İsmimizi fenomist.com olarak değiştirdik! +12 yıllık marka adımız instatakipci.com fenomist.com olarak değişmiştir.
Daha Fazla

Instagram Kaydedilenler Bilgisayardan Görülebilir mi?

Instagram üzerinden paylaşılan video ya da fotoğraflar kullanıcılar tarafından bazen çok beğenilmektedir. Böyle durumlarda Instagram kaydedilenler özelliği sayesinde kullanıcılar, istedikleri video ve fotoğrafları kaydedebilme fırsatı bulmaktadır.

Instagram Kaydedilenler Özelliği Nedir?

İlk olarak Aralık 2016 döneminde gelen bu özellik çok kullanışlıdır. Beğenilen ya da daha sonra bakılmak istenen fotoğraf ve videolar bu özellik sayesinde uygulama içerisinde saklanabiliyor. Böylece kullanıcılar bunlara tekrar bakmak istediklerinde uzun uğraşlara girmeden uygulama içerisindeki kaydedilenler bölümüne giriyor ve daha önce kaydettikleri paylaşımlara buradan ulaşabiliyor.

Bu özellik kişiye özeldir. Yani kullanıcıların kaydettikleri video ya da fotoğrafların bir başkası tarafından görülmesi imkansızdır.

Instagram Kaydedilenler Özelliği Nasıl Kullanılır?

Instagram fotoğraf ve videoların paylaşıldığı, kullanıcıların en aktif kullandığı sosyal medya platformudur. Çeşitli kullanıcılar tarafından paylaşılan fotoğraf veya videoların çok beğenilmesi ve kaybedilmemesi adına, karşılaştıkları ve çok beğendikleri bu gönderileri kaydetmekte ve Instagram’da, beğendikleri gönderilerden oluşan albüm oluşturabilmektedir.

Fotoğraf ve videoları kaydetmek isteyen kullanıcılar bunu çok kısa bir sürede yapabilirler. Bunun için kaydetmek istedikleri paylaşımın sağ alt köşesinde yer alan kaydetme simgesine tıklamaları yeterlidir. Böylece söz konusu paylaşımlar Instagram kaydedilenler bölümüne gönderilmiş oluyor.

Instagram gönderi gizleme nasıl yapılır öğrenmek için yazımıza göz atın!

Instagram Kaydedilenler Bölümüne Bilgisayardan Bakma

Bildiğiniz gibi Instagram üzerinde beğenilen paylaşımların kaydedildiği bölüme mobil cihazlar üzerindeki uygulamadan rahatlıkla ulaşılmaktadır. Kullanıcılar uygulamayı kullanmak suretiyle çok kısa bir süre içerisinde daha önce kaydettikleri paylaşımlara ulaşabiliyor. Fakat kullanıcılar aynı işlemi bilgisayardan yapıp yapamayacaklarını merak ediyorlar.

Instagram kaydedilenler

Instagram kaydedilenler bölümüne bilgisayarlardan ulaşmak isteyen kullanıcılar için bir yöntem bulunuyor. Söz konusu özellik sayesinde kullanıcılar çok kısa bir süre içerisinde bilgisayardan da bu bölüme ulaşabilirler. Bunun için bilgisayarlarda Windows 10 yüklü olması gerekiyor. Windows market üzerinde yer alan Instagram uygulamasını bilgisayarlarına indiren kullanıcılar bu şekilde mobil cihazlarında olduğu gibi kaydedilenler bölümüne ulaşabilmektedir. Böylece sürekli mobil cihazdan Instagram uygulamasının kullanım zorunluluğu bir anlamda ortadan kalkmış olmakta ve bu da kullanıcılara önemli bir kolaylık sağlamaktadır.

Instagram Kaydedilenlere Web Sitesi Üzerinden Bakma

Instagram kaydedilenler bölümüne web sitesi üzerinden bakmak isterseniz bunu da kolaylıkla yapabilirsiniz. Yapmanız gereken şey oldukça basit. Web üzerinden Instagram adresine giriş yaparak sol alt ekranda bulunan üç çizgi işaretine tıklayarak “Kaydedilenler” alanını kolaylıkla görüntüleyebilirsiniz.

Sonuç

Instagram kaydedilenler bilgisayardan görülebilir mi konusunda sizleri bilgilendirmeye çalıştığımız yazımızın sonuna geldik. Konu hakkındaki ve tüm sosyal medya platformlarında yaşadığınız sorunları kısmından bizlere iletebilirsiniz. Ekibimiz tarafından incelenen sorularınız en kısa sürede yanıtlanmaktadır. Instagram’ın yeni özelliklerinden haberdar olmak ve merak ettiklerinizi öğrenmek için sitemizi takipte kalın. Ayrıca Instagram Türk takipçi satın alma ve Instagram Türk beğeni satın alma konularında yardıma ihtiyacınız varsa bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Bu Yazıları da Sevebilirsiniz
Instagram Kapalıyken Nasıl Girilir?
Instagram Kapalıyken Nasıl Girilir?

Instagram'ın kapalı olduğu bir ülkede erişim sağlamak için VPN en güvenli ve etkili yöntemdir. Proxy sunucuları, Tor tarayıcısı, DNS değiştirme ve mob...

Instagram Veri Kullanımı Tasarrufu Nedir?
Instagram Veri Kullanımı Tasarrufu Nedir?

Instagram, günümüzde en popüler sosyal medya platformlarından biridir. Fotoğraf ve video paylaşımı üzerinden etkileşim imkanı sunan bu platform, ayrıc...

Instagram kaydedilenler bilgisayardan görülebilir mi konusundaki videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz.

Hakkında Sıkça Sorulan Sorular

Instagram kaydetme özelliği beğendiğiniz ve hoşunuza giden paylaşımları kaydetmenizi sağlar. Bu sayede bu paylaşımlara ulaşmanız artık çok daha kısa sürecektir.

Instagram kaydetme işlemini yapmak için beğendiğiniz gönderinin hemen sağ alt tarafında bulunan kaydetme simgesine tıklamanız yeterlidir.

Instagram’da kaydettiğiniz gönderiler için kullanıcıya bildirim gitmemektedir. Kullanıcılar sadece kaydedilen gönderinin kaç kez kaydedildiğini görebilmektedir.

Instagram koleksiyon, profiller adına çok büyük etkileşim kaynaklarından birisidir. Fotoğraflarınız kaydedildikçe etkileşim kazanırsınız.

Bu Instagram yorum sabitleme özelliği, paylaşımlarınıza gelen yorumlardan istediğinizi paylaşımın en üstüne sabitlemenize olanak tanıyan bir özelliktir.

Instagram yorum beğeni, paylaşımlara yapılan yorumların beğenilmesine olanak tanıyan yeni bir özelliktir.

Enes Bulut

Yazılar: 467

Ben Enes Bulut, 2014 yılında Yeditepe Üniversitesi Reklamcılık bölümünü tamamladıktan sonra İçerik Yazarlığı ve Editörlük alanına yöneldim. Bu alanda yaklaşık 6 yıldır Instatakipci.com bünyesinde çalışıyorum. Sosyal medya ve dijital pazarlama uzmanlık alanım olmak üzere birçok konuda özgün ve özel... Devamını Oku

Bu Yazıları da Sevebilirsiniz
Instagram Kaydedilenler Bilgisayardan Görülebilir mi? Hakkında 4 Adet Ziyaretçi Yorumu

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

(Toplam: 54 Ortalama: 5 )

4 yorum

  1. Alptekin BAYDAR
    Alptekin BAYDAR

    İnstagram kaydedilenler bilgisayardan görülebilir mi diye merak ediyordum öğrenmiş oldum teşekkürler

  2. Selim Kut
    Selim Kut

    instagram kaydedilenler bilgisayardan gorulebilirmis güzel bir olay bence bu

  3. Aslı Özkan
    Aslı Özkan

    Instagram kaydedilenleri bilgisayardan görüntülemenin mümkün olup olmadığını merak ediyordum ve bu yazı tam da aradığım bilgileri sunmuş. Adım adım anlatım ve ekran görüntüleri çok faydalıydı. Her Instagram kullanıcısının bilmesi gereken pratik bir bilgi!

  4. Ecem K.
    Ecem K.

    Çok yararlı bir makale! Instagram kaydedilenler bölümüne bilgisayardan erişim sağlamak konusunda net ve açıklayıcı bilgiler içeriyor. Bu tür ipuçları, sosyal medya yönetimini çok daha kolay hale getiriyor. Harika bir kaynak, teşekkürler!