İsmimizi fenomist.com olarak değiştirdik! +12 yıllık marka adımız instatakipci.com fenomist.com olarak değişmiştir.
Daha Fazla

Instagram Hesabınızı Diğer Cihazlardan Çıkış Yaptırmak

Son yılların en popüler sosyal medya uygulaması olan Instagram, birçok cihazda aynı anda kullanılabilmektedir. Instagram hesabınızı diğer cihazlardan çıkış yaptırmak istediğinizde ise bunu nasıl yapacağınızı bilemiyor olabilirsiniz. İşte burada da biz devreye giriyor ve ziyaretçilerimize yardımcı oluyoruz. Bu yazımızda Instagram hesabınızı diğer cihazlardan çıkış yaptırmak istediğinizde neler yapmanız gerektiğini anlatacağız. Vaktinizden daha fazla çalmadan asıl konumuza geçelim.

Instagram Hesabınızı Diğer Cihazlardan Çıkış Yaptırmak

Günümüz teknoloji birçok cihazı bir arada kullanmayı zorunlu hale getirmiş olup, hemen hemen herkes birden fazla cihazda Instagram kullanmaktadır. Örneğin telefonunuzda kişisel bilgisayarınızda, ofis bilgisayarınızda ve tabletinizde Instagram’ı kullanıyor olabilirsiniz. Bir süre sonra hesabınızın yalnızca bir cihazda aktif kalmasını istediğinizde bunun için uğraşacaksınız. Bu yazımızda sizlere bu işlemi nasıl kolayca yapabileceğinizi anlatacağız.

Instagram hesabınızı farklı cihazlarınızdan açmış veya başkasına ait bir cihaz üzerinde açmış ve açık unutmuş olabilirsiniz. Genelde Instagram hesabınızı farklı cihazlardan, kendinize ait cihazlar bile olsa açmamanızı veya açık unutmamanızı öneririz. Çünkü, hesabınız farklı kullanıcıların eline geçebilir ve bilgilerinizi DM’lerinizi kontrol edebilirler. Diyelim ki herhangi bir cihazdan, Instagram hesabınızı açık unuttunuz. Uzaktasınız ve bu cihaza erişemiyorsunuz. Bu durumda, aşağıdaki işlemleri gerçekleştirerek kendi cihazınızdan girdiğiniz Instagram hesabınız üzerinden tüm cihazlardan çıkış yapma işlemini gerçekleştirebilirsiniz.

Instagram Hesabı Diğer Cihazlardan Nasıl Çıkış Yaptırılır?

Instagram hesapları bazı durumlarda farklı cihazlardan açılabiliyor ve açık unutulabiliyor. Eğer bu cihaza erişip kapatma şansınız yoksa Instagram adresinizden tüm cihazlardan çıkış yapabilirsiniz. Böylece hesabınızın güvenliğini korumuş olursunuz. Uygulama üzerinde, ‘tüm cihazlardan çıkış yap’ şeklinde bir seçenek olmasa bile gayet basit bir şekilde bu işlemi gerçekleştirebilirsiniz.

Daha önce kullandığınız başka bir cihazdan dolayı ya da şifrenizi başka birine verdiğiniz için Instagram hesabınızın çıkış yaptırılmasını istiyorsanız şifrenizi değiştirmelisiniz. Instagram hesabınızın şifresini değiştirdiğinizde hesabınız başka bir cihazda açık olsa bile ilk dokunuşta çıkış yapacaktır. Böylece hesabınızın yalnızca kullandığınız cihazda açık kalmasını sağlayabilirsiniz.

instagram hesabını güvene alma

Instagram Hesabımın Hangi Cihazlarda Açık Olduğunu Görebilir miyim?

Her ne kadar şifre değiştirerek hesabınızın diğer cihazlardan çıkış yapmasını sağlamış olsanız da güvenliğiniz açısından nerelerden giriş yapıldığını öğrenmek isteyebilirsiniz. Instagram hesabınıza hangi cihazlar üzerinden giriş yapıldığını öğrenmek için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:

  • Instagram hesabınıza giriş yapın.
  • Profil sayfanıza gelin ve sağ üst köşedeki üç çizgiye basın.
  • Burada “Ayarlar ve Gizlilik” seçeneğini seçin.
  • Daha sonra giriş hareketlerine ulaşmak için Hesaplar Merkezi‘ne gitmeniz gerekir.
instagram hesaplar merkezi ile güvenlik kontrolü
  • Hesaplar merkezinde Şifre ve Güvenlik sayfasına gidin.
instagram şifre ve güvenlik
  • Giriş yaptığın yerler butonuna basın ve daha önce giriş yapılan tüm farklı cihazları bu kısımda tespit edin. Bu kısımda tarih ve konum bilgisi de alabilirsiniz.
instagram güvenlik kontrolleri
  • Ek olarak “Tanınmayan girişler tespit ettik” uyarısı da alabilirsiniz. Normal dışı hareket tespit ettiğinde Instagram bu kısımda size uyarı bilgilendirmesi yapacaktır. “Cihazları gözden geçir” diyerek tanınmayan girişleri inceleyin.
instagram giriş yaptığın yerler
  • Eğer girişi tanımıyorsanız “Bu ben değilim” butonuna basarak şifre yenileme sayfasına yönlendirileceksiniz.
instagram tanınmayan girişler

Instagram hesabınızı diğer cihazlardan çıkış yapmadan da hesabınızı güvence altına almak için Instagram şifre değiştirme adımlarını öğrenin.

Bu Yazıları da Sevebilirsiniz
Instagram Kapalıyken Nasıl Girilir?
Instagram Kapalıyken Nasıl Girilir?

Instagram'ın kapalı olduğu bir ülkede erişim sağlamak için VPN en güvenli ve etkili yöntemdir. Proxy sunucuları, Tor tarayıcısı, DNS değiştirme ve mob...

Instagram Veri Kullanımı Tasarrufu Nedir?
Instagram Veri Kullanımı Tasarrufu Nedir?

Instagram, günümüzde en popüler sosyal medya platformlarından biridir. Fotoğraf ve video paylaşımı üzerinden etkileşim imkanı sunan bu platform, ayrıc...

Instagram’ın yeni özelliklerinden haberdar olmak ve merak ettiklerinizi öğrenmek için sitemizi takipte kalın. Ayrıca Instagram takipçi satın alma ve Instagram beğeni satın alma konularında yardıma ihtiyacınız varsa bizimle iletişime geçebilirsiniz. Instagram’da son zamanlarda popüler olan Instagram butik hesabı ile ilgili inceleme yazımızı okuyabilirsiniz.

Instagram hesabınızı büyütmek için Instagram takipçi satın alma hizmetimizden yararlanabilirsiniz.

Hakkında Sıkça Sorulan Sorular

Instagram hesabınızı isterseniz birden fazla cihazda kullanabilirsiniz. Ancak hesabınızı kullandıktan sonra diğer cihazlarda ki hesabınızı kapatmayı unutmayınız!

Instagram hesabınıza başka cihazlardan giriş yaptıysanız, güvenliğiniz açısından çıkış yapmanızda çok önemli olacaktır. Diğer cihazlarda ki hesabınızdan çıkış yapmanızın tek yolu şifre değiştirmeniz olacaktır. Şifrenizi değiştirerek, açık olan tüm hesaplarınız kapanır.

Başka cihazlarda hesabınız açık ise bunu kapatmanın tek yolu şifre değiştirmek olacaktır. Maalesef şuan için geliştirilmiş herhangi bir yöntem yoktur.

Çoklu hesap özelliği ile Instagram uygulamalarınızda birden fazla hesabınızı birbirine bağlayabilir ve profiller arasında kolay bir şekilde geçiş yapabilirsiniz.

Instagram hesabınızı silmeniz durumunda tüm bilgileriniz kalıcı olarak silinir ve geri getirmek söz konusu olmaz.

Instagram gizli profil, paylaşımlarınızın sadece takipçileriniz tarafından görüntülenebileceği ve diğer kullanıcılara kapalı olacağı bir profil türüdür.

Enes Bulut

Yazılar: 467

Ben Enes Bulut, 2014 yılında Yeditepe Üniversitesi Reklamcılık bölümünü tamamladıktan sonra İçerik Yazarlığı ve Editörlük alanına yöneldim. Bu alanda yaklaşık 6 yıldır Instatakipci.com bünyesinde çalışıyorum. Sosyal medya ve dijital pazarlama uzmanlık alanım olmak üzere birçok konuda özgün ve özel... Devamını Oku

Bu Yazıları da Sevebilirsiniz
Instagram Hesabınızı Diğer Cihazlardan Çıkış Yaptırmak Hakkında 84 Adet Ziyaretçi Yorumu

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

(Toplam: 67 Ortalama: 4.9 )

84 yorum

  1. Sezgin UÇAN
    Sezgin UÇAN

    Ben onun kolay bir yolunu buldum. Ayarlar kısmından girerek komple kapatınca buluduğunuz uygulama da kapınyor. Birde öyle deneyin.

    • İrem
      İrem

      Instagram hesabıma başka cihazdan giriş yapılmış telefonun markasını bupabilirmiyim

      • Büşra
        Büşra

        Hesabımın şifresini değiştirmeme rağmen diğer telefondan çıkılmıyor kendi telefonunu güvenilir cihaz olarak kaydetmiş onu nasıl kaldırabilirim

        • Insta Takipçi
          Insta Takipçi

          Merhaba,
          Ayarlar>Güvenlik>Giriş hareketleri kısmından belirttiğiniz cihaza girişi kendinizin sağlamadığınızı belirtmeniz ve gerekli işlemleri takip etmeniz gerekmektedir.

  2. İrem
    İrem

    Hesabıma giren telefon markasını gorebilirmiyim

    • faktanadam01
      faktanadam01

      görürsün eğer e postan kayıtlıysa

  3. emre
    emre

    arkadaşımın hesabına kendi telefonumla girebilirmiyim e-posta adresi ve instagram kullanıcı adını biliyom şifreyi nasıl çözerim acil

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba, başkasının özel hesabına izinsiz girmek suçtur.

      • Ekin
        Ekin

        Birisi hesabımıza girdiğinde hesap e postaya bağlıysa bildirim geliyor biliyorum da sadece telefona bağlıysa hesap bildirim gelir mi acaba ? Gelirse de hangi cihaz olduğu belirtilir mi ? Cevaplarsan sevinirim

        • Enes Bulut
          Enes Bulut

          Merhaba, giriş hareketlerini uygulama içerisinden de görebilirsiniz. Ancak E-mail üzerinde bağlı olmak her zaman daha iyi olacaktır.

    • Sahra
      Sahra

      Hahhahah bu emreler hep böylemi yaa

  4. Buse
    Buse

    Merhaba ben sifre degistiriyorum fakat arkadaşımın telinde çıkış yapsa bile giris yap seçeneği cikiyor ve sifre degismeme ragmen tekrar otomatik giriyor ve arkadasimda uzakta girdiğini biliyorum ne yapabilirim

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba, hesabınızın ayarlarından yabancı biirinin hesabınıza girip girmediğini kontrol edebilir ve şifrenizi daha zor bir şifre yapıp çıkış yaparak tekrar girebilirsiniz. ayrıca iki faktörlü doğrulamayı etkinleştirerek güvenliğinizi arttırabilirsiniz.

      • Aleyna
        Aleyna

        Peki bu işe yarıyor mu çünkü benim başıma da geldi ve özel bilgilerim şu an tehlike altında😰

  5. Nur
    Nur

    Ben de aynı durumdan muzdaribim .Ama giriş hareketlerinden çıkış yaptığım halde hala güvenilir cihaz olarak gözüküyor .Acilll güvenilir cihazı nasıl silebilirim????

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Instagram hesabınızın şifresini değiştirerek tüm cihazlardan çıkış yapılmasını sağlayabilirsiniz.

      • Sema
        Sema

        Merhabalar
        Benim hesabım başka bir cihazda aktif ama giriş bilgilerini cihaza kaydet özelliği açık olduğu için ne yapsam o cihazdan silemiyorum,o cihazda eski sevgilime ait takip ettiklerim bazı kişileri siliyor ve tüm dm lerimi görüyor, bunun için ne yapabilirim

        • Enes Bulut
          Enes Bulut

          Merhaba, hesabınızın giriş bilgilerini değiştiriniz. Ayrıca yedeklemeyi ve cihaza kaydet özelliğini de devre dışı bırakmayı deneyiniz. Bununla birlikte iki adımlı doğrulama yaparak hesabınızı güvene alabilirsiniz.

          • Sema
            Sema

            Tamam teşekkür ederim😊

  6. Vildan
    Vildan

    merhabalar
    şuan ıngramımda hikaye paylaşacağım zaman sol alt köşede kendi profil resmimiz çıkıyor ya, onun arkasında bir siyah üç noktalı birşey çıkıyor. sanki iki kullanıcı varmış gibi. bu yeni bir özellik mi ? yoksa ben bir uygulamasına izin verdim ondan mı? yoksa başka biri de mi kullanıyor

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba, hesap bilgileriniz başka kullanıcıların eline geçmiş olabilir. Lütfen bilgilerinizi yenileyiniz.

      • vildan
        vildan

        herşeyi yaptım. şifremi değiştirdim. başka cihazlardan bağlanma durumlarını kontrol ettim. hiç sorun yok gibi duruyor. ne yaptıysam gitmiyor. bilgilerinizi yenileyin derken neleri

      • vildan
        vildan

        hatta başka telefonlara yükledim erişim , konum giriş çıkış herşeyi test ettim. gösteriyor. ama öncesinde kontrol ettiğimde hiçbirşey göstermiyordu yani kendime ait bilgiler içeriyordu. başka telefonlardan açıyorum orada da aynı şekilde iki profil resmi gösteriyor. hesabımın ele geçmesinin dışında başka birşey olabilir düşüncesine girdim artık çünkü çok kontroller yaptım. sizce nedir

        • Insta Takipçi
          Insta Takipçi

          Merhaba Vildan hanım, Instagram uygulamanızda çoklu hesap kullanıyor musunuz? Çoklu hesap kullanma durumunda böyle problemler yaşanabiliyor.

          • vildan
            vildan

            hayır kullanmıyorum. hiç öle bir işim olmadı. çok yalın kendi halinde bir insgramım var. ne sebeple bunu yaşıyorum anlamadım. ilk aklıma başka biri tarafından heralde açıldı falan gibi düşündüm yani onun bile olması saçma geliyor. çünkü öle bir ortamım yok. ıngrama sorun bildir yaptım bekliyorum. buraya fotoğraf eklenebilse durumu ekleyeceğimde.
            tedirgin ediyor beni. komple ınsgramımı kapatabilir miyim. yani hiç kimse tarafından kullanılmaması riski ortandan kaldırmak için bunu yapmam herşeyi engeller mi ? en son çare onu yapacağım.

          • Insta Takipçi
            Insta Takipçi

            Instagramı kapatmanız durumunda tüm blgileriniz kalıcı olarak silinecektir, bunu tavsiye etmiyorum. Instagram ayarlarına girerek tüm cihazlardan çıkış yap seçeneğini deneyebilir misiniz?

          • vildan
            vildan

            Yapıyorum her şeyi hepsini ama yok gitmiyor. Keşke size ulaşabilsem artık numaramı yazacağım buradan o derece. Kendimde donanım sektöründe çalışıyorum 15 yıldır. Sormadığım arkadaşım kalmadı her yolu denedik artık iyice sinirlerimi bozdu. Telefonla aradım sizleri ama yazılım tarafı dediler görüşmem hiç mümkün olmayacaktır. Ücretli de olsa bununla ilgili destek almak istiyorum. Sebep neden sonuç ? merak ediyorum.

          • Insta Takipçi
            Insta Takipçi

            Merhaba Vildan hanım, yaşanmakta olan bu durumun teknik sorunlardan kaynaklandığını düşünebiliriz. Sizlere zarar verecek bir boyutu olduğunu düşünmüyorum. Ancak sizler tüm bilgilerinizin güncel ve güvende olduğundan emin olunuz. 3. parti uygulamalar ile hesaplarınıza giriş yapmayınız.

          • vildan
            vildan

            Peki yardımcı olur mu bilmiyorum ama otobüs ile seyahat ettim. Wifisine baglanacaktım bilgiler istedi hiç uğraşamam dedim kapattım, bağlanmadım yani. Bazı arkadaşlar ondandır falan gibi söylüyorlar ama ihtimal vermiyorum çünkü bağlanmadım. Sanki onun öncesinde de olmuştu bu öle de hatırlıyorum. 15 gündür var. Bu arada çok teşekkür ediyorum sizlere böyle biz hizmet böyle hızlı cevap hiç umudum olmayarak yazdım ama 🙂 tam aksi oldu.

  7. vildan
    vildan

    çok teşekkür ederim. umarım dediğiniz gibi sistemsel teknik bir sorundur. çözüme ulaştığında size yazacağım 🙂 ilgi ve alakanıza çok mersi. iyi çalışmalar dilerim.

  8. Özge
    Özge

    Eşim in hesabı bende ekli , şifresini bilmiyorum Facebook la bağlandım ikimizinki de duruyo kontrol amaçlı giriyorum arada eşimin hesabına 😁 bildirim gidiyor mu acaba hesabınıza başka cihazdan giriş yapıldı diye ?

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba, Eşinizin hesabı e-posta ile bağlı ise farklı bir cihazdan giriş yapıldığında mail olarak bildirim gitmektedir.

  9. Dila
    Dila

    Mrb. Geçen gün erkek arkdsm benden intgram hesap şifremi istedi verdim ona. Sonra bu benim instgramda bulunan tüm verilerimi kendi e postasına aktarmış ve bana dedi böylelikle bu hesap açıldığından beri tüm mesajların herşeyini geri getireceğim dedi ama ben sonradan şifreyi değiştirip hesabı kalıcı olarak silmiştim ama sonra dan bana 2019 da story de paylaştığım video yu gösterdi demek ki gerçekten hesabı kalıcı silmeme rağmen verilerime ulaşmış . Sorum şu bu durumda nasil bisey yapabilirim hesabim geçmiş yada bilgilerimi başka bilgisayarda nasıl geri alabilirim

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba, kalıcı olarak silinen hesabın bilgileri alınamaz. Hesabınızın verileri daha önceden arşiv olarak e-posta adresinize indirilmiş olabilir. Ancak mesajlarınıza ulaşılamaz.

      • Nermin
        Nermin

        Merhaba instegram hesabım başkasının eline geçti yazıyordu ve bende hemen sildim hesabımı ama ona baglı 3 hesap halen görünüyor nasıl olucak birde hesabım çalınınca başka kişisel bilgilerime ulaşılabilir acaba

        • Insta Takipçi
          Insta Takipçi

          Merhaba, hesabınızın çalınması durumunda sadece Instagram üzerinde yer alan bilgileriniz tehlikeye girer. Hesabınıza bağlı diğer hesaplarında kapatılması adına Instagramdestek merkezi ile iletişime geçebilirsiniz.

          • Damla
            Damla

            Merhaba istagram başkasının elinde hesabıma giremiyorum e-posta değisilmis kot gönderiyorum gidiyor ama bana gelmiyor hesabıma giremiyorum bildirim geliyor e postadan hesabınıza su telefon girdi diye şifreyi degistiyorum sonra doğrulayın diyor dogrulayorum e posta başka gösteriyor başına benim e postam değil kot gelmiyor yardımcı olur musunuz hesabımı nasıl alacağım

          • Enes Bulut
            Enes Bulut

            Merhabalar, bağlı olduğunuz mail adresinizin şifresini değiştirip bir daha aynı işlemleri yapmanız gerekmektedir.

  10. Suat
    Suat

    Instegramda iki hesabım vardı ama ikinci hesabıma ben ulaşamıyorum fakat annem kardeşim arkadaşlarım yani takipçilerim ulaşıp görebiliyor ..o hesabımı silmek istiyorum nasıl yaparım.

    • Enes Bulut
      Enes Bulut

      Merhaba, Instagram yardım merkezi üzerinden hesabınızın silinmesi için form doldurmalısınız.

  11. Gencay
    Gencay

    Merhaba!.. eşime ait hesabı ikimiz kullanıyoruz . Fakat söyle bir sorun var ben bir kere açtım ve bir daha hiç kapatmadim çıkış yapmadım hesaptan. Fakat ayarlara girip baktığımızda. 6 saat önce veya 8 saat önce giriş yapıldığı gösteriliyor. Cihaz olarak doğru ama ben hiç bir zaman hesaptan çıkış yapmadım bunu nasıl çözebiliriz bu neden olur . Aile faciası oluyor . Açıklama yapamıyorum.

    • Enes Bulut
      Enes Bulut

      Merhaba, Cihaz olarak eşleşme doğru ise herhangi bir problem yoktur. Bu tarz giriş çıkışların görülmesi gayet normaldir.

  12. Necati
    Necati

    merhaba telimden bir arkadaşım instagrama girmişti sonra çıktı yaklasık 6 ay sonra telimde arkadaşımın tekrardan instagram sayfası açıldı sayfasını görmeye başladım böyle birşey olurmu iyi çalısmalar

    • Enes Bulut
      Enes Bulut

      Merhaba, belirttiğiniz hesaba tekrardan giriş yapılmadan bu tarz bir durum olması imkansızdır.

      • necati
        necati

        merhaba şöyle anlatayım başka bir arkadaşımın telinden instagrama girdim belli süre kullanmadım tekrardan sayfayı aktif hale getirdiğimde kendi telimden giriş yaptığımda karşı telefondanda sayfam otomatik olarak aynı anda açılmış telefon ıphone bendeki tekrardan iyi çalışmalar

  13. Sena
    Sena

    Merhaba iyi günler. Instagram hesabıma benim bilgim dahilinde farklı bir cihazdan giriş yapılmıştı. Giriş hareketlerinde, hesaba giriş zamanlarında yanlışlık olması mümkün müdür? Yani o cihaz üzerinden hesaba giriş yapılmadığı halde giriş yapılmış gibi veya giriş yapıldığı halde yapılmamış gibi gösterebilir mi?

  14. Gül
    Gül

    Merhaba İnstagram hesaplarımdan çıkış yaptım ilkine girdim fakat ikinci hesabıma giremiyorum ne yapmam lazım acaba

  15. Sevgi Dağ
    Sevgi Dağ

    Merhaba.Ben instagram adresini kendi telefonumdan başka bir cıhazda acamıyorum.Bu neden kaynaklanıyor acaba?Ayarlarında bilemeden birsey mi yaptım?

  16. Ülkü
    Ülkü

    Merhaba akşam instagramda gezerken bi anda beni attı. Hesabınız başkasının eline geçti, diye yazı çıktı anında şifreyi değiştirdim. Hatta tedirgin olduğum için üstüne 2 kez daha değiştirdim. Şifrem kimsede yoktu ama farklı yollarla başkası girdiyse şifremi değiştirince çıkış yapılmış mıdır? Emin olamıyorum. Diğer cihazlardan çıkış yap, seçeneği karşıma çıkmadı kendim de bulamadım. Nasıl emin olabilirim yardımcı olur musunuz?

  17. Soner Akdemir
    Soner Akdemir

    arkadasım benım hesabıma erısım saglayabildi megerse instagram hesabımı diger cihazlardan cikis yaptırmamısım sizde dikkat edin arkadaslar

  18. OkanER TopBas
    OkanER TopBas

    instagram üzerinden diger hesabınızı başka cihazlardan nasıl cıkıs yaptırılacagını gayet guzel anlatmıssınız sagolun ellerinize saglık

  19. Melik
    Melik

    Merhabe benim hesabım bir çok cihazda kayıtlı kaldı şifreyi değiştirsem bile çıkış yapılmıyor

  20. Zeynep Türk
    Zeynep Türk

    Merhaba,
    Bir hesabı iki farklı telefonda ortak kullanmak istiyoruz. Nasıl yapabiliriz?

    • Enes Bulut
      Enes Bulut

      Merhaba, hesabı istediğiniz kadar cihazda açabilirsiniz.

  21. onder
    onder

    merhaba hesabınıza baska bir cihazdan giris yapıldı diye mail geldi 1 saat sonra gordum ama sıfre degıstırdım 2 yollu guvenlık secdim. ama giris haraketlerinde mailden gelen benim dısımda giris yapılan cihaz gorunmuyor? nedendir

  22. Furkan türkoğlu
    Furkan türkoğlu

    Merhaba hocam umarim cevap verirsiniz. Benim instagramim da sorun var. İnstagram kod gonderdi girdim ama ikili dogrulama faktoru acik. Hesabima girmem icin “bu hesbaa bagli guvenli cihazin onaylamasi gerek” guvenilir cihazi yani eski telefonum duruyor ( ben oyle hatirliyorum yanlis da olabilir) ama bozuk ben bu sorunu nasil cozerim? Kodu girince bazen beyaz bir sayfa cikiyor ve üstte eror hatasi oldugunu yaziyor.lutfen hocam yardim edin

    • Enes Bulut
      Enes Bulut

      Merhabalar , hesabınızın bağlı olduğu e-posta adresinizi biliyor musunuz?

  23. Buket
    Buket

    Merhaba telefonum düştü ve kırıldı başka bir telefon aldım instagram şifremi unuttuğum icinde giris yapamıyorum en son girdiğiniz cihazdan girin uyarısı veriyor ne yapabilirim

    • Enes Bulut
      Enes Bulut

      Merhabalar , Instagram hesabınıza bağlı bir Facebook hesabınız varsa Facebook üzerinden de giriş sağlayabilirsiniz.

  24. Kore Aşığı 💙
    Kore Aşığı 💙

    İnstagram hesabım kardeşimin telefonunda da açık eğer diğer telefondan çıkış yaparsam hesabım tamamen silinir mi

    • Enes Bulut
      Enes Bulut

      Merhabalar , hayır bu işlem sebebiyle hesabınız silinmez.

  25. Melike
    Melike

    Ben Instagram hesabımın şifresini değiştirmeme rağmen başka biri giriş yapıyor ve çıkmıyor ne yapabilirim

    • Cemali Batın
      Cemali Batın

      Merhabalar, iki faktörlü doğrulama kodunu aktif ederek tekrar şifrenizi değiştirmenizi öneririz. Bir çözüme kavuşmazsa Instagram Destek Merkezi ile iletişime geçebilirsiniz.

  26. Mustafa Said
    Mustafa Said

    Merhaba iphone7 cihaz kullanıyordum. İphone 11 geçiş yaptım. Ve fakat instagram uygulamasını yeni aldığım cihaza indirdiğimde giriş yapmak için eski telefonumdan izin vermem gerekiyordu. Gerekli olan izini verdim. Vedaha sonra eski telefonumu sıfırladım ve kardeşime verdim. Lakin yeni aldığım cihazd instagramn uygulamasını bir sebepten ötürü kaldırdım ve tekrar yükleyip giriş yapmaya çalıştığımda bana ikinci bir cihazdan telefonun açık olduğu ve oradn izin vermem gerektiği uyarısı alıyorum. Lakin ikinci cihazı zaten sıfırladım. Gerekli bütün şeylleri yaptım. Giriş bağlantısı vs. lakin ir türlü hesaba erişim sağlayamıyorum. Yardım lütfen

    • Cemali Batın
      Cemali Batın

      Merhabalar, Instagram hesabınız Facebook’a bağlı ise girişi Facebook üzerinden yapmayı deneyebilirsiniz. Eğer hala giriş yapamazsanız Instagram Destek Merkezi ile iletişime geçmenizi öneririz.

  27. Sara Mamed
    Sara Mamed

    Merhaba instagram hesabıma 3 farklı yerden giriş yaptğım için hesabım instagram tarafından Olağan dışı giriş denemesi saptadık diye mesaj gelerek çıkış yapıldı. Giren kişi benim aslında 24 saat sonra tekrar deneyin diyor kod yolladık kaçkere telefonumad kod gelmiyor

    • Enes Bulut
      Enes Bulut

      Merhaba, farklı yerlerden çok yakın zaman dilimlerinde giriş yapmak bu tarz bir durumu neden olabilmektedir. Beklemeniz gerekecektir.

  28. Merve
    Merve

    Merhaba, instagram hesabıma birden fazla hesaptan giriş yaptığım ve açık bıraktığım için birden hesabım kapandı hiç bir şekilde ulaşamıyorum. Telefonuma kod gelmedi. Üst üste yeni kod istediğim içinde 24 saat engeli verdi. 24 saatin sonunda kod alabilecek miyim ve hesabım geri gelir mi acaba nasıl bir yol izleyebilirim. Yardımcı olur musunuz?

  29. Any
    Any

    Şimdi birkaç sene önce İnstagram hesabım bir arkadaşımda açıktı şimdi şifremi değiştirip hesabımı kalıcı sildim ona benim İnstagram dan gelen mesajlarım bildirim penceresinde gözükür mü hâlâ onun telefonunda

    • Cemali Batın
      Cemali Batın

      Merhabalar, hesap şifrenizi değiştirmeniz ardından ‘diğer hesaplardan çıkış yap’ gibi bir bildirimle karşılaşırsınız. Eğer bunu seçerseniz hesabınızı dondurmanıza gerek kalmadan hesaplardan çıkış yapılır ve yalnızca sizde açılır. Hesabınızı kalıcı olarak da dondurduğunuz için başka birinde hesabın açık olması gibi bir durum mümkün olamaz.

  30. Rıdvan
    Rıdvan

    Merhaba. Instagramımda bir baska hesaptan bakıldığında profil sayfamda kullanıcı ismimin üstüne tıklayınca arkadaşımın ismi çıkıyor ve ortak hesap paylaşımı yaptığımı söylüyor. Internette gördüğümüz bütün yolları denedik olmuyor. Nasıl bu durumu çözebiliriz?

    • Cemali Batın
      Cemali Batın

      Merhabalar, bağlı bir Facabook hesabı varsa hesabı kaldırabilirsiniz. Asıl bağlantı Facebook üzerinden de olabilir, bu nedenle Instagram’a yansıyor olabilir. Bu nedenle önce Facebook hesabınıza bakmanızı önerebiliriz. Şifre yenileme işlemi yapmayı da unutmayınız.

  31. Aysun
    Aysun

    Eski tlf kırıldı instagram açıktı o tlf da ertesi gün yeni tlf.aldım instagramı indirdim ama şifreyi unutmuşum kullanıcı adımı giriyorum şifre unuttum diyorum ama giriş bağlantısını bir türlü yapamıyorum deliricem 2gündür uğraşmaktan çıkan ekranda diyor ki başka cihazdan girmeyi deneyin ama o da kırık ve girmem mümkün değil

    • Cemali Batın
      Cemali Batın

      Instagram Destek yazıp oradaki formu doldurarak durumunuzu bildirebilirsiniz.

  32. Ayşe
    Ayşe

    Merhaba Enes Bey,ben instegrami kapatip tekrar yüklediğimde hesabima giriş yapacaktim sonra karşıma ‘cihazlarda kolayca oturuma açın’ diye bişey çikti sonra altindada bir gmail ve tel numarasi çıktı ben de anlamadim ve yanlişlikla bastım şimdi benim hesabım o cihazda görünmüş müdür? Ve görünmüş de o cihaz şifremi bilmeden benim hesabıma giriş yapabilir mi?Lütfen cevaplayabir misiniz?

    • Cemali Batın
      Cemali Batın

      Bu konuda kesin bir yorum yapamamak ile birlikte Instagram şifrenizi ve kayıtlı olan mail adresinizi hesap güvenliğiniz için değiştirmenizi öneririz.

  33. Burak
    Burak

    Merhaba kolay gelsin kız arkdaşımın ınstagramı bende de açıktı ama şuan da ben kendi telefonumdan giriş yaptığımda kız arkadaşımın cihazından direkt çıkış yapıyor o giriş yaptığında benim telefonumdan direkt çıkış yapıyor yardımcı olur musunuz

    • Cemali Batın
      Cemali Batın

      İlk olarak tüm hesaplardan çıkış yap işlemini denemenizi öneririz. Sonrasında telefonlardan tekrar giriş yapmayı deneyebilirsiniz.

  34. Aleyna
    Aleyna

    Peki bu işe yarıyor mu çünkü benim başıma da geldi ve özel bilgilerim şu an tehlike altında😰

    • Cemali Batın
      Cemali Batın

      Bu işlemi uyguladıktan sonra hızlıca şifrenizi güncellemenizi öneririyoruz.

  35. Büşra
    Büşra

    Tek instagram hesabı iki farklı telefonda açıktı bir arkadaşla konuşurken ikinci telefonun okumasını istemedim sildim ve şifreyi değiştirdim ama konuşurkenki giden bildirimler silinmiş midir

    • Ezgi Tunç
      Ezgi Tunç

      Merhaba, farklı cihazlardan olsa da tek bir Instagram hesabı üzerinden işlem yapmış olmanız sebebiyle bildirimlerin silinmiş olması muhtemeldir.

  36. Arzu
    Arzu

    merhaba. telefonum bozuldu ve bir daha açılmayacak durumda kaldı. yeni cihaz aldım. instagramı yüklesem de bozuk cihazımdan onay istiyor. Şifre bilgilerim doğru. Diğer cihazdan onaylayın diyor. ya da doğrulama kodu veya yedek kod seçenekleri veriyor. o kodlar yeni cihazıma mail ya da SMS olarak da gelmiyor Kullanıcı bilgilerim doğru olmasına rağmen. Şifre değişikliğini de denedim, şifrem değişti ama sonuç yine aynı. Destek lütfen acil!!!

    • İclal Bozdemir
      İclal Bozdemir

      Diğer cihazınızla doğrulama yapma gibi bir ayar işaretlemişsiniz ya da o cihazı kaydettiğiniz için onun üzerinden doğrulama istiyor. Şifre sıfırlayıp yeni cihazdan giriş yapın.