İsmimizi fenomist.com olarak değiştirdik! +12 yıllık marka adımız instatakipci.com fenomist.com olarak değişmiştir.
Daha Fazla

Instagram Hizmetleri

Instagram sosyal medya uygulamaları arasında en hızlı büyüyen ve en çok tercih edilen uygulamalardan biridir. Bu sebeple birçok kullanıcı kişisel veya şirket hesabını büyütmek için instagram üzerinden çeşitli çalışmalar yapmaktadır. Bu çalışmaların temeli; yaratıcı içerikler oluşturmak, yaratıcı bir marka kimliği oluşturmak ve içerikleri doğru zamanlarda istikrarlı bir şekilde paylaşmaktır. Bu çalışmalar kullanıcıları belirli bir seviyeye getirir fakat tek başına yeterli olmayacaktır. Bu sebeple Instagram hizmetleri veren sitelerden etkileşim ve erişim oranlarını daha üst seviyeye taşımak için çeşitli hizmetler satın almak en doğru yoldur. Çünkü izlenme, beğeni, yorum ve takipçi hizmetleri gibi hizmetler ile daha fazla kullanıcı ile etkileşim sağlarsınız ve profiliniz daha fazla kullanıcıya önerilir.

Etkileşim oranlarımı yükseltmek için hangi Instagram hizmetleri sitelerini tercih etmeliyim dediğinizi duyar gibiyim. Bu yazımızda sizlere en iyi Instagram hizmetleri veren 7 siteyi listeledik;

  1. Instatakipci.com
  2. Instagramtakipcisatinal.com
  3. Takipcisatinal.org
  4. Instagramdeposu.com
  5. Takipci.market
  6. Takipci.shop
  7. Turkishgram.com 

Instatakipci.com

Instatakipci.com, sosyal sosyal medya kullanıcıları için kaliteli etkileşim ve erişim hizmetlerini en güvenilir ödeme yöntemleri ile sunan bir ınstagram hizmetleri sitesidir. Instatakipci 2012 yılından beri sektörün en güvenilir ve en kaliteli Instagram hizmetleri sayfalarından birisidir. Instatakipci.com her zaman yenilikçi ve günümüz trendlerini yakalayan hizmetler ve araçlar yapan bir sitedir. Uzun süredir sektörde olması ve global piyasalarda da sosyal medya hizmetleri konusunda tecrübeli olması sebebiyle listemizin birinci sırasındaki isimdir.

Instatakipci takipçi hizmetleri

Takipçi Hizmeti

Instatakipci takipci hizmeti, kişisel veya şirket profilinizin erişim ve etkileşim oranlarını üst seviyeye taşımak için satın alabildiğiniz takipçi hizmetleridir. Instatakipci takipçi hizmetleri listemizdeki satın alabileceğiniz en kaliteli takipçi hizmetidir. Ayrıca bu takipçi hizmetleri sayesinde profilinizin görünürlüğünü arttırır ve takipçi ağınızı en üst seviyeye taşırsınız. Ayrıca Instatakipci.com’un farklı seçeneklerde takipçi hizmetleri sayesinde, dilediğiniz türde takipçi hizmetlerini satın alabilir ve popülerliğinizi arttırabilirsiniz.

Instagram takipçi satın almak için sitemizi ziyaret edebilirsiniz.

Takipçi Hizmeti Avantajları

Instatakipci.com sitesi takipçi hizmetleri konusunda 12 yıldır hizmetler ve araçlar geliştiren bir sitedir. Bu tecrübe sadece aldığınız takipçilerinizin kalitesine ve hızına yansımıyor. Aynı zamanda 7/24 müşteri hizmetleri departmanı ile sürekli olarak ihtiyaçlarınızı karşılayan bir altyapı ile müşteri olarak yaşadığınız deneyimlerin kalitesine de yansıyor. Takipçi hizmeti avantajları başlıca şunlardır;

  • Profilinizin organik olarak büyümesini sağlayan gerçek takipçiler
  • Spam veya sahte takipçi yok
  • Gelişmiş hedefleme ve filtreleme seçenekleri
  • Şifre gerekmez
  • Güvenli promosyonlar
  • Kaliteli müşteri servisi
  • Düşük fiyatlar
  • Anında Teslimat
  • Güvenilir ödeme yöntemleri

Beğeni Hizmeti

Instatakipci beğeni hizmeti, profilinizdeki video veya görsel içeriklerin beğeni almasını ve gönderilerinizin etkileşim oranlarının artması için yapılan hizmettir. Instatakipci.com beğeni hizmetinin ayrıcalıkları; anında bildirim, kaliteli beğeniler ve düşük fiyatlardır. Instatakipci beğeni hizmeti, özellikle fiyat performans açısından en yüksek seviyededir.

instagram beğeni satın almak için sitemizi ziyaret edebilirsiniz.

Yorum hizmeti

Instatakipci yorum hizmeti, aktif ve gerçek kullanıcılar tarafından farklı seçenek ayrıcalıkları ile gönderilerinizin altına dilediğiniz kadar yorum yaptırabildiğiniz hizmettir. Instatakipci yorum hizmetinin en büyük ayrıcalıklarından birisi erkek, kadın veya karışık şeklinde dilediğiniz kriterlerde yorum hizmeti satın alabilmenizdir. 

instagram yorum satın almak için sitemizi ziyaret edebilirsiniz.

İzlenme Hizmeti

Instatakipci izlenme hizmeti, paylaştığınız veya paylaşacağınız gönderilerinizin izlenme oranlarının artması için yapılan çalışmadır. İzlenme oranlarınızın yüksek olması hem daha fazla profile önerilmenizi sağlar hem de profilinizin popüler ve tutarlı görünmesini sağlar.

Instagram izlenme satın almak için sitemizi ziyaret edebilirsiniz.

Etkileşim Hizmeti

Instatakipci etkileşim hizmeti , içeriklerinizin belirli periyotlarda etkileşim oranlarını yükseltmek için yapılan çalışmalar bütünüdür. Bu etkileşim hizmetleri temelde; izlenme, beğeni, yorum ve takipçi çalışmalarının bütününü oluşturur. Profiliniz için yapacağınız çalışmaların hepsi bir bütünü oluşturmaktadır. Bu sebeple tüm etkileşim hizmetleri aynı oranda ve düzgün zamanlama ile yapılmalıdır.

Instagramtakipcisatinal.com

Instagramtakipcisatinal 2014 yılında kurulmuş takipçi hizmetleri ile özellikle ön plana çıkan Instagram hizmetleri sitesidir. Listemizin 2.sırasındaki bu ismin takipçi hizmetleri konusunda ayrıcalıklı ve geniş seçeneklere sahip olması durumu dikkatleri üzerine topluyor. Ayrıca gelişmiş hedefleme seçenekleri ile dilediğiniz türde takipçi hizmetini anında teslimat ile alabildiğiniz bir sitedir. Üstelik beğeni ve yorum hizmetlerinde de oldukça başarılılar.

instagramtakipcisatinal hizmetleri

Takipçi Hizmeti

Instagramtakipcisatinal sitesinin takipçi hizmetleri listemizdeki en iddalı hizmetlerden biridir. Anında teslimat garantisi ile hizmet verdiğini iddia eden ve gerçek kaliteli takipçi artışı sağlayan bir hizmet sitesidir.

Instagramtakipcisatinal.com Takipçi Hizmeti Avantajları

Instagramtakipcisatinal.com Instagram takipçi hizmetleri konusunda sürekli yenilikçi ve değişime açık çalışmalar içinde bulunan bir sitedir. Bu sebeple takipçi hizmetleri konusunda size sağlayacağı avantajlar oldukça fazladır. Takipçi hizmeti avantajları başlıca şunlardır;

  • Şifre Gerekmez
  • Kaliteli takipçi gönderimi
  • Spam veya sahte takipçi yok
  • Gelişmiş hedeflemeler

Beğeni Hizmeti

Instagramtakipcisatinal beğeni hizmeti, hesabınızda paylaştığınız gönderilerinize beğeni satın alabildiğiniz hizmettir. Ayrıca Instagramtakipcisatinal sitesinin avantajlı beğeni hizmeti paketlerinden satın alarak beğeni sayılarınızı arttırabilirsiniz.

Yorum Hizmeti

Instagramtakipcisatinal yorum hizmeti, paylaştığınız içeriklerinizin altına dilediğiniz türde yorum yaptırabildiğiniz yorum hizmetidir. Instagramtakipcisatinal.com yorum hizmeti konusunda farklı seçenekler sunan ve gerçek takipçiler tarafından yorum yapılmasını sağlayan bir sitedir.

Takipcisatinal.org

Takipcisatinal.org sayfası özellikle takipçi ve beğeni hizmetleri ile ön planda olan bir sosyal medya hizmetleri sayfasıdır. Birçok farklı sosyal medya uygulaması için takipçi, beğeni ve yorum hizmetleri vermektedir. Takipcisatinal.org sayfasının genel vizyonu düşük fiyat yüksek kalitedir. Ayrıca siteye baktığımızda da gerçekten hizmet fiyatları yapılan hizmetin kalitesine göre gerçekten düşüktür. Listemizin 3 numarasında bulunmasının sebebi bu vizyonlarını kalite performans anlamında da hayata geçirebilmeleridir.

takipcisatinal instagram hizmetleri

Takipcisatinal.org Takipçi Hizmeti

Takipcisatinal.org sitesi takipçi hizmeti, takipçi sayınızı arttırmak için ve bilinirliğinizi arttırmak için satın aldığınız takipçi hizmetidir. Takipçi sayısı sosyal medya uygulamaları içinde ne kadar büyük olduğunuz sembolize eder. Takipcisatinal.org sayfası organik şekilde hesabınızı büyütür ve istediğiniz seviyeye getirir.

Takipcisatinal.org Beğeni Hizmeti

Beğeni hizmeti, görsel veya video içeriklerinizin beğeni sayılarının yükselmesi için yapılan beğeni hizmetidir. Takipcisatinal beğeni hizmeti anlık teslimat garantisi ve düşmeyen beğeni özelliği iddiası ile biliniyor.

Takipcisatinal.org Yorum Hizmeti

Takipcisatinal.com yorum hizmeti sayesinde içeriklerinizin altına belirlediğiniz ölçüde Türk veya yabancı yorum yaptırabilirsiniz. Yorum hizmetinin en büyük avantajı içeriklerinizin diğer kullanıcılara daha çok önerilmesi sağlanır.

Instagramdeposu.com

Instagramdeposu.com kullanıcı dostu tasarımı ve takipçi hizmetleri ile ön plana çıkmaktadır. Bu site sadece Instagram için değil, diğer sosyal medya uygulamaları içinde hizmetler vermektedir. Genellikle hizmet fiyatları cebinize uygundur. Herhangi bir sorun çıktığında müşteri hizmetleri servisi sayesinde ihtiyaçlarınız karşılanır. Listemizin 4.sırasında olmasının en büyük sebebi ise kullanıcı dostu tasarımı ve müşteriye olan yaklaşımlarıdır.

Instagramdeposu Takipçi Hizmeti

Instagramdeposu.com takipçi hizmetleri, size 4 farklı seçenek sunmaktadır. Türk gerçek takipçi, Türk bot takipçi, yabancı gerçek takipçi ve yabancı bot takipçidir. Instagramdeposu.com bu seçeneklerden en çok Türk gerçek takipçiyi önermektedir. Çünkü aktif, gerçek ve Türk takipçiler direkt olarak sizin ihtiyaçlarınıza yöneliktir.

Instagramdeposu Beğeni Hizmeti

Instagramdeposu.com üzerinden yapacağınız beğeni hizmeti alışverişlerinizde genellikle gerçek beğeniler sağlanmaktadır. Bu sebeple düşüş olsa bile çok az düşüş olur.

Instagramdeposu Yorum Hizmeti

Instagramdeposu.com’un yorum hizmetleri konusunda mottosu “Yorumu seç, biz yazalım” dır. Ayrıca dilediğiniz sayıda ve dilediğiniz türde yorum hizmetini alabileceğiniz bir sistem oluşturulmuştur.

Takipci.Market

Takipci.market adından anlaşılacağı gibi çeşitli sosyal medya uygulamaları için etkileşim ve erişim hizmetleri satar. Ayrıca Takipci.marketin en belirgin özelliği ürün ve hizmetler konusunda oldukça çeşitli olmasıdır. Popüler sosyal medya hizmetleri kategorilerinde SEO hizmeti bile verebilen bir yapıya sahipler. Bu sebeple listemizin 5.sırasındaki isim Takipci.markettir.

Takipci Market hizmetleri

Takipci.Market Takipci Hizmeti

Takipci.market takipçi hizmeti ile profilinizin takipçi sayılarını organik yollarla yükseltebilirsiniz. Ayrıca bu sitenin takipçi hizmeti çeşitliliğinin yanı sıra verilen takipçi hizmetinde çok az düşüşler yaşanır.

Takipc.Market Beğeni Hizmeti

Beğeni sayısı tüm kullanıcılar için önem arz etmektedir. Çünkü içerikleriniz ne kadar beğenilirse o kadar kişiye ulaşabilir. Takipci.market beğeni hizmeti içeriklerinizin beğenilmesini sağlar. Üstelik birçok farklı seçenekleri mevcuttur.

Takipci.Market Yorum Hizmeti

Takipci.market yorum hizmeti sayesinde dilediğiniz içeriğinize dilediğiniz yorumu yaptırmanız mümkün. Üstelik bu yorumların fiyatı belirgin şekilde kalitesine göre çok daha düşük fiyattadır.

Takipci.Shop

Takipci.shop özellikle takipçi hizmetleri konusunda çok fazla tercih edilen ve sosyal medya konusunda başarılı bloglara sahip bir Instagram hizmetleri sitesidir. Özellikle 7/24 canlı destek hattı, hızlı teslimat, güvenli ödeme ve şifresiz işlem yapabilme hizmetleri belirgin şekilde onları en iyiler arasına almamızın sebebidir. Bu sebebple listemizin 6. sırasında Takipci.shop vardır.

Takipci Shop hizmetleri

Takipci.Shop Takipçi Hizmeti

Takipci.shop takipçi hizmeti hızlı ve organik bir şekilde takip sayılarınızı arttırabildiğiniz bir hizmettir. Kişisel hesabınızda olsa şirket hesabı da olsa verilen takipçi hizmetinin kalitesi oldukça yüksektir.

Takipci.Shop Beğeni Hizmeti

Takipci.shop beğeni hizmeti paylaşmak istediğiniz gönderilerin beğeni sayılarını arttırmak için satın alınır. Beğeni hizmetleri konusunda çeşitlilik ve kalitesinden dolayı sıkça tercih edilir.

Takipci.Shop Yorum Hizmeti

Takipci.shop yorum hizmeti sayesinde hızlı bir şekilde aktif ve gerçek takipçilerin yorumlarını alırsınız. Ayrıca bu sayede profilinizdeki içerikler öne çıkar ve profiliniz daha prestijli görünür.

Bu Yazıları da Sevebilirsiniz
Instagram Kapalıyken Nasıl Girilir?
Instagram Kapalıyken Nasıl Girilir?

Instagram'ın kapalı olduğu bir ülkede erişim sağlamak için VPN en güvenli ve etkili yöntemdir. Proxy sunucuları, Tor tarayıcısı, DNS değiştirme ve mob...

Instagram Veri Kullanımı Tasarrufu Nedir?
Instagram Veri Kullanımı Tasarrufu Nedir?

Instagram, günümüzde en popüler sosyal medya platformlarından biridir. Fotoğraf ve video paylaşımı üzerinden etkileşim imkanı sunan bu platform, ayrıc...

Bu yazımız ilginizi çekebilir: Instagram Canlı Yayın İzleme Nasıl Yapılır?

Turkishgram.com

Turkishgram ucuz ve kaliteli fiyatlarıyla Instagram hizmetleri siteleri arasında öne çıkan listemiz içindeki son isimdir. Turkishgram oldukça kaliteli takipçi gönderimi ve makul fiyatları ile yaygın şekilde tercih edilen bir sitedir. Sayfa tasarımları göze hitap eden türdedir ve hizmetleri de bizce kullanıcı dostudur.

Turkish Gram Takipçi Hizmeti

Turkishgram.com Takipçi Hizmeti

Turkishgram takipçi hizmeti, dilediğiniz ölçüde kaliteli ve ucuz takipçi satın alabileceğiniz bir hizmettir. Ayrıca fiyat performans açısından sizi oldukça tatmin edeceğine inandığımız bir hizmettir.

Turkishgram.com Beğeni Hizmeti

Turkishgram beğeni hizmeti, paylaşmayı planladığını gönderilerin beğeni sayılarının artmasını sağlar. Genel olarak test ettiğimiz sonuçlara göre Turkishgram beğenileri hem kaliteli hem de az düşüş yaşanan bir hizmettir.

Turkishgram.com Yorum Hizmeti

Turkishgram yorum hizmeti, içeriklerinize bol bol yorum atabileceğiniz bir yorum hizmetidir. Aynı şekilde test ettik ve yorumları dilediğiniz türde seçebiliyorsunuz. Ayrıca gelen yorumların kalitesi oldukça yüksek.

Bu hizmetler ile birlikte Instagram Pazarlama Stratejileri yazımızı da inceleyerek hesabınızın büyümesi yolunda önemli adımlar atabilirsiniz.

Instagram Takipçi ve Beğeni Fiyat Karşılaştırma Tablosu

Site AdıTakipçi Fiyatı (100 adet) Beğeni Fiyatı (100 adet) Gönderim Hızı Puan
Instatakipci.com9,903,89 Anında Teslimat %98
Instagramtakipcisatinal.com9,903,80 Anında Teslimat %91
Takipcisatinal.org9,50 3,85 Anında Teslimat %89
Instagramdeposu.com9,303,50 Anında Teslimat %88
Takipci.market.com9,50 3,45 Anında Teslimat %82
Takipci.shop.com9,00 3,40 Anında Teslimat %80
Turkishgram.com9,00 3,40 Anında Teslimat %80

Hakkında Sıkça Sorulan Sorular

Takipçi hizmetleri kalitesini size gönderilen takipçinin; düşme oranından, gönderim hızından ve gönderilen takipçi profillerinin kalitesinden anlayabilirsiniz.

Sizler için listelediğimiz Instagram takipçi hizmeti sitelerinde şifre gerekmeksizin işlem yapabilirsiniz.

Takipçi hizmeti sitelerinden güvenilir olmayan siteler tabi ki var. Fakat listemizdeki siteler tamamen güvenli yazılım programları ile yapılmıştır.

Hizmetlerimizde sadece belirli ürünlerimizde 6 ay süresi içerisinde düşen takipçileri refil garantisi bulunmaktadır.

Bu hizmetler dolayısı ile hesabınız kapatılmaz. Çünkü hiç bir şifre ve bilgilerinizi paylaşmadan hizmetleri alabiliyorsunuz.

Genellikle Instagram hizmeti almanın avantajları daha fazladır. Örneğin içeriklerinizin çok kısa sürede istediğiniz seviyede erişim ve etkileşim almasını sağlar. Ayrıca profilinizi daha görünür kılar. Dezavantajları ise içeriklerinizi düzenli şekilde girmediğinizde tutarsız bir profil görünümü oluşmuş olur.

Enes Bulut

Yazılar: 467

Ben Enes Bulut, 2014 yılında Yeditepe Üniversitesi Reklamcılık bölümünü tamamladıktan sonra İçerik Yazarlığı ve Editörlük alanına yöneldim. Bu alanda yaklaşık 6 yıldır Instatakipci.com bünyesinde çalışıyorum. Sosyal medya ve dijital pazarlama uzmanlık alanım olmak üzere birçok konuda özgün ve özel... Devamını Oku

Bu Yazıları da Sevebilirsiniz
Instagram Hizmetleri Hakkında İlk Yorum Yapan Sen Ol

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

(Toplam: 261 Ortalama: 5 )

Gösterilecek yorum yok.