İsmimizi fenomist.com olarak değiştirdik! +12 yıllık marka adımız instatakipci.com fenomist.com olarak değişmiştir.
Daha Fazla

Instagram Hata Veriyor 2024 Hatası Nasıl Çözülür?

Instagram, görüşünüzü paylaşmak, en son trendlerle ve toplumla güncellenmek için en iyi platformlardan biridir. Instagram hata veriyor konusu ile tüm hatalarınıza en doğru çözümler bu blogda.

Instagram’da istediğiniz birini takip edebilirsiniz. Kullanıcılar arasında Facebook bağımlılığını birçok kez aştı. Birçok kullanıcı Instagram’ı cihazlarında kullanmaya çalışırken Instagram hata veriyor ile karşılaşıyor. Hata belirli nedenlerle görünebilir, ancak bu nedenler duruma göre değişebilir. Instagram’ınızda da aynı hatayla karşılaşıyorsanız, doğru yazıya denk geldiniz çünkü bu makalede bunu açıklayacağız.

Instagram Hataları Nasıl Çözülür?

Yöntem 1: Bir Süre Bekleyin

Instagram sunucusu bazen bazı sorunlarla karşılaşabilir ve bu nedenle siteye geçici olarak erişemeyebilirsiniz. Hata, sunucunun sorunu nedeniyle görünüyorsa, beklemenize rağmen hiçbir şey yapamazsınız. Gerçekten sunucuyla ilgili bir sorun olup olmadığını doğrulamak için arkadaşınızdan aynı durumla karşı karşıya olup olmadığını sorabilirsiniz. Diğerleri de sorunu not ederse, sorun kesinlikle sunucuyla ilgilidir. Tek yapmanız gereken, hata otomatik olarak kaybolana kadar beklemek.

https://twitter.com/instagram/status/1765075767476826606?s=20

Yöntem 2: Facebook ile Giriş

Her şeyden önce, Facebook’unuzun yardımıyla Instagram’a eriştiğinizden emin olun. Açıkçası, bu yöntemi kullanmak için hesaplarınızın birbiriyle eşleştirilmesi gerekir. Facebook ile Instagram arasındaki bağlantı oldukça faydalıdır. Çünkü daha sonra Facebook aracılığıyla Instagram hesabınıza giriş yapabilirsiniz. Eğer hala cihazınızda “Üzgünüz bir şeyler ters gitti” ile karşılaşırsanız, sonraki yöntemleri okumaya devam ettiğinizden emin olun.

Instagram Oops an Error Occurred Hatası hakkında detaylı bilgi yazımızda!

instagram hata

Yöntem 3: Facebook’u Windows 10 Uygulaması ile Bağlama

Eğer Instagram hata sorununu çözmede başarısız olduysanız, Windows 10 Instagram uygulamanızı düşünün. Evet, bu uygulamanın sorun için mükemmel bir çözümü var ve uygulamayı bilgisayarınıza indirmemiş olsanız bile, Microsoft Store’a gidin ve indirin. Uygulama indirildikten sonra, uygulamayı başlattığınızdan emin olun ve ardından hesap bilgilerinizle Instagram hesabınıza girin. Buradan doğrudan mesajlarınızı okuyun ve kullanıcılara yanıt verin. Ardından Ayarlar’a gidin ve ardından Facebook’taki arkadaşları bulun. Bundan sonra, Facebook profilinizi Instagram’a bağlayın ve bir süre bekleyin. Hata mesajınız neredeyse çözülecek ve yeterince bekledikten sonra mobil Instagram’da da oturum açabileceksiniz. Bu yöntem, aynı hatayla karşılaşan kullanıcıların çoğu için de çalışır.

Bu Yazıları da Sevebilirsiniz
Instagram Kapalıyken Nasıl Girilir?
Instagram Kapalıyken Nasıl Girilir?

Instagram'ın kapalı olduğu bir ülkede erişim sağlamak için VPN en güvenli ve etkili yöntemdir. Proxy sunucuları, Tor tarayıcısı, DNS değiştirme ve mob...

Instagram Veri Kullanımı Tasarrufu Nedir?
Instagram Veri Kullanımı Tasarrufu Nedir?

Instagram, günümüzde en popüler sosyal medya platformlarından biridir. Fotoğraf ve video paylaşımı üzerinden etkileşim imkanı sunan bu platform, ayrıc...

Bu yazı ilginizi çekebilir: Instagram Kullanıcı Bulunamadı Hatası Çözümü

Yöntem 4: Hesabınızı Geçici Olarak Devre Dışı Bırakma

  • Dizüstü veya masaüstü bilgisayarınıza geri dönün, ardından bir internet tarayıcısına erişin ve Instragram.com adresine gidin.
  • Şimdi kimlik bilgilerinizle giriş yapın.
  • Ayarlar’a gidin.
  • “Hesabımı Geçici Olarak Devre Dışı Bırak” seçimini tercih edin.
  • Ardından, Giriş Sorunları’na gidin (Instagram’dan ayrılmak için bu nedeni belirtiyorsunuz). (Instagram)
  • Şimdi şartları kabul ettiğinizden emin olun ve ardından hesabınızı engelleyin.
  • Ardından, tüm sekmeleri ve bilgisayarı kapatın.
  • Önümüzdeki 3 saat boyunca Instagram’a giriş yapmayın.
  • Bundan sonra, mobil uygulamanızda hesabınıza giriş yapın ve Instagram neden hata veriyor sorununu çözdüğünüzde hesaba erişebileceksiniz.

Instagram Destek yazılarımız ile yaşadığınız tüm Instagram sorunlarını çözüme kavuşturun! Instagram durduruldu sorunu ile karşılaşıyorsanız bu yazımızı okuyun. Eğer “Üzgünüz isteğinizle ilgili bir sorun oluştu” hatası alıyorsanız blog yazımızda açıkladığımız önerileri uygulayın.

Hakkında Sıkça Sorulan Sorular

Son zamanlarda yaşanmakta olan aşırı kullanım durumundan dolayı Instagram erişimde ve kullanımı konusunda kimi sıkıntılar yaşandığı görülmektedir. Ancak Instagram tarafından bu konu hakkında herhangi bir bilgi gelmemiştir.

Instagram’a bağlanırken sıkıntı yaşamanız durumunda ilk etapta internet bağlantınızı kontrol ediniz. Ardından sıkıntınız devam etmekte ise Instagram sunucularında bir sorun var demektir. Bu durumda beklemekten başka bir yol yoktur.

Instagram’a girerken sürekli olarak hata almaktaysanız sizlere sunmuş olduğumuz blog yazımızdan bu konu ve çözümleri hakkında tüm detaylara ulaşabilirsiniz.

Instagram sürümünüzün güncel olmaması kullanımınızın stabilizasyonunu etkiler ve hatalar almanıza neden olur.

Cihaz sürümünüzün Instagram sürümünüz ile uyumsuz olması sizler için olumsuz bir kullanım alanı oluşturabilir.

Instagram sürüm güncellemelerinizi otomatik güncelleme şeklinde akıllı cihazlarınızın uygulama market kısmından ayarlamanız gerekmektedir.

Enes Bulut

Yazılar: 467

Ben Enes Bulut, 2014 yılında Yeditepe Üniversitesi Reklamcılık bölümünü tamamladıktan sonra İçerik Yazarlığı ve Editörlük alanına yöneldim. Bu alanda yaklaşık 6 yıldır Instatakipci.com bünyesinde çalışıyorum. Sosyal medya ve dijital pazarlama uzmanlık alanım olmak üzere birçok konuda özgün ve özel... Devamını Oku

Bu Yazıları da Sevebilirsiniz
Instagram Hata Veriyor 2024 Hatası Nasıl Çözülür? Hakkında 10 Adet Ziyaretçi Yorumu

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

(Toplam: 52 Ortalama: 5 )

10 yorum

  1. Rubar
    Rubar

    Instegramimi yalnışlıkla sildim

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba kullanıcı adı ve şifrenizle hesabınıza tekrar giriş yapamıyorsanız hesabınızı geri almanız mümkün olmayacaktır.

  2. Umut kılıç
    Umut kılıç

    Ben uygulama üzerinden hesabıma yada başka hiçbir hesaba giriş yapamıyorum gogle üzerinden giriş sağlayabiliyorum ama uygulama üzerinden hata veriyor yardımcı olabilirmisiniz

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba, Akıllı cihazınızın sürümü ile Instagram sürümünüz arasında uyumsuzluk yaşanması neticesinde bu tarz bir sorun ile karşılaşabilirsiniz. Lütfen sürümlerinizi kontrol ediniz.

  3. Berivan
    Berivan

    Merhaba hesabıma girerken error veriyor hiç bir hesapla giriş yapamıyorum nasıl yapmam lazım

  4. Sukran yıldız
    Sukran yıldız

    Instagram hata veriyor makalenizi okudum çok faydalı buldum. Çok teşekkürler

  5. Fikir silden
    Fikir silden

    Instagrama her girdiğimde hata veriyor. Ne yapmam gerekiyor ? Yardımcı olur musunuz?

  6. Ümmü
    Ümmü

    instagrama giriş yapıyorum akış yenilenemedi diyor sonra bir sayfada HATA yazıyor çözümü var mı acaba ?

  7. Canan
    Canan

    Instegramda etiket yaparken kırmızı yazı ile. Paylaşılamadı tekrar deneyin. Yazısı çıkıyor neden olabilir. Teşekkürler

    • Cemali Batın
      Cemali Batın

      Merhabalar, Instagram Destek Merkezi ile iletişime geçebilirsiniz.