş yapmıyor yine beyaz sayfa açılıyor geri gidiyor hemen. Hata diyor. Lütfen yardımcı olur musunuz

        • enes
          enes

          sorunu çözdün mü bende de aynı sorun var

    • senvinc.aliyeva68
      senvinc.aliyeva68

      Sifremi unutdum

    • Fatma
      Fatma

      Bana yardımcı olur musun

      • Büşra yazıcı
        Büşra yazıcı

        Busra_kanarya1907 kodu olmuyor

    • Ergunn.srcn
      Ergunn.srcn

      Sifremi unutum

  2. Ilayda
    Ilayda

    Instagrama giriş yaparken kendi ınternetim ile olmuyor . Başka bir yerden wifi çekerek girebiliyorum sadece
    Napmaliyim lütfen yardımcı olun

    • Semih
      Semih

      Instagramın surekli kullanım kosullari ihlali sonucu kapanıyor yeni açtigim hesaplarda bile

  3. İpek
    İpek

    Haftalar önce sadece kullanıcı adımı değiştirdim , ama haftalar sonra birden bire giris sayfasına attı beni , kullanıcı adımla da Facebook girişimle de giremiyorum sayfayı açıp saniye de atıyor beni

    • Sarı
      Sarı

      Hey dostum noldu düzeldimi düzeldiyse nasıl düzeldi

  4. Kerem
    Kerem

    Instagrama girmek için id şifre yazıyorum giriyorum 5 saniye sonra beni hiç birşey demeden atıyor defalarca deniyorum ama olmuyor. internette de çözümü bulamadım lütf n yardım edin

  5. Behice
    Behice

    Telefun numaram servis dışı oldu e postamı unutum ınstagram hesabıma giremiyorum ne yapabilirim cvp

  6. Behice
    Behice

    Giriş yapamiyorum ne yapabilirim

  7. Gizem
    Gizem

    Benim telefonum nokiaC3 yani bir turlu instagrama giris yapamiyrum acaba bu telefonlarda uygulama acilmiyormu

  8. Hacer
    Hacer

    Hiç şekilde giriş yapamıyorum

  9. Sila
    Sila

    Merhaba brnim adım sila
    Instagram hesabima giris yaptığım sırada şüpheli giriş denemesi diyiyor ve kod istiyor kod gönderilen numara nasıl degistirmeliyim ayrıca sifremi yenilemek için yeni bir telefon numarası verip hesabimdako numara değişir mi hesabım veya nasıl kapatırım şüpheli giriş denemesi kapanmiyor

    • Tuana
      Tuana

      evet o sorunla bende karşılaştım çözüm bulan var mı

  10. Kübra
    Kübra

    Facebook ile instagramda giremiyorum nasıl girebilirim

  11. Betül
    Betül

    Merhaba, xbetulc hesabıma giriş yapamıyorum. Her seferinde üzgünüz isteğinizle ilgili sorun oluştu yazıyor.Yok say kısmına tekrar tekrar basınca da tekrar denemek için birkaç dakika bekleyin diyor.Facebokla da bağlantı kuramıyorum lütfen yardım edin.

    • Yağmur
      Yağmur

      Bende de şuan o var ne yapıcam bilmiyorum

  12. Abudullah
    Abudullah

    Instagrama giris yapmak istedigim de instagram durduruldu diyor surekli

    • Seren
      Seren

      Bende de oluyor aynı şey

  13. Melike
    Melike

    Her şey tam ama instagram kapatıldı diyo genel bir sorun galiba

  14. poyraz
    poyraz

    E posta üzerinde actigim 5 6 hesaba giriş yapamiyom ve başka bi hesap açıcam olmuyor kullanıcı engelledi diyor ve başkası benim istegramima kendi istegramina giriş yapicak başkasının hesabınada giriş yapamıyor bu sorunu çözün

  15. poyraz girdap
    poyraz girdap

    E posta üzerinde actigim 5 6 hesaba giriş yapamiyom ve başka bi hesap açıcam olmuyor kullanıcı engelledi diyor ve başkası benim istegramima kendi istegramina giriş yapicak başkasının hesabınada giriş yapamıyor bu sorunu çözün

  16. Bahar
    Bahar

    Ben instagramımı birkaç kez sildim geri yükledim. Çünkü telefonda alan yoktu bazı diğer uygulamalara giremiyordu. Alan boşaltmak için yani. Bugün google’dan girecektim uygulamasız, olmadı. Sonra google’da instagramın kendi uygulaması gözüktü, yükle yazıyordu oraya tıkladım. App store’a girsin mi dedi tamam dedim. Oradan girdi instagram uygulamasını buldu. Yükle dedim bu sefer de app store’dan. Yüklendi. Bilgilerimi girip giriş yapa tıkladığımda üstte; “Bu sunucu için olan sertifika geçersiz. “i.instagram.com” gibi davranmaya çalışan bir sunucuya bağlanıyor olabilirsiniz. Bu durum, gizli bilgilerinizi tehlikeye atabilir.” yazdı. Birkaç kez giriş yapa yeniden tıkladım ama olmadı. Uygulamayı silip yeniden yükledim, yeniden aynı şeyi yapmaya çalıştım birkaç kez ama yine aynı şey yazdı üstte. Orjinal uygulamayı ne nasıl taklit edebilir ki anlamıyorum. Nasıl halledebilirim bu durumu? Lütfen bir bilginiz varsa cevap verin.

  17. Yusuf
    Yusuf

    Ben instegrama ilk giriste sıkıntı yaşiyorum bilinmeyen bi ağ sorunu oldu diyor ne yapmaliyim…

    • Nisanur
      Nisanur

      O zaman internetinizde bir sorun vardır bendede çok oluyordu neden felan baktım internetten dolayı oluyormuş

    • Derya
      Derya

      Ben tam 3 aydır giremiyorum bunun bir çözümü yok denemediği yol kalmadı

  18. yuagze
    yuagze

    Instagram hesabımı yanlışlıkla sildim nasıl açabilirim epostamı sildim yani nasıl ulaşabilirim

    • Arif
      Arif

      İpone kullanıyorsanız ayarlarda parolalar ve hesaplar kısmından bilgilerinize ulaşabilirsiniz

  19. Z
    Z

    Instagram şifrem doğru olduğu halde internet sitesinden giriş yapamıyorum ama uygulamada açılıyor sebebi nedir

    • rukiye
      rukiye

      merhaba istagramda dolaşırken hesabim kendiliginden çıkış yaptı bir daha giremedim başka hesaptan kendi hesabima giriyorum paylaştığım resimler gorunmuyor ama hesap duruyor ama ben hiç bir şekilde giremiyorum

  20. Nisanur
    Nisanur

    Ben instagrama giremiyorum
    Üzgünüz isteğinizle ilgili bir sorun oluştu diyor ne yapabilirim

    • Yahya
      Yahya

      Bu hata düzeldi mi sende?

    • Sevde
      Sevde

      Sorunun çözüldü mü? Bana da aynısı oldu da nasıl yapılır bilmiyorum.

    • İnstagram~> Hadise_sude
      İnstagram~> Hadise_sude

      Bende de aynı sorun var aylardır hesabıma giriş normal olarak olmuyor facebook ile giriş yapıyorum ancak öyle oluyor. Android kullananlar için ‘Parallel space’ diye bir uygulama var onu indirebilirsiniz onunla oluyor ancak ben İOS (apple) kullandığım için o uygulama yok App store’da maalesef. :/

  21. Yasin
    Yasin

    Ya dun aksam kastı telefon sonra bende uygulamayi durdurmaya zorladim sonra verileri temizledim ve telefonu kapattim actim uygulamayi sildim tekrar yukledim bir ag baglanti sorunu diyor giremiyorum

  22. Fuat yalçın
    Fuat yalçın

    Hata veriyor acılmıyor

  23. volkanmutluyer
    volkanmutluyer

    Telefon numaran değişti şifremi giriyorum olmuyor

  24. Mihrimah
    Mihrimah

    Merhaba instagram hesabıma hiç giremiyorum 1hafta oldu başka hesaplara da giremiyorum ne yapmam gerekiyor

  25. Muhamemd akkan
    Muhamemd akkan

    Instagrama kendi telefonumdan giriş yapamıyorum ama başkasının telefonundan girebiliyorum, kendi telefonumdan giriş yapmak istediğimde bana “üzgünüz, isteğinizle ilgili bir sorun oluştu ” diye bir yazı çıkıyor ve günlerdir giremiyorum

    • özlem
      özlem

      aynı sorunu yaşadım ve bir sürü hesap açtım ve giriş yapamadığım için instegram resmen berbat bir şey olmuş şikayet etmek gerek

    • Merve
      Merve

      Aynı sorunu bende yaşıyorum.çözüm bulabildiniz mi acaba?

  26. Ülger
    Ülger

    Ben de Instagram hesabıma giremiyorum. Hesabımda eski numaram kayıtlıydı sabah onu değiştirmek istedim ama değiştiremedim sonrada Instagram’ım çöktü ben de silip yeniden yükledim. Şimdi de kimlik doğrulaması için kod göndermesi gerekiyor ama kod bana ulaşmıyor kayıtlı olan e-posta adresimi de yenisiyle değiştirmiştim ama kodu göndermek için eski e-postamı gösteriyor ona da dediğim gibi göndermiyor.

    • Pınar
      Pınar

      Aynı sorun bende de var düzelttiniz mi acaba siz

  27. Dogan
    Dogan

    Sifremi unuttum

    • Melike
      Melike

      Aynı sorun bende de var su an ya napacagimi şaşırdım siz düzeltebildiniz mi

  28. nur
    nur

    Ben girdiğimde baslatirken hata oluştu silip tekrar yükle diyor yapıyorum olmuyor

  29. Nnnnnuudha
    Nnnnnuudha

    Bana yardimci olurmusunuz.lutfen .instagram hesabimi kapatdim gecici olarak . 1 aydi giriw yapamiyorum .tum forumlari denedim bir yanit yok .Allahin awkina bana yardimci olunnmm

  30. Mehmet
    Mehmet

    Olağan dışı bir gidiş saptasik diyo kod istiyo e-posta adresinize bilmiyodum yardımcı olun l

    • Ahmet
      Ahmet

      Yaa Mehmet kardesim benimde ayyn oyle diyor ne yapacağımı bilmiyorum her yolu denedim ama olmuyor

  31. Zehra
    Zehra

    Merhaba, ben hesabim dan çikiş yapmişdim, şimdi tekrar girmeye çalişiyorum ama olmuyor
    “Sorry,there was a problem with your request” diye bir uyari geliyor..başka hesap larimda vardi ,onlardan da çikiş yapip girmeye çalişdim ama yine ayni uyari geldi
    Ne yapa bilirim??‍♀️2gunde bekledim ama duzelmedi

    • Cemre
      Cemre

      Bana da aynısı oluyor sonuç bulan var mı acill?

  32. Aycan
    Aycan

    Instagram hesabımdan çıktım ve uygulamayı kaldırdım şimdi tekrar indirdim ama bi türlü giremiyorum. Herşeyi doğru girmeme rağmen olmuyor

  33. Tumay
    Tumay

    Merhabalar yaklasik bes aydir hesabima ulasamiyorum sebebiyse yeni numarami guncellemeye calisirken surekli hata vermesi bunun sonucunda guvenlik kodu istemesi kodunda eski epostama veröffentlicht eski numarama gidiyr olmasi hesabimda yeni epostam kayitliydi zaten lutfen instagramla iletisime gectim kodla birlikte fotomuda attim bana alti haneli sifre geldi girdim tekrar kod istedi yani bir ise yaramadi lutfen ben hesabimi geri istiyorum yardimci olurmusunuz tesekjurler

  34. döndü
    döndü

    instagramımı 10 gün önce dondurdum şimdi giriş yapmak istiyorum fakat giremiyorum şifremi harırlamıyorum kullanıcı adımı ve mailimi biliyorum. yardımcı olursanız sevinirim. kullanıcı bulunamadı diyor şifremi unuttum deyince

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      şifremi unuttum kısmından yeni şifre isteyebilirsiniz

      • Davut barış
        Davut barış

        Merhaba ben yanlislik hesabimi sildim geri alma sansim var mi lutfen yardimci olun

        • Insta Takipçi
          Insta Takipçi

          Merhaba,
          Konu ile ilgili sitemizde bulunan, Instagram Hesabımı Yanlışlıkla Sildim adlı başlıkta sorunun çözümü detaylı bir şekilde anlatılmıştır.

  35. Merve
    Merve

    instagrama giriş yaptigimda böyle bi kullanıcı adı yoktur yaziyo ama kullanıcı adım aynı yani değiştirmedim napicam yaa biri yardım etsin lütfen

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      mail adresiniz üzerinden Instagram ile iletişime geçin düzeltilecektir.

  36. Rahime
    Rahime

    Telefonumun sürümü ios 7 oldugu için instagram uygulamasını indiremiyorum bende safariden giriyordum ama artık instagram.com sayfası açılmıyor sadece amblemi çıkıyor nasıl düzelir acaba?

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Öncelikle Safari uygulamasını sıfırlamanızı yine de çözülmüyorsa telefonu sıfırlamanızı öneririz iOS cihazlar üzerinde çok bir çözüm yapılamıyor maalesef.

  37. Fırat
    Fırat

    Hesabım durduk yere kapandı ve şifremi kullanıcı adımı gırıyorum tanımadıgım bi mail gelıyo onay kodu gonder dıyor sızın gercekten sahıbı oldugunu bilmemiz gerekıyor dıyor. Şifre unuttum dıyorum baglantıyı mailime atıyor sıfreyı de degıstırıyorhm ama olmuyor gene. Giriş yaptıktans sonra ekrana bilmediğim bi mail adresi bu maıle onay attık gıbısınden dıyor ama benım maıl adresim değil ? Sorun nedir

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Lütfen sadece Instagram’ın resmi uygulaması ve web sitesini kullanın 3. parti uygulamalar bazen kötü niyetli bilgi hırsızlığı yapılıyor sizin de başınıza gelen durum büyük ihtimalle böyle bir şey.

      • Recep baydar
        Recep baydar

        Merhaba adım recep baydar türkiye
        Hesabıma erişemiyorum şifrem doğru kullanı adım doğru lakin beni eposta adresime yönlendiriyor bundada gariplik var eposta adresim bana ait çıkmıyor farklı bir adres çıkıyor nere şikayet edeceğim saygılarımla

  38. Yolxucu._
    Yolxucu._

    Hesabıma giriş yapamıyorum

  39. Ulaş aktaş
    Ulaş aktaş

    Instagrama facebook hesabımla giriş yaptım facebook şifremi bilmeme rağmen ikisine de giriş yapamıyorum. Android, İos ve pc hepsini denedim olmuyor yardımcı olabilir misiniz

  40. Kübra
    Kübra

    Benim instagram hesabıma giriş yapamıyorum netim olduğu halde bi ağ hatası oluştu yaziyo sebebi nedir ?

  41. Funda
    Funda

    Giris yapmaya calışıyorum bana bu uyarı geliyor ne yapmam gerekiyor“ÜZGÜNÜZ İSTEGİNİZLE İŞGİLİ Bİ SORUN YAŞANDI”

    • Ela
      Ela

      Düzeldimi acaba bu sorununuz? Şuan bende de aynı problem var

  42. betül temiz
    betül temiz

    Giriş yapmayı denediğimde sürekli 404 hatası alıyordum. sildim tekrar yükledim sorunum düzeldi.

  43. Kamile
    Kamile

    Instagram hesabına başka.bi yerden girildiğine dair bildirim çıktı ekranda. Sonra şifre değiştirmek istedim. Yeni şifremi girdim fakat "Tekrar denemeden önce birkaç dakika bekleyin" yazısı cıktı. Ben de bekledim geri çıkmayı denesem de olmadı. Kapattım tekrardan açtım. Şifre degistirdim, e postama link gönderdim girmeyi denedim yine bozuk yazı stiliyle tekrar denemeden önce birkaç dakika bekleyin falan

    • umut
      umut

      Off bende de böyle. Düzelmed mi? Sonra ya
      Çıldırcam ya geri dönüş yaparsanız çok sevinirim.

  44. Diyar Aytaç
    Diyar Aytaç

    İstagram giriş yapmıyorum

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba Diyar Bey,
      Yaşamış olduğunuz sorun tam olarak nedir? Nasıl bir hata alıyorsunuz?

  45. Rumeysa
    Rumeysa

    E posta aderesi yanlis yeni e posta almam lazim giremiyoru m yanlis e posta yuzunden ve uzgunuz islem hatasi veriyor yardimci olabilirmisiniz

  46. Ülker KARAMAN
    Ülker KARAMAN

    Merhaba, 2 instagram hesabım var, aktif olarak kullandıgımda sorun yok fakat aylardır giriş yapmadıgım hesabıma giremiyorum, şifre yenileme istediğimde beni aktif hesabıma yönlendiriyor, ulaşamadıgım hesabım için şifre yenileme yapamıyorum, telefonuma bağlantı geliyor tıkladıgımda aktif hesabımın şifre yenilenmesine yönlendiriyor oysa ben uzun zamandır kullanmadıgım hesabıma ulaşmaya çalışıyorum… Teşekkür ederim

  47. Nurhan
    Nurhan

    Merhaba ben Instagram hesabında şifremi unuttum ne yapabilirim

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba Nurhan Hanım,
      Instagram destek sayfasından hesap bilgilerinizi güncelleyebilirsiniz.

      • Aydia
        Aydia

        Daha fazla yardıma ihtiyacım var dediğimde bu kısım çıkmıyor bu kısımın çıkmasını için ne yapmam gerek?

      • Ümran şahin
        Ümran şahin

        Merhaba hesabıma giriş yapamıyorum şifremi kullanıcı adımı biliyorum webten giriş yapıyo ama uygulamadan giriş yapmaya çalışırken “üzgünüz isteginizle ilgili bi hata oluştu lütfen daha sonra tekrar deneyiniz” diyip hata veriyor başka telefondan denedim giriyor bu telefonla başka hesaba giriş yapıyor ama kendi hesabım olmuyor lütfen yardım edermisin teşekkür ederim şimdiden

  48. Zeynep
    Zeynep

    Instagram hesabıma giriş yapamıyorum.dondurmuştum uzun süreden beri. Giriş yapayım dedim kullanıcı bulunmadı diyor yardımcı olursanız sevinirim

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba Zeynep Hanım,
      Yaşamış olduğunuz durumdan dolayı üzgünüz. Belirtmiş olduğunuz sorununuz ile ilgili instagram destek sayfasından bilgi alabilirsiniz.

    • Muhammet
      Muhammet

      Betül hanım merhaba bendede sizin söylediğimiz gibi sorunlar var ben bir çözüm yolu bulamadım mail falan attım instagram a mail atıp cevap verdiler sorun gözükmüyor şekli de intagrami kullanamayorum siz ne yaptınız çözüm bulabildiniz mi bulduysanız cevap atarsanız sevinirim

  49. Generalsmoker_7
    Generalsmoker_7

    Takipçi nasıl toplaya bilirim

  50. Mustafa
    Mustafa

    Instagrama giremiyorum üzgünüm bir hatta oluştu diyor bunun için. Ne yapmalıyım 3 saatr giremiyorum. Bunu nasıl çözebiliriz

    • Öznur
      Öznur

      Giriş yapamıyorum olağandışı giriş uyarısı çıkıyor ve güvenlik kodu istiyor ama güvenlik kodunu girince hiçbir şey değişmiyor

  51. gamze engin
    gamze engin

    merhaba
    IG dm windows yükledim daha önce açmıştım masa üstü bilgisayarımdan dm lere bakabiliyordum,
    ama bir sabah açtığımda kullanıcı adı şifre bölümüne gelmiş

    ne denediysem açamadım kullanıcı adı ve şifreyi kabul etmiyor
    Error: read ECONNRESET bu hatayı veriyor

    yardım rica edebilir miyim?

  52. Hakan
    Hakan

    Instagram kendi ıphone telefonumda giriş yapamıyorum ama farklı ıphone san giriş yapa biliyorum kendi telefonumdan aldığım hata error we’re sorry but Something Went Wrong please try again olarak ne yapmam gerekiyor

  53. tuba
    tuba

    Merhabalar. 18 ocakta ınstagram hesabımı dondurmustum.Ancak bir hafta sonra şifremi yanlışlıkla unutmusum maıl yoluyla yenılerım dedıgımde her defasında kullanıcı yoktur dıyor ben bu hesabı dondurdum silmedim ıkı faktorlu dogrulamayıda acık bıraktım o zaman hatta belki kodla olur dedım olmadı.her yerden maıller attım bırseyler deendım olmadı yıne.sonra bı sayfadan bırsey buldum onu yaptım maıl geldı fotograf felan attım bana maılde gırıs yapmakta zorlanıyorsunuz deyıp yardım lınkını gondermısler hesabıma ulasamıyorum 2 haftadır.kural felan ıhlal etmedım.facebookla gırıs yapayım dedım baglı degılmıs hesaplar sanırım ama halledemıyorum.yardımcı olursanız sevınırım.

    • mahmut
      mahmut

      bendede aynı sorun var çözüm buldunuzmu

  54. Pınar
    Pınar

    Merhaba, Instagram telefon ve eposta adresimi güncelledim üzerinden bir kaç gün geçtikten sonra hesabın size ait olduğunu öğrenmek için e posta yada numara seç diyor fakat eski hesabim ve nuramam olduğu için kod u oraya gönderiyor ama hesaba girmeden şifre değişikliği yaptığım zaman yeni hesabıma ve telefonuma mesaj geliyor. Bu sorunu nasıl çözeceğim şimdi giriş yapamıyorum hesaba.

  55. Yunus Uzunlar
    Yunus Uzunlar

    Instagram hesabım kendi kendine kafasına göre takip beğeni yapıyor bundan kurtulmam için illa yeni hesap mı açmam lazım?

  56. Derin
    Derin

    Bir çok nedeni var sanırım ben instagram hesabımdan çıkış yapamıyorum bunu nasıl halledicem ya

  57. Selim
    Selim

    Instagram hesabıma giriş yapamıyordum bende valla elim ayağım titriyordu çok teşekkürler sorunu çözdüğünüz için.

  58. Amira ÖzKUL
    Amira ÖzKUL

    bende giriş yapamıyorum ama bu sorunlardan farklı bir sorun yaşadım ama çözüm yolu işe yaradı teşekkürler.

  59. Kerem Yuvalı
    Kerem Yuvalı

    Bu sorunların hepsini yaşadım neredeyse başıma gelmeyen sorun kalmamış hatırlattığınız için teşekkürler cidden 🙁

  60. Seda Sadrabat
    Seda Sadrabat

    Bütün nedenler farklı ama çözümler aynı, aynı hayatta olduğu gibi değil mi ya çok felsefik oldu buraya nerden düştüm ben 🙂

  61. Samet Canat
    Samet Canat

    Ülkenin yarısı instagrama giriş sorunu yaşıyor buradan anladığım kadarıyla 🙂

  62. Nazrin
    Nazrin

    Selam merhaba arkadaşlar ben sayfaya giremiyorum nasıl gire bilirim sayfama nolur lütfen biri bana yardımcı olsun nolur lütfen arkadaşlar 🙁

  63. Kevser Günaydı
    Kevser Günaydı

    Instagram hesabıma bir bildirim geldi şu noktadan hesabınıza giriş yapıldı diye böyle bir olay nasıl olabiliyor şifremi vs bulmaları imkansız.

  64. Kerem Far
    Kerem Far

    Ülkenin yarısı giriş yapamıyormuş instagrama, nasıl hizmet instagram bu ya acaba diğer ülkelerdede böyle mi

  65. Selim Çorbacı
    Selim Çorbacı

    Bende instagrama giriş yapamıyorum ama şifremi unuttum mailde bilmiyorum nasıl yapabilirim bunu?

  66. Aleyna Günay
    Aleyna Günay

    Instagram hesapları açıyoruz ya acaba her açtığımız hesap için para alıyor mu ya o sistem nasıl işliyor acaba 🙂

  67. Mehet ALICI
    Mehet ALICI

    Ben instagrama giriş yapamıyorum hesabınız geçici olarak duraklatıldı diyor bu nasıl bir hata ben çözemedim de 🙁

  68. Serap Kara
    Serap Kara

    Instagram çok donmaya başladı bugünlerde internet hızıyla alakalıda değil bi anda ekran simsiyah oluyor ve uyg kapanıyor.

  69. Mehmet Sökmen
    Mehmet Sökmen

    Merhaba Instagram hesabıma giriş yapamıyorum E_posta unutum bi türlü açamadım yardımcı olursanız sevinirim

  70. semih
    semih

    Geçen günki instagrama girilememesi sorunundan sonra instagramın android uygulamasından giremiyorum.paralel space uygulamasından girebiliyorum.web üzerinden giriyorum.denemediğim yöntem kalmadı.hesap donrurup açma,vpn ile girme,facebook ile giriş yapma vs..hiçbiri olmadı

  71. soner
    soner

    eposta adresıme şifre yenileme gelmiyor
    cep telefonumun numarasını son rakamlarını degıstırdım
    tek giriş yontemım eposta oda sıfre yenımele gelmıyor
    telefonuma ınstgramdan paylaşılan begenıler vs bılgıler gelıyor

    • Mehtap
      Mehtap

      Merhaba biri bana yardım etsin Instagram adresimi dondurmuştum içerisinde 400 resmim var ve kayıt olduğum mail adresinin de şifresine giremiyorum maille kayıt olduğum numara da değişti Instagram i dondurdugum için giriş yapamıyorum yardım edermisiniz

  72. Sedat
    Sedat

    Merhaba instagram hesabını girmeye çalışıyorum girmiyor telefon numaramı e postamı bile kabul etmiyor böyle kullanıcı bulunmadı söylenmektedir lütfen bana yardımcı olurmusunuz

  73. erkan
    erkan

    instagram hesabımı dondurmak yerine yanlışlıkla kapattığımı yeni fark ettim lütfen yardım edin hesaba giremiyorum

  74. Furkan
    Furkan

    Tekrar denemeden birkaç dakika bekle hatası veriyor instagram hesabım çalınmış mi çalındıysa ne yapmalıyım.

  75. Hüseyin
    Hüseyin

    Slm 1 haftadır ınstagram giremiyorum
    Kulanıcı adımı biliyorum fakat şifre yenile diyor gelen e posta şifreyi yeniliyorum uygulamada tekrar girdiğimde ınstagram tekrar şifre yenile diyor kısacası ınstagram sayfasını açamıyorum

  76. Ayşegül.
    Ayşegül.

    Benim hesabım kapatıldı geri açyim çunku ihlal yapmadım hesap gözüküyor ama giriş yapılmıyor iateğnızle ilgili bir sorun oluştu diyor ne yapabılırım

  77. çağlar
    çağlar

    benim hesaba güvenlik şifresi geliyor outlook a o şifreyi giriyorum ama kabul etmiyor nedeni nedir

  78. Furkan
    Furkan

    İnatagramım telif hakkı yüzünden kapatıldı ve paylaştığım bir şarkı yüzünden oldu bu olay Instagram mı nasıl geri acabilirim?

  79. zeliha
    zeliha

    mrb instagram hesabım kural ihlalı olarak kapıltıldı yazıyor fakat ben hangi kuralı ihlal ettim anlamıyorum bana yardımcı olur musunuz

  80. Songul
    Songul

    İnstegram hesabıma giremiyorum kod almama rağmen üzgünüz giriş ile ilgili sorun yaşıyoruz diyor e posta yok hesabımın üzerinde yardımcı olur musunuz

  81. Gökhan
    Gökhan

    Instagram başka bir yerden giriş yapıldığına dair çok kez uyarı verdi. Şifreyi yaklaşık 5-6 kez değiştirdim ama gene aynısını yaptı. Ve en son hesaptan attı, girmiyor ve hiç bir uyarı da vermiyor. Sorun nedir?

  82. berfin
    berfin

    Hesabımı dondurdum ve şifremi unuttuğum için giris yapamıyorum sifre yenile yapamiyorum çünkü hesabım bulunamıyor

  83. Ayşe
    Ayşe

    4 gündür instagram hesabıma giremiyorum üzgünüm ancak bir sorun oluştu diyim duruyor başka hesaplara girebiliyorum bir tek benim hesabıma giremiyorum başka telefondanda denedim olmadı

  84. Manolya
    Manolya

    Eski hesabımı dondurmuştum nasıl olduysa giriş yapamıyorum tüm yöntemleri denememe rağmen haftalarca uğraştım mail attım durumu kaç defa izah ettim ancak instagram ne geri dönüş yaptı ne de hesabımı geri alabildim sebep yok silmedim hesabı ancak dondurduktan 1-2 ay sonra açmak istediğimde sürekli kullanıcı bulunamadı hatası verdi ve instagrama hangi mailden yazarsanız yazın fotoğrafınız gönderildiği zaman size gönderdiğiniz mail üzerinden otomatik yanıt sistemiyle dönüş yapıyorlar ama 5 dk içinde bir yetkilinin size güvenip dönüş yapması neredeyse imkansız. Ya da bilmiyorum nasıl bir yöntemleri varsa yüzü direkt algılayan bir sistem oluşturulmuş gibi belki de o yöntemle gönderilen fotoları sistem tanımlıyor. Yardım merkezinde her şey otomatiğe alınmış zaten güzelim hesabım yok yere kapandı google birçok durum okuyup herkese sordum kimse de yardım etmedi bilindik yöntemleri söyleyip duruyorlar şu an instagram kullanmak bile içimden gelmiyor

    • Azra Naz Bozdağ
      Azra Naz Bozdağ

      aynı sorunu ben de yaşıyorum. bir sürü fotoğrafım vardı ve hepsi gitti. instagramın adını bile duymak istemiyorum. çok kötü oldu.

  85. gökhan
    gökhan

    merhaba
    instagram hesabımın üzerinde mail adresimi değiştirdim fakat sonrasında kapanıp eski mailimi onay kodu yollamaya başladı. sorun şuki eski malimi kapattım ve geri de alamıyorum
    defalarca mail atmama rağmen adam akıllı cevap vermiyorlar. Nasıl yardım alabiliriz veya nereye başvurmalıyız?

  86. Sevkan Karayazı
    Sevkan Karayazı

    Merhaba 2 gündür instagram hesabıma giriş yapamıyorum ne uygulama üzerinden nede internet üzerinden.ilginç olan ise ne kullanıcı adı ve şifre sorgulayan sayfayı göstermeden beni tabletimin uygulamaların olduğu sayfaya geri atıyor ne yapmam gerektiği konusunda yardımcı olursanız sevinirim.Teşekkür ederim.

  87. Ceren
    Ceren

    Instagram hesabım iki gün önce güncellendi ve hesabım o günden itibaren açılmıyor. Eski sürüm yükleme de yapılmıyor. Telefon desteklemiyor ne yapabilirim.

  88. Adem
    Adem

    Merhaba ben ınstagram uygulamasına giriş yapamıyorum girmeye çalışıyorum geri çıkış yapıyor bunun için ne yapmam gerekiyor

  89. Atilla heperdogan
    Atilla heperdogan

    Instagram uygulamasina dokunuyorum,beyaz ekran çıkıyor,tekrar uygulama karsima cikiyor,instagram acilmiyor.butun uygulamalar aciliyor.telefonum asus zenfone 6.

  90. merve
    merve

    mrb instagrama giremiyorum olağanüstü bir giriş denemesi saptadık diyor kod gönderiyom kod da gelmiyor telefona ne yapmam gerekiyor

  91. ibrahim
    ibrahim

    Merhaba yaklaşık 2011 2012 yıllarında açmış olduğum insatagram hesabıma hiçbir şekilde ulaşamıyorum. Numaramı kapatmıştım baya önce numara yok. E posta adresimi de hatırlayamıyorum. Ben bu hesabımı bir şekilde alıp kapatmak istiyorum nasıl yapabilirim acaba?

  92. Yıldırım
    Yıldırım

    Merhaba hesabim emailime facebook hesabima vede telefon numarama bagli ve hepsine kod vede baglanti geliyor ama uygulama uzerinden 2 gundur giris yapamiyorum error diyor sıkınti felan diyor kardesim bi el atin meslek haline getirdim girmedigim zaman sıkıntıya giriyorum ama google chromeden girebiliyorun oda pek kullanisli degil

  93. Duygu
    Duygu

    Merhaba iPhone kullanıyorum safariden instagramıma giriş yapabiliyorum fakat uygulamadan 3 gün oldu giriş yapamıyorum hata üzgünüz isteğinizle ilgili bir sorun oluştu yazıyor acil yardım

  94. Lale
    Lale

    1 haftadır instagram uygulamasına giremiyorum hata veriyor sürekli.instegrama girmek istediğimde instagram durduruldu diye yazı çıkıp kapanıyor.verileri sildim,önbelleği temizledim zorunlu durmaya zorladım ve uygulamayı silip tekrar yüklediğimde aynı sorunla karşılaştım son güncellemeden snra oldu sanırım lütfen rica etsem yardımcı olurmusunuz

  95. Hilal
    Hilal

    Hesabıma giriş yapamıyorum. Hesap kaldırıldı diyor

  96. Hilal
    Hilal

    Hesabim çalındı. Instagramdan hesabıma girmeyi denediğim zaman kullanıcı bulunamadi diyor. Lütfen yardım edin ☹

  97. Yilmaz
    Yilmaz

    Yorum yapmam engellendi sebebini bilmiyorum

    • Instatakipci Editör
      Instatakipci Editör

      Merhaba; instagram topluluk kurallarını ihlal ettiğiniz takdirde yorum, beğeni ve takip engeli gelmektedir.

  98. Merve
    Merve

    Merhaba, yaklaşık bir hafta önce hesabımı geçici olarak kapattım (dondurdum). Şu an giriş yapmaya çalışıyorum hata veriyor masaüstü sitesinden denedim yine aynı şekilde giriş yapamıyorum bilen birileri yardımcı olabilir mi lütfen?

  99. Dilek
    Dilek

    Instagram adresimi geçenelrde kendi isteğimle dondurdum. Şimdide açmaya calısıyorum fakat hata, üZgünüz isteğiniz gerçekleştirilemedi diyor. Kullanıcı adımı bliyorum şifremi biliyorum mailim telefon numaram hepsi kayıtlı hatta instagramım facebook a bile bağlı ama yine de gitiş sağlayamıyorum. Hep aynı uyarıyı veriyo. Aynı durumu yaşayan var mı acaba?

    • Süleyman
      Süleyman

      Aynısı bende var ve ne yaptıysam olmuyor 1 aydır hesabıma giremiyorum

  100. Gamze
    Gamze

    merhabalar yaklaşık 10 gün önce instagram hesabımı dondurdum. Geri açmak için instagram uygulamasına girdim kullanıcı adı ve şifremi girdiğim de “hata vererek” “ Üzgünüz isteğiniz ile ilgili bir sorun oluştu” cümlesiyle karşı karşıya kalıyorum. Başka cihazlardan defalarca denememe rağmen hep aynı hata çıkıyor ekrana.
    Googledan instagrama girmeye çalıştığımda ise internete bağlı değilsiniz uyarısı alıyorum
    Ancak internetim açık çünkü başka hesaplara erişim sağlayabiliyorum
    Yalnızca kendi instagramıma erişim sağlayamıyorum
    Yardımcı olursanız çok sevinirim

  101. Süleyman
    Süleyman

    Hesabım e posta doğur şifrem dogru ama hata veriyor ne yaptıysam girmiyor lütfen yardımcı olur musunuz hata verip duruyor hiç bi yerden giriş yapamıyorum ciddi olan bir ilişkim giremediğinden dolayı bitecek güvensizlik problemleri yaşıyoruz artık lütfen yardımcı olun 🙏🏼

  102. Yusuferbay
    Yusuferbay

    Programdan giris yapamyorum ama webden yada baska cihazdan yapyorum kendi yüklü olan programdan giris yapamyorum benim hesabımada baska birinin hesabınada sorun ne olabilir giris engeli mi var bilen varsa bana ulassın

  103. Berkant
    Berkant

    Yaklaşık bi 7 sene falan oldu 7 senedir instagramım bendeydi ne çalındı ne kapandı daha 10 15 dakika önce durduk yere hesabım kapatıldı birini taklit ediyormuşum ya zaten hesabın sahibi benim yardımcı olurmusunuz nasıl açabilirim tekrar benim için önemli çünkü

  104. Cansel
    Cansel

    Hesabim calinmisti sifremide bildigi icin istgram hesabimi kapatmis . Geri alamuyorum lutfen yardimci olun benim kişisel hesabimdir ve cok uzun yillardir kullniyorum hicbir zaman sikayet dahi glmedi

  105. Fidan dada yılmaz
    Fidan dada yılmaz

    Ben instagram şifremi unuttum ve hesabıma giremiyorum o kadar form yolladımki geri dönüş olmadı lütfen yardım edeemisiniz saygılar

  106. Mesut
    Mesut

    Merhaba instagram dan çıkış yapıp sonra cep telden birdaha girmeye çalışınca (BİLİNMEYEN BİR AĞ HATASI )oluştu der bu konuda yardım rica edeceğim

  107. Selda
    Selda

    Merhaba. Instagram hesabıma giriş yapamıyorım. Kullanıcı adım için de, bağlı oduğu mail adresi için de böyle bir hesap yoktur diyor ve ben hesabımı kapatmamıştım. Nedeni ne olabilir ve bu durum çözülebilir mi? Hesabımı geri alabilir miyim? Bana yardımcı olur musunuz?

  108. Büşra Güler
    Büşra Güler

    Instagram hesabımı kendi isteğimle dondurdum . Şuan aktif hale getirmek istiyorum . Tüm uğraşlarıma rağmen kullanıcı adımı biliyorum şifremi biliyorum girdiğimde hata uyarısı ile karşılaşıyorum . Instagram ekibine adımları izleyerek mail attım . Sorunumu bildirdim gerekli gönderilen kod ile istenilen şekilde cevap verdim henüz dönüş sağlanmadı .
    Daha başka ne yapmak gerekiyor bilemiyorum 24-48 arasında dondurulan hesabın beklemesi gerektiğini okudum ama beni 08/02/2020 tarihinde dondurmuştum . Yaklaşık 6 gün oldu . Ne yapmam gerekiyor lütfen yardımcı okurmuşsunuz ?

  109. Ozge
    Ozge

    Merhaba
    Farklı bir hesap açtım ama bu seferde kendi hesabıma giriş yapamıyorum. Ne yapmam gerekir

  110. Betul aksakal
    Betul aksakal

    Merhaba.sayfa adim @mybutiktoka.sayfama;sayfaniz bi baskasinin eline gecti sifre degistir diye bi yazi geldi.eski sifremi kabul etmiyo.sifremi unuttum diyince gonderdigi link direk sayfaya giriyo ve oyazi hemen geliyo.yani yine sifre olusturamiyorum.

  111. Salih
    Salih

    Abi ben güvenlik kodu girdim telefona galiba yanlışlıkla. Hesabıma giriyorum ardından güvenlik kodunu gir diyo 6 haneli ve ben kodu bilemiyorum yardımıcı olurmusunuz.

  112. james abbath
    james abbath

    instagramda takipcilerimde dahil kimseden dm almıyorum..Yardımcı olursanız cok sevinirim tesekkürler

  113. Masum
    Masum

    Başka telefondan giriş yapabiliyorum. Googleden giriş yapabiliyorum ama uygulamada giriş yapamıyorum

  114. Ayşe
    Ayşe

    İkinci hesabıma giremiyorum

  115. Erdal
    Erdal

    Bir haftadır hesabıma giremiyorum. Safari’den giriyorum ama uygulamadan giriş yapmak isteyince “üzgünüz bir sorun oluştu” gibi bir kutucuk geliyor karşıma.?

  116. Elif
    Elif

    E posta ve şifrem giremiyorum unuttum

  117. Hatice
    Hatice

    Merhabalar ben instagram hesabim üzerinden İsletme hesabı açmıştım telefonumu değiştirdim ama İsletme hesabını açarken kaydettiğim mail adresini hatırlamıyorum şifreyi de hatırlamıyorum yardımcı olursanız çok sevinirim

  118. Emel
    Emel

    Mrb ben ikili dogrulama kodunu acmisin :(( telefonumu evde unuttugum bir gun isyerinde ki bilgisayardan giris yapayim dedim kod istedi benden. Gelen kod eski telefon ve ilk actigim mail adresime gidiyor. Mail adresimin sifresini de unuttum:(( instagram yardim sayfasindan yazdim fotografimi gonderdim ama acmadilar. Lutfen yardim eder misiniz cok uzun zamandir giremiyorum :((

  119. Müge Atar
    Müge Atar

    Instagrama başka bir telefondan giriş sağlayabiliyorum fakat kendi telefonumdan h bir hesaba girilmiyor girmeye calıştıgımda önüme çıkan yazı hata üzgünüz isteğiniz gerçekleştirilmedi diyor acil çözüm istiyorum

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba, telefonunuzdan Instagram uygulamasının güncellemelerini kontrol edin. Veya uygulamayı silip yeniden yükleyin.

  120. Kübra kirkiz
    Kübra kirkiz

    Merhaba ben intagramımdan çıkış yaptım daha sonra tekrar girmek istediğimde hata veriyor başka telefonlardan giriş yapabiliyorum fakat kendi telefonumdan yapamıyorım üzgünüz isteğinizi gerçekleştiremiyoruz diyor bilgisi olan var mı ?

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba Kübra Hanım,
      Uygulama nedenli sorunlar olabiliyor. Instagram uygulamasını tamamen kaldırıp tekrar yükleyerek, giriş yapmayı deneyebilirmisiniz.

      • Faruk
        Faruk

        Lütfen yardım edin ınstagram giriş yapamıyorum şifrem doğru ama güvenlik kodu gonderiyo numaram yok kırıldı nasıl yapa bilirim lütfen yardım edin

        • Insta Takipçi
          Insta Takipçi

          Merhaba, e-posta adresinize kod gönderilmesini talep edin. Şifremi unuttum diyerek, daha kolay olur.

  121. Ezra
    Ezra

    Lütfen cevap verin yardımınıza ihtiyacım var ben bir aya yakın hesabımı dondurdum dün akşam açmak istdm olmadı.Link geliyor tıklıyorum error veryr.kod istyrm tıklıyorum yinede error diye silindi mi hesap yada calindimi ?

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Üzerinden geçen süre uzunmuş. 1 ay içerisinde hesabınız silinmiş olabilir.

      • Elif
        Elif

        Insatagram şifremi biliyorum ama beni yeni şifre sayfasına yönlendiriyor ve yeni şifre oluşturup tekrardan ileri diyorum ancak instagram yeni şifreyi girmeme rağmen açılmıyor ne yapabilirim?

  122. Faruk
    Faruk

    Instagramda hesabıma erişemiyorum kaydolurum kaydoldugum numara şuan yok güvenlik kodu gonderiyo yanlız numaraya erişim yok 2018 de açmıştım hesabimi

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba e-posta adresiniz güncel değilse e-posta adresinizi şifresini bularak erişebilirsiniz.

  123. hayriye
    hayriye

    Merhabalar, Instagram hesabıma facebook üzerinden bağlanarak giriyorum fakat telefondan giremiyorum normal bir bilgisayardan açılıyor fakat telefondan giremiyorum sebebi ne olabilir.

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba, uygulamayı silip tekrar yükleyip deneyin.

  124. Hüseyin
    Hüseyin

    Hesabıma giriş yapamıyorum

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Şifremi unuttum diyerek şifrenizi değiştirebilirsiniz.

  125. Fatma
    Fatma

    E posta mı degiştirdim numaram da degişti şifremi de giriyorum yanlış diyor hesaba giriş yapamıyorum bu konuda yardım alabilir miyim

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba maalesef yeni hesap açmanız gerekmektedir.

  126. Şeyma
    Şeyma

    Merhaba ben Şeyma Instagram yanlış şifre giriminden gmail den şifre istiyor ama kayıtlı olduğum gmail başka o yüzden kod alamıyorum malesef telefon numaramda kayıtlı değil başka bir çaresi yok mu hesabımı kaybettmiş mi oluyorum

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba maalesef herhangi bir çözümü yok.

  127. Didem
    Didem

    İnstagramı ma hiç türlü gireyorum.Her türlü yolu denedim ama olmadı.Safariden ya da başka telefondan girebiliyorum fakat uygulamadan giremiyorum Allah aşkına yardımcı olun

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba, uygulamayı silip tekrar yükleyin.

  128. Ferda
    Ferda

    Merhaba ben hesabıma giriş yapamıyorum. Bir hafta bir siteden gizli hesapların hikayelerini görmek için bir program denedim sanırım ondan oldu! Mailime şifre gelmesine rağmen telefonuma da şifre gelmesine rağmen girişte şifremi girdiğinde kimliğinizi doğrulayın diyor ama nasıl yapıcam onu. Sayfa hala aktif ama ben giriş yapamıyorum lütfen yardım edin

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba, hesabınıza giremiyorsanız şikayet ederek kapanmasını sağlayabilirsiniz. Daha fazla bilgi için https://help.instagram.com/196883487377501/?helpref=hc_fnav&bc[0]=Instagram%20Yard%C4%B1m&bc[1]=Hesab%C4%B1n%C4%B1z%C4%B1%20Y%C3%B6netme buradan destek alabilirsiniz.

  129. Felemez işler
    Felemez işler

    Merhaba hocam hesabım açıktı ama gelecek size numaramı değiştirmişim bir e-posta mı bilmiyorum şifre nasıl alabilirim

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba e-posta adresiniz için şifremi unuttum diyerek giriş yapmayı deneyebilirsiniz. Aksi halde hesabınıza erişmeniz mümkün olmayacaktır.

      • Zehra
        Zehra

        Merhaba insatagram hesabıma girerken hata veriyor neden

        • Insta Takipçi
          Insta Takipçi

          Merhaba, Akıllı cihazınız ile Instagram uygulamanızın sürümleri arasında uyumsuzluk yaşanıyor olabilir. Bu gibi durumlarda uygulamayı kullanamayabilirsiniz. Lütfen sürümlerin birbirine uygun olduğundan emin olunuz.

  130. Emrah Aydın
    Emrah Aydın

    Selamün Aleyküm arkadaslar ınstagram hesabımın şifresini biliyorum ama giriş yapamıyorum sizin güvenliğiniz için şifreniz değiştirildi hatası alıyorum e postayı unuttum giremiyorum şifremi bilmeme rağmen giremiyorum çözümü varmı varsa nedir yardımcı olabilir misiniz?

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba hesabınıza bağlı telefon numaranız üzerinden işlem yapmayı deneyebilirsiniz.

  131. Felemez
    Felemez

    Selam hocam telefon numaramı değiştirdim hesabımı acamıyorum eski numarama parolama gönderiyor numara yok ve e-posta unuttum nasıl alabilirim hesabımı

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba, e posta adresinize erişemezseniz maalesef hesabınıza tekrar ulaşmak mümkün olmayacaktır.

  132. Derya dogan
    Derya dogan

    Kendi hesabımda fazla beğeni ve takip yaptim ınstgramda bir yazı cıktı hesabınız başkasının eline geçmiş olabilir diye sonra şifre değiştirmeye çalıştım fakat şifremi bilmiyorum sonra şifremi unuttuma basıyorum bir link gönderiyo fakat tekrar şifre bölümüne geri geliyo yani eski şifremi bilgi vermiyo 2 gun oldu şimdi bakıyorum o şifre bölümüne bile girmiyo dönüyo sadece lütfen ne yapmalıyım

    • Yağmur
      Yağmur

      Benimde 5 gündür öyle siz düzeltebildiniz mi?

  133. Alikaya yeşil
    Alikaya yeşil

    İnstagram hesabıma giriş yapamıyorum

  134. Osman
    Osman

    Hesabıma giriş yapamıyorum kuralları ihlal etmişim giriş yaptığımda öyle diyor yardimci olurmusunuz

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba, hesabınıza giriş yapmaya çalıştığınızda gelen uyarıya itiraz edebileceğiniz bir seçenek çıkacaktır. Bu seçeneğe tıklayarak gerekli işlemleri takip edebilirsiniz.

  135. Feyza
    Feyza

    Instagram hesabım face ile bağlıydı ve ayarlar kismindan bağlantıyı kesip hesaptan çıktım şimdi de o hesba griis yaoamiyorum, beni yan hesbaima atiyor ne olur bi allahin kulu yardim etsun

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba, Hesaplarınızı kayıt ederken kullandığınız mail veya telefon gibi bilgileriniz, diğer hesabınız ile çakışıyor olabilir. Bu gibi durumlarda sizleri diğer hesabınıza yönlendirmektedir. Bilgilerin çakışmadığından emin olarak deneme yapmalısınız.

  136. Nur
    Nur

    Merhaba hesabımı gecici olarak doldurmuştum ve o süre zarfı içerisinde numaram değişti giriş yapamıyorum

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba, Instagram hesabınızı geri almak için https://help.instagram.com/ adresi üzerinden Instagram destek hattı ile iletişime geçmeli ve hesap kurtarma seçeneklerini denemelisiniz.

  137. Başak köksal
    Başak köksal

    Merhaba instagramım donduruldu ilk kod gelmedı sonra geldı suresı dolmuş dedı bayaga bır kod gelmeye başladı ardından. Denedıgımde çok kez yalnış gırdınız dedi suan açılmıyor lütfem yarfım edermısınız

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba, Instagram’da yaşanan teknik sıkıntılar nedeniyle böyle bir sorun yaşıyor olabilirsiniz. Belirli bir süre hiçbir işlem yapmayınız, ardından tekrar deneyiniz. Sorununuz hala çözülmedi ise Instagram destek hattı ile iletişime geçebilirsiniz.

  138. Ebru
    Ebru

    Merhaba arkadaşlar dondurduğum hesabıma giremiyorum kullanıcı bulunamadı diyor yardımm

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhabalar, Hesap dondurma işlemi yaptığınız profilinizin bilgilerini doğru hatırladığınızdan emin olduktan sonra tekrar deneyiniz.

  139. Nurullah
    Nurullah

    İnstegramım kapatıldı geri nasıl açarım

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhabalar, Instagram hesabınız topluluk kurallarını ihlal etmeniz ya da şikayet almanız nedeniyle kapatılmış olabilir. Instagram destek hattı ile iletişime geçerek bu konuda detaylı bilgi edinebilir ve sorununuzu çözebilirsiniz.

  140. Nurdan
    Nurdan

    Merhaba sadece fotoğraf yüklediğim takip takipçi bulunmayan Instagram adresime neredeyse 2 haftadır giremiyorum üzgünüz saha sonra deneyin yazısı çıkıyyor sürekli içeriğinde resimleri gözükmüyor yardım edin lütfen bu sorun nasıl düzelir

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhabalar, Instagram hesabınızın algoritmalar tarafından zararlı hesap olarak görünmekte olabilir. Hesabınızı aktifleştirmek için Instagram destek hattı ile iletişime geçebilir ve hesabınızı geri alabilirsiniz.

  141. Meryem Nur
    Meryem Nur

    Hesabıma giriyorum ve akış yenilenmedi diyor başka hesaplara girebiliyorum şuan bu yorumda buluna biliyorum ancak kendi hesabımda böyle diyor. Uygulamayı sildim tekrar yükledim bırakın hesaptan çıkmayı hala bir faydası yok

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba, cihazınızın ayarlar kısmından Instagram uygulamasının ön belleğini temizlemeyi deneyiniz. Eğer sorun devam ediyor ise uygulama sürümünü ile cihazınızın sürümü desteklenmiyor olabilir.

      • Ilhami
        Ilhami

        Onbellegi sildim ama uygulamada da telefonda da guncelleme yok ve sorun duzelmedi ne yapmaliyim?

  142. Muhemmed Ali
    Muhemmed Ali

    Şifremi unuttum, ne yapmalıyım?

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Instagram hesabınızın şifresini unutmanız durumunda, giriş bölümünde karşınıza çıkan “Şifremi Unuttum” bölümünden, kayıt sırasında kullandığınız e-mail adresiniz ya da telefon numarası ile şifre sıfırlama talebinde bulunabilirsiniz.

  143. Ebru
    Ebru

    Merhaba ben uygulamayı sildim yanlışlıkla geri yüklediğimde uygulama üstünden hiçbir hesaba giriş yapılmıyor, tarayıcı üstünden girebiliyorum fakat uygulama olmuyor. Silip yükledim güncellemeleri yaptım şifreleri değiştirdim ama olmuyor yardımcı olur musunuz

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Instagram uygulamasının sürümü ile cihazınızın desteklediği sürüm uyuşmuyor olabilir. Bu nedenle giriş yapamayabilirsiniz. Cihazınızın desteklediği instagram sürümünü kurmalısınız.

  144. Kübra
    Kübra

    Merhaba İnstagrama giriyorum ana sayfada gezebiliyorum ama kendi profilime giremiyorum siyah ekran veriyor nedenini bilen var mı yardımcı olabilecek

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba, Cihazınızdan Instagram uygulamasının ön belleğini temizleyip tekrar deneyiniz. Sorun devam eder ise uygulama sürümünüz ile cihaz sürümünüzün uyumlu olduğundan emin olunuz.

  145. Gamze
    Gamze

    Acabildiniz mi hesabinizi bende de aynısi oldu actiysaniz bana da yardımcı olur musunuz

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba, Instagram hesabınızı yanlışlıkla sildiyseniz ve tekrar açmak istiyorsanız blog yazımızda sizlere sunduğumuz yöntemleri denemenizi önermekteyiz. Bu yöntemler haricinde https://help.instagram.com/ adresi üzerinden Instagram yardım merkezi ile de iletişime geçebilirsiniz.

  146. Kübra
    Kübra

    Üzgünüz isteğinizle ilgili bir sorun oluştu hatası, bir haftadan fazla bir süredir hesabıma uygulama üzerinden giremiyorum. Ama internetten hiçbir sorun olmadan girebiliyorum hesaplarımda spam ya da o tarz bir şey yok internetimde sorun yok ayrıca telefon operatör işletim sistemi her şey güncel ve bunlardada sıkıntı yok/görülmüyor. Ne yapmam gerek bilgi verebilir misiniz artık girmek istiyorum sorunsuz. birde başka cihazlardada uygulamadan giremiyorum aynı şekilde cihazıma özel değil yani.

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba, Instagram hesabınız ile gün içerisinde çok sayıda işlemi yapmanız durumunda bu tarz etkileşim sıkıntıları çekebilirsiniz. Instagram yardım merkezi ile iletişime geçerek konu hakkında detaylı bilgilere ulaşabilirsiniz.

  147. Sultan
    Sultan

    Yaklaşık 9 gün önce instagram hesabımı dondurdum giriş yapmaya çalışıyorum olmuyor. Tekrar tekrar denememe rağmen gün boyu giremedim sıkıntı nedir acaba çok sinirlerim bozuldu ciddi anlamda. Şifreyide doğru girdiğimden eminim . Numaramı girip yeni şifre istiyorum kullanıcı bulunamadı diyor. Yardımcı olursanız sevinirim. Bi bilgisini olan bana ulaşabilir mi bekliyorum.

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba, Instagram hesabınızı kalıcı olarak silmediğinizden emin misiniz? Eğer dondurma işlemi yaptığınızdan emin iseniz hızlı bir şekilde Instagram yardım merkezi ile iletişime geçiniz.

  148. Timur akbaba
    Timur akbaba

    Merhaba Instagram hesabıma giriş yapamıyorum lütfen yardım edin biraz sonra tekrar deneyiniz diye bir uyarı yazısı alıyorum

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba, Instamgra yardım merkezi ile iletişime geçmelisiniz. Hesap kurtarma seçeneklerini deneyerek hesabınıza tekrar erişebilirsiniz.

  149. Ceren
    Ceren

    İnstgram şifremi unuttum, telefon numarası eski telefon numarası kayıtlı. Tek hatırladığım şey ınstgramda kayıtlı olan eski e postam şifresini bilmiyorum napabilirim destek formunda giremiyorum telefonumda çıkmıyor öyle bir şey başka nasıl yöntemler ile hesabımı geri alabilirim lütfen yardımcı olur musunuz

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba, Instagram destek hattı ile iletişime geçmeden hesabınızı kurtarmanız maalesef mümkün değildir.

  150. Betül
    Betül

    İnstagramım kapatıldı

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba, Instagram hesabınızın hareketleri nedeniyle, topluluk kurallarına aykırı davranışları nedeniyle engellenmiş olması mümkündür. Lütfen Instagram destek hattıyla iletişime geçiniz.

  151. Dolunay
    Dolunay

    Merhabalar lütfen acil destek istiyorum ınstagramim kapatılmış dondurulmuş diyor yani instagram hesabımı kapatmış ve geri almak istiyorum o kadar yardim merkezine gerekli olan bilgileri verdim henüz dönüş yapılmadı nasıl yapmaliyim😣

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba, yardım merkezinin sizlere cevap vermesi 7-10 gün arasında bir süreyi bulabilir.

  152. Melike
    Melike

    Ya merhaba arkadaşlar ben hesabıma giriş yapamadım e postayla ve numarama kod gidiyor fakat eski kayıtlı numaramı da istiyor nasıl alacağım ben instagramimi

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba, Instagram destek hattı üzerinden hesap kurtarma ve şifre sıfırlama işlemlerini takip ediniz. Hesabınızın sizlere ait olduğunu ispatlayarak şifrenizi yenileyebileceksiniz.

  153. Zehra
    Zehra

    Instagram şifremi bildiğim halde giremiyorum

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba, Instagram hesabınıza girmeye çalışırken nasıl bir hata alıyorsunuz?

      • Rabia Bilicii
        Rabia Bilicii

        Instagram sildim yanlışlıkla silinen hesabı geri kurtarma şansınız varmı bilgilerimi biliyorumm

        • Insta Takipçi
          Insta Takipçi

          Merhaba, hesap silmenizin üzerinden 30 gün geçmeden destek hattı ile iletişime geçerseniz, hesabınızı geri alma ihtimaliniz bulunabilir.

  154. Kübra
    Kübra

    Merhaba instagram hesabıma başka bir telefondan giriş yapmak zorunda kalmıştım. Sonra kendi telefonuma döndüm ve artık Hiçbir yerden giriş yapamıyorum. 24saat sonra hesap incelenip dönülecektir gibi bir uyarı cıkıyor.Ne yapmalıyım?

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba, Instagram hesabınız şüpheli giriş nedeniyle incelemeye alınmış olabilir. En kısa sürede aktif olacaktır.

  155. Şeyma
    Şeyma

    Merhaba Instagram hesabımda hesabin başkasının eline geçti diye bir uyarı geliyor ve şifremi degistirmemi istiyor. Ancak eski şifremi hatirlamiyorum. Şifremi unuttum kısmına basinca bağlantı hesabıma yönlendiriyor ancak yine aynı uyarı geliyor bu yüzden hesabımı kullanamıyorum. Tek çözümü şifremi hatirlamakmı

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba, Instagram destek merkezinden bilgi talep edebilirsiniz. Ayrıca yine destek merkezi üzerinden şifre sıfırlama işlemlerini denemenizi tavsiye ederim.

  156. Melike
    Melike

    Merhaba ınstagrm dondurdum ama bir türlü açamıyorum bana dönüş yapar mısınız mail den

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba, Instagram hesabınızı dondururken kullanmış olduğunuz bilgilerin doğruluğundan emin misiniz?

  157. Mehmet
    Mehmet

    Mrb ben hesabı mi geçici olarak döndürdüm ama artık hesabımı açamıyorum böyle bir kullanıcı bulunamadı diyor nasıl açabilirim

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba, hesabınız kalıcı olarak silinmiş olabilir. Instagram destek merkezi ile iletişime geçmeli ve form doldurmalısınız.

  158. Sultan
    Sultan

    İnstagram hesabima giriş yapamıyorum güvenlik kodu giriyorum tekrar istiyo şifremi biliyorum ama giriş baglatisida girmitor

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba, hesabınız başka kullanıcılar tarafından ele geçirilmiş olabilir.

  159. alperen
    alperen

    merahbalar bundan 1 ay önce hesabımı dondurmuştum şifremi umutmustum sifre yenileme yapıyorum e postaya girip basıyorum hep eror veriyor otomatik girmeyede basıyorum yinede girmiyor şifreyi değiştiremiyorum çözümü varmi

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba, hesabınız engellenmiş olabilir. Sizlere e-posta yolu ile herhangi bir bilgilendirme geldi mi acaba?

  160. Sultan
    Sultan

    İnstagramhesabıma giremiyorum kod geliyor ama hata veriyor yanlış girdin tekrar dene diyor hesabımin duzelmesini istiyorum

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba, Üst üste kod isteme işlemleri neticesinde sizlere gelen kodlar artık geçersiz konuma düşmüş olabilmektedirler.

  161. Emre
    Emre

    Ben şuan İnstagram hesabıma giremiyorum. Üzgünüz bağlantı izninizle sorun oluştu diyor. Facebokk üzerinden giriş sağlayabiliyorum ama uygulama acmıyor.

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba, Instagram uygulamanızın sürümü ile akıllı cihazınızın sürümü arasında uyumsuzluk olabilir.

  162. Ahmet
    Ahmet

    Insatagram hesabımın şifresini unuttum ve seçeneklerde şifremi unuttu mu basınca bna bir link yolluyo o linen basınca yine aynıyere geri dönüyor.ve hesabınız başladığını eline geçti yazıyor bana acilen yardim edebirseniz sevinirim.

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba, Instagram hesabınız ile ilgili herhangi bir mail aldınız mı acaba?

  163. İbrahim
    İbrahim

    Turkcell ise hattınız dijital operatör den yapılabiliyor güvenli internet bölümden aile profili yerine profil yoku işaretlerseniz olacaktır

  164. Yiğitcan tengül
    Yiğitcan tengül

    İnstagramım durduk yere hiç bir paylaşım yapmadan kuralları ihlal ettiği için kapatıldı yazısı çıktı profilim kapalıdır öyle kimseyi rahatsız edecek bi durumdada bulunduğumu düşünmüyorum bana yardımcı olursanır çok sevinirim

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba, gün içerisinde çok sayıda takip etme işlemi gerçekleştirmek, beğeni işlemi yapmak gibi limit aşan durumlarda geçici engel alma durumu ortaya çıkabilmektedir.

  165. Gülsüm
    Gülsüm

    Merhaba iyi günler dilerim
    ıngstgram hesabı açamıyorum eposta hesap yok açılmıyor delirecem 2 yıldır araştırıyorum giremiyor çözemedim nasıl açacagım lütfen acil yardımmmmmmmmm

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba, hesabınız kalıcı olarak silinmiş olabilir. Destek merkezi üzerinden yardım talebi oluşturdunuz mu acaba?

      • Medine
        Medine

        Merhaba hesabımı dondurmak isterken yalnislikla kapattım geri giriş yapamıyorum. Email attım ama cvp verdiler geri cvp verdim ama şuan bir cvp alamadım yardımcı olursanız çok sevinirim.

        • Insta Takipçi
          Insta Takipçi

          Merhaba Medine hanım, pandemi nedeniyle cevap verme sürelerinde gecikebilmektedir.

  166. Muzeyyen
    Muzeyyen

    telefonum da yeterli alan olmadığı için verilerimi sildim.tekrar instagrama giriş yaptigimda ise ek hesabim yok olmuş.giremiyorum birtürlü.hesabımdaki vidyolar resimleri saklamak için torunum adına açmıştım.
    lütfen her seferinde yazmaktan bıktım..
    bana yardımcı olurmusunuz

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba Muzeyyen hanım, Ek hesabınızı açarken herhangi bir e-posta adresi ya da telefon ile onaylamışmıydınız?

  167. Sultan
    Sultan

    Mail adresimi ve şifremi unuttum mail adresime kod gidiyor unuttuğum için instagramıma giremiyorum instagramımı yeniden kullanmam için yardımcı olurmusunuz

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba Sultan hanım, Instagram destek merkezi üzerinden yardım talebi oluşturmalısınız.

  168. Elif
    Elif

    İnatagram hesaba giriş yapmak için şifreyide girdikten aonra hata diyor bir kaç dakika sonra tekrar dene diyor bunun çözümünü söyleyin artık

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba Elif hanım, Instagram hesabınıza ait olan mail adresinizi kontrol ettiniz mi? Herhangi bir bildirim gelmiş mi bu konu ile alakalı?

  169. Medine
    Medine

    Merhaba hesabımı dondurmak isterken yalnislikla kapattım geri giriş yapamıyorum. Email attım ama cvp verdiler geri cvp verdim ama şuan bir cvp alamadım yardımcı olursanız çok sevinirim.

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba Medine hanım, pandemi nedeniyle bu tarz mail trafiklerinde gecikmeler yaşanabilmektedir. Bir süre daha beklemenizi tavsiye ederiz.

  170. Damla beren
    Damla beren

    Slm Instagram hesabımda takip ettiğim sayfaları çıkarırken uyarı geldi o uyarının içinde yanlışlıkla hesabım calındı ibaresine bastım şimdi hesabımı açamıyorum şifremi unuttum yardımcı olur musunuz

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba Damla hanım, gün içerisinde çok sayıda takipten çıkarma ya da takip etme işlemleri bu tarz uyarılara neden olabilmektedir. Instagram destek merkezi üzerinden hesap kurtarma talebi oluşturmanız gerekmektedir.

  171. eda
    eda

    İstagram istegim disinda dondurulmis ve bir ay sureyle giris yapmiycami soyluyor napa bilirim

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba, Instagram hesabınız erişim engeli almış olabilir. Mail adresinize herhangi bir bildirim geldi mi acaba?

  172. Hakan Taşdelen
    Hakan Taşdelen

    Merhaba instagram da aktif olarak kullandığım parfüm hesabım topluluk kurallarına aykırı olduğundan dolayı kapatıldı. Ama kuralsız kaidesi yada yüz kızartıcı hiç bir hal hareket yada paylaşımda bulunmadım. Sadece ilkkez hazır ve değişik bir 30 lu etiket kullandım. Hemen kapandı hesabım lütfen bana yardım edin

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba, hesabınızın kapatılması ile ilgili olarak herhangi bir mail aldınız mı acaba?

  173. Yagmur
    Yagmur

    Instagram uygulaması açılmıyor. Silinmiyor ve yeniden de yüklenmiyor. Görüntüsü de farklı oldu. Ne yapabilirim yardım edin lütfen

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba, uygulama ayarları bölümünden önbellek temizlemesi yapmayı deneyebilir misiniz?

  174. Berkay
    Berkay

    Hesapima giremiyom hata yaziyom

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba, ne gibi bir hata alıyorsunuz acaba?

  175. İhsan
    İhsan

    Merhaba telefonumu kvk servise gönderıldı ondan sonra hiç bir türlü hesabıma erişemiyorum.

    • Enes Bulut
      Enes Bulut

      Merhaba, hesabınıza ait bilgiler değiştirilmiş olabilir mi acaba?

  176. Ayşegül
    Ayşegül

    Merhaba, telefonum değişti , ayni marka ama sadece modeli değişti,tüm aktarımlar yapıldı ama su an giriş yapamıyorum.Şifreli bir email adresi veriyor ve buraya link gönderildi diyor ama ben o email adresini bulamıyorum.Kullanici adim belli Yardımcı olabilirseniz, çok çok mutlu olurum.

    • Enes Bulut
      Enes Bulut

      Merhaba, https://help.instagram.com/ adresi üzerinden bilgilerinizin değiştirilmesi adına talep oluşturmanızı tavsiye ederim.

  177. Eylem Gor
    Eylem Gor

    Merhaba
    2 tane instagram hesabim var birini actim digerine 2 faktorlu kimlik dogrulama koymusum kod u istiyor.Bende kayitli degil .instagrama mail attim destek kismindan onlarda kayda deger bisey yazmadilar.Yardimci olabilirmisinz

  178. Ekrem HORASAN
    Ekrem HORASAN

    Merhaba bugün Instagrama girmek istediğim zaten hesabın kapatıldı uyarısı ile karşılaştım. Girmeye çalıştığımda ise hesabım tamamen silinmiş gibi yeni kullanıcı adı tanımlıyor idi. Arkadaşımın hesabından baktığımda ise benim Instagram sayfam ve kullanıcı adım bulunmuyor. Ne yaptıysam giremedim sorunun ne olduğunu anlamadım. Hesabım kural ihlali yapmadığım halde nasıl silindi. Geri gelebilir mi ?

    • Enes Bulut
      Enes Bulut

      Merhaba, öncelikle hesabınızın mail adresini kontrol ediniz. Eğer bir bilgilendirme maili var ise orada size sunulan yöntemleri deneyiniz.

  179. Gül
    Gül

    E mail adresım kayıtlı olmasına ragmen silindi. Telefon numaramla gırmeye calısıyorum ama kurtarma kodu istiyor kurtarma kodumu unuttum ne yapabılırım.

    • Enes Bulut
      Enes Bulut

      Merhaba, destek merkezi ile iletişime geçmenizi öneririz. Hesabınız çalınmış olabilir.

  180. Tebriz Zahid
    Tebriz Zahid

    Merabah kolay gelsin ben instagram ima giris yapamıyorum yardimci ola bilirmisiniz telefonumu degiltikden sonra yasadim bu sorunu e posta sifremi bilmiyorum facebokla kayıtlı degilim sadece telefon numara kayıtlı onada sıfre gonderme olmuyor lutfen yardımcı olursanız sevınırım

  181. Necat ers
    Necat ers

    Merhaba ben instagram hesabıma giriş yapamıyorum iki kere sen robotmusun işaretlerini yanlış girince beni giriş selfisi gibi bir isimle kameraya yönlendirdi ve yüzümü önce sağa sonra soşasonra yukarı tekrar sağa ve sola çevirmemi istedi. İstediklerini yaptım ama akış güncelenmedi deyip duruyor ve tekrar o kameraya yönlendiriyor bana yardımcı olur musunuz

  182. Metkan
    Metkan

    Merhaba benim Instagram hesabım kapatıldı ve açamıyorum bana yardımcı olursanız sevinirim bide ben formu doldurdum ama bana onay mesaj istiyor

    • Enes Bulut
      Enes Bulut

      Merhaba, Instagram tarafından istenilen onay işlemlerini gerçekleştirmeniz gerekmektedir. Aksi halde hesabınızı kurtaramazsınız.

  183. Şehri
    Şehri

    İnstagram hesabımı dondurdum fakat donduralı daha 4gün oldu. Suanda açmak istiyorum fakat şifre yanlış diyor kullanıcı adını bulunamadı diyor. Hesabı açarken telefon numarasıyla kayıt olmustum sms de gelmiyor. Silmediğime eminim neden böyle bi sorunla karsılasıyorum bütün yolları denedim fakat hiç bir çözümleyemedi.

  184. İpek
    İpek

    Merhaba, instagram hesabıma aniden topluluk kurallarına aykırı dşye uyarı gelip şifremi değişmemi istedi şifremi hatırlamıyorum mailimi yanlış girmişim oraya da giremiyorum telefonuma kof geliyor ama onunla gelince beni atıyor yardım için mail attım ama hala çözemedim yardımcı olur musunuz

    • Enes Bulut
      Enes Bulut

      Merhaba, Instagram destek merkezine mail atarak bilgilerinizin değiştirilmesi talebinde bulunabilirsiniz.

  185. Nergiz
    Nergiz

    Telefonum format oldu instagram hesabım silindi sifremi emailimi unutdum necə yenidən giriş edim

  186. Ayse
    Ayse

    İnstagram hesabima giris yapamıyorum giris yapmaya çalıştığımda tekrar denemeden önce lütfen birkaç dakika bekleyiniz yazısı geliyor ne yapmalıyım

  187. Derviş
    Derviş

    Benim de ayni hesapımın şifresini giriyorum numarama kod geliyor hesapım başkasının eline gecti ve hesapımda iki kimlik dogrulama fazla istiyor gmail hesapım özerinde olmiyor giriş yapmiyorum lütfen yardımcı olun

  188. Ferhat
    Ferhat

    Hesabim akış yenilendi e postaya kod gönderdi gelmedi hala e posta benim de değil

  189. Ebru
    Ebru

    Ingstramim çalındı e posta adresi ve telefon numarasını değiştirdi ne yapabilirim

  190. Büşra
    Büşra

    Instagram’da giriş yapacağım zaman tekrar denemeden önce lütfen birkaç dakika bekle yazısı çıkıyor bekleyip tekrar girmek istediğimde aynı yazı çıkıyor ne yapabilirim yardımcı olur musunuz?

    • Zahide
      Zahide

      Ahh evet bende de öyle. Lütfen yardımcı olur musunuz?

  191. Zahide
    Zahide

    İnstagram şifremi her girdiğimde, “Lütfen tekrar denemeden önce birkaç dakika bekleyin.” diyor. Ne kadar bekleyip denesem de hesabıma giriş yapamıyorum. Bu konuda ne yapabilirim, bana yardım edebilir misin lütfen?

  192. Zilan
    Zilan

    İnstagram hesabıma erişemiyorum. Şifremi unuttum deyip sms alıyorum, sms linkine tıklayınca açılmıyor. Bir kere açıldı fakat sadece profil fotoğrafım görünüyor hiçbirşey paylaşılmıyor ve sayfa bomboş lütfen yardımcı olun.

  193. Emine lacin
    Emine lacin

    merhaba ben emine benim bir instegram hesabim vardi telefonuma su kaçtığı icin yeniden bir instegram hesabi actim ilk actigim instegrama giris yapamiyorum ne yapabilirim bana yardimci olursanız sevinirim.

  194. Ayşe
    Ayşe

    Benim hesabım hiçbir ihlal yapmadığım halde kapatıldı sonra form gönderdim ve tekrar etkinleiştirildi maili aldım ancak buna rağmen giriş yapamıyorum hesabınız kapatılmıştır bildirim ekranda beliriyor

  195. Leyka
    Leyka

    Merhabalar Instagram ekibi.Hesabıma giriş yaparken bir kaç dakika bekle hatası alıyorum.Bu sorunun aradan kaldırılmasını arz ve talep ediyorum.Teşekkürler Instagram ekibi

  196. Zeynep keskin
    Zeynep keskin

    Merhaba cihaz değiştirdim instagram hesabima giriş yapamıyorum . Inst sifremi yenilemeye çalıştıgimda farklı bir inst. Hesabi için kod gönderiliyor. Facebook ile baglan dediğimde ağ bağlantısı ile ilgili hata veriyor. 2gundur uğraşıyorum ne yapmam lazim

  197. Harun
    Harun

    Merhaba arkadaslar instagram hesabimi biliyorum giris yapabiliyorum ancak hesabi silmek istiyorum beni yardim merkezine gonderiyor ve bi link geliyor o linki actigimda giris yapmami istiyor giris yapmaya calisiyorum ancak sifre hatali diyor ancak uygulamaya ayni sifreyle giris yaptigimda giriyor.biraz garip bi durum yardimci olurmusunuz.

  198. Selma Yeşilyurt
    Selma Yeşilyurt

    İnstagram hesabıma giremiyorum kurtarma modıyla giriyorum şireyi yenileyip çıkış yapıyorum tekrar girince yanlış şire diyor lütfen çözüm

  199. Aleyna
    Aleyna

    Merha instagram hesabıma giremiyorum meilime ve telefonuma msj geliyor şifrede değiştire biliyorum ama instagrama girince kod istiyor onuda eski telefon numaramla eski meil adresime gönderiyor nasıl düzeltme bilirim bu sorunu

  200. Mert
    Mert

    2 ay önce hesabım çalınmaya çalışıldı ve mail adresime gelen linkten hesabımı kurtardım farkat bu olay 4-5 sefer tekrarlanınca en son kurtarışımdan sonra “hesabımı geçici olarak dondur” seçeneğine tıkladım. Belli bir süre sonra ise hesabı açmak için bilgilerimi girdiğimde benden 6 haneli kod istendi ama bu kod bana hiçbir şekilde ulaşmadı. Daha önce gelen kodları denedim fakat sonuç yine aynı. Yardım merkezine yazdım ve hesabımın topluluk kuralları sebebiyle kapatıldığına dair mail aldım fakat ben hesabım çalınmaya çalışılmadan önce ya da sonra herhangi bir usülsüzlük yapmadım. Kaldı ki hesabımı dondurduktan sonra istesem de yapamam. Çözüm nedir acaba yardımcı olursanaız çok sevinirim…

    • Enes Bulut
      Enes Bulut

      Merhaba, mail adresinizin doğru olduğundan emin misiniz? Ya da hesabınızı oluştururken sizlere yedek kodlar verilmiş miydi?

      • derya
        derya

        Lütfen yardımcı olabilir misiniz hesabıma giremiyorum iki de bir bu yazı geliyor ” lütfen tekrar denemeden önce bir kaç dk bekleyin ” ne yapmalıyım lütfen yardımcı olun

  201. Gonca
    Gonca

    Merhaba , sayfamda gezinirken bir anda hesabınız başkalarının eline geçmiş diye bir yazı çıktı her yere giriş engellendi ve sadece şifre değişikliği yapmamı istiyor şifremi hatırlamadığım icin şifremi unuttum diyorum telefonuma link geliyor açıyorum ve aynı şayfaya düşüyorum sürekli . ne yapmalıyım bilemiyorum Facebook üzerinden değişim yapmıştım şu an ona da müsade etmiyor ? Yardımcı olursanız çok sevinirim

  202. Burcu
    Burcu

    Instagramdan çıkış yapıldı durduk yere mail yoluyla şifremi degistirdim fakat instagrama yine giremiyorum hata gözüküyor tekrar deneyin yazısı çıkıyor 2 gündür

  203. Nur
    Nur

    Merhaba bu hesabın sahibi olduğunu onaylamamıza yardımcı ol diye bi uyari alıyorum her türlü yöntemi denedim ama olmuyo ne yapabilirim bi bilginiz varmı.

  204. Sinem
    Sinem

    Merhaba az önce telefon numaramı onaylama için kod istedi yazdım iletişim bilgilerini verdiğin için teşekkürler 24 saat sonra destek ekibiyle iletişim korabikeceksin dedi ve başka hesaplardan girdiğimde hesabım görünmüyor yardım edermisiniz.

  205. Yasemin
    Yasemin

    Merhaba instegram güvenlik nedeniyle şifremi değiştirmiş giriş yapamıyorum

  206. Miray
    Miray

    Instagramim eski e postama bağlı ve hatırlamıyorum telefon numarama kod yolla diyorum kabul etmiyor

  207. Merve
    Merve

    Merhaba 09 nisan gece 12 den beri hesabıma giriş yapamıyorum Şu hatayı alıyorum Güvenlik ayarın nedeniyle bu numaraya bağlantı gönderemiyoruz mail adresim kayıtlı değil telefon numaram üzerinden kullanıyorum yardım al butonuna bastığım zaman ise hesabım çıkmıyor lütfen yardımcı olunuz

    • Şule
      Şule

      Aynı şey bendede oluyor ve kimse net bir şey söylemiyor ya tam kapatsınlar yada erişime izin versinler yapabilen varsa lütfen destek olun

  208. Gufran yarık
    Gufran yarık

    Instagram hesabımı sildim ve yükledim hesap açılmıyor Nedeni

    • Enes Bulut
      Enes Bulut

      Merhaba, girmeye çalışırken ne gibi bir hata alıyorsunuz acaba?

  209. Azra Naz Bozdağ
    Azra Naz Bozdağ

    Geçen hafta instagramımı dondurdum. Sonra tüm hesapların şifresi değişildi. Ve şimdi hesabımı açamıyorum. Hesap bulunamadı diyo. Dün gece instagramla iletişime geçtim ve kodu yolladım. Ama hala bi cevap alamadım. Hesabımı almak istiyorum. Bir sürü fotoğrafım vardı bana yardımcı olun lütfen

    • Enes Bulut
      Enes Bulut

      Merhaba, kodu yolladıktan sonra size cevap geldi mi acaba?

  210. Banu
    Banu

    İngarmım kısıtlı ve acılmıyor

  211. Ahmet
    Ahmet

    GİRİŞ YAPANIN SEN OLDUGUNU ONAYLA
    BEN ROBOT DEGİLİM KISMINI DOLDURUYORUM VE ÜZGÜNÜZ BİR SORUN OLUŞTU DİYOR 1 saatir

  212. Muhammet
    Muhammet

    Instagram sayfam.birden kilitlendi ve mail adresim i istiyor bende hatırlayamadım ve kod haliyle alinamiyor ne yapmam lazım

  213. Zeynep içen
    Zeynep içen

    Hesabıma engel uedim

  214. Mehmet
    Mehmet

    instagram hesabıma giriş yapamıyordum nedenini ve çözümünü merak ediyordum neyseki hallettim güzel ve faydalı bir yazı olmuş teşekkür ederim

  215. Yasin Yasar
    Yasin Yasar

    instagram hesabıma birkaç gündür giriş yapamıyordum nedenini ve çözümlerini merak ettim ama hallettim sağolun

  216. Berfin
    Berfin

    Merhaba instagramım bir anda hata verdi sayfa güncellemesi yapmadı.Beni uygulamadan attı.Hesabım açık fakat giremiyorum.

    • Zeynep
      Zeynep

      Merhaba bendede ayni sorun var 2 günüdr sizde düzeldi mi

  217. Zeynep
    Zeynep

    Merhaba 2 gün önce instagram akis yenilenmiyordu sonra hesaptan attı beni bende silip geri yükledim hesaba hiç giremiyorum bu sefer napicam yardım edin acill

  218. Rojda
    Rojda

    Dondurduğum hesabıma tekrar giriş yapmaya çalıştığımda güvene almak için şifreni yeniledik yazısıyla karsılaştım. E postama erişimim olduğu halde şifremi yenilemeye çalıştığımda error veriyor nasıl olacak yardımcı olur musunuz lütfen, birkaç defa deneme rağmen düzelmedi

  219. Hülya
    Hülya

    Postegro proqramını kullandığım için şifrem deyiştirildi. Telefon numarası kayd etmemişdim. E postama da ulaşamıyorum. Başka yolu varmı???

    • Enes Bulut
      Enes Bulut

      Merhaba, hesabınız çalınmış olabilir. Destek merkezi üzerinden acil bir şekilde form doldurmanızı tavsiye ederiz.

  220. Şule
    Şule

    İnstagram güvenlik nedeniyle şifrenizi değiştirdik uyarısı veriyor madem güvenlik için yapıyorsunuz ben neden bana ait olan fotoğraflarımın olduğu hesabıma giriş yapamıyorum size mi kaldı şifremi değiştirmek hesabı ya tam kapatın yada erişime izin verin

  221. Begüm
    Begüm

    Hesbım önce lütfen bikaç dakika bekleyin uyarısı verdi 100 defa denedim şifre değiştirdim açılmadı telefona 30 kez sms kodu geldi girdim fakat hesabıma erişemedim. şifre değiştirdim yine denedim güvenlik kodu yollandı diyor fakat gelmiyor ve hesap bağlı değil diyor hesabımı geri istiyorum lütfen yardım edin

  222. melek
    melek

    Merhaba kimlik doğrulama uygulamasındaki kodu istiyor öyle bir kodum yok ne yapacağım

  223. Merve
    Merve

    Fazla giriş yaptığım için instgram hesabıma giremiyorum ne yapmalıyım

    • Enes Bulut
      Enes Bulut

      Merhaba, Instagram sizi şüpheli olarak algılamış olabilir. Bu nedenle bir süre bekleyiniz. Daha sonra (1 gün) deneyiniz.

  224. Hivda
    Hivda

    Merhaba,instagram hesabıma başka bir cihazdan giriş yapabiliyorum ama kendi telefonumdan giriş yapamıyorum yardımcı olabilir misiniz?

    • Enes Bulut
      Enes Bulut

      Merhaba, cihazının instagramın son sürümünü desteklemiyor olabilir.

      • Hülya
        Hülya

        Merhaba.
        Hesabımda uygunsuz yorum begeni eçve takipleşme vs olmamasına rağmen Instagrama giriş yapamıyorum şifremi değiştirdim sayfaya giriş yapıyor sadece profil resmim görünüyor ve anında hata uyarısı alıyorum neden olmuş olabilir veya hesabımı aktif hale nadıl getirebilirim yardımcı olabilirseniz çok sevinirim

        • Enes Bulut
          Enes Bulut

          Merhaba, başka cihazdan giriş yapın. Daha sonra şifre sıfırlayın ve kendi cihazınızdan tekrar deneyiniz.

  225. Gozde
    Gozde

    Instgram girmeye calisiyorum ama surekli şu yazi geliyor ekrana tekrr denemek icin bir kac dakika bekleyin surekli bu yazi cikyr .sifremi degiseblyrm mail veya telfn numarsndan yazrm alarak ama yinede tekrar girmel icin bir kac dakika beklyn yazisi gelyr neden olablr ne yapmam lazm(mail ve telfn numarsi ile sifre mi ve kullanci adim degistireblyrm )

    • Enes Bulut
      Enes Bulut

      Merhaba, hesabınız engellenmiş olabilir. Mail adresinizi kontrol ettiniz mi acaba?

  226. Feray Erdoğan
    Feray Erdoğan

    Asıl hesabıma giriyorum fakat aynı hesaptan ikinci hesabıma giremiyorum lütfen yardımcı olurmusunuz

  227. Pınar
    Pınar

    Yaklaşık bir aydır Akış yenilenemiyor

    • Enes Bulut
      Enes Bulut

      Merhaba, Instagram uygulaması son sürüm mü? Uygulamanızın ön belleğini temizleyebilir misiniz?

  228. Tuğba Ada Onay
    Tuğba Ada Onay

    Instagram hesabıma giriş yapamıyorum lütfen yardımcı olur musunuz

    • Zahit
      Zahit

      Merhaba çözüm için herhangi bir hesaptan iletişime geçebilirsiniz. Kullanıcı adı zahitdemiryege

  229. Mustafa Arslan
    Mustafa Arslan

    Merhaba kolay gelsin Instagram hesabıma giriş yapamıyorum telefon numaramı değiştirdim yeni numaramı hesabıma eklemiştim ama sms eski numarama gidiyor hala e posta adresimide değiştirdim mail gönderdim cevap geldi ama iki faktörlü kimlik doğrulaması kapalı diye yazmışlar hala giriş yapamıyorum lütfen yardımcı olurmusunuz

  230. Mustafa
    Mustafa

    Reis Instagram şifremi değiştirdim değiştirdikten sonra hesaptan çıkış yaptı şifreyi yazıp tekrar girmeye calistigimda ise (hata tekrar denemeden önce birkaç dakika bekle )yazısı geliyo 3 saat girmeye çalışmadım yine aynı yazı cikiyo sence sorun nedir ??

    • Enes Bulut
      Enes Bulut

      Merhabalar, şifrenizi doğru yazıp yazmadığınızdan emin olmanız gerekir. Yine aynı hata veriyorsa bağlı olduğu Facebook hesabı veya E-mail hesabı ile yeni şifre oluşturabilirsiniz.

  231. Zeynep acar
    Zeynep acar

    Merhabalar ben iki hafta önce hesabımı dondurdum. Hesabımda iki faktörlü uygulama açıktı. Yeniden giriş yapmayı deniyorum fakat gelen kodu girdiğim halde geçersiz diyor. Bir haftadır uğraşıyorum ve hala aynı hatayı veriyor. Yardımcı olur musunuz?

    • Enes Bulut
      Enes Bulut

      Merhabalar , size gelen en az 3 4 farklı kod olması gerekir. Bu kodların hepsiniz denediniz mi acaba ?

  232. Sıla şengül
    Sıla şengül

    İnsagram hesabıma giriş yapamıyorum. Nedenide bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkür ederim

    • Enes Bulut
      Enes Bulut

      Merhabalar , uygulama ile ilgili bir sorun yaşıyor olabilirsiniz. Uygulamanızın güncellemesini kontrol edin ve aynı zamanda uygulamayı silip tekrar yükleyin.

  233. leyla.3565
    leyla.3565

    Yardım

  234. Nesrin Yazar
    Nesrin Yazar

    Merhaba ben instegramıma giremiyorum.
    Kullanıcı adım ve şifrem doğru
    Uyarı olarak: TEKRAR DENEMEDEN ÖNCE BİRKAÇ DAKİKA BEKLE DİYOR.😔

    • Enes Bulut
      Enes Bulut

      Merhabalar , uygulamayı silip tekrar yükleyip deneyebilir misiniz

    • Zahit
      Zahit

      Merhaba çözüm için herhangi bir hesaptan iletişime geçebilirsiniz. Kullanıcı adı zahitdemiryege

  235. İrem
    İrem

    Merhabalar, Akis yenilemedi problemi olduktan sonra instagrama girdim ve bir daha da giriş yapamadım. Yardımcı olur musunuz

    • Enes Bulut
      Enes Bulut

      Merhabalar, akış yenilenmedi problemini çözmek için öncelikle uygulama güncellemenizin tam olup olmadığını kontrol etmelisiniz. Sonra uygulamayı silip tekrar yüklemelisiniz. Bu işlemlerden sonra hala sorun devam ediyorsa , sorunu instagram yardım merkezinden instagram’a bildirmelisiniz.

  236. Murat
    Murat

    Hesabım hileden dolayı bana kaç dakika sonra giriş yapın diyor ama giriş yapılmıyor

  237. Oktay
    Oktay

    Challenge required uyarısı veriyor bunun sebebi nedir her şeyimi doğru giriyorum olmuyor kod ile giriyorum yine girmiyor hesabıma

    • Enes Bulut
      Enes Bulut

      Merhabalar , Instagram mobilden bağlanmak yerine bilgisayardan hesabınıza giriş yapın. Daha sonra Profil> Ayarlar> İzinli Uygulamalar yolunu izleyerek menüye gidin. Bu menü içerisinde izin verilen üçüncü parti yazılımların tamamını iptal edin ve işlemi kaydedin. Daha sonra Instagram hesabınızın şifre değişikliğini sağlayın. İşlem adımlarını tamamladıktan sonra Instagram mobil uygulamasından hesabınıza giriş yapın. Bütün işlemler doğru şekilde gerçekleştirilmişse, Instagram Challenge Required hatası kısa bir süre sonra düzelecektir

    • Zahit
      Zahit

      Merhaba çözüm için ig: zahitdemiryege

  238. Ayşegül kaya
    Ayşegül kaya

    Merhaba İnstagram hesabıma giremiyorum. Giriş yapıyorum ve giriş yapmadan sayfa giriş sayfasına tekrar dönüyor günlerdir deniyorum ama olmuyor. Hesabım üzerindeki numaraya kod gönderdim olmadı email adresime giriş linki gönderdim o şekilde de giriş yapamadım. İnstagram hesabımda numaram ve email adresim duruyor bana giriş linkleride gönderiliyor ama instagram giriş ekranına atıyor beni hesaba giriş yapmıyor. İnstagram ekibine de mesaj gönderdim ben olduğumu onaylayıp sadece şifre sıfırlatme mesajı atıyorlar şifremi sıfırlayıp tekrar denememe rağmen beni giriş ekranına atıyor yardımcı olur musunuz lütfen

    • Enes Bulut
      Enes Bulut

      Merhaba Ayşegül, uygulamanın son sürüm olduğundan ve uygulama ayarları üzerinden ön bellek temizleyerek deneme yaptığından emin olmanı tavsiye ederiz.

  239. Ayşegül kaya
    Ayşegül kaya

    Merhaba 10 gündür instagram hesabıma giremiyorum şifrem doğru olmasına rağmen giriş ekranında duruyorum öylece başka telefondan denedim yine olmadı bilgisayardan denedim yine olmadı internet değiştirdim yine olmadı. Safariden girdiğimde e posta adresime mesaj geliyor şu telefondan giriş yapıldı diye ama yine giriş yapamıyorum. İnstagram destek ekibine yazdım ama bana sadece şifre sıfırlatıyorlar. Telefonuma kod almama rağmen e posta adresime giriş linki gelmesine rağmen yine giriş yapamadım her yolu denemedim olmadı. 3 gün uğraşmadım giriş yapmadım tekrar deniyim dedim ama yine olmadı lütfen yardımcı olur musunuz

    • Enes Bulut
      Enes Bulut

      Merhabalar , öncelikle hesabınızın bağlı olduğu e-posta adresini kayıt altında tutmalısınız. Sonra sizden isteğim uygulama güncellemenizi kontrol etmeniz.

  240. İlayda
    İlayda

    İnstagram hesabım aktif ama giriş yapamıyorum şifre doğru ama giremiyorum giriş yapılmadığına da bişey demiyor

    • Enes Bulut
      Enes Bulut

      Merhablar , ınstagram güncellemenizde veya cihazınızda bir problem olabilir.

  241. Oğulcan ece
    Oğulcan ece

    Uygulamaya girdiğimde akış yenilemedi hatası verdi ve uygulamam son güncel sürümde. Uygulamayı tekrar silip yükledim şifremi değiştirdim ama hesaba giriş yapamıyorum “user is not correct* gibi benzeri bazı hatalar veriyo lütfen yardım edin

    • Enes Bulut
      Enes Bulut

      Merhabalar , cihazınız ile ilgili bir problem olabilir. Cihazınıza format atıp tekrar uygulamayı yüklemeyi dener misiniz.

  242. Busra
    Busra

    Merhaba enes hergun girdiğim instgram hesabıma tekrar giriş sağladım hatta sotry attim ve ara ara baktığımda akış yenilemedi dedi çıkış yaptım ve birdaha giremedim sifre yenileme isteği geliyor ama bir türlü duzelmiyir

    • Enes Bulut
      Enes Bulut

      Merhabalar, Instagram hesabınızın bağlı olduğu mail adresini biliyorsanız hesabınızı tekrar geri alabilirsiniz.

  243. emre
    emre

    arkadaşlar uygulamadan ya da tarayıcıdan girmeye çalışıyorum ama çok garip bi durum ile karşı karşıyayım. hesabımın şifresi doğru eminim, yine de değiştirip tekrar denedim yine aynı sorun. giriş yap sayfasında sürekli tekrara sarıyor, bilgileri doldurup giriş yap diyorum, dolum işareti çıkıyor sonra aynı sayfada kalıp duruyorum hesabıma giremiyorum, facebook ile giriş yaparkende karşıma aynı durum çıkıyor, ne hesabın kapatıldı diyor, ne çalındı diyor ne de donduruldu diyor, hiç bi uyarı vermiyor. sadece bi kaç saniye bekletip yine o sayfada kalmaya devam ediyorum, yaşayan var mı 2 gündür kafayı yiyeceğim

  244. pierloti
    pierloti

    instagram adresimi hatırlamıyorum..şifremi de bilmiyorum..cihaz değiştirdim ..sayfama ulaşamıyorum

    • Enes Bulut
      Enes Bulut

      Merhabalar , e-posta adresinizi hatırlıyor musunuz?

  245. Ödül
    Ödül

    Merhabalar apple storeden scoial ghost uygumalası indirdikten sonra kurulumunu yaparken telefonuma kod geldi kod girdikten sonra komple ınstagram hesabım kapatıldı girş yapamıyorum destek hattına yazdım dönüş yaptılar ama formda kullanıcı adı istiyor kullanıcı adını bile yazdıgımda kabul etmiyor kullanıcı bulunamadı yazıyor arkadaşımın sayfasında girdim baktım profilime kullanıcı bulunamadı yazıyor ınstagram adresin şuan kapalı nasıl geri alabilirim teşekkürler

    • Enes Bulut
      Enes Bulut

      Merhabalar , durumunuzu Instagram yardım merkezine rapor olarak iletmelisiniz.

  246. murat
    murat

    merhaba bir bayan arkadaşım instgram şifresini yenilediği halde yenilediği şifre ile instagrama giriş yapamıyor hiç bir şekilde sadece kod ile giriş yapabiliyorum diyor bununla alakalı bilgi paylaşımı yapabilirmisiniz acaba kendisine yardımcı olmaya çlışıyorum bi haftayı geçiktir bu şekilde sorun yaşıor şimdiden ilginiz için teşekkür ederim kolay gelsin

    • Enes Bulut
      Enes Bulut

      Merhabalar , öncelikle uygulama güncellemenizi kontrol etmelisiniz. Sonra mail adresiniz üzerinden bir kez daha şifrenizi değiştirip girmeyi denemelisiniz.

  247. Eda
    Eda

    Insatagram şifremi biliyorum ama beni yeni şifre sayfasına yönlendiriyor ve yeni şifre oluşturup tekrardan ileri diyorum ancak instagram yeni şifreyi girmeme rağmen açılmıyor ne yapabilirim?

  248. Sema
    Sema

    Merhaba, Instagram hesabım kapatılmış. Sebebini nasıl öğrenebilirim? Hem neden bir açıklama yapılmadan kapatılır bunu da anlamış değilim. Yanlış bir şey yaptığımı da düşünmüyorum. Çok can sıkıcı bir durum. İletişime geçebileceğimiz müşteri hizmetide yok. 😥

    • Enes Bulut
      Enes Bulut

      Merhabalar , durumunuzu rapor halinde Instagram destek merkezine iletir misiniz

  249. Ekin
    Ekin

    Merhaba instagram hesabım çalındı mail adresim ve telefon numaram değişti instagrama mail attım geri dönüş yapılmadı yardımcı olursanız çok sevinirim her yolu denedim …

    • Enes Bulut
      Enes Bulut

      Merhabalar , hesabınız hangi e-posta adresine kayıtlı acaba? E-posta adresinizi ve şifresini biliyor olmanız gerek.

  250. Elsever
    Elsever

    Merhaba ben instqrama giriş yapamıyorum Yardımcı Ola Bilmirsiniz Size Zahmet Olmsa

    • Enes Bulut
      Enes Bulut

      Merhabalar , tam olarak sorun nedir acaba?

  251. Elsever
    Elsever

    Instaqeama giriş yapamıyorum

    • Enes Bulut
      Enes Bulut

      Merhabalar , tam olarak sorun nedir acaba?

  252. Duygu
    Duygu

    Merhaba,
    2 gündür instagrama giriş yapmaya çalışıyorum ancak hata yazısı alıyorum ve hesabıma giriş yapamıyorum. Şifremi de değiştirdim, vın ile de denedim. Telefonu açıp kapatıp uygulamayı silip tekrar yükledim ancak yine de hala hata yazısı alıyorum. Başka cihazlardan da giriş yapamıyorum. Sayfam kapanmamış durumda hala gözüküyor ancak neden giriş yapamadığımı anlayamıyorum. Yardımcı olabilir misiniz? Teşekkür ederim.

    • Cemali Batın
      Cemali Batın

      Merhabalar, Instagram Destek Merkezi ile iletişime geçebilirsiniz.

  253. Sevgi
    Sevgi

    Facebook üzerinden instegram açtım hesabımı silindi bidaha açılmadı ne yapmam gerekiyor fecbookla bağlantısı da silinmiş

    • Enes Bulut
      Enes Bulut

      Merhabalar , Facebook hesabınız silinmediği sürece Instagram hesabınıza her şekilde giriş sağlayabilirsiniz.

  254. Hsn
    Hsn

    Facebook profil ismimi degistirdikten sonra instagrama facebook hesabimla giris yapamiyorum neden acaba

    • Cemali Batın
      Cemali Batın

      Merhaba, muhtemelen güvenilirliği sarsmış olabilir veya bağlı hesap olduğundan bilgi değişimi sebep olmuştur. Facebook profil isminizi eski haline getirmeniz çözüm olabilir.

  255. Meliha
    Meliha

    Enes bey bana nolur yardımcı olurmusunuz instagramima giris yapamıyorum Benim hesabıma ben giremiyorum telefonum sıfırlandı şifremi unuttum ondan sonra kod gelerek ben alıyordum şifremi şuan kod yolluyorum giriyor geliyor kod ama hesaba giris yapmak için cihaz onayı lazım ben instgramdan cihaz onayı istedim önceden mesela annemden girince onay geliyordu bide kodlar vardı yedek şimdi giriyorum mesela kod gonderildi diyor giriyor ama açılmıyor yedek kod gir diyor ben onu unuttum bide diyor ki cihaz onayı şuan hesabim calindida ona mı gidiyor onay yoksa ben zamanında ben ayarladigim için mı onay gerekiyor önceden benim bu telefondan girince onay istemiodu

    • Cemali Batın
      Cemali Batın

      Merhabalar, zamanında ayarları bu şekilde yaptığınız için kod istiyordur. Çalınma gibi bir durum olduğunu düşünmüyoruz. Facebook üzerinden Instagram hesabınıza giriş yapmayı deneyebilir, Facebook ve Instagram Destek Merkezi ile iletişime geçebilirsiniz.

  256. Zeynep
    Zeynep

    Instagram’ı silip geri yükledim ikinci hesabım gözükmüyor ama arama bölümünde var gözüküyor

    • Cemali Batın
      Cemali Batın

      Merhaba, arama bölümünde var gözüküyor’dan kastınızı anlayamadık. Çıkış yapıp tekrar diğer hesabınıza giriş yapmayı deneyebilirsiniz. İki hesabı birbirine bağlarsanız tek hesaba giriş yapmanız ile iki hesapta açık görünecektir. Instagram Destek Merkezi’nden destek almanızı önerebiliriz.

  257. Zeynep
    Zeynep

    Instagram hesabima girdigimde hicbir gonderiyi goremedim.ag hatasi var diyor yardim merkezine tikladigimda yoksay yaziyor.çalındığına dair hicbirsey yok.cikis yapip tekrar girdigimde bu sefer isletme hesabim goremedim yardimci olurmusunuz.

    • Cemali Batın
      Cemali Batın

      Merhaba, bilinmeyen ağ hatası sorunu çözümüne buraya bakabilirsiniz: https://www.instatakipci.com/blog/instagram-bilinmeyen-ag-hatasi-olustu-neden-olur-cozumu-detayli-anlatim

  258. Kübra
    Kübra

    Takip kısmında çok takipçileri çok sildigim için hesabım kapatildi eski şifre istiyor ama eski şifremi hatırlamıyorum ne yapmam lazi

    • Cemali Batın
      Cemali Batın

      Merhabalar, Instagram Destek Merkezi ile iletişime geçebilirsiniz.

  259. Teyyube Aydınus
    Teyyube Aydınus

    Merhabalar,ben şifremi de biliyorum kullanıcı adımı da,bende farklı bir sıkıntı var.Ben kendi cep telefonum dışında her cihazdan her yerden instagram a giriş yapabiliyorum.Sadece kendi cihazımdan giriş yapamıyorum.Uygulamadan Giriş yapmaya çalıştığımda üzgünüz isteğinizle ilgili bir sorun oluştu cümlesi ile karşı karşıya kalıyorum bununla ilgili ne yapabileceğim konusunda yardımınızı istiyorum

    • Cemali Batın
      Cemali Batın

      Merhabalar, uygulamayı tamamen silip tekrar yüklemenizi tavsye ederiz. Eğer olmazsa telefonunuzu da fabrika ayarlarına döndürerek deneyebilirsiniz.

  260. Binnaz
    Binnaz

    Merhaba Instagramda çok fazla takibi bırak yaptığım için açamıyorum. Kapandı hesap Facebook üzerinden giriyordum şifrede bilmiyorum girmiyor hiç bir şekilde hatta hesap kapatılmış be yapabilirim lütfen yardımcı olurmusunuz?

    • Cemali Batın
      Cemali Batın

      Merhaba, e posta adresinizi biliyorsanız Instagram giriş esnasında şifremi unuttum diyerek şifre yenilemeyi ve ardından tekrar giriş yapmayı deneyebilirsiniz.

  261. memet
    memet

    mrb enes. ben telefonmu anlık bir sinirle kırdım maalesef .
    cihazım 7 plus başka bir telefonda instagram hesabıma giriş yapmaya çalıştım maalesef giriş yapamadım sanırım sadece kendicihazımla giriş yapılsın seçmişim .şifre yenilemekiçin bağlantı gönderiyor mail adresime o mail sözdegelmiş ama yok ortada .senden ricam varsa birçözümü yardımcı olmanız.iyigünler dilerim

    • Cemali Batın
      Cemali Batın

      Merhabalar, spam kutunuzu kontrol edebilirsiniz. Instagram destek merkezi ile iletişime geçerek yaşadığınız problemi belirtiniz. 7-10 gün içinde geri dönüş sağlanacaktır.

  262. feride
    feride

    salam.instagram hesabima giris yapamiyorum…account blocked yazir ne etmeliyem?

  263. EMRE KESKİN
    EMRE KESKİN

    Instagaram hesabım hiçbirşey yokken kendi kendine kapatıldı ve hiçbirşekilde giriş yapamıyorum normalde facebookla bağlanıyodum ama şimdi giremiyorum sabahleyin birşey yoktu

  264. Mehmet
    Mehmet

    instagram hesabıma girdiğimde “akış yenilenemedi” hatası çıkıyor karşıma. Tamama bastığımda bembeyaz bir ekran çıkıyor ne yapabilirim?

    • Cemali Batın
      Cemali Batın

      Merhabalar, ayarlardan önbellek temizleyip tekrar kontrol edebilirsiniz. Sorun çözülmediyse uygulamayı silip tekrar yükleyebilirsiniz.

  265. Demet
    Demet

    Merhaba.Uzun yıllardır kullandığım hesabıma giriş yapamıyorum.Mail hesabım aktif telefon numarama kod alıyorum yedek kodlarım mevcut ve şifre yenileyebiliyorum yine de nedenini bişmediğim bir sekilde giriş yapamıyorum lütfen yardımcı olur musunuz

    • Cemali Batın
      Cemali Batın

      Merhabalar, aldığınız uyarıları detaylandırabilir misiniz? Bu forma tıklayarak sorun bildirimi yapabilirsiniz.

  266. Feruz
    Feruz

    Instagram’ın hesabım yaş ihlalinden dolayı kapatıldı ne yapabilirim

    • Cemali Batın
      Cemali Batın

      Merhaba, Instagram’ın belirlediği yaş aralığında olan bir email hesabı ile yeni kayıt açabilirsiniz.

  267. Çiğdem
    Çiğdem

    Merhaba instagramımı dondurdum Bi kaç hesap da vardı çıkış yaptım 1 kaç saat sonra uygulamadan giirş yapacaktım uygulamaya tıkladığımda simsiyah ekran çıkıyor napmalıyım sildim güncelledim herşey yaptım olmuyor gogleden giriyor ama hesaba.

    • Cemali Batın
      Cemali Batın

      Hesabınızı dondurduktan sonra yeniden açabilmeniz için birkaç gün beklemeniz gerekiyor.

  268. Gamze arslan
    Gamze arslan

    Eski istagram kurtarmak için bir yıl içinde kullandığım şifremi gir ile devam ettim eski şifrelerin bu çoğunu denedim fakat eski şifrelerin yanlış yada başkasının eline geçmis olabilir yanıtı veriyor

    • Enes Bulut
      Enes Bulut

      Merhaba Gamze hanım, şifre sıfırlama yapabilmek adına Telefon numarası gerekebilir. Telefon ile doğrulama yapmış mıydınız?

  269. Bahtiyarefecan
    Bahtiyarefecan

    Instagram hesabıma giriş yapamıyorum yardımcı olursanız sevinirim

    • Cemali Batın
      Cemali Batın

      https://help.instagram.com/374546259294234/?helpref=hc_fnav sayfasını inceleyebilirsiniz. Sorunuz özelinde yönergeleri takip ediniz.