İsmimizi fenomist.com olarak değiştirdik! +12 yıllık marka adımız instatakipci.com fenomist.com olarak değişmiştir.
Daha Fazla

Instagram Gönderisini Kaydedenler Görülebilir mi?

Son yıllarda en çok kullanılan uygulamalar arasında yerini alan Instagram’da çeşitli seçenekler mevcuttur. Instagram’da yapılan güncelleme neticesinde hikayeler bölümü eklenmiştir. Ayrıca Instagram profilinin işletme profiline dönüştürülmesi ile Instagram istatistiklerine erişilebilmektedir. Instagram gönderisini kaydeden kişi sayısı da bu istatistikler aracılığıyla görüntülenmektedir. Gönderilerdeki istatistikler beğeni, yorum ve Instagram gönderisini kaydeden tekil hesapların sayısı şeklinde sıralanmaktadır. Instagram gönderisini kaydedenlerin sayısı görülmekte ancak kimlerin kaydettiği görülmemektedir.

Instagram Kaydedilenler Nedir ?

Kaydedilenler özelliği Instagram’ın kullanıcılara sunduğu bir gönderi özelliğidir. Kullanıcılar Instagram’da dolaşırken ilgilerini çeken bir içerik ve paylaşım gördüklerinde bu gönderiyi daha sonra tekrar kolaylıkla bulmak için kaydetme özelliğini kullanabilir. Kaydedilen gönderileri isimlerini kendileri koydukları bir arşiv albüm içerisinde biriktirebilir.

Instagram Kaydedilenler

Instagram Gönderisini Kaydeden Kişi Sayısı Nasıl Görünür ?

Instagram gönderi kaydeden kişilerin sayısının görülebildiğini ancak bu kişilerin kimler olduğunu görmenin mümkün olmadığını belirtmiştik. Bu nedenle, size bu vaadi sunan hiçbir site veya uygulamaya güvenmemeniz gerektiğini, sonuçları doğru gösterse dahi şifre ve diğer bilgilerinize erişebileceklerini unutmayı. Hesabınızın güvenliği için hiçbir uygulamada şifrenizi paylaşmayın.

Instagram fotoğraf ve videoların paylaşılabildiği bir sosyal medya uygulamasıdır. Instagram hesabında paylaşılan bir gönderiye yorum/ beğeni gelmekte, Instagram istatistikleri ile en çok hangi gönderilerle etkileşim kurulduğu görülebilmektedir. Instagram’da hesabınızı işletme profiline dönüştürdükten sonra Instagram istatistiklerine erişebilirsiniz. Instagram gönderisini kaydeden kişilerin sayısı istatistikler bölümünde görüntülenmektedir. Instagram işletme hesabı nasıl açılır? yazımızı okuyarak işletme hesabına dönüştürme ile ilgili adımlara ulaşabilirsiniz.

Gönderinizin istatistiklerini görüntülemek için aşağıdaki adımları gerçekleştirin:

  • Öncelikle işletme profilinize gidin.
  • Daha sonra sağ üst köşedeki üç çizgiye tıklayın.
  • Açılan seçenekler arasında “İstatistikler” e tıklayın.
  • Artından “Paylaştığın İçerikler” e gelin ve istediğiniz bir post seçin.
  • İlgili posta tıkladığınızda kaç kişi tarafından kaydedildiğini Instagram beğeni gibi istatistiklerin hepsini görebilirsiniz.
Instagram Gönderisini Kaydeden Kişi Sayısı Nasıl Görünür ?

Bir gönderinin istatistiklerini incelerken gösterim, erişim ve profilinizde gerçekleştirilen eylemleri görüntüleyebilirsiniz. Instagram gönderisini kaydeden kişilerin sayısı da istatistikler arasında yer almaktadır.

Bu Yazıları da Sevebilirsiniz
Instagram Kapalıyken Nasıl Girilir?
Instagram Kapalıyken Nasıl Girilir?

Instagram'ın kapalı olduğu bir ülkede erişim sağlamak için VPN en güvenli ve etkili yöntemdir. Proxy sunucuları, Tor tarayıcısı, DNS değiştirme ve mob...

Instagram Veri Kullanımı Tasarrufu Nedir?
Instagram Veri Kullanımı Tasarrufu Nedir?

Instagram, günümüzde en popüler sosyal medya platformlarından biridir. Fotoğraf ve video paylaşımı üzerinden etkileşim imkanı sunan bu platform, ayrıc...

Instagram Gizli Mesaj Kutusu hakkında bilgi almak için yazımıza göz atın!

Hakkında Sıkça Sorulan Sorular

Instagram üzerinden yapmış olduğunuz paylaşımları koleksiyonlara kaydeden diğer kullanıcılar olması durumunda sizlere bildirim gelecektir.

Instagram üzerinde beğenmiş olduğunuz fotoğrafları, yeni gelen koleksiyona kaydetme özelliği ile kendinize özel bir arşive kaydedebilirsiniz.

Kendiniz için oluşturmuş olduğunuz koleksiyonunuz başkaları tarafından görüntülenemez, yalnızca sizlere özel olur.

Paylaşımlarınızın koleksiyon olarak kaydedilmesi sizlere yüksek etkileşim kazandırabilecektir.

Instagram paylaşımlarınıza gelen yorumları isterseniz en başa sabitleyebilirsiniz. Bunlara yorum sabitleme denilmektedir.

Instagram paylaşımlarınızı istemeniz durumunda arşive alabilirsiniz. Arşiv’e alınan paylaşımları istediğiniz zaman tekrar geri getirebilirsiniz.

Enes Bulut

Yazılar: 467

Ben Enes Bulut, 2014 yılında Yeditepe Üniversitesi Reklamcılık bölümünü tamamladıktan sonra İçerik Yazarlığı ve Editörlük alanına yöneldim. Bu alanda yaklaşık 6 yıldır Instatakipci.com bünyesinde çalışıyorum. Sosyal medya ve dijital pazarlama uzmanlık alanım olmak üzere birçok konuda özgün ve özel... Devamını Oku

Bu Yazıları da Sevebilirsiniz
Instagram Gönderisini Kaydedenler Görülebilir mi? Hakkında 4 Adet Ziyaretçi Yorumu

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

(Toplam: 53 Ortalama: 5 )

4 yorum

  1. makare
    makare

    Krall

  2. Fatih
    Fatih

    Bilgilendirici

  3. Mutlu Koc
    Mutlu Koc

    instagram gönderilerimi kaybetmiştim bir daha gorulebilir mi diye endişeleniyordum neyse çözüme ulaştım faydalı bir yazı olmuş

  4. Tandoğan
    Tandoğan

    Instagram gonderilerini kaybedenler ve bir daha gorulebilecegini merak edenler için güzel bir içerik