İsmimizi fenomist.com olarak değiştirdik! +12 yıllık marka adımız instatakipci.com fenomist.com olarak değişmiştir.
Daha Fazla

Instagram Hesabımı Yanlışlıkla Sildim Nasıl Geri Açarım ? (Çözüldü)

Instagram, kullanıcı deneyimini arttırmak adına sürekli yeni güncellemelerle geliyor. Bu güncellemeler olumlu izlenim bıraksa da, bazen kullanıcı hatalarından kaynaklı olarak başınıza sosyal medya kazaları gelebiliyor. Bunlardan bir tanesi, Instagram hesabımı yanlışlıkla sildim sorunu.

Instagram hesap silme durumu hoş olmasa bile, her an başımıza gelebilir. Bu yazıda böyle bir durumla karşılaşmanız durumunda, yanlışlıkla hesap silmeniz durumunda ne yapmanız gerektiği hakkında bilgi vereceğiz. Yazıyı sonuna kadar okuyup işlemleri adım adım uygulamanız durumunda sorun ortadan kalkacaktır. Instagram hesabı geri alma işlemi tamamlanmış olacaktır. O zaman buyurun yazıya geçelim.

Instagram Hesabını Yanlışlıkla Sildim Nasıl Geri Açılır?

Instagram hesabımı yanlışlıkla sildim nasıl geri açılır diyorsanız, şunu unutmayın. Sosyal medya uygulamalarının en önemli amacı takipçi kazanmak ve bu takipçilerin kalıcılığını sağlamaktır. Bu nedenle, silinen hesap bir daha geri getirilemez diye duyduysanız, tüm bildiklerinizi bir kenara bırakın. Bizimle yeni deneyimlere şahit olun.

Adım Adım Silinen Instagram Hesabını Geri Alma:

  • Birinci adım olarak Instagram hesabınızın silinmiş olduğundan gerçekten emin olmanız gerekiyor. Bunu anlamanın ise iki yolu var. İlk olarak internet üzerinden Instagram adresine girerek, hesabınızın olup olmadığına bakın. Burada göremiyorsanız, hesabınız silinmiş demektir. İkinci kontrol ise, Instagram’ın mobil uygulaması üzerinden olacak. Uygulama üzerinden giriş yaptığınızda, hesabınızın görünmemesi gerekiyor. Görünmüyorsa hesabınız silinmiş demektir.
  • Uygulamanın özü İngilizce olduğu için, işlemleri sizden İngilizce olarak isteyecek. Üzülmeyin bu süreçte, adımları takip ederseniz dil bilmeden de çözüme kavuşacaksınız. İlk olarak masa üstünden Instagram Hesabım Donduruldu başlıklı Instagram Destek bağlantısına giriş yapın. Karşınıza bazı sorular çıkacak, bunları doğru bir şekilde cevaplamanız önemli. Bunlar:
Instagram Hesabını Geri Almak İçin Adımlar

Instagram Hesabını Geri Almak İçin Adımlar:

Bahsetmiş olduğumuz linke girdiğinizde sizledi doldurmanız gereken bir form kaşılayacak. Bu alanlar ;

  • Nüfus cüzdanında yazan adınız soyadınız
  • E-posta adresiniz
  • Hesabınız için kullandığınız kullanıcı adınız
  • Cep telefonu numaranız
  • Son olarak hesabın kalıcı olarak kapatılmasına kararına neden olan itiraz

şeklindedir. Bu alanları eksiksiz ve net bir şekilde doldurduğunuzdan emin olun.

Silinen Instagram Hesabım İçin Geri Alma İşlemleri Yaptıktan Sonra Ne Yapmalıyım ?

Silinen Instagram Hesabım İçin Geri Alma İşlemleri Yaptıktan Sonra Ne Yapmalıyım ?

Tüm bu sorulara doğru bir şekilde cevap verdikten sonra işlem tamam. Bundan sonrası ise Instagram’ın ne kadar hızlı incelediğine ve sonuç bulduğuna kalmış. Ancak Instagram bu bilgiler üzerine, her Instagram takipçisinden istediği gibi sizden de ekstra bilgiler isteyecek. İlk bilgi, bu soruları doldurduktan sonra, yazmış olduğunuz e-posta adresine bir ileti gelecek. Bu iletide sizde İngilizce dilinde yazılmış olan bir bilgi istenecek. Ve bu ileti içinde Instagram, size bir sayı gönderecek. Şimdi gelelim yapmanız gerekene.

Mail Sonrası Yapmanız Gereken İşlemler

  • Beyaz bir A4 kağıdına, e-posta adresine gelen sayıyı büyük ve okunaklı bir şekilde yazıyorsunuz. Sonrasında yüz hatlarınızı belli eden bir fotoğrafı öz çekim (selfie) şeklinde çekiyorsunuz. A4 kağıdının fotoğrafını çekin. ( Yazmış olduğunuz rakamların net ve okunaklı olmasına özen gösterin.)
  • Selfie fotoğraf ve A4 fotoğrafını birlikte, Instagram tarafından size gönderilen maile yanıt olarak gönderiyorsunuz. İkisi birlikte gönderilecek, oraya dikkat edelim. Yanıtlama yazısı Türkçe değil de İngilizce ise ‘’Reply’’ dedikten sonra aynı şekilde iki fotoğrafı yükleyip gönderin.

Instagram hesabımı yanlışlıkla sildim diyenlerdenseniz artık yapmanız gereken işlemlerin sonuna geldiniz demektir. Bundan sonra tek yapmanız gereken beklemek. Instagram bilgilerinizi ve gönderdiğiniz belgeler 48 saat içinde inceleyip size geri dönüş yapacak. Eğer bilgilerinizde hata yoksa, hepsini doğru bir şekilde girdiyseniz size bir mail gönderecek.

Bu mailde yer alan linke tıklayın. Bu link sizi, yeni şifrenizi belirlemenizi sağlayacak sayfaya yönlendirecek. Instagram hesabınız için istediğiniz şifreyi tamamladıktan sonra artık işlem tamam. Instagram hesabını geri alma işlemi başarılı bir şekilde tamamlanmış demektir. Yeni şifrenizle beraber hesabınıza tekrardan giriş yapabilirsiniz.

Instagram Hesabını Geri Alırken Bilmeniz Gereken Önemli Bilgiler Nelerdir ?

Instagram Hesabını Geri Alırken Bilmeniz Gereken Önemli Bilgiler Nelerdir ?

Instagram hesabımı yanlışlıkla sildim dedikten sonra yukarıdaki yazıda yer alan bilgileri denemeye karar verdiniz. Burada hesabınızın tekrardan onaylanması için dikkat etmeniz gereken birkaç önemli bilgi vereceğiz. Bu bilgiler:

  • Instagram uygulamasının sizden selfie şeklinde fotoğraf istemesinin nedeni, sizin gerçek kimliğinizden emin olmak içindir. Bu hesabın size ait olduğunu onaylamak içindir. Gönderdiğiniz fotoğrafla, önceden Instagram profil fotoğrafı olarak kullandığınız fotoğraflar incelenir ve karşılaştırılır. Bu şekilde aynı kişi olduğuna karar verilir. Bu durumdan anlaşılıyor ki fotoğraf konusunda sıkıntı yaşamamak için, profilinizde önceden siz olduğunuzu belli eden herhangi bir fotoğrafı paylaşmış olmanız gerekiyor.
  • Instagram hesabını açarken birbirinden farklı yöntemler kullanabilirsiniz. Bazı kişiler e-posta adresi ile giriş yaparken, bazı kişiler de telefon numarasıyla giriş yapabilmektedir. Böyle bir durumda yazının başında Instagram hesabınıza giriş yaptığınız e-posta adresini yazın demiştik. E-posta ile giriş yapmıyorsanız bu mümkün olmayacaktır.

Böyle bir durum yaşıyorsanız, o kısma şu an güncel olarak aktif olan, kullandığınız bir e-posta adresini yazın. Instagram size mesaj gönderdiğinde, ona bu durumu açıklayın. Telefonlar giriş yaptığınız için e-posta adresinizin olmadığını ve bu nedenle başka bir e-posta adresi girdiğinizi belirtin. Bu durumda size yardımcı olacaklardır.

Hepsini Yaptım Ama Olmadı Diyorsanız Ne Yapmalısınız ?

Instagram hesap geri alma işleminde hepsini yaptım ama olmadı diyorsunuz. Bu durumda ya girdiğiniz bilgilerde hata vardır ya da gönderdiğiniz fotoğraf onların istediği kriterlere uygun değildir. Bu durumda yapmanız gereken Instagram müşteri hizmetleri ile irtibata geçmek. Tüm aşamaları uyguladığınızı ama hesabınızı geri alamadığınızı belirtin. Onlar da nerede hata yaptığınızı söylesinler.

Bu Yazıları da Sevebilirsiniz
Sosyal Medya Yönetimi Rehberi
Sosyal Medya Yönetimi Rehberi

Sosyal medya, günümüzde işletmelerin hedef kitleleriyle etkileşim kurmasının ve markaların bilinirliğini arttırmasının en etkili yollarından biri hali...

Sosyal Medya İle Para Kazanma Rehberi
Sosyal Medya İle Para Kazanma Rehberi

Sosyal medya, günümüzde sadece kişisel paylaşımlar yapmanın ötesine geçerek bir gelir kaynağı haline gelmiştir. İster bir influencer olun, ister bir g...

Instagram hesabımı yanlışlıkla sildim aşamaları bu kadar. Instagram hesabı silme hakkında daha fazla bilgi için Instagram Hesabım Donduruldu uzantısına göz atabilirsiniz. Umarım bu yazımız, sizler için faydalı olmuştur.

Hakkında Sıkça Sorulan Sorular

Instagram silinen hesabı geri alma formu da denen bu formu doldurup yolladıktan sonra mail adresinize sayılardan oluşan bir kod gelir. Bu kodu bir a4 sayfasına büyük bir şekilde yazıp altına kimlik belgesini koyarak fotoğraflamanız gerekir.

Bunun için fotoğrafınız yoksa durumu uygun bir dille Instagram’a anlatmanız gerekir. Çünkü değerlendirmeyi yapan kişilerin de insan olduğunu unutmamalısınız.

Instagram silinen hesabı geri alma konusu elbette mümkündür. Ancak kullanıcıların Bu yöntemle hem hesabınızın geri alma işlemini gerçekleştirebilir hem de size yönelecek cezalara karşı önlem alabilirsiniz. Tüm bu yöntemlere rağmen hesabınızı geri alamadıysanız işlemleri doğru yaptığınızı kontrol etmelisiniz.

Instagram hesabınızı kapattığınız an itibariyle 7 gün ila 15 gün içerisinde bütün bilgileriniz tamamen silinir.

Öncelikle uygulamayı açın ve hesabınıza girin. Daha sonra profilinize girin. Profil kısmında sağ üst köşedeki saat simgesinin yanında ki üç çizgili simgeye tıklayın, tıkladıktan sonra ayarlara giriş yapın ve en altta ki “veri indirme” seçeneğine tıklayın, verilerinizin gönderilmesi için e-mail adresinizi girin ve böylelikle işlem tamamlanacaktır.

Silinen mesajların geri getirilmesini sağlamak için yapmanız gereken Instagram yardım merkezi üzerinden mesajların geri getirilmesini talep etmektir. Eğer onaylanır ve geri dönüş sağlanırsa silinen mesajlarınıza tekrardan ulaşabilirsiniz.

Enes Bulut

Yazılar: 467

Ben Enes Bulut, 2014 yılında Yeditepe Üniversitesi Reklamcılık bölümünü tamamladıktan sonra İçerik Yazarlığı ve Editörlük alanına yöneldim. Bu alanda yaklaşık 6 yıldır Instatakipci.com bünyesinde çalışıyorum. Sosyal medya ve dijital pazarlama uzmanlık alanım olmak üzere birçok konuda özgün ve özel... Devamını Oku

Bu Yazıları da Sevebilirsiniz
Instagram Hesabımı Yanlışlıkla Sildim Nasıl Geri Açarım ? (Çözüldü) Hakkında 716 Adet Ziyaretçi Yorumu

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

(Toplam: 85 Ortalama: 4.9 )

716 yorum

  1. Bilge Arslan
    Bilge Arslan

    Konu için teşekkür ederiz.

    • Atahan
      Atahan

      Ben hesabımı açtılara ama kullanıcı adı @__delete_”random” ama bunu sadece beni takip edenler görebiliyör öbür türlü kimse göremiyor bu kullanıcı adıyla instagrama giriş yapmaya çalıştığımda geçersiz kullanıcı adı deniyor ve eski kullanıcı adım artık her hesap kullanabilir

      • Emrullah sancaktutan
        Emrullah sancaktutan

        BEndede şuan aynısı oldu giriş yapamıyorum şifre yenileme gelmiyor öneriniz varmı

        • Naza
          Naza

          Dediğiniz gibi formu doldurdum resim ve kodu yolladım daha sonra bana link geldi bu link beni instagramin yardim merkezine yonlendirdi simdi ne yapmam gerekiyor

          • Ebubekir
            Ebubekir

            Bana da aynısı nı attılar. Daha sonra hesap açma linki geldi mi

          • Sümeyye
            Sümeyye

            Aynısı benim de başıma geldi yani çözüm sunmuyorlar

          • Musa
            Musa

            Son durum nedir?

          • Onur karasu
            Onur karasu

            Meraba sayın istegram ekibi.
            İstegramı yanlışlıkla sildim tekrardan aktif hale getirmenizi talep ediyorum teşekkürler.

          • Insta Takipçi
            Insta Takipçi

            Merhaba, Instagram hesabınızı geri almak için Instagram destek hattı ile iletişime geçebilirsiniz.

        • Anarr_008
          Anarr_008

          Bana yardımcı olurmusunuz? Profıle gırıyom sılınmıs dıyıor?

          • Şeval
            Şeval

            Ben alamadım az önce gitti

        • Alper
          Alper

          Faydalı oldu

          • Yusuf
            Yusuf

            2 gün oldu kafayı yiyeceğim kardeşim yanışlı silmiş nasıl geri alabirz

          • Insta Takipçi
            Insta Takipçi

            Merhaba, Instagram destek hizmetleri ile iletişime geçmeyi denediniz mi?

        • Büşra
          Büşra

          Teşekkürler

        • Tuğba
          Tuğba

          Merhaba ben hesabımı kapatalı 3 aydan fazla oluyor, kendi isteğim ile tamamen sildim. Geri alabilme ihtimalım var mı? Lğtfen geri dönüş yaptın acilll!!!!

          • Enes Bulut
            Enes Bulut

            Merhabalar , Instagram silinen hesabı geri ama konusunda Instagram yardım merkezi üzerinden işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz.

      • Ayşe
        Ayşe

        Aynı durum bende de oldu hesabın aktif olduğuna dair mail geldikten sonra hesap _deleted gibi bir isimle açık durumda ama sistemde tanımlı görünmediği için şikayet de edilmiyor 1 aydır uğraşıyorum ne açabiliyorum hesabı ne kapatabiliyorum sorunu çözebildiniz mi?

      • Süleyman ÜNAL
        Süleyman ÜNAL

        Nasıl aldınız lütfen banada söylermisiniz

        • Fatmagül
          Fatmagül

          Yanlişlikla silinen hesabim

          • Büşra şimşek
            Büşra şimşek

            Hesabının sen olduğunu onayla

            Hesabında sıradışı hareketler fark ettiğimiz için çıkışını yaptık

            Kapatılmadan önce hesabına tekrar erişebilmeni sağlıyabilmemiz için
            1 gün içinde sıradaki adımları takip et
            BÖYLE DİYOR NE YAPMAM LAZIM ??

          • Enes Bulut
            Enes Bulut

            Merhaba, sizlere herhangi bir link gönderildi mi?

        • Omer_muldur
          Omer_muldur

          Sayin istegram kulanicisi hesabim başka biri tarafi dan silindi geri almasini tanep ediyorum

          • Insta Takipçi
            Insta Takipçi

            Merhaba, Instagram destek hattı ile iletişime geçerek hesap kurtarma adımlarını izleyebilirsiniz. Form doldurarak hesabınızın sizlere ait olduğunu ispatlamalısınız.

      • Yusuf
        Yusuf

        Instagram adımı yazıyorum sürekli yanlış girildi uyarısı alıyorum kapatmadan önce birkaç kendi fotoğrafımı ss almıştım ismim orda da yazıyo ama sürekli uyarı veriyo yardımcı olabilirmisin lütfen

      • Sseda
        Sseda

        Nasıl açtınız

      • Talha
        Talha

        Merhaba benim hesabım yanlışlıkla silinmiş sen nasıl yapabildin

      • Nihat
        Nihat

        Ben hesap geri istiyorum intsgram hesabım görülmüyor intsgram giremiyorum biran önce açılmasın istiyorum

        • Enes Bulut
          Enes Bulut

          Merhaba, hesabınız neden kapatıldı acaba?

      • Ferdi
        Ferdi

        Yanışkla hesabımı sildim istgram

    • eliyev489
      eliyev489

      Merhaba ben instagram hesabımı unutdum

    • Gulcin
      Gulcin

      48 saat içinde dönüş yaptılar. Ancak yardım merkezine yönlendiriyorlar. Şifre yenilemek için bir link gelmedi. Şimdi ne yapmam gerekir? Bu aşamadan sonra başarabilen oldu mu? Bana da yardım edebilirseniz sevinirim.

      • Ayşe
        Ayşe

        Hesabinizi geri alabildinizmi bu yöntemle olmuyo bende defalarca denedim sonrasinda farkli bi yöntemle aldim

        • Rahime Nur
          Rahime Nur

          Nasil aldin söyler misin?

        • Derya
          Derya

          Ben hiç yapamıyorum siz nasıl geri aldiniz kullanici adimi hatali diyor

          • merve
            merve

            bana da aynısı oluyor lütfen yardım edin

        • Ayşe
          Ayşe

          Nasıl aldınız acaba?

        • Canan
          Canan

          Nasıl aldın Bana da yardım eder misin

        • Sinem eser
          Sinem eser

          Nasil bir yöntemle aldiniz?

        • Sibel
          Sibel

          Nasil aldin lütfen yardimcii olur musun 😫😫

          • Burcu
            Burcu

            Merhaba alabildinizmi hesabinizi?

        • Meltem
          Meltem

          Nasıl aldın ben alamıyorum geri herseyi yaptıgım halde

        • Başak Aydoğanlı
          Başak Aydoğanlı

          Merhaba, nasıl alabildiniz Instagram hesabınızı geri , yardımcı olabilir misiniz? Teşekkürler

        • Nagihan
          Nagihan

          Nasıl aldınız söylermisiniz bende yanlışla sildim hesabımı 😢

        • Derya
          Derya

          Nasıl aldınız?

        • Zühra
          Zühra

          nasıl aldın acaba

        • Özlem Doğan
          Özlem Doğan

          Farklı bir yöntemle nasıl aldınız

        • Merve
          Merve

          Nasıl aldınız yardımcı olurmusunuz

        • Rabiasumwer
          Rabiasumwer

          Nasıl aldınız acaba

        • Dilara
          Dilara

          Nasıl farklı bı yöntem

        • Doğan
          Doğan

          Nasıl aldınız bana da yardımcı olabilirmisiniz.

        • Zeynep
          Zeynep

          Nasl aldın benimle paylasirmisin

        • hilal
          hilal

          NASIL YAPTINIZ

        • kadriye danacı
          kadriye danacı

          nasıl aldınız hesabınızı geri lütfen yardım edin kendi kendine silindi hesabım

        • şenel avcı
          şenel avcı

          hangi yöntemle aldın

        • feride
          feride

          yöntem nedir

        • Hilal
          Hilal

          Hangi yöntemle aldınız

        • Nisa
          Nisa

          Farklı bir yöntem? Bana da söylet misin

        • Hilal
          Hilal

          hangi yöntem acaba

      • Ayzada
        Ayzada

        Ben dün sildim yalnişlikla hesabimi şimdi mailden foto gönderdim cvp gelmiyo hala ne zaman gelir acaba

        • Insta Takipçi
          Insta Takipçi

          Merhaba, pandemi nedeniyle cevaplar biraz geç gelebilmektedir. Lütfen 1 hafta kadar bekleyiniz.

    • Kerim
      Kerim

      Eski esabi nasıl alabilirim

    • Ümmet
      Ümmet

      Yanlislikla kapandi almak istiyorum

      • Insta Takipçi
        Insta Takipçi

        Merhaba, Instagram hesabınızı yalnışlıkla silmeniz durumunda blog yazımızda sizlere sunduğumu yöntemleri eksiksiz olarak deneyiniz. Eğer bu pronleminize çözüm olmaz ise lütfen hızlı bir şekilde Instagram destek hattı ile iletişime geçiniz.

    • Berzan
      Berzan

      Rica ederim

    • Azra
      Azra

      Nasıl qaytara bilerem sehfemi

    • Emel
      Emel

      Geri guklek istiyom

    • Eylem
      Eylem

      İnstakramına acımak istiyorum

    • Ruken sayılgan
      Ruken sayılgan

      Şahsi hesabım silindi açılmasını istiyorum

    • Rüfət Axundov
      Rüfət Axundov

      Merhaba İNSTAGRAM ekibi.
      İnstaqramı yanlışlıkala sildim tekrardan aktiv halına gətirməyinizi istiyorum
      Teşekkürler

    • Firdevs tizgili
      Firdevs tizgili

      Yanlışlıkla Instagram hesabımı sildim geri almak istiyorum ne yapmalıyım bir yol gösterir misiniz

      • Enes Bulut
        Enes Bulut

        Merhabalar , Instagram silinen hesabı geri alma formu da denen bu formu doldurup yolladıktan sonra mail adresinize sayılardan oluşan bir kod gelir. Bu kodu bir a4 sayfasına büyük bir şekilde yazıp altına kimlik belgesini koyarak fotoğraflamanız gerekir.

    • wq_rudeyna.34
      wq_rudeyna.34

      Gitmek zorundaydım

  2. Ilgaz P
    Ilgaz P

    Çözüm için teşekkürler yazılarınızı ilgiyle takip ediyorum.

  3. Özgür BİRATA
    Özgür BİRATA

    Çok teşekkür ederiz. Silinen instagram hesaplarımı geri alabilirsem bugünkü en güzel hediyem olacak. Ayrıntılı anlatım için ayrıca minnetarız.

    • Neslihan
      Neslihan

      Hesabını alabildin mi resimlerle beraber

    • Dilan Doğan
      Dilan Doğan

      İnstagram hesabım silindi nasıl giri getirebilecem yaa lutfen yardim edin 🙁🙁

      • Insta Takipçi
        Insta Takipçi

        Merhaba, Instagram hesabınızı yanlışlıkla silmeniz durumunda, blog yazımızda bulunan yöntemleri denemenizi tavsiye ederiz.

        • Mehmet
          Mehmet

          Bu yöntemleri yazıyorum fakat kullanıcı adımı kabul etmiyor lütfen yardımcı olurmusunuz

  4. Göksel ATEŞ
    Göksel ATEŞ

    Instagram hesabımı yanlışlıkla sildim ve geri almak istedim. Ancak benden nüfus kimliğini istediler. Tamam da hesap açılımı yaparken face isim kullanmıştım. Ne yapmam gerekiyor şimdi. Kendi adıma bir hesap var ben silinen hesabımı da almak istiyorum.

  5. Kaan BULUT
    Kaan BULUT

    Makeleyi yazan arkadaşa teşekkür ederim. Güzel yazı olmuş

  6. Yılmaz
    Yılmaz

    Yazılarınızı takip ediyorum. Makeleniz için teşekkür ederim.

  7. Ersin yaka
    Ersin yaka

    Teşekkür ederim yazı için

  8. Aygün Aldiz
    Aygün Aldiz

    Bende yanlışlıkla silmiştim zor geri aldım konu güzel açıklanmış

    • Ayde
      Ayde

      Nasıl geri aldınız acaba bende yaptım 2 gün grçti cevap yok.

    • Furkan Alan
      Furkan Alan

      Nasıl aldın ya ben yapıyorum bir türlü olmuyor

      • Batuhan
        Batuhan

        Benim hesabım kişisel hesap değildi ve kendi fotoğrafımı koymamıştım profilime ama bu işlemleri aynen yaptım. Bakalım hesabı alabilecek miyim

        • Meltem
          Meltem

          Geri alabildiniz mi hesabı ???? Ben alamıyorummm

    • Zeyn2p
      Zeyn2p

      Siz de ilk mailden sonra yardım merkezine yönlendirildiniz mi? Fotoğraf gönderdikten ne kadar sonra geri dönüş yaptılar acaba ?

      • Dönay
        Dönay

        Beni de yardım merkezine yönlendirdiler dün siz halledebildiniz mi acaba?

    • Merve Koçak
      Merve Koçak

      Acaba banada yardımcı olurmusunuz bi haftadır deniyorum her türlü yolu olmuyor

      • Dilek
        Dilek

        Açıldı mı hesabınız

    • İsa
      İsa

      Merhabalar
      Bende instegram hesabımı yanlışlıkla sildim on gün önce.. hemen formu doldurdum ve şifre geldi.. sonra şifrenin olduğu fotoğrafı gönderdim ve bir haftadır cevap gelmedi. Siz nasıl aldınız? Yardımcı olursanız sevinirim.

      • Gülben
        Gülben

        Bende dediği şekilde foto attım ama yardım sayfasına yönlendirildiğim bi mail aldım ve oraya gittiğimde de silinen hesabı geri almanız mümkün değil diyor

        • Nagi
          Nagi

          Sonuç olarak bende aynı şeyleri yaşadım alamıyoruz dimi geri

    • Ebrar
      Ebrar

      bana da yardım ederseniz sevinirim…

    • Arzu
      Arzu

      Nasıl gerı aldınız kullanıcı adı hatalı dıyor lutfen yardımcı olun

      • Ebrar Eslem Çetin
        Ebrar Eslem Çetin

        çözebildiniz mi? ben de aynı sorunu yaşıyorum

    • deniz
      deniz

      Aygun hanim nasil yaptiniz ayrintili bisekilde aciklarmisinz

    • Berivan
      Berivan

      Nasıl yaptığınız anlatır mısınız lütfen benimkinide almama yardımcı olun.. Denedim gün içinde İngilizce yazı geldi ya yardım merkezi diyor yada geri itiraz nedenini yazın diyor yazdım cvp bekliyorum lütfen yardım edin

    • Berat
      Berat

      Ben deniyorum ama geri alamıyorum yardım edermisiniz

    • Vedat
      Vedat

      Nasıl aldınız ben alamıyorum

    • Sibel
      Sibel

      Nasil aldınız bana da yardımçı olurmusunz lütfem?

    • Melike
      Melike

      Şimdi aktif olarak girebiliyormusun

    • şenel avcı
      şenel avcı

      nasıl aldın yardımcı olur musun?

  9. Hasan ATA
    Hasan ATA

    Hesabımı geri almak için yazdıklarınızdan yola çıktım ve 48 saat daha geçmeden geri alabildim. Teşekkürler bilgilendirmeler için. Gerçekten harikasınız

    • İsa
      İsa

      Merhabalar nasıl aldınız hesabınızı.. Yardımcı olursanız sevinirim

    • Zübeyde ayhan
      Zübeyde ayhan

      Lütfen banada yardimci olurmusunuzz
      ?? Hesabimi bende yanlislikla sildim ve geri alamiyorum yardima ihtiyacim var :((

    • Asya
      Asya

      Nasıl aldınız yardımcı olur musunuz ben alamıyorum

    • İpek
      İpek

      Nasıl geri alabildiniz yardımcı olur musunuz lütfen.

    • Cansu
      Cansu

      Nasıl aldın anlatırmısın

  10. ezgi arslan
    ezgi arslan

    Hesabım silinmiş nasıl silindiğini bilmiyorum. Umarım geri alabilirim.

  11. Kaan Ardınç
    Kaan Ardınç

    Yazı için teşekkür ederim. Bende yanlışlıkla hesabı sılmıştım yazıyı görünce tekrar aldım.

    • Hira
      Hira

      Lutfen yardim edermisinn??

    • Tapar
      Tapar

      Tam olarak nasıl aldiniz

    • Mehmet
      Mehmet

      Kardeşim bana da yardımcı olurmusun bende dün sildim fakat olmuyor yapamıyorum

  12. Erhan
    Erhan

    Arkadaşlar geri aldığınız yolladığınız fotoğrafın içeriği nasıldı bilgi verirmisiniz

  13. Şerif
    Şerif

    Merhaba
    İkinci mailde Help Service sayfasına yönlendiriliyorum. Buradan sonra ne yapmalıyım?

  14. thor
    thor

    arkadaşlar linkteki sayfaya tıkladığınızda sayfanın en aşasında dili değiştirin deutz yani almanca yapın formun sonunda ülkenizi de deutschland girin kesin açıyorlar instagram türkiye ilgilenmiyor ben bu şekilde yaptım açtılar

    • Furkan Alan
      Furkan Alan

      Kral bi yazsana bana yapamıyorum acill

    • Ayşe
      Ayşe

      Nasıl yaptın tam olarak

    • Merve Koçak
      Merve Koçak

      Bana bi yardımcı olabilirmisiniz bi haftadır deniyorum her türlü yolu olmuyor

    • Merve Koçak
      Merve Koçak

      Bana yardımcı olur musunuz?

    • Merve Koçak
      Merve Koçak

      Bana bi yardımcı olabilir misiniz bu konuda :)?

  15. bilal kırkoğlu
    bilal kırkoğlu

    dediklerinizi yaptım bana bu linki gönderdiler. buradan sonra ne yapacağım lütfen yönlendirebilir misiniz lütfen. https://help.instagram.com/374546259294234/?ref=cr

  16. Furkan Alan
    Furkan Alan

    Yapabilen bana yazsın

  17. Yasemin
    Yasemin

    Bilgiler gayet güzel açıklanmış. Yalnız sitede sorun var galiba formu dolduruyorum hata veriyor istegimin gerçekleşmedigini,en kıza zamanda düzelmesi için üzerinde çalışıldığını söylüyor.

    • Ali Yılmaz
      Ali Yılmaz

      Hepsi doldurdum ama “istediğin gerçekleştirilemedi” ne yapmam lazım ? Lütfen bana yardım ediniz sevinirim

  18. ibrahim3
    ibrahim3

    benim hesabım 1 yıl önce sidlim o gün bugun hep geri almaya calısıyorm mail felan ceviri sıkıntı oluyor o yüzden pek ugrasmıyorum mail duruyor telefon numara duruyor kullanıcı adı duruyor
    nasıl yapmalıyım lütfen yardım edin
    hepsini yapıyorum kullanıcı adı hatal diyor hesabımın profili gösteren fotograflarda mevcut sildigim an videosuda mevcut neler yapilabilir

    • Ela
      Ela

      Kullanıcı adını hangi fotmatta yazılıyo benimkini kabul etmiyo

  19. Fatih kara
    Fatih kara

    Hesabim silindi geri acamak istiyorum nasıl yapacağım

    • Gizem
      Gizem

      Yardkmcı oldular mı aynı durumu bende yaşadım da

      • Insta Takipçi
        Insta Takipçi

        Merhaba, Instagram giriş ekranından hesabınıza kullanıcı adı ve şifrenizi yazarak giriş yapamıyorsanız, hesabınız kalıcı olarak silinmiş demektir. Tekrar aynı hesaba erişmeniz mümkün olmayacaktır.

        • ayşe
          ayşe

          hesap silme talebinde bulundunuz diyo yanlış hesabı silsim yarım saat bile olmadı bu işlemle alamazmıyım geri?

          • Insta Takipçi
            Insta Takipçi

            Merhaba, tekrar kullanıcı adı ve şifrenizi girerek giriş yapmayı deneyin.

    • Şeval
      Şeval

      Banada yardım eder misiniz

  20. kader
    kader

    Arkadaşlar Merhaba ben deniyorum olmuyor gmail’le kod gelmişti kodu bilmeden sildim tekrar kod gelmesini nasıl sağlayabilirim yardımcı olur musunuz lütfen Şuan açmaya denediğimde Bu istekle ilgili bir sorun oluştu. Mümkün olan en kısa sürede düzeltmek için üzerinde çalışıyoruz.Şuan benim yapmam gereken nedir. 🙁

    • DK
      DK

      Bu konuda bir dönüş aldınız mı? Ben de 1 aydır aynı cevabı alıyorum sistemden.

  21. Elif
    Elif

    Ben denedim fotoğraf çekip gönderdim ama hala geri mail gelmedi neden acaba?

    • Pınar
      Pınar

      Benim de iki haftadır, attığım fotoğrafa cevap gelmedi hala.Siz yanıt alabildiniz mi acaba süreç çok mu uzun?

  22. eser
    eser

    merabalar kolay gelsin dediklerinizi yaptım ama bu kullanıcı aktif diyo aktif olan kullanıcıya baktım benim hesabim değil geri alamazmıyım hesabımı lütfen yardımcı olun

  23. Ümit arslan
    Ümit arslan

    Instagram hesabımı Ekim 2018 ayında sildim fakat sadece 1 kişide halen takipte görünüyorum bunun nedeni ne olabilir

  24. Zübeyde
    Zübeyde

    Yanlislikla hesabimi sildim
    Fakat geri acamiyorum
    Asamalarda hata yapiyorum sanırım bana yardimci olabilecek birileri varmi
    Hesabimi geri aktiflestirmek istiyorum
    Yardim ediin😔😔😔

  25. Durukan
    Durukan

    Merhaba hesabımı dondurmuştum geri açamıyorum herşeyi denedim. Aynı mail adresiyle hesap açmak istediğimdede böyle bir hesap var açamazsınız diyor acil yardımlarınızı rica ederim. Telefon numarasıyle kurtar dediğimde instagrammer diye bir hesap çıkıyor ama açamıyorum.

  26. EBRU
    EBRU

    ben daha ilk aşamada kullanıcı adı vs girdiğimde böyle bir kullanıcı adı yoktur diyor. silinmenin üzerinden 2 ay geçti. bundan dolayı mı acaba?

  27. emre
    emre

    kullanıcı adımı kabul etmiyor ben napıyım buna şimdi

    • Ela
      Ela

      Kullanıcı adını hangi fotmatta yazılıyo benimkini kabul etmiyo

    • Birgül
      Birgül

      Evet benimde kabul edilmiyor nasıl olacak bilmiyorum

      • Mehmet
        Mehmet

        Benim de kabul etmiyor yapabildiniz mi bana da yardımcı olurmusunuz lütfen

  28. Zehraa
    Zehraa

    Merhabalar.
    Bende tum uygulamalari yaptim. Defalarca fotograf atmama ragmen hala acilmiyor. Lutfen yardim edin..

  29. Burçin
    Burçin

    Hesabım kapatıldı mailime dönüş sağladı instagram kodu gönderdim resim de gönderdim fakat daha Sonra dönüş yapılmadı bir türlü şifre vermiyor . Ne yapabilirim?

  30. büşra
    büşra

    teşekkür ederim bütün adımları takip ettim ve hesabımı geri aldım 🙂

    • Ozcan
      Ozcan

      Büşra merhabalar hesabını kapattıktan ne kadar süre sonra bu adımları uyguladın ve ne kadar süre sonra hesabını geri aldın

    • Beytp
      Beytp

      Bende ediyorum ama bir türlü alamadım yardımcı olur musunuz

    • Pınar
      Pınar

      Büşra merhaba fotoğraf gönderdikten Sonra ne kadar bekledin benim iki hafta oldu hala ses Yok 🙁

    • Başak
      Başak

      Kaç günde hesabınızı aldınız

    • Berivan
      Berivan

      Büşra hemcinsin olarak almana çok sevindim lütfen detayları bize de yaz bizlerde alalım

      • Gizem
        Gizem

        Sana nasıl ulaşabilirim

    • Damla
      Damla

      Busra bende mail attim sana kac gun sonra cevap gelmisti

    • Hasan akbulut
      Hasan akbulut

      Lütfen nasıl geri aldığını bana da söyleye bilirmisin

    • Aysegül
      Aysegül

      Büşra nasıl geri aldın lütfen yardımcı olurmusun

    • Devrim
      Devrim

      Nasıl aldınız anlatırmısınız Büşra Hanım

  31. Hasret
    Hasret

    Kullanıcı adımı doğru yazmamarağmen kabul etmiyor yardımcı olur musunuz?

  32. Ebrar
    Ebrar

    Banada öyle oldu ne yaptın ? Ya ne olur yardım edin ya 6 kere fotograf gönderdim hepsinde yardm merkezine yönlendirildim

  33. esra
    esra

    arkadaslar her seyi denememe ragme beni yardım merkezi sayfasına yonlendiriyor napabilirim bende hesabı yanlıslıkla sildim de

    • Gulcin
      Gulcin

      Bu sorunu çözebildiniz mi? Beni de yardım merkezine yönlendiriyorlar. Hesabımı geri almayı başaramıyorum. 🙁

  34. Berivan
    Berivan

    Hesabımı yanlışlıkla sildim adımları takip ettikten sonra tarafıma Mail geldi şu şekilde
    Thanks for contacting us. It looks like you’re having a problem logging in. To get help with login issues or learn about what you can do if you think that your account has been compromised, visit the Help Cent
    Linke tıkladığımda hesabı geri alamazsanız gibi bişey yazıyor yardımcı olursanız sevinirim

  35. Ebrar
    Ebrar

    Benim de acil yardıma ihtiyacım var. Göndere bastıktan sonr nasıl yardımcı olabilirim diyor başka da bir şey demiyor. Yapabilen ne olur bana da yardım etsin.tüm gün boyunca defalarca denedim olmuyor. Yardim bekliyorum

  36. Ömer oğuz
    Ömer oğuz

    dediklerinizi yaptım bana bu linki gönderdiler. buradan sonra ne yapacağım lütfen yönlendirebilir misiniz lütfen. https://help.instagram.com/374546259294234/?ref=cr

  37. Esra
    Esra

    Merhaba, işlemeleri sırasıyla yaptım ama yardım merkezine yönlendirdikleri mail aldım. cevaben yanlışlıkla kapandı hesabımı geri almak istiyorum yazdım ama bir yanıt gelmedi henüz. bundan sonra ne yapmalıyım. Yardımcı olabilir misiniz?
    Yardım merkezinde silinen hesabın geri alınması mümkün değil yazıyor.

  38. Serhat
    Serhat

    Merhabalar söylediğiniz adımları uyguladım fakat Bu hesap sizin bulunduğunuz hiçbir fotoğrafı içermiyor ve başka bir kişiyi veya nesneyi temsil etmek için kullanılıyor olsa dahi, söz konusu koşulları karşılayan bir fotoğraf gönderene kadar size yardımcı olamayacağımızı aklınızda bulundurun.
    böyle bir cevap geldi itiraz ettim tekrardan aynı işlemleri yapmaya çalıştığımda mail gelmedi kod olarak sizce nasıl bir yol izlemeliyim?

  39. Nur
    Nur

    Meraba arkadaşlar.. Ben instagram hesabımı silip aynı e posta ile yeni instagram hesabı acmak istiyorum.. Aynı e postayı yeni hesap için kullanabiliyor muyum? Bi bekleme süresi var mı

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba; hesabınız kalıcı olarak tamamen silinmesi 30 gün sürmektedir. Kalıcı olarak hesabınız silindikten sonra aynı mail adresini kullanabilirsiniz.

      • Damlanur
        Damlanur

        Bakarmıssınız ben bundan 1-2 ay önce de geri almaya çalıştım a4e resim attım mailden ama hala geri dönüş gelmedi ve şuan kullanıcı adım gözükmüyor yardımcı olabilirmisniz lütfen 🙏🏼

  40. Kubra
    Kubra

    Arkadaşlar burda resimleri ayrı gönderin diyo bana gelen mailde kod altina isim.soy isim.onun altina kullanıcı adı diyo ama hangisi doğru

  41. Ayşe
    Ayşe

    Hesabımı 4 yıl önce arkadaşımın yardımıyla açmıştım onun E-posta adresi uzerine kuruluydu geri almam için yardım edebilir misiniz acaba

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba; yaşadığınız giriş problemi ile ilgili detaylı bilgiyi bu linkten alabilirsiniz; https://help.instagram.com/1068717813216421/?helpref=hc_fnav&bc[0]=368390626577968&bc[1]=1640354582954730

  42. Nagi
    Nagi

    Merhaba bütün dediklerinizi yaptım. Fotoğraf attıktan sonra koşullarımızı ihlal ettiği için silinmiştir yazıyor. Burdan geri dönüşü var mı en son hesabım çalındı diye yanıt gönderdim. Pek umudum kalmadı

  43. Buse
    Buse

    integram hesabımın silinmiş geri alma imkanım varmı uzun süredir kullanıyordum resimleril vardı.geri alan ardaşalar varmı aranızda yazarsanız sevinirim

  44. Derya
    Derya

    Hesabımı yanlışlıkla sildim. Geri alamıyorum.

  45. Berivan
    Berivan

    Arkadaşlar mrb,şükür silinen hasabımı geri aldım, ben de geçen hafta instagram hesabımı sildim o hafta içinde geri almak istedim, kimse yardımcı olamadı, size tavsiyem you tube de video izlemeniz adımları takip etmeniz, hem Türkiye’yi hem Almanya ‘ya mail attım iki gün sonra hesabıma aynı isimle şifreyle giriş yaptım şükür oldu darısı başınıza.

    • Berre
      Berre

      Almanyaya nasil mail atabilioz

    • Nur
      Nur

      Merhaba bende sizin gibi instagram sildim bana yardım edin

    • Anonime
      Anonime

      Merhaba . Bende kendi hesabımı sildim. Geri almak istiyorum ama ben yardım merkezine bağlandığım zaman bu hesabı geri getirmemiz mümkün değildir diyor. Benimle iletişime özelden geçebilir misin?

    • Gizem
      Gizem

      Sana nasıl ulaşabilirim ?? Hesabımı alamıyorum

  46. Neslihan
    Neslihan

    Merhaba benimde instagramım komple kalıcı olarak silindi nasıl geri aldın oğlumun resimleri komple gitti ve başka hiçbiryerde yok yardım edersen sevinirim…

  47. Eftalya
    Eftalya

    Gelen mailde yardım merkezine yönlendiriyorlar. Şifre yenilemek için link gelmedi.Ne yapacağım?

  48. Oznur
    Oznur

    Nasıl aldınız peki bu konuda yardımcı olabilir misiniz

  49. Enes
    Enes

    Hesabımı yanlışlıkla sildim ve formu giriyorum kod alamıyorum hiç bir şekilde bilgi yok yardım edin acil

    • Instatakipci Editör
      Instatakipci Editör

      Instagram Destek ekibi iletişime geçiniz, size yardımcı olabilirler.

      • muhammed mehdi araz
        muhammed mehdi araz

        Merhaba yanlışlıkla sildiğim hesabımı geri almak istiyorum ama formu doldururken girdiğim kullanıcı adını kabul etmiyor. Yardımcı olur musunuz ?

  50. Rümeysa
    Rümeysa

    Merhaba bende aynı adımları izliyorum gönder dediğimde kullanıcı adımı kabul etmiyor yardımcı olurmusunuz?

    • Mehmet
      Mehmet

      Benim de kullanıcı adımı kabul etmiyor siz yaptınız mı bana da yardımcı olurmusunuz

  51. Neşe
    Neşe

    Selamlar. Hesabımı geri aldım adımları uyguladm hesabım aktifleşti fakat mail adresimle giriş olmuyor ve hesaptaki bütün fotoğraflar ve kişiler silinmiş halde açıldı. Bunun bir çözümü yok mu

    • Gizem
      Gizem

      Hesabını nasıl aldın sana nasıl ulaşabilirim ?

  52. ferid
    ferid

    Hesabim acilmiyor yardim edin

  53. Ahmet
    Ahmet

    Mrb hesabımı sildim ne yaptıysam geri alamadım foto falan çekip kod falan gönderdim burdaki formları doldurup denedim ama sonuç alamadım yardımcı olabilir misiniz???

  54. Dilan
    Dilan

    Instagram hesabımı sildim geri almak isterken yanlışlıkla yeni hesap açtım. Diğer hesabı geri alamayacağımı düşündüğüm için de kullanmaya başladım ama bir yolu varsa geri almak isterim açıksası. Aynı e posta üzerine başka hesap açılmışken de bu mümkün müdür

  55. zuhal
    zuhal

    Istegram hesabim yanlişlikla silindi geri getiremiyorum

  56. Hasan
    Hasan

    Merhaba Ben instagram sildim ama fotoğrafım gözüküyor nasıl silinir yada nasıl geri alabilirim ınstagram hesabı mı yardımcı olurmusunuz

  57. Gunel
    Gunel

    Benim hesabım silindi burda yazılanları okudum E-posta diyor ama ben kendi numaramla kayıt yapmıştım. Ne yapa bilirim boyleyise?

  58. Sami
    Sami

    Merhaba sayın instegram ekibi.
    Hesabımı yanlışlıkla sildim aktif etmenizi talep ediyorum

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba Sami Bey,
      Yorumunuz için teşekkür ederiz. Yaşamış olduğunuz durumdan dolayı üzgün olduğumuzu bilmenizi isterim. Hesabınızı tekrar aktif hale getirebilmeniz için instagram destek ekibi ile iletişime geçmeniz gerekmektedir.

  59. Fatih
    Fatih

    Lütfen yardım edin hesabı yanlışlık ile sildim

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba Fatih Bey,
      Hesabınızın silinmesi ile ilgili tüm detayları yazımızda paylaştık. Belirtilen adımları izleyerek hesabınızı tekrar açabilirsiniz. Sorununuz çözülmemesi durumda tekrar bizim ile iletişime geçebilirsiniz.

      • Derya
        Derya

        Ben resim yolladim.Cevap olarak bana link geldi.Yardim merkezine yonlendirildim.Yani sifre yenileme gelmedi.Simdi napmam gerek?

  60. Ali
    Ali

    Hesabımı geri açmak istiyorum

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba Ali Bey,
      Yazımızı detaylı okuyarak adımları uyguladınız mı? Sorununuz hala deva ediyor ise geri dönüş yapabilirsiniz.

  61. Ebru
    Ebru

    Instagram hesabımı yaklaşık bir iki hafta önce sildim. Tekrar açmak istiyorum. Ücretini verebiliriö. Yardımcı olun lütfen

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba Ebru Hanım,
      Hesabınızın tekrar açılması için talepte bulunabilirsiniz. Ücret karşılığı sizden bilgi talep edenler ile kesinlikle bilgilerinizi paylaşmayınız. Ücretsiz hesabınızı tekrar açabilirsiniz.

      • Seda
        Seda

        Merhaba,
        13 gun once instagram hesabım başkası tarafından silindi bana 14 gun ıcınde tekrar acılabıleceği söylenmişti. Denedim fakat açılmıyor.
        https://help.instagram.com/contact/1652567838289083
        linkindeki formu doldurduğumda
        İsteğin gerçekleştirilemedi
        penceresi geliyor mobilden ve başka arama mortorundan da denedim aynısı oluyor. Lütfen yardım eder misiniz ?
        İyi çalışmalar

        • Insta Takipçi
          Insta Takipçi

          o zaman büyük ihtimalle Instagram hesabınızı silmiştir. Tamamen silindiyse maalesef açılmıyor.

  62. Gizem
    Gizem

    Merhabalar bu aşamaların hrsini denedim amahesabim silindi utfen ücret karşılığında olsa yardımcı olabilir misiniz lütfen

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      https://help.instagram.com/contact/1652567838289083 Merhaba bu adresten deneyebilir misiniz? Eğer üzerinden 14 gün geçtiyse hesabınız geri getirilemez.

  63. İsa
    İsa

    Benim bir hesabim vardi instagram hesabim şifresini hatirlamiyorum

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba, giriş ekranından şifremi unuttum diyerek aşamaları devam ettirin ve kod talebinde bulunarak şifrenizi yenileyin.

  64. Aylin
    Aylin

    Merhaba dediklerinizi yaptım en son bana bir malie geldi şu yazıyordu;

    Hi,

    Thanks for contacting us. It looks like you’re having a problem logging in. To get help with login issues or learn about what you can do if you think that your account has been compromised, visit the Help Center:

    http://help.instagram.com/374546259294234/?ref=cr

    Thanks,

    Carolina
    Ben nasıl ne yapacağımı bulamadım eğer yardımcı olursanız çok mutlu olurum benim için önemli

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba, hata veriyor. Daha sonra tekrar deneyin

  65. Yusuf.durmaz63
    Yusuf.durmaz63

    Merhaba yanlışlıkla hesabımı sildim geri getirmek istiyorum

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba hesabınızı sildikten sonra belli bir süreye kadar giriş yapıp kurtarabilirsiniz. Ancak 2 hafta geçtiyse üzerinden kurtaramazsınız.

  66. Murat şahin
    Murat şahin

    Sayın Instagram ekibi hesabımı yanlışıkla sildim geri almak istiyorum yardımcı olurmusunuz

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba, hesap silme işlemi gerçekleştirdiğinizde 2 hafta içerisinde hesabınıza girebilirsiniz.

      • Melike
        Melike

        Merhaba ben dün gece hesabımı sildim yanlışlıkla tekrar giriş yapmaya çalışıyorum görünüşe göre bu hesabı silme talebinde bulunmuşsunuz diyor form falan da yolladım ne yapıcam yardım edin 🙁

        • Insta Takipçi
          Insta Takipçi

          form yolladıysanız mailleriniz üzerinden takibini gerçekleştirebilirsiniz. Belli aralıklarla giriş yapmayı deneyebilirsiniz.

          • Melike
            Melike

            Merhaba form yolladım gelen cevap görünüşe göre hesabınız kapatılmış.İtiraz edecekseniz şu linke tıklayın diyor yeniden form göndermek istiyorum fakat sürekli bu istekle ilgili bir sorun oluştu yazıp duruyor ne yapacağım..

          • Insta Takipçi
            Insta Takipçi

            Merhaba bazı durumlarda bu tür teknik hatalar yaşanabiliyor. Birkaç gün sonra tekrar deneyin.

  67. Aylin
    Aylin

    Merhaba dediklerinizi yaptım, çok yardımcı oldu, teşekkürler.

  68. Ferit
    Ferit

    Merhaba içerik çok faydalı oldu. Teşekkürler.

  69. Ebru
    Ebru

    Yanlıslikla sildim deneme icin

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Tekrar kullanıcı adı ve şifrenizle giriş yapın.

  70. Aylin
    Aylin

    Hesabimi sildim ama mesajlarda ara tusuna basan sohbet ettigim arkadasim adimi ve konusmalari gorebiliyor
    Surekli gorunecek mi yoksa tamamen mesajlarda gidecek mi

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      O mesajlar görünmeye devam eder siz hesabı silseniz dahi.

  71. Sultan
    Sultan

    Hesabım silindi geri almak istiyorum

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba, eğer giriş ekranından deneyim giriş yapamadıysanız, maalesef tamamen silinmiştir. Tekrar giriş sağlanamaz.

      • Yener
        Yener

        İçerik çok faydalı teşekkürler

  72. Selda
    Selda

    Instagram hesap silme geri alınabilir mi?

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Evet silme işleminin üzerinden 14 gün geçmediyse tekrar erişebilirsiniz.

  73. Burcu
    Burcu

    Yanlışlıkla hesabı silinme talebinde bulundum giriş sağlarken de bu bilgiyi veriyo “görüşüne göre hesabı silme talebinde bulunmussunuz”, bütün aşamaları yaptım link de geldi ama şifre yenileme için değil yardım destek bölüme yonlendiriyo hesabimi tekrardan nasıl alabilirim yanlislikla oldu ,:((( yardım edin lutfenn:(((((

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba eğer üzerinden 14 günden fazla süre geçtiyse tekrar hesabınıza erişemezsiniz. Ancak geçmediyse bahsettiğiniz aşamalarla erişebiliyor olmanız gerekir

  74. Burcu
    Burcu

    İnsatagram hesabımı almak istiyorum ve cvp gelmedi nasıl ilerlemem gerekiyor

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba kullanıcı adı ve şifrenizle giriş yaparak açabilirsiniz. Eğer işe yaramazsa https://help.instagram.com/370452623149242/?helpref=hc_fnav&bc[0]=Instagram%20Yard%C4%B1m&bc[1]=Hesab%C4%B1n%C4%B1z%C4%B1%20Y%C3%B6netme bu adresten destek alabilirsiniz.

  75. Kemal
    Kemal

    Hi,
    Dediklerini yapmama rağmen bana klasik bir cevap vermisler
    Thanks for contacting us. It looks like you’re having a problem logging in. To get help with login issues or learn about what you can do if you think that your account has been compromised, visit the Help Center:

    • Kemal
      Kemal

      Uzerinden daha 10 gun bile gecmedi

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba, hesabınızı kalıcı olarak sildiyseniz geri getirmeniz mümkün değildir.

  76. Gülcan Aşlakçı
    Gülcan Aşlakçı

    Eski hesabımı geri istiyorum

  77. Burak errolan
    Burak errolan

    İnstagram silinen hesabı geri alma

  78. Merve
    Merve

    Merhaba ben yanlışlıkla instagram hesabımı sildim ve üzerinden 14 gün geçmedi ama hesabıma asla ulaşamıyorum ve maillere cevap istediğim gibi değil yardım eder misiniz?

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba, hesabınızı kalıcı olarak sildiyseniz aynı hesabı geri getirmeniz mümkün değildir. Aynı kullanıcı adı ile yeni hesap açamazsınız ancak aynı e-posta hesabı ile yeni hesap açabilirsiniz.

  79. Talha
    Talha

    Ben yanlışlık la sildim geri alabilirmiyim

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Eğer kalıcı olarak sildiyseniz geri almanız mümkün değil. Ancak dondurduysanız hesabınızı, kullanıcı adı ve şifreniz ile birlikte tekrar giriş yapabilirsiniz.

  80. Tugay Sapar
    Tugay Sapar

    Napmamız gerekiyo

  81. pinar
    pinar

    Tebrikler, elinize sağlık.

  82. Alperen
    Alperen

    Hesabımı kalıcı olarak sildim. Ama halen gözüküyor. Geri nasıl alabilirim

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Kullanıcı adı ve şifrenizle tekrar giriş sağlayamıyorsanız hesabınızın açılması mümkün olmayacaktır.

  83. kaan_soylu6327
    kaan_soylu6327

    anladim okudum

  84. Süleyman
    Süleyman

    Kişisel sebebten dolayı silmiştim tekrar kullanmak istiyorum

  85. Damla
    Damla

    İnstagram hesabım katıldı ama ben tekrar açmak istiyorum

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba hesabınızı dondurduysanız kullanıcı adı ve şifren ile tekrar giriş yapabilirsiniz.

  86. d.a.m.l.a.0.1
    d.a.m.l.a.0.1

    İnstagram hesabim silindi tekrar almak istiyorum

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba, hesabınıza giriş ekranından giriş yapamıyorsanız hesabınız kalıcı olarak silinmiştir ve geri almanız mümkün değildir.

  87. Mehmet Emin
    Mehmet Emin

    Instagrama hesabımı sildim geri almak istiyorum

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba, Instagram giriş ekranından hesabınıza giriş yapmayı denediğinizde giriş yapamıyorsanız hesabınız kalıcı olarak silinmiştir ve geri almanız mümkün olmayacaktır.

  88. Vefa
    Vefa

    merhaba sayın instagram ekibi. instagram hesabım yalnışlıkla silindi, geri almak istiyorum. lütfen yardımcı olun. Teşekkürler.

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba hesabınızı sildiyseniz ve kullanıcı adı/şifre girerek giriş yapamıyorsanız hesabınız kalıcı olarak silinmiştir ve geri getirmek mümkün olmayacaktır.

  89. Mizgin
    Mizgin

    Nasıl aldın

  90. Nazlıcan Çınar
    Nazlıcan Çınar

    Merhaba sayın ınstagram ekibi.
    Hesabımı yanlışlıkla sildim tekrardan aktif etmenizi talep ediyorum teşekkürler.

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba, Instagram giriş ekranından, kullanıcı adı ve şifrenizle giriş yapmayı deneyin. Eğer giriş yapamıyorsanız hesabınız kalıcı olarak silinmiş demektir ve geri getirilemez.

  91. Guvanch
    Guvanch

    Merhaba saın ınstagram sahıbı ben ınstagramımı yalnışlıkla sıldım acıl durumda lazım oldugu ıcın yardam ıstıyorum sızden mesajımı okıdıgınız ıçın teşşekür ederım

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba, Instagram giriş ekranından kullanıcı adı ve parolanızı girdiğinizde hesabınıza erişemiyorsanız, hesabınız kalıcı olarak silinmiş demektir. Tekrar geri getirilmesi mümkün değildir.

  92. Eray
    Eray

    Teşekkürler

  93. Eray eren
    Eray eren

    Hesabimi yanlişlikla sildim

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba eğer kullanıcı adı ve şifrenizle hesabınıza giriş yapamıyorsanız hesabınız kalıcı olarak silinmiş demektir ve geri almanız mümkün olmayacaktır.

  94. Gönül özlü
    Gönül özlü

    İnstgramı yanlışlıkla sildim geri almak istiyoruö

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba, kullanıcı adı ve şifreniz ile beraber Instagram’a giriş yapmayı denediğinizde giriş yapmıyor ve silindi uyarısı veriyorsa bu durumda hesabınız kalıcı olarak silinmiştir ve geri getirilemez.

  95. Nurgül
    Nurgül

    İnstagramımı sildim yanlışlıkla geri açmak istiyorum bütün anılarım orda

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba hesabınıza kullanıcı adı ve şifrenizle giriş yapamıyorsanız hesabınız kalıcı olarak silinmiş demektir ve geri getirilmesi mümkün değildir.

  96. Kocaaslanayse
    Kocaaslanayse

    Merhaba sayin ınstegram ekibi
    Hesabimi yanlislikla sildim tekrardan aktif etmenizi talep ediyor teşekkürler.

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba,
      Instagram giriş ekranından kullanıcı adı ve şifrenizle hesabınıza giriş yapmayı denediğinizde giriş yapamıyorsanız hesabınız kalıcı olarak silinmiştir ve geri getirmek mümkün değildir.

  97. Manolya334233
    Manolya334233

    Çok iyi

  98. Ebru
    Ebru

    Teşekkürler

  99. İclal
    İclal

    Hesabi yanlislikla sildim

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba, kullanıcı adı ve şifrenizle beraber girmeye çalıştığınızda giriş yapmıyorsa hesabınız kalıcı olarak silinmiş demektir. Ve tekrar geri alınamaz.

  100. Leyla sirek
    Leyla sirek

    Yanisikla sildim

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba, kullanıcı adı ve şifrenizi girerek hesabınıza giriş yapamıyorsanız, hesabınız kalıcı olarak silinmiş demektir ve geri getirilmesi mümkün değildir.

  101. Altan özkaradeniz
    Altan özkaradeniz

    Inssgram hesabimi yanlışlıkla sildim nasil geri alabilim

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba,
      Kullanıcı adı ve şifrenizle hesabınıza giriş yapamıyorsanız, hesabınız kalıcı olarak silinmiş demektir. Bu nedenle geri getirilmesi mümkün değildir.

  102. Yusuf açıbaş
    Yusuf açıbaş

    Merhaba istegramı yöneticileri.
    Ben yanlışlıkla istegramımı kapatım açmanızı rica etsen çok teşekür ederim

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba,
      Hesabınızı dondurduğunuzda tekrar kullanıcı adı ve şifrenizle giriş yapabilirsiniz. Ancak hesabınızı kullanıcı adı ve şifrenizle hesabınıza giremiyorsanız kalıcı olarak silinmiştir ve bu işlem geri getirilemez.

  103. Yusuf açıbaş
    Yusuf açıbaş

    Merhaba istegramı yöneticileri.
    Ben yanlışlıkla istegramımı kapatım açmanızı rica etsen çok teşekür ederim Allah sizden razı olsun işinizi kaza bela vermesin

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba, Instagram kullanıcı adı ve şifrenizle giriş yapamıyorsanız hesabınız kalıcı olarak silinmiştir ve geri getirilmesi mümkün değildir.

  104. Munchoqkoz
    Munchoqkoz

    Hesabımı yanlışlıkla sildim geri getirmek istiyorum

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba, kullanıcı adı ve şifrenizle giriş yapmaya çalıştığınızda giriş yapamıyorsanız kalıcı olarak silinmiştir ve geri getirilemez.

  105. Betül
    Betül

    İnstagramım açıkken telefon geldi konuşmam bitince ekrana baktım, hesaptan çıkış yaptınız giriş yapınız yazıyordu. Giriş yapmaya çalıştım, silme talebinde bulundunuz diyor, hesabımı nasıl geri kurtarabilirim?

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba, Hemen şifrenizi ve bilgilerinizi değiştirmeyi denemeli ve e-postanıza gelen mailleri kontrol etmenizi öneririz.

  106. Sema
    Sema

    Arkadaşım help centerdaki şu şeyin linkini de eklesene yazıya…

  107. Sibel günay
    Sibel günay

    Ben hesabimi dondurmak istemistim ama o an yanlislikla sile bastim tekrar hesabimi geri istiyorum lutfen

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba, Instagram giriş ekranından kullanıcı adı ve şifrenizle hesabınıza giriş yapamıyorsanız hesabınız kalıcı olarak silinmiştir ve geri getirilmesi mümkün değildir.

  108. tanerr.beyy
    tanerr.beyy

    5

  109. Mehmet Kandemir
    Mehmet Kandemir

    Merhaba sayın insragram ekibi. Hesabımı yanlışlıkla sildim tekrardan aktif etmenizi talep ediyorum teşekkürler.

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba, hesabınıza kullanıcı adı ve şifrenizle giriş sağlayamıyorsanız, hesabınız kalıcı olarak silinmiş demektir ve geri getirilmesi mümkün değildir.

  110. solhanlim
    solhanlim

    bnada yardımcı olurmusunuz rica etsem

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba hesabınıza giriş yapamıyorsanız kalıcı olarak silinmiştir ve geri getirilmesi mümkün değildir.

  111. Bahar ediş
    Bahar ediş

    Eski hesabımı açmak istiyorum

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba, hesabınızı geçici olarak kapattıysanız kullanıcı adı ve şifrenizle tekrar giriş yapabilirsiniz ancak kalıcı olarak sildiyseniz hesabınızı geri getirmeniz mümkün değildir.

  112. Bahar ediş
    Bahar ediş

    Lütfen yardımcı olun

  113. Semra
    Semra

    Merhaba Instagram ekibi yanlışlıkla sildim tekrar yüklemek istiyorum Teşekkürler

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba, hesabınızı kalıcı olarak sildiyseniz ve kullanıcı adı/şifre ile giriş sağlayamıyorsanız tekrar hesabınızı geri almanız mümkün olmayacaktır.

  114. Sevda
    Sevda

    Sildimhesabı geri almak istiyorum ama olmuyo

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba, kalıcı olarak silinen hesaplar maalesef geri getirilemez.

  115. _babayehvaa_
    _babayehvaa_

    Merhaba insteqram hesabimi yanlişlikla sildim geri almaq istiyorum

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba, kullanıcı adı ve şifrenizle hesabınıza giriş yapamıyorsanız hesabınız Instagram tarafından kalıcı olarak silinmiştir ve geri getirilmesi mümkün değildir.

  116. Sevda kırmızıgül
    Sevda kırmızıgül

    Hesabımi geri istiyorum

  117. Beytullah
    Beytullah

    İnstagram hesabım kapandı açmak için uğraşıyorum ve gereken her şeyi yapıyorum gönderdiğim an dosyaları şu yazı karşıma çıkıyor
    Bu istekle ilgili bir sorun oluştu en kısa sürede düzeltmek üzerine çalışıyoruz diye bir şey çıkıyor. İnstagram nasıl sorunu var anlayamadım yardımcı olur musunuz

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba, Hesabınız koşulları ihlal etme gerekçesiyle kapatıldıysa işleme itiraz etmeniz gerekmektedir eğer gerçekten itirazınız haklıysa onun dışında hata vermesinin nedeni teknik bir sorun olabilir. Birkaç gün sonra tekrar deneyebilirsiniz.

  118. damla _su_8462
    damla _su_8462

    İnstagram uygulamayı yanlışlıkla sildim geri alabilirmiyim yardımcı olurmusunuz

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba, Instagram uygulamanızı silmeniz durumunda cihazınızın uygulama indirme hizmetlerinden yararlanarak tekrar yükleyebilirsiniz.

  119. esenayypek
    esenayypek

    Hesabımı yanlışklan kapattım lütfen bana yardım edin ben o hesaba onca emek verdim lütfen

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba, Hesabınızı yanlışlıkla sildiyseniz, blog yazımızdan sizlere sunduğumuz yöntemleri denemenizi tavsiye ederiz. Eğer bu yöntemler sizlere çözüm olmaz ise https://help.instagram.com/ adresi üzerinden Instagram destek hattı ile iletişime geçmelisiniz.

  120. Veli Karayaka
    Veli Karayaka

    Istegram hesabimi almak istiyorum

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba, Instagram hesabı açmak için akıllı telefonlarınıza uygulamayı indirmelisiniz. Ardından e-posta adresiniz veya telefon numaranız ile kolaylıkla hesap açabilirsiniz.

  121. Erkan
    Erkan

    Mehaba benim hesabım kapatıldı nasıl geri alabilirim yardımcı olabilirmisiniz teşekkür ederim

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba, Instagram hesabınız topluluk kurallarını ihlal etmekten ya da aldığı şikayetlerden ötürü kapatılmış olabilir. Instagram destek hattı ile iletişime geçerek bu konuda detaylı bilgi almalısınız.

  122. Özgül KÜKNER
    Özgül KÜKNER

    Instegram hesabini dondurdum nasil acabilirim mail adresimin sifresinide unuttum hicbirsekilde ulasamiyorum

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba, Instagram hesabınıza ait olan telefon numarası var ise bu numara üzerinden şifre sıfırlama talebinde bulununuz. Eğer telefon numaranızda yok ise Instagram destek hattı ile iletişime geçerek hesap kurtarma adımlarını izleyebilirsiniz.

  123. Didem Bulut
    Didem Bulut

    Merhaba instagrama ekibi.
    Hesabımı yanlışıkla sildim tekrardan aktif etmenizi istiyorum teşekürler.

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba, Instagram hesabınızı yanlışlıkla silmeniz durumunda sizlere sunduğumuz çözüm yollarını denemelisiniz. Eğer sorununuz çözülmedi ise Instagram destek hattı ile iletişime geçmelisiniz.

  124. Sema Avcı
    Sema Avcı

    Güzel bi uyugulama

  125. Elife
    Elife

    Kod geldikten sonra fotoğraf yolladım fakat hala cevap gelmedi

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba, Instagram destek hizmetleri doğrulama yaptıktan sonra belirli bir süre içerisinde sizlere cevap verecektir. 7 gün içerisinde cevap alamazsanız tekrar iletişime geçip süreci hızlandırabilirsiniz.

  126. EsenGül Aypek
    EsenGül Aypek

    Hesabımı yanlışlıkla sildim ve geri almak istiyorum lütfen yardımcı olurmusunuz

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba, Hesabınızı yanlışlıkla silmeniz durumunda hiç vakit kaybetmeden blog yazımızda sizlere sunduğumuz yöntemleri denemelisiniz. Bu yöntemler sorunlarınızı çözmüyor ise hızlı bir şekilde Instagram destek hattı ile iletişime geçmelisiniz.

      • Mehmet
        Mehmet

        Ya lütfen bende hesabımı yanlışlıkla sildim bu formu dolduruyorum fakat öyle bir kullanıcı kayıtlı değil diyor ne yapalım lütfen yardım edermisiniz

        • Insta Takipçi
          Insta Takipçi

          Merhaba, kullanıcı adınızı URL olarak degilde @kullanıcıadı şeklinde girmeyi deneyiniz mi?

  127. Nesil
    Nesil

    hesabı kendim sildim de o linke girdiğimde sildiğim için kullanıcı adı bulunmamaktadır diyor nasıl olcak bu

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba, Instagram destek hattı ile iletişime geçerek hesap kurtarma şeçeneklerini denemelisiniz.

  128. Esen Gül Aypek
    Esen Gül Aypek

    Merhaba instagram ekibi.
    Hesabımı kapattım ve geri açmak istiyorum.

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba, Instagram hesabınızı kalıcı olarak silmeniz durumunda 30 gün içerisinde tekrar giriş yapmadıysanız tüm bilgileriniz kalıcı olarak silinecektir.

  129. Şariban ışık
    Şariban ışık

    Yanlisikla sildim geri almak istiyirum

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba, Instagram hesabınızı yanlışlıkla sildiyseniz blog yazımızda sizlere sunduğumuz yöntemleri deneyebilirsiniz. Sorunlarınız çözülmedi ise Instagram destek hattı ile iletişime geçmelisiniz.

  130. Cansu
    Cansu

    Yanlışıkla hesabımı kapattım. Açmak istiyorum.

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba, Instagram hesabınızı geri açmak için blog yazımızda sizlere sunduğumuz yöntemleri deneyebilirsiniz.

  131. Onur karasu
    Onur karasu

    Hesabımı geri açmak istiyorum.

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba, Instagram hesabınızı tekrar açmak için yazımızda sizlere sunduğumuz yöntemleri deneyiniz. Eğer bu yöntemler işe yaramıyor ise Instagram destek hattı ile iletişime geçebilirsiniz.

  132. Muhammed uğurlu
    Muhammed uğurlu

    İnsagtam hesabımı sildim yanlışlıkla geri açmak istiyorum

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba, Yanlışlıkla silmiş olduğunuz instagram hesabınızı geri açmak için blog yazımızda sizlere sunduğumuz yöntemleri deneyebilirsiniz.

  133. İlksema
    İlksema

    Kapandığım hesabımı geri Açamıyorum yardımınızı rica ediyorum

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhabalar, Instagram hesabınızı kalıcı olarak silmeniz durumunda tekrar açmanız maalesef mümkün değildir. Yanlışlıkla yaptığınız işlemler için yukarıda sizlere sunduğumuz çözümleri denemenizi tavsiye ederiz.

  134. Ferhat
    Ferhat

    Hesabım silindi yanlışlıkla nasıl alabilirim

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Instagram Hesabınızı geri almak için sizlere blog yazımızdan sunduğumuz yöntemleri denemelisiniz. Bu yöntemlerin işe yaramaması halinde Instagram destek hattından yardım alabilirsiniz.

  135. Berkan
    Berkan

    Kardeşim bana sinirden yanlışlıkla silmiş

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Instagram Hesabınızı geri almak için blog yazımızda sizlere sunmuş olduğumuz çözümleri deneyebilirsiniz. Bu çözümlerin işe yaramaması durumunda Instagram Destek Hattı ile iletişime geçmelisiniz.

  136. Nehir
    Nehir

    Ben fotuma nasıl ulaşıcam

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Instagram hesabınızı yanlışlık ile sildiyseniz blog yazımızda sizlere sunulan yöntemleri deneyebilirsiniz. Hesabınızı kendi isteğiniz ile kalıcı olarak silmeniz durumunda hesabınıza ait olan tüm resimleriniz ve bilgileriniz geri getirilemeyecek şekilde silinecektir.

  137. Kenan
    Kenan

    Instagram yanlışlıkla silindi geri almak istiyorum

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Instagram hesabınızı yanlışlıkla silmeniz durumunda blog yazımızda sizlere sunduğumuz çözüm yollarını deneyebilirsiniz.

  138. Hamit
    Hamit

    Kullanıcı adını yaziyorum hata veriyor arkadaşlar yardım edecek biri varmı

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Kullanıcı adınızı hatırlamamanız durumunda, şifre sıfırlama talebinde bulunmanız gerekmektedir.

  139. Şehmuz
    Şehmuz

    Hesabim silindi nasıl geri açabiliriz

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Hesabınızın silinmesi durumunda, blog yazımızda sizlere sunduğumuz çözümleri deneyebilirsiniz. Bu çözümlerin işe yaramaması durumunda ise maalesef hesabınızı geri açmanız mümkün olmayacaktır.

  140. Müslüm kırat
    Müslüm kırat

    Hesabım silindi nasil alabilirim

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Hesabınızı silmeniz durumunda blog yazımızda sizlere sunduğumuz çözüm yollarını deneyebilirsiniz.

  141. Ahmet
    Ahmet

    Kullanıcı adımı tam olarak hatırlamıyorum ne yapmam gerek

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Kullanıcı adınızı öğrenmek için; Şifremi Unuttum bölümünden hesabınıza ait olan mail adresiniz ile şifre sıfılama talep etmelisiniz. Bu sayede kullanıcı adınız mail adresinize gelecektir.

  142. Mehmet
    Mehmet

    İstegramı yanlışlıkla sildim geri almak istiyorum

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba, Yanlışlıkla silinin Instagram hesabınızı geri almak için, blog yazımızda sizlere sunduğumuz yöntemleri denemelisiniz. Bu yöntemler sorunlarınıza çözüm olmuyor ise acil bir şekilde Instagram destek hattı ile iletişime geçmelisiniz.

  143. Umutcan
    Umutcan

    Mrb sayın istegram ekibi yanlişik la sildim hesabımı tekrardan aktif etmenizi talep ediyorum tesekür ederim

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba, Instagram hesabını kurtarmak adına blog yazımızda sunduğumuz yöntemleri deneyebilirsin. Bu yöntemler problemlerini çözmene yardımcı olmuyor ise Instagram destek hatti ile iletişime geçmelisin.

  144. Rabia
    Rabia

    Şifremi unuttum

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba, Instagram giriş ekranından “Şifremi Unuttum” bölümünü takip ederek, kayıt sırasında vermiş olduğunuz e-mail bilgileriniz ya da telefon numaranız ile şifrenizi sıfırlayabilirsiniz. Eğer bu bilgilerden hiçbirini hatırlamıyor iseniz Instagram destek hattı ile iletşime geçmeli ve hesap kurtarma adımlarını izlemelisiniz.

  145. Nesli
    Nesli

    Kullanıcı adına hata veriyor. Girdiğiniz kısa bağlantı kullanıcı değil diyor mail bile gönderemedim ne yapmalıyım?

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba, Instagram kullanıcı adınızı yanlış hatırlamanız durumunda bu tarz problemler yaşanabilmektedir. Eğer kullanıcı adınızın doğruluğundan emin iseniz Instagram Yardım Merkezi ile iletişime geçebilirsiniz.

  146. kdr1334
    kdr1334

    Merhaba.
    Ben hesabımı yanlışlıkla sildim. Geri alabilir miyim? Teşekkürler

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba, Instagram hesabınızı yanlışlıkla silmeniz durumunda blog yazımızda sizlere vermiş olduğumuz yöntemleri deneyiniz. Bu yöntemlerin hesabınız için yardımcı olmadı ise lütfen Instagram Yardım Merkezi ile iletişime geçebilirsiniz.

  147. Ayşenur Zeybek
    Ayşenur Zeybek

    Kalıcı olarak silmişseniz geri açılmaz demişsiniz. Silmek zaten kalıcı bir işlem değil mi? Ben bugün yanlışlıkla sildim, dondurmadim. Yazdığınız aşamaları da uyguladım. Hesabim geri gelir mi?

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba, hesabınızı kalıcı olarak silmeniz durumunda geri açmak için yukarıda yöntemler işe yaramaktadır. Hesap kurtarma seçeneklerini denemenizi sizlere tavsiye ederiz.

  148. Serkan
    Serkan

    Benim hesabım Yanmış

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba, Instagram hesabınızı yanlışlıkla sildiyseniz sizler için oluşturduğumuz blog yazımızdaki yöntemleri deneyiniz. Bu yöntemler sizlere çözüm olmaz ise Instagram yardım merkezi ile iletişime geçiniz.

  149. Mesut Birdal
    Mesut Birdal

    Hesabımı yanlışlıkla sildim geri almak istiyorum.

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba Mesut Bey, Hesabınızı yanlışlıkla silmeniz durumunda yukarıdaki yazımızda sizlere sunmuş olduğumuz yöntemleri sırası ile deneyiniz. Hesabınızı silmenizin üzerinden çok uzun bir süre geçmedi ise bu yöntemler sizlere yardımcı olacaktır.

  150. Ömür Akbaş
    Ömür Akbaş

    instagram mım kapandı geri açmak için itraz ederim

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba, Kapanan hesabınızı geri açmak için sizlere sunduğumuz yöntemleri denemenizi tavsiye ederiz. Ayrıca Instagram yardım merkezi üzerinden de hesap kurtarma seçenekleri ile ilgili bilgi alabilirsiniz.

  151. Ümmet Arslan
    Ümmet Arslan

    İntagramimi yanlislikla sildim

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba, Instagram hesabınızı yanlışlıkla silmeniz durumunda sizler için sunmuş olduğumuz blog yazımızdan tüm yöntemleri eksiksiz olarak takip etmenizi sizlere önermekteyiz.

      • Nevzat
        Nevzat

        Boşuna uğraşmayın kendiniz sildiyseniz açamasınız kanıdı varsa Kanıtlayın

  152. Serkan Zafer
    Serkan Zafer

    Hesabımı nasıl geri acarim

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba Serkan Bey, Instagram hesabınızı geri açmak için yazımızda sizlere sunduğumuz seçenekleri deneyiniz.

  153. Berfin
    Berfin

    Yanlışıkla hesabımı sildim ve geri hesabımı açmak istiyorum

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba, Instagram hesabınızı yanlışlıkla silmeniz durumunda blog yazımızda sizlere sunduğumuz yöntemleri deneyiniz. Ayrıca Instagram yardım merkezi üzerinden hesap kurtarma seçeneklerini de takip etmenizi sizlere öneririz.

  154. Seyit
    Seyit

    Link nerede bulamadım

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba, Instagram hesabınızı kurtarma işlemlerinizi https://help.instagram.com/ adresi üzerinden yürütebilirsiniz.

  155. Nevzat
    Nevzat

    Merhabalar pazartesi günü Instagram hesabımı yanlışlıkta sildim bu Yazdıklarınızı istediklerinizi E posta yoluyla gönderdim paxartesi 48 saati geçti ama hala yanıt yok yardımcı olursanız sevinirim

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba, 48 saatlik süre içerisinde cevap alamamanız normal karşılanabilir. Ancak süreci hızlandırmak için tekrar iletişime geçebilirsiniz.

  156. yağmur
    yağmur

    kullanıcı adımdan kendi adımdan daha çok eminim ama ilk adımda kullanıcı adıma Girdiğiniz kısa bağlantı bir Kullanıcı değil. geçersiz instagram girişi diyor. Ne yapmalıyım? lütfen bir el atın. o hesabım 4 senedir vardı gidemez 🙂

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba, Instagram hesabınızı açarken kullandığınız telefon numaranız ile şifre sıfırlama işlemlerini takip ediniz. Eğer telefon numaranız ile sıfırlama yapamadıysanız Instagram destek hattı ile iletişime geçiniz.

  157. Berfin
    Berfin

    Hesabımı yanlışlıkla kapatım ama geri açmak istiyorum

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba, Instagram destek hattı ile iletişime geçmeli ve Hesap kurtarma adımlarını izlemelisiniz. Form doldurmalı ve hesabınızın sizlere ait olduğunu ispatlamalısınız.

  158. Sema
    Sema

    Bu hesabı geri açmak istiyorum

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba, Instagram hesabınızı geri açmak için Destek hattı ile iletişime geçiniz ve hesap kurtarma adımlarınız deneyiniz.

  159. Ceylan
    Ceylan

    Sildiğim hesabı kullanmak istiyorum

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba, Instagram hesabınızı silmenizin üstünden belirli bir süre geçtikten sonra geri almanız mümkün değildir.

  160. Necati
    Necati

    ben geri aldim.Tesekkurler.

  161. Zehra
    Zehra

    Hesabm silindi

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba, Instagram hesabınızın topluluk kurallarını ihlal etmesi durumunda hesabınız engellenmiş olabilir.

  162. Edanur
    Edanur

    Merhabalar dediğiniz her şeyi yaptım resimi gönderdim fakat bir kaç hafta geçti sonuç alamadım. Tekrar denesem sorun yaşar mıyım.

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba, kimi durumlarda geç dönüş yaşanması mümkündür. Destek hattı ile tekrar iletişime geçmenizde herhangi bir sıkıntı yoktur.

  163. Zana
    Zana

    Merhaba yanlisikla instegram hesabimi sildim nasil geri alabilirim

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba, Instagram destek hattı ile iletişime geçerek hesap kurtarma talebinde bulununuz. Hesap kurtarma taleplerinizin olumlu olması için hesabınızın size ait olduğunu kanıtlayabilmelisiniz.

  164. Zehra
    Zehra

    Hesabımı yanlışlıkla sildim aktıf olmasını istiyorum

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba, hesabınızı geri açmak adına Instagram hesap kurtarma formu doldurmalısınız. Bu forma ulaşmak için Instagram yardım merkezini ziyaret ediniz.

  165. Alahaddin koyuncu
    Alahaddin koyuncu

    Merhaba instagram ekibi.
    Hesabımı yanlışlıkla sildim hesabımı geri almak istiyorum Teşekür ederim kolay gelsin

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba, Instagram hesabınızı yanlışlıkla sildiyseniz instagram destek merkezi ile iletişime geçmeli ve hesap kurtarma adımlarını izlemelisiniz.

  166. Hacer
    Hacer

    7 yıllık hesabım yanlışlıkla sildim Lütfen yardımcı olun yolladım kodu falan bir hafta oldu dönüş yapılmadı lütfen yardımcı olun

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba, Instagram destek merkezinden bu konuda bir cevap almak için 7-10 gün arasında bir süre beklemek gerekecektir.

  167. Ramazan
    Ramazan

    Hesabımı yanislikla sildim geri aktif etmek istiyorum teşekkürler.

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba, hesabınızı geri açmak adına Instagram destek hattı ile iletişime geçebilirsiniz. Hesap kurtarma adımlarını takip etmelisiniz.

  168. Salih özkan
    Salih özkan

    Kendi hesabıma giremiyorum

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba, hesabınızın engellenmiş olma ihtimali bulunmaktadır. Lütfen destek hattı ile iletişime geçmelisiniz.

  169. Melisa
    Melisa

    Kızımın hesabını donduracağım yere tamamen sildim. Hesabi geri almak istiyorum.

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba, hesabınızı yanlışlıkla silmeniz durumunda Instagram destek merkezi ile iletişime geçiniz ve hesap kurtarma formu doldurunuz.

  170. Eren Karakuş
    Eren Karakuş

    Hesabımı yanlışlıkla sildim geri açılmasını istiyorum

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba, hesabınızı geri açmak için Instagram destek hattı ile iletişime geçerek hesap kurtarma formunu doldurunuz. 7 gün içerisinde sizlere cevap atılacaktır.

  171. Rabia İdil Atiş
    Rabia İdil Atiş

    İnstagram hesabımı geri almak istiyorum

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba, Hesabınızı geri almak için Instagram destek merkezi ile iletişime geçiniz ve hesap kurtarma adımlarını inceleyiniz.

  172. elcan
    elcan

    instagram hesabımı geri almak isdiyorum

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba, Instagram hesabınızı geri almak için vakit kaybetmede Instagram destek merkezi ile iletişime geçmelisiniz.

  173. Nihat
    Nihat

    Silinen hesabimi geri almak istiyorum

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba, Silinen Instagram hesabınızı geri almak için, Instagram destek merkezi ile iletişime geçmeli ve hesap kurtarma adımlarını izlemelisiniz.

  174. Əsmər
    Əsmər

    Ben instagram hesapımı yanlışlıkla sildim ve geri almak istiyorum.

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba, silmiş olduğunuz Instagram hesabınızı kurtarmanız adına 30 gün içerisinde destek merkezi ile iletişime geçmeli ve başvuruda bulunmalısınız.

  175. Esma
    Esma

    Yanlislikla silinen hesapi geri almak mumkundur mü?

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba, Yanlışlıkla sildiğiniz hesabınızı geri almanız mümkündür. Ancak en geç 30 gün içerisinde destek merkezi ile iletişime geçmelisiniz.

  176. Orhan
    Orhan

    Sildiğim instagram hesabımı nasıl geri alabilirim

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba, Instagram hesabınızı geri almak adına Instagram destek hattı ile iletişime geçmelisiniz ve hesap kurtarma adımlarını izlemelisiniz.

  177. Ensar
    Ensar

    Hesabım silinmiş geri almak istiyorum

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba, hesabınızı geri almak adına lütfen Instagram destek merkezi ile iletişime geçiniz.

  178. Yağmur
    Yağmur

    İnstagram yanlıslıkla sildim ve formu doldurucam ama bulamıyorum yardımcı olabilir mısınız

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhabai Instagram destek merkezi ile iletişime geçmelisiniz. Hesap kurtarma işlemleri adına formu orada bulmanız mümkündür.

  179. Hasan
    Hasan

    Hesabi yanlislikla sildim

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba, Instagram ehsabınızın tekrar aktif etmek için lütfen Instagram destek merkezi ile iletişime geçiniz.

  180. Nihal
    Nihal

    Verdiğiniz bilgiler için öncelikle teşekkür ederim.Hepsini uyguladım.En son ingilizce mail geldi ve beni yardım sayfasına yönlendirdi.Ben instagram giriş sayfasına başına @ işareti koymadan kullanıcı adımı ve şifremi yazdım.Sonra ekranda silinen instagram sayfamda kayıtlı telefon numarama şifre gönderdiler.O şifreyle sayfam yeniden bana iade edildi.Tekrar teşekkür ederim.

  181. Beyza
    Beyza

    Yanlışlıkla kapattım

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba, Instagram hesabınızı yanlışlıkla kapattıysanız 30 günlük bir süre içerisinde tekrar açma imkanınız bulunmaktadır.

  182. Emirkan
    Emirkan

    Merhabalar ben instagramımı yaklaşık 2-3 yil önce silmiştim ve suan kullanıcı adımı almak icin denediğimde hesabım aktif görünüyor fakat giriş yapamiyorum cunku hesabımı siliyorum diye maili ve telefon numaramı kaldırmıştım. Suan ne yapmam gerekiyor ?

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba, silmiş olduğunuz hesabınızın kullanıcı adını tekrar alamazsınız. Hesap aktif değildir ancak kullanıcı adını alamayacağınız için öyle gözükebilir.

  183. Nazlı
    Nazlı

    Merhaba benim sizin desteğinize çok ihtiyacım var herkes gibi sorunum ortak, başka bir hesabı silmek isterken dikkatsizce kendi hesabımı siildim bütün arşivim uçtu gitti beni en çaresiz bırakan kaybettiğim aile fertlerimin sevdiklerim bütün resimleri vardı aşırı moralim bozuk bahsettiğiniz aşamaları tamamladım gelen kodu istenildiği gibi yanıtladım ama bazı yorumlarda silinen hesap asla alınamaz demişsiniz, bazı yorumlarda silinse bile 30 içinde itiraz edip alabilirsiniz demişsiniz gerçekten yaşadığım durumdan ötürü hiç sağlıklı düşünemiyorum lütfen yardımcı olur musunuz ? Saygılar

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba Nazlı hanım, Instagram ile iletişime geçtikten sonra gönderdiğiniz bilgiler incelenecek ve sizlere cevap verecektir. Eğer hesabın sizlere ait olduğunu tam anlamı ile ifade edebilirseniz ve 30 gün geçmeden başvurduysanız hesabınız açılacaktır.

  184. İsik
    İsik

    Merhaba instegram adresimi sildim ama profil fotoğrafı ve biyografim silinmemiş görünüyor kullanıcı bulunamadı diyor sadece onlar da kaybolacak mı yoksa takipçilerim görebilicek mi

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba, hesabınız tamamen silinecektir. Kimse tarafından tekrar görüntülenemez.

  185. Gül
    Gül

    hesap silme linki nerde biri yardımcı olabilir mi?

  186. Mikail
    Mikail

    Yapıyorum sürekli adınız yanlıştır dıyo ama adım ve diğer bilgilerim doğru nasıl tekrar acabılıtım hesabı

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba, hesabınızı sildikten sonra 30 gün içerisinde mi işlem yapmaya çalıştınız yoksa 30 gün geçtikten sonra mı?

  187. Senay
    Senay

    bilginiz için teşekkürler

  188. İsa aydın
    İsa aydın

    Hesabımı sildim nasıl geri alabilirim

  189. Ceyda
    Ceyda

    Kullanıcı adımı doğru girdiğime emin olmama rağmen böyle bir kullanıcı yok diyor.Bu hesap benim için çok önemli.Lütfen yardım edin.

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba ceyda hanım, hesabınızı silmenizin üzerinden 30 gün geçti ise hesabınızı kurtarmanın imkanı bulunmamaktadır.

  190. Tuğba
    Tuğba

    Instagram hesabımı geri almak istiyorum

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba, hesabınızı geri almak için kapatılmasından 30 gün geçmeden destek hattı üzerinden form doldurmalısınız.

  191. Soner köylü
    Soner köylü

    Hesabım silindi çok aşırı üzgünüm ne yapacağım

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba, hesabınızı geri almak için 30 gün geçmeden Instagram destek merkezi ile iletişime geçmelisiniz.

  192. Sude
    Sude

    Yanlışlıkla başka hesabı silerken kendi hesabım olduğunu görmedim ona tıkladım

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba, hesabınızı geri alabilmek için hızlı bir şekilde destek hizmetleri ile iletişime geçmelisiniz.

  193. Kurban
    Kurban

    instaqram Hesabimi sildim geri yuklemek istiyorum

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba, Instagram hesabınızı sildiysseniz 30 gün geçmeden sizlere sunduğumuz yöntemleri deneyiniz ve destek hizmetleri ile iletişime geçiniz.

  194. Mehmet
    Mehmet

    Ben aynı şekilde dolduruyorum fakat hesabımın ismini kabul etmiyor ne yapmam gerekiyor lütfen yardım edin hesabım dün yanlışlıkla silindi lütfen yardımcı olurmusunuz

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba, e-posta adresinize hesabınızın kapatılması ile ilgili olarak bir bağlantı geldi mi acaba?

  195. Necati ersindigil
    Necati ersindigil

    Instagram hesabımı yağnişlik sildim tekrar geri istiyorum

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba, Instagram destek merkezi ile iletişime geçiniz. Instagram Help Center sitesine girerek arama bölümüne hesabımı kurtar yazınız.

  196. Esra
    Esra

    Integram sildim yanlışlıkla nasil geri istiyorum

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba, Instagram hesabınızı yanlışlıkla silmeniz durumunda destek hattı ile iletişime geçmeli ve hesap kurtarma adımlarını izlemelisiniz.

  197. Ayfer
    Ayfer

    Merhabalar ben formu doldurmaya çalıştığımda kullanıcı adımı ve e postamı kabul etmiyor bu konuda ne yapmam gerekiyor lütfen bana yardımcı olur musunuz teşekkürler 🙏

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba, mail adresinize instagram tarafından herhangi bir mail geldi mi acaba?

  198. Agalarova Boyukxanim
    Agalarova Boyukxanim

    Instgram hesapimi sildim geri qaytarmaq isteyrem

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba, Instagram hesabınızı geri almak için destek merkezi üzerinden form doldurmalısınız ve beklemelisiniz.

  199. Mazlum
    Mazlum

    Ben telefonuma format attım benim Instagram gitti

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba, Instagram bilgilerinizi mi hatırlamıyorsunuz yoksa uygulamaya mı giremiyorsunuz?

  200. Okan
    Okan

    Abi merhaba ben hepsini yapıyorum ama olmuyor çok şaçma Bİ ŞEY olmuş yardımcın olabilir misniz

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba, Instagram bilgilerinizden e-posta ve telefon numaranızı doğru yazdınız mı? E-postanıza bildirim gelmiş olmalıdır.

  201. Zeynep
    Zeynep

    Hesabı geri almak istiyorum

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba, hesabınızı geri almak için Instagram destek hattı iletişime geçmeli ve hesap kurtarma talebinde bulunmalısınız.

  202. sinem erkan
    sinem erkan

    Dediğiniz gibi formu doldurdum resim ve kodu yolladım daha sonra bana link geldi bu link beni instagramin yardim merkezine yonlendirdi simdi ne yapmam gerekiyor

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba, bu süre içerisinde beklemeniz gerekiyor. Eğer 48 saat içerisinde bir bildirim gelmez ise tekrar form doldurunuz

  203. Mert
    Mert

    dediğiniz siteye nereden giricem link göremedim yazıda

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba, destek merkezine ulaşmak için https://help.instagram.com/ adresini kullanabilirsiniz.

  204. Mehmet
    Mehmet

    Kardesim ben kagida gelen kodu yazdim kimlikteki adimi ve kullanici adimi okunakli şekilde yazdım sonra fotoda cektim 1 haftadır cevap gelmedi hala beklemedeyik yüzüm ve yazilar gayet net ama cevap vermediler ne yapmam lazim teşekkürler

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba, kimi durumlarda cevap alam süresi 2 haftayı bulabilmektedir.

  205. Zeynep
    Zeynep

    silinen hesabımı geri almak istıyorum

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba, silinen hesabınızı geri almak için ilk 30 gün içerisinde talep göndermeniz gerekmektedir.

  206. Ulviyye
    Ulviyye

    Yalniwlikla hesabımı sildim geri almaq istiyorum

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba, hesabınızı geri alma için Instagram destek merkezi üzerinden hesap kurtarma talebi oluşturmalısınız.

  207. İsmail
    İsmail

    Hesabımı yanlışlıkla sildim

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba, hesabınızı tekrar geri alabilmek adına Instagram destek merkezinden yardım istemeli ve hesap kurtarma adımlarını izlemelisiniz.

  208. Ümmü Gülsüm diler
    Ümmü Gülsüm diler

    Ben hesabımı kapattım geri açmak için formu doldurdum ama geri açilmiyor

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba, form doldurma sürecinden sonra beklemeniz gerekecektir.

  209. Cigdem
    Cigdem

    Bir epostadan iki tane hesap var kullanmadığımı silecektim orjinali silindi ne nasıl yapacağım bil.miyorum

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba, hesabınızı sildikten sonra en geç 30 gün içerisinde hesap kurtarma talebinde bulunursanız hesabınız tekrar aktif edilecektir.

  210. Emin
    Emin

    Merhaba istagram ekibi
    Silinen İstagramı mı geri istiyorm

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba, hesabınız neden kapatıldı acaba? Sizlere herhangi bir bildirim geldi mi?

  211. Kadir
    Kadir

    Hesabım silindi

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba, hesabınızın sizlerin bilgisi olmadan silindi ise Instagram destek merkezi üzerinden iletişim kurmalısınız.

  212. Mustafa Yemiş
    Mustafa Yemiş

    bende leptopda instagram acilmiyor napablirim acaba

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba, ne tür bir uyarı alıyorsunuz acaba?

  213. Seda Bilgin
    Seda Bilgin

    Herşeyi dediğiniz gibi yaptım fakat cevap gelmedi

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba, Instagram destek hattının cevap vermesi biraz vakit alabilmektedir. Lütfen 1 hafta kadar bekleyiniz.

  214. Funda
    Funda

    Arkadaşlar tüm adımları denedim ancak yardım sayfasına yönlendiren mail dışında bişi gelmedi. Hesabını geri alan lütfen yazsın ne yaptığını. Şuana kadar 3 kere de mail attım lütfen yardım edin tarzında:((

  215. Mehmet Hanifi Kartal
    Mehmet Hanifi Kartal

    Instagram hesabımı yanlışlıkla sildim tekrar aktif etmenizi istiyorum

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba, Instagram hesabınızı tekrar açabilmeniz için lütfen Destek merkezi ile iletişime geçiniz. https://help.instagram.com/ iletişime geçmek adına bu adresi kullanabilirsiniz.

  216. Ferid
    Ferid

    Salam aleykum menim instagram hesabim hecneden silinib.niye hansi sebebe.

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba, Instagram hesabınız silindi ise e-mail adresinize bildirim maili gelmiş olması gerekmektedir.

  217. Tuğçe
    Tuğçe

    Silinen instagram hesabımı geri almak istiyorum

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba, silinen hesabınızı geri almak adına Instagram destek merkezi ile iletişime geçmelisiniz.

  218. Hasan Yürgüç
    Hasan Yürgüç

    Merhaba Instegram Ekibi Hesabımı Sildim Ve almak istiyorum Tekrar

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba, Instagram hesabınızı tekrar açabilmek adına Instagram destek merkezi ile iletişime geçmelisiniz.

  219. Hasan
    Hasan

    Merhaba sevgili instagram ekibi. Hesabımı yanlışlıkla sildim. Tekrar etkinleştirmenizi rica ediyorum. Teşekkürler |

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba, Hesabınızı tekrar açmak için lütfen Instagram destek merkezi ile iletişime geçiniz.

  220. Mehmet
    Mehmet

    Meraba sayın ınstagram ekibi
    Ben yanlışlıkla hesabımı sildim

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba, Hesabınızın yanlışlıkla silinmesi durumunda ilk 30 gün içerisinde Instagram destek merkezi ile iletişime geçmelisiniz.

  221. Mustafa
    Mustafa

    Hesabıma nasıl gire bilirim

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba, hesabınızla alakalı e-mail adresinize herhangi bir bildirim geldi mi?

  222. Özer
    Özer

    Hesabımı yanliş likta kapatılmıştır
    Geri açılmasını arz ederim teşekürler

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba, hesabınızın kapatılması ile ilgili olarak tarafınıza bir mail yollandı mı acaba?

  223. Sevgi
    Sevgi

    Meraba sayın instagram ekibi.
    Hesabımı yanlışlıkla sildim tekrardan aktif etmenizi talep ediyorum teşekkürler.

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba, Instagram hesabınızı tekrar açmak için 30 gün içerisinde Instagram destek merkezi üzerinden “Hesap kurtarma talebi” oluşturmalısınız.

  224. Nazmi
    Nazmi

    Hesabımı acilen geri almak istiyorum

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba, Instagram destek merkezi üzerinden hesap kurtarma talebi oluşturmalısınız.

  225. Hamit
    Hamit

    Hesabim yanlislikla kabandi açmama yardimci olursanız sefinirim

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba, yanlışlıkla silmiş olduğunuz hesaplarınızla ilgili olarak Instagram destek merkezi üzerinden “Hesap kurtarma” talebi oluşturmalısınız.

  226. Gül
    Gül

    Ben de yazdım karşılığında bunları istiyor nasıl göndericem bahsettikleri ne tam olarak anlamadım ki
    Telefon faturası
    – Telefon servis sağlayıcınızdan ödeme makbuzu
    – Telefon numaranızın sahipliğinin diğer teyidi

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba, bu bilgileri tarayıcıdan taratarak mail üzerinden gönderebilirsiniz.

  227. gül
    gül

    süleyman bey yardımcı olmuştu bana ve iki tane hanım lütfen kim yetkiliyse şimdi bana yazabilir mi

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba, size nasıl yardımcı olabiliriz?

  228. Ahmet
    Ahmet

    Numaramı değiştim hesabım Gitti

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba, Instagram destek merkezi ile iletişime geçiniz ve hesap kurtarma talebi oluşturunuz.

  229. Eda
    Eda

    Merhaba instagram hesabımı silip üstüne aynı maille hesap açtım (farklı kullanıcı adıyla). Tekrar alabilmem mümkün mü?

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba, aynı mail ile tekrar hesap oluşturmanız mümkündür. Ancak en azından bir 30 gün beklemeniz gerekebilir.

  230. Şebnem
    Şebnem

    Merhaba İNSTAGRAM ekibi
    Hesabımı yalnışlıkla sildim tekrardan aktif etmenizi taleb ve arz ediyorum
    Teşekkürler İnstagram ekibi!

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba, Instagram destek merkezi ile iletişime geçmeli ve “Hesap kurtarma talebi” oluşturunuz.

  231. Tuba
    Tuba

    Hesabımı sildim formu dolduruyorum ama yine eksik diyor kullanıcı adım yanlış diyor

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba, kullanıcı adınız silinen hesaba ait olduğu için kullanıcı adınızı kabul etmiyor olabilir. Hesabınıza ait yedek kod var ise onunla deneyiniz lütfen.

  232. Rabia
    Rabia

    Ben hesabımı nasıl geri getirebilirmiyim

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba, hesabınızı silmenizin ardından 30 gün geçmeden, Instagram destek merkezi üzerinden hesap kurtarma talebi oluşturmalısınız.

  233. AHMET BADA
    AHMET BADA

    Merhabalar instagram ekibi.
    Hesabımı yanlışlıkla sildim geri almak istiyorum

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba, Instagram destek merkezi ile iletişime geçmeli ve “Hesap kurtarma formu” oluşturmalısınız.

  234. Mustafa
    Mustafa

    Geri alabilirmiyim?

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba, Instagram destek merkezi üzerinden hesap kurtarma talebi oluşturdunuz mu acaba?

  235. Ece
    Ece

    Selfie değil de arka kamera ile çekip atılan fotoğraflar kabul ediliyor mu

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba, yüzünüz net olarak belli olduğu sürece kabul edilecektir.

  236. Sinan
    Sinan

    meraba sayın istegram ekibi.
    instegramı yanlışlıkla sildim tekrardan aktif hale getirmenizi talep ediyorum teşekkürler.

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba, Instagram destek merkezi ile iletişime geçmeli ve hesap kurtarma talep formu oluşturmalısınız.

      • Hakan
        Hakan

        Geri alma formunu dolduruyorum ama kullanıcı bulunamadığı diyor zaten silindi nasıl olacak yardımcı olursanız sevinirim

        • Ezgi Tunç
          Ezgi Tunç

          Eğer hesabınızı silmenizin üzerinden uzun bir süre geçtiyse hesabınız silinmiş olabilir. Bu durumda hesabınızı geri almak maalesef mümkün olmayacaktır. Eğer hesabınızı silmenizin üzerinden 28 gün geçmediyse Instagram Destek ile iletişime geçerek sorunu çözebilirsiniz.

  237. Berkay
    Berkay

    Yanışlikla hesapi döndürdüm

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba, Instagram hesabınızı dondurmanız halinde hesabınızda ki bilgiler silinmez. Hesabınızı tekrar açabilirsiniz.

  238. Ece
    Ece

    Merhaba işlemi yaptım fotoğrafı da gönderdim ama 5 gün oldu ama hâlâ geri dönüş alamadım

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba Ece hanım, pandemi nedeniyle geri dönüşlerde bu tarz aksamalar yaşanabilmektedir. 7 günlük bir bekleme süresi geçtikten sonra hala cevap alamazsanız tekrar iletişime geçme yolunu tercih edebilirsiniz.

  239. Lava
    Lava

    İnstagram hasabim geri getirmek istiyorum

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba, Instagram destek merkezi ile iletişime geçerek Hesap kurtarma talep formu oluşturmalısınız.

  240. Burcu
    Burcu

    Merhaba , silinen instagram hesabini geri alirken kullandigimiz linki nasil bulabilirim?

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba, https://help.instagram.com/ bu link üzerinden destek merkezine ulaşabilirsiniz.

  241. Ferhaf
    Ferhaf

    Merhaba ben instagram şifresini unutdum telefon numarasınıda unutum giremiyorum bana yardımcı olurmusunuz lütfen

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba, Instagram destek merkezi üzerinden destek formu doldurmalısınız.

  242. Arzu horoz
    Arzu horoz

    Merhaba yanlışlıkla instagram hesabımı sildim tekrardan aktif hale gelmesini istiyorum teşekkürler.

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba Arzu hanım, Instagram destek merkezi ile ileişime geçerek “Hesap kurtarma talep formu” oluşturmalısınız.

  243. Elnura
    Elnura

    Merhabalrr ben hesabımı yanlışlıkla sildim ve yardım almak için baş vurdum anlatılanları eksiksiz yaptım ama daha bi sonuç alamadım yardımcı olursanız.. teşekkürler 🙏🏻

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba Elnura hanım, başvuru mailinizin üzerinden ne kadar süre geçti acaba?

  244. Esmira
    Esmira

    Hesabima ulasamuyorum

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba, hesabınıza ulaşmak isterken ne tür bir hata alıyorsunuz acaba?

  245. Melis
    Melis

    Silinen hesabımı geri almak istiyorum

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba, silinen hesabınızı geri almak için Instagram destek merkezi üzerinden hesap kurtarma talebi oluşturmalısınız.

  246. semanur
    semanur

    Merhaba bende hesabımı dün yanlışlıkla sildim formu doldurup gönderdim.Bana gelen mailde belirtilen kodu ismimi ve kullanıcı ismimi a4 kağıdına yazıp fotoğrafımı çekip dün akşam gönderdim şuana kadar tarafima geri dönüş olmadı sebebi nedir bana yardımcı olabilirmisiniz

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba Semanur hanım, Pandemi nedeniyle incelemelerde aksaklıklar yaşanmaktadır. Bir süre beklemenizi tavsiye ederiz.

  247. Metin
    Metin

    İstagram hesabımı yanlışlıkla sildim nasıl kurtarabilirim

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba, Instagram destek merkezi üzerinden hesap kurtarma talebi oluşturmanız gerekmektedir. 30 gün geçmeden talep oluşturmanızı tavsiye ederiz.

  248. Adar
    Adar

    Merhaba sayın isegram yöneticileri
    isegram hesabım yanışlıkla silindi
    Hesa bımı geri istiorum

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba, Instagram hesabınızı geri almak için Instagram destek merkezi ile iletişime geçmenizi tavsiye ederiz.

  249. Mehmet
    Mehmet

    Hesap yanlışlıkla sildim nasıl geri alabilirim

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba, Instagram destek merkezi üzerinden “hesap kurtarma talebi” oluşturmalısınız.

  250. Ersem Yalçin
    Ersem Yalçin

    Instagram hesabımı yanlışlıkla sildim geri almak istiyorum

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba, Instagram destek merkezi üzerinden hesap kurtarma talep formu oluşturmalısınız.

  251. Fatih Şahin
    Fatih Şahin

    efendim Instagram yanlış likla sildim her yönü denedim açamadım acabilen var ise ücret veririm

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba Fatma, Instagram destek merkezi üzerinden form doldurunuz mu acaba?

  252. İsa demir
    İsa demir

    Yanlışlıkla hesabımı sildim açmak istiyorum hesabımı ve resmimi gösteren
    Kayıtlı bir resmim var sayfamla ilgili

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba, Instagram destek merkezi ile ileitşime geçmeli ve hesap kurtarma talebinde bulunmalısınız.

  253. Emrah
    Emrah

    Hesabım çalındı nasıl alabilirim

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba Emrah, Instagram destek merkezi üzerinden hesap kurtarma talebinde bulunabilirsiniz.

  254. Sevil
    Sevil

    Instagram hesabimi yanlışlıkla sildim.Geri almak istiyorum ama alamadim.bana yardımcı olur musunuz? lütfen

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba, Instagram destek merkezi üzerinden hesap kurtarma formu doldurmanız gerekmektedir.

  255. Gamze
    Gamze

    Benim eski Instagram nasıl geri alabilirim

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba, Instagram hesabınızı kapatalı ne kadar oldu acaba?

  256. Turgut
    Turgut

    Hesabımı yanlışlıkla kapattım acilen geri almam lazım

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba, hızlı bir şekilde Instagram destek merkezi ile iletişime geçerek hesap kurtarma talebi oluşturabilirsiniz.

  257. Hilal kara
    Hilal kara

    Yanlışlıkla sildim lütfen geri acın

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba, hesabınızı silmenizin üzerinden 30 gün geçmeden Instagram destek merkezi üzerinden talep oluşturmalısınız.

  258. Hacer ayaz keskin
    Hacer ayaz keskin

    Hesabım duruyor ama e postamda başka hesap çıkıyor ne yapmalıyım

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba, hesabınızı daha önce dondurmuşmuydunuz?

  259. Mehmet bülbül
    Mehmet bülbül

    Hesabımı yanlışlık la sildim tekrar almak istiyorum

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba, hesabınızı geri almak için Instagram destek merkezi ile iletişime geçmelisiniz.

  260. Hakan
    Hakan

    Instagram hesabımı yanlışıkla sildim nasıl Geri alabilirin

    • Enes Bulut
      Enes Bulut

      Merhaba, hesabınızı geri almak için tüm bilgilerinizi doğru bir şekilde girerek Instagram destek merkezi ile iletişime geçiniz.

  261. Onur
    Onur

    Sayin instagram ekipi.
    Yanlislikla hesapimi sildim yeni almak istiyorum cok tesekurler

    • Enes Bulut
      Enes Bulut

      Merhaba, silinen hesabınızı geri açmak için Instagram destek ekibi ile iletişime geçmeli ve hesap kurtarmar formu düzenlemelisiniz.

  262. Hatice
    Hatice

    Hepsini yapiyorum 6 aya yakın ama neden açılmıyor hesabım yardımcı olurmusunuz.

    • Enes Bulut
      Enes Bulut

      Merhaba, 6 ay gibi uzun bir süredir hesabınız açılmıyor ise artık açılma ihtimali kalmamıitır.

  263. Şule
    Şule

    İyi günler banaa instagram mesaj geldi özür dileriz hesabımızı açbilirsiniz diye amaa link yoktu açmayaa çalıştım olmadı

    • Enes Bulut
      Enes Bulut

      Merhaba, herhangi bir süre zarfı belirtilmiş miydi acaba?

  264. Yakup
    Yakup

    Yanlislikla istegram hesabini sildim

    • Enes Bulut
      Enes Bulut

      Merhaba, 30 gün içerisinde destek merkezi ile iletişime geçmenizi tavsiye ederiz.

  265. Doğan
    Doğan

    İnstgram hesabımı kalıcı olarak sildim işletme hesabı 53.000 bin TL reklam vermişim faturalari reklam hesabı yönetim de kayıtlı resimleri mevcut bana yardım edin açın ücret ne işe konuşalım

    • Enes Bulut
      Enes Bulut

      Merhaba, hesabınıza ait olan faturalara mı ulaşmak istiyorsunuz?

  266. Ruhiyye Mirzəyeva
    Ruhiyye Mirzəyeva

    Ben instaqram hesabımı yalnişlikla sildim geri yüklenmesini arz ediyorum

    • Enes Bulut
      Enes Bulut

      Merhaba, Instagram hesabınızı geri açabilmek için Instagram destek merkezi üzerinden yardım talebi oluşturmanız gerekmektedir.

  267. Ruhiyye Mirzəyeva
    Ruhiyye Mirzəyeva

    Ben instaqram hesabımı yalnişlikla sildim geri yüklenmesini arz ediyorum

    • Enes Bulut
      Enes Bulut

      Merhaba, Instagram destek merkezi üzerinden hesap kurtarma formu doldurmalısınız.

  268. ertan
    ertan

    kullanıcı adım yok diyor bunun için ne yapmalıyım sileli iki seneye yakın oldu geri almam mümkün mü

    • Enes Bulut
      Enes Bulut

      Merhaba, sildiğiniz kullanıcı adını geri alamazsınız.

  269. Deniz
    Deniz

    Hesabımı kapattım geri açmak istiyorum

  270. Şilan Aydın
    Şilan Aydın

    Dondurdugum Hesabımın şifresini unuttum

  271. Ömer cifci
    Ömer cifci

    Merhaba aylar önce hesabimi sildim. Geri almak istiyorum

  272. Levin akkilic
    Levin akkilic

    Hic bir yorum yapamiyorum eski isdegrami geri yükleyin

  273. Hande
    Hande

    Merhaba. Söylediklerinizi yaptım. Yalnızca kodu yazıp altına sadece adımı ve soyadımı yazdım kullanıcı adımı yazmayı unuttum daha sonra hepsini farklı bir kağıda yazıp aynı maile tekrar gönderdim 2 gün sonra bana sadece instagram help sayfasına atan bir link gönderdiler. Ne yapmam gerekiyor lütfen cevap verin.

    • Enes Bulut
      Enes Bulut

      Merhaba, size gönderilen sayfa üzerinde hesap kurtarma formu seçeneği var mı?

  274. Burak
    Burak

    Hesabım yanlışlıkla silindi

    • Enes Bulut
      Enes Bulut

      Merhaba, yanlışlıkla silinen hesaplarınız için Instagram destek merkezi ile iletişime geçmeniz gerekmektedir.

  275. Hayrettin
    Hayrettin

    Instagram hesabımı geri almak için ne yapmam gerekiyo bilen varmi

  276. Güler mercan
    Güler mercan

    Ben şirket hesabımdanyalnışlıkla çıkış yaptım Bi daha giriş yapamıyorum nasıl giriş yapacam bilmiyorum

    • Enes Bulut
      Enes Bulut

      Merhaba, giriş yaparken nasıl bir hata alıyorsunuz?

  277. Büşra şimşek
    Büşra şimşek

    Hesabının sen olduğunu onayla

    Hesabında sıradışı hareketler fark ettiğimiz için çıkışını yaptık

    Kapatılmadan önce hesabına tekrar erişebilmeni sağlıyabilmemiz için
    1 gün içinde sıradaki adımları takip et. Diyor instegramıma giriş nasıl yapabilirim bilen varsa yardımcı olursa sevinirim ??

  278. Remzi
    Remzi

    İnstagram hesabını şifresini unuttum

  279. Dilan Alagöz
    Dilan Alagöz

    Merhaba sayın Instagram ekibi.
    Hesabımı yanlışlıkla sildim tekrar geri alabirmiyim teşekkürler.

  280. Ariya
    Ariya

    Istegramimi geri almak istiyorum

  281. Ökkeş
    Ökkeş

    Ben Instagram hesabımı sildim baya oldu şimdi girmek istiyorum yapamıyorum

    • Enes Bulut
      Enes Bulut

      Merhaba, hesabınızı kalıcı olarak sildiyseniz geri açamazsınız.

  282. Ersin
    Ersin

    Hesabımı sildim ama yanlışlıkla oldu nasıl geri alabilirim silerken Nisan 16 kadar tekrar geri yükleye bilirsiniz yazıyordu lütfen yardımcı olun

    • Enes Bulut
      Enes Bulut

      Merhaba, Instagram destek merkezi üzerinden hesabınızın yeniden açılması adına talep oluşturabilirsiniz.

  283. Eylem
    Eylem

    Ya benimde kapandı günlerdir uğraşıyorum kendi kendine donduruldu ama açamadım.

  284. Rabia ergün
    Rabia ergün

    Hesabıma giriş yapamıyorum .Anlamadım.

  285. Reyhan
    Reyhan

    sayfami geri getirmek istiyorum

    • Enes Bulut
      Enes Bulut

      Merhaba, eğer sayfanızı sildiğiniz zaman üzerinden 30 günden fazla geçti ise geri getiremezsiniz. Eğer geçmedi ise lütfen hızlı bir şekilde destek merkezinden hesap kurtarma adımlarını takip ediniz.

  286. Gülcan deringol
    Gülcan deringol

    instagram hesabımi yanlışlıkla sildim geri gelmesini istiyorum instagram yüklenmiyor telefonuma

  287. Bahar Özçizme
    Bahar Özçizme

    linki bulamadım ben nerede acaba?

  288. Hamza
    Hamza

    Yanlış likla bu hesap i dondurdum

  289. kadir
    kadir

    Tel hafızası dolduğu için dosyalardan yanlışlıkla instagram’ı silmişim farkında bile değilim bugün açayım dedim yenilenme olmuyor

  290. DENİZ
    DENİZ

    instagram hesabımı yanlıslıkla silmistim acaba geri getirebilir miyim diye araştırıyordum güzel bir yazı

  291. Tayfun Bağcı
    Tayfun Bağcı

    instagram hesabını benim gibi yanlıslıkla silenlere yardımcı oldugunuz icin tesekkur ederiz

  292. Günay camalova
    Günay camalova

    Silinmis hesabimi nasil geri getire bilirim

  293. Mehmet GÜNEŞ
    Mehmet GÜNEŞ

    Silinen Instagram hesabını geri almak istiyorum talebinde bulunuyorum

  294. Recai
    Recai

    Ben Facebook hesabıma bağlı Instagram yanlışlıkla silindi tekrar açamadım yardımcı olurmusun kardeşim

  295. deniz.im995
    deniz.im995

    Instagram sehifemi sehven sildim geri qaytarilmasini isdeyirem

    • Enes Bulut
      Enes Bulut

      Merhabalar, Instagram yardım merkezi üzerinden “Instagram hesabını geri alma işlemi” seçeneğine tıklayıp sorununuzu çözebilirsiniz. İyi günler..

  296. Necoo
    Necoo

    Integram hesabımı silmiştim geri almak istiyorum yardımcı olabilirmisiniz

  297. Cemil
    Cemil

    @manyasafans kalıcı sürelik kapattığım hesabın geri açılmasını istiyorum

  298. Neslihan_yldrrm
    Neslihan_yldrrm

    Instagram hesabı açmak istiyorum silinen hesap

  299. aliyenurkalkannn
    aliyenurkalkannn

    Merhaba,
    İnstagram hesabım yanlışlıkla kapandı geri açmak istiyorum.
    Teşekkürler.

    • Enes Bulut
      Enes Bulut

      Merhabalar , hesabınızı tekrar açmak için, yardım merkezinden talepte bulunmanız, bir rapor göndermeniz gerekir; Instagram’ın otomatik yanıt e-postası size hesabınız hakkında bazı ekstra bilgiler soracaktır.

  300. Aslı
    Aslı

    Dün hesabım bi anda kullanıcı bulunamadı profılıne büründü. E postama kayıtlı bı hesabım yok oldu. Bunla ılgılı form doldurdum maıl gondereceklerını soyledıler? Ama neden niçin oldu anlamadım. Kişisel hesabımdı. Ne zamn gerı donerler veya başka ne yapabılırım?

  301. Krts
    Krts

    Hesabım çalındı ve silindi geri almam mümkün mü

    • Enes Bulut
      Enes Bulut

      Merhabalar , Instagram yardım merkezine durumunuzu rapor olarak iletmelisiniz.

  302. Firdevs tizgili
    Firdevs tizgili

    Yanlışlıkla Instagram hesabımı sildim geri almak istiyorum ne yapmalıyım bir yol gösterir misiniz

    • Enes Bulut
      Enes Bulut

      Merhabalar , Instagram silinen hesabı geri alma formu da denen bu formu doldurup yolladıktan sonra mail adresinize sayılardan oluşan bir kod gelir. Bu kodu bir a4 sayfasına büyük bir şekilde yazıp altına kimlik belgesini koyarak fotoğraflamanız gerekir.

  303. Mercan koc
    Mercan koc

    Ta hesabım nedensiz ere donduruldu anlamadım nasıl oldu napıcamıda bilmiyorum

    • Enes Bulut
      Enes Bulut

      Merhabalar , hesabınızın şifresini birden fazla yanlış girdiniz mi?

  304. joon_seo_34
    joon_seo_34

    Instagram hesabımı yanlışlıkla sildim nasıl geri açabilirim

    • Enes Bulut
      Enes Bulut

      Merhabalar , Silinen hesabınızı geri açmak için Instagram yardım merkezi ile iletişime geçmeli ve hesap kurtarma talebinde bulunmalısınız.

  305. kamile
    kamile

    Bende Instagram hesabı sildim ama tekrar aynı hesabı geri almak istiyorum nasıl yapabilirim formu doldurdum fakat kullanıcı hesabı geçersiz yazıyor ne yapmam gerekiyor bilgi alabilirmiyim

  306. Hakan
    Hakan

    Merhaba iyi günler ben portekizde yaşıyorum 2 yil önce istagran hesabımı bazi nedenlerden dolayi sildim simdi tekrar geri açmak istiyorum bu konuda hakkinda yardımcı olabilir misiniz?

    • Enes Bulut
      Enes Bulut

      Merhabalar , Instagram yardım merkezine durumunuzu mail olarak iletmelisiniz. Ayrıca hesabınıza bağlı olan mail bilgilerini biliyor olmanız gerekir.

  307. Seda
    Seda

    Instagram hesabın sildim lütfen bana yardımcı olurmusunuz

    • Enes Bulut
      Enes Bulut

      Merhaba, hesabınızı yanlışlıkla sildiyseniz Instagram destek merkezi üzerinden form doldurmanız gerekmektedir.

  308. Seda
    Seda

    Instagram hesabın nasıl geri alırım

    • Enes Bulut
      Enes Bulut

      Merhaba, hesabınızı yanlışlıkla sildiyseniz help.instagram adresi üzerinden destek talebi oluşturmanız gerekir.

  309. Celal
    Celal

    İnstagiram hesabimi kaybetim

    • Enes Bulut
      Enes Bulut

      Merhaba Celal, Instagram hesabınızı nasıl kaybettiniz acaba?

  310. Ziya Altuk
    Ziya Altuk

    Yanlışlıkla silinen Instagram hesabımı geri almak istiyorum

    • Enes Bulut
      Enes Bulut

      Merhabalar , Öncelikle Instagram Yardım Merkezine girmelisiniz. Karşınıza çıkan ekranda “Instagram hesabım donduruldu” kısmına giriş yapmalısınız. Bu bölümdeki bilgileri dikkatlice doldurmanız gerekmektedir. Bu maili gönderdikten sonra hesabınıza bir kod gönderilecek. Gelen kodu beyaz bir a4 kağıdına büyük ve okunaklı bir şekilde yazmalısınız. Sonra yüz hatlarınızı belli eden bir selfie çekinmelisiniz. Instagram’dan size gelen yanıta çekindiğiniz bu fotoğrafları gönderin.

  311. Yasin temelterek
    Yasin temelterek

    İsdegram iyi sildim hesabı geri alamiyorum

    • Enes Bulut
      Enes Bulut

      Merhabalar , Instagram yardım merkezinden hesabınız geri açabilirsiniz.

  312. Rasim
    Rasim

    Hesabin kapatildi lutfen yardim edin indiden tesekkur

    • Cemali Batın
      Cemali Batın

      Merhabalar, yazımızda belirttiğimiz adımları uygulamanıza rağmen bir çözüm olmadıysa en doğrusu Instagram Yardım Merkezi ile iletişime geçmenizdir. 7 gün içinde tarafınıza dönüş sağlayacaklardır.

  313. _rm_.g
    _rm_.g

    Benim hesabım kendim sildim geçerli olrak ama geri açamiyorum nasil geri açabilerim.lütfen geri istiyorum.
    _rm_.g

    • Cemali Batın
      Cemali Batın

      Merhabalar, yazımızdaki adımları uygulamayı deneyebilirsiniz. Instagram Destek Merkezi ile iletişime geçmenizi öneririz.

  314. Memet
    Memet

    isdegram hesabımı kaptım geri açmak isdiyorm lütfen yardımcı olun nolur

    • Cemali Batın
      Cemali Batın

      Instagram Yardım Merkez -> Instagram Hesabım Donduruldu bölümüne giderek bu adımları izleyin.

      1)Bu hesap bir işletmeyi, ürünü veya hizmeti temsil etmek için mi kullanılıyor?
      Bu soruya ‘’hayır’’ demeniz gerekiyor.

      2) Nüfus cüzdanınızda yazan adınız soyadınız?
      Bu bölüm güvenilirliğinizi kanıtlamak için oldukça önemli. Eksiksiz ve doğru bir şekilde doldurmanız gerekiyor. Yanlışlığı tespit edilirse sorun yaşarsınız.

      3) Instagram kullanıcı adınız?
      Instagram hesabımı yanlışlıkla sildim diyorsanız unutmamanız gereken bilgilerin başında kullanıcı adı geliyor.Bu kısım Instagram’ın sizi bulup yardımcı olabilmesi adına gereklidir. Doğru bir şekilde doldurmaya özen gösterin.

      4)E-posta adresiniz?
      Hesabınızı silmeden önce giriş yaparken hangi e-posta adresini kullanıyorsanız onu girin. Başka bir e-posta adresi girmeyin.

      5) Hangi ülkeden yazıyorsunuz?
      Bu soruya Türkiye cevabını verin. Önemli değil diye düşünüp yanlış bilgi verirseniz, işlem sonuçlanmaz.

  315. Memet
    Memet

    Hsabımı yanşkla kapdım nolur yardım edin nolur lütfen

    • Cemali Batın
      Cemali Batın

      Instagram Yardım Merkez -> Instagram Hesabım Donduruldu bölümüne giderek bu adımları izleyin.

      1)Bu hesap bir işletmeyi, ürünü veya hizmeti temsil etmek için mi kullanılıyor?
      Bu soruya ‘’hayır’’ demeniz gerekiyor.

      2) Nüfus cüzdanınızda yazan adınız soyadınız?
      Bu bölüm güvenilirliğinizi kanıtlamak için oldukça önemli. Eksiksiz ve doğru bir şekilde doldurmanız gerekiyor. Yanlışlığı tespit edilirse sorun yaşarsınız.

      3) Instagram kullanıcı adınız?
      Instagram hesabımı yanlışlıkla sildim diyorsanız unutmamanız gereken bilgilerin başında kullanıcı adı geliyor.Bu kısım Instagram’ın sizi bulup yardımcı olabilmesi adına gereklidir. Doğru bir şekilde doldurmaya özen gösterin.

      4)E-posta adresiniz?
      Hesabınızı silmeden önce giriş yaparken hangi e-posta adresini kullanıyorsanız onu girin. Başka bir e-posta adresi girmeyin.

      5) Hangi ülkeden yazıyorsunuz?
      Bu soruya Türkiye cevabını verin. Önemli değil diye düşünüp yanlış bilgi verirseniz, işlem sonuçlanmaz.

  316. Melina
    Melina

    Silinen hesabımı geri almak istiyorum

  317. Zeki Işık
    Zeki Işık

    Merhaba ben Zeki benim @zi5833175 adlı hesabıma şuanda giriş yapamamaktayım bana yardımcı olursanız çok memnun olurum şifreyi ve hesaba kayıtlı olduğum e posta adresini hatırlamıyorum

    • Cemali Batın
      Cemali Batın

      Merhabalar, şifremi unuttum seçeneğine tıklamanız ardından e posta yerine telefon numarası ile doğrulamayı tercih ederek numaranıza gelen kodu girebilirsiniz.

  318. Kübra Şimşek
    Kübra Şimşek

    Hesabım silindi yardım edermisin

    • Cemali Batın
      Cemali Batın

      Merhabalar, bu linke tıklayarak yazımızda belirttiğimiz adımları uygulayabilirsiniz.

  319. Yalcin
    Yalcin

    Merhaba Instagram ekibi
    Hesabimi yanlislikla sildim tekrardan aktif etmenizi talep ve arz ediyorum
    Tesekurler Instagram ekibi

    • Cemali Batın
      Cemali Batın

      Merhabalar, bu linke tıklayarak yazımızdaki adımları uygulayabilirsiniz.

  320. Keremwqaqt
    Keremwqaqt

    Hesabımı aniden kapatıldı Ben de neden olduğunu bilmiyorum sebepsiz yere kapatıldı hiçbir şey yapmamıştım hesabım komple kapatıldı Hani komple silindi ben bu hesabı geri açtırmak istiyorum açarsanız gerçekten teşekkür ederim sebepsiz yere hesabıma neden kapatıldı yani başka bir nedeni yok mu

  321. Keremwqaqt
    Keremwqaqt

    Hesabım kapatıldı Ne olur yardım et sebepsiz yere Ama neden silindi açarsanız gerçekten çok çok teşekkür ederim

  322. İbrahim Hüseynov
    İbrahim Hüseynov

    Salam sefen Instagram sildim geri qaytarmaq mümkün olar

    • Cemali Batın
      Cemali Batın

      Yazımızda sorunuzun cevabını açıklamaya çalıştık

  323. Esra
    Esra

    Instagram hesabım dondurdum sonra açmak istediğim zaman şifremi unuttum yaptim ama şuan açılmıyor telefona kod gelmiyor email adresime gelen bağlantıdan da giriş yapamıyorum asla, çok fazla kod istediğim için midir nedir asla yeniden kod gelmiyor hesabım gitti çok üzgünüm

    • Cemali Batın
      Cemali Batın

      Hesabınızı dondurduktan sonra yeniden açabilmeniz için birkaç gün beklemeniz gerekiyor.

  324. _dashatarankaaa
    _dashatarankaaa

    Bu hesap benim hesabim di ama çaldı bende geri alma istiyom lotfen bana yardımcı olun

    • Cemali Batın
      Cemali Batın

      Blog yazımızda bu soruyu cevaplamaya çalıştık.

  325. Ebru
    Ebru

    Lütfen hesap geri almak için yardım edin

    • Cemali Batın
      Cemali Batın

      Lütfen bu sayfayı inceleyiniz https://help.instagram.com/contact/1652567838289083

  326. Talatdinler
    Talatdinler

    Yanlışlıkla arkadaşımın hesabını sildim

  327. Qasım
    Qasım

    Sayın instagram ekibi yanlışlıka silindi hesabım geri almak istiyorum

    • Ezgi Tunç
      Ezgi Tunç

      Instagram Destek ile iletişime geçerek hesabınızı geri almanız mümkündür.

  328. Sırma
    Sırma

    Hesabımı yanlışlıkla sildim geri almak istiyorum

    • İclal Bozdemir
      İclal Bozdemir

      Tekrar giriş yaparsanız açılır.

  329. Ahmet karadağ
    Ahmet karadağ

    Hesabımı geri almak istiyorum

    • İclal Bozdemir
      İclal Bozdemir

      Merhaba, eğer 30 günlük süreyi aşmadıysanız hesabınıza tekrar giriş yaparak aktif hale getirebilirsiniz.

  330. levent çetin kaya
    levent çetin kaya

    yanlışlıkla sildiğim instagram adresim geri getirme

    • İclal Bozdemir
      İclal Bozdemir

      Tekrar giriş yapabilirsiniz.