İsmimizi fenomist.com olarak değiştirdik! +12 yıllık marka adımız instatakipci.com fenomist.com olarak değişmiştir.
Daha Fazla

Instagram Kullanıcı Bulunamadı Hatası Çözümü

Instagram kullanıcı bulunamadı hatası zaman zaman başımıza gelmektedir. Instagram üzerinde popüler haline gelen ‘Sosyal Medya Detoksu’ akımı sayesinde Instagram kullanıcıları belli aralıklar ile hesaplarını donduruyor. Fakat bazen bazı kullanıcılar ‘Kullanıcı Bulunamadı’ hatası ile karşılaşmakta. Instatakipci ekibi olarak bizler de bu hatanın çözümünü sizler için araştırdık.

Instagram hesabınızı tam anlamı ile kapatmak istemiyor olabilirsiniz. Bu sebeple de hesabınızı belli süreliğine dondurma yoluna gitmiş olabilirsiniz. Fakat Instagram hesap dondurma sürecini belli kurallar ile kısıtlıyor. Instagram ‘Kullanıcı Bulunamadı’ hatasının en temel sebebi hesabınızı dondurduktan birkaç saat sonra hesabınıza yeniden erişim sağlamaya çalışmanızdan kaynaklanıyor olabilir.

Instagram o süre zarfında hesabınıza yeniden erişiminizi kısıtlamış bulunuyor. Eğer böyle bir durum ile karşı karşıyaysanız endişelenmenize gerek yoktur. Bir iki gün içerisinde hesabınıza yeniden erişim sağlayacaksınız. Eğer yaşadığınız sorun hesabınızı dondurduktan hemen sonra yeniden girmeye çalışmanızdan kaynaklamıyor ise ilk yapmanız gereken kullanıcı adınızı ve de şifrenizi doğru hatırlayıp hatırlamadığınızı kontrol etmek olmalıdır. Instagram kullanıcı adı değiştirme ve Instagram şifremi unuttum yazılarımız da bu süreçte size yardımcı olabilir.

Instagram Uygulamadan Atıyor hatası hakkında en detaylı bilgi bu adreste!

kullanıcı bulunamadı instagram

Kullanıcı Bulunamadı Hatası Nasıl Çözülür?

Öncelikle yukarıda belirttiğimiz hususlar çerçevesinde bir sorun yaşamıyorsanız ve Instagram hesabınıza ‘Kullanıcı Bulunamadı’ hatası veriyor ise korkmanızı gerektirecek bir durum yok. Sadece aşağıda vereceğimiz adımları sakince yerine getirmeniz hesabınıza tekrardan giriş yapabilmeniz için yeterli olacaktır. Bu sorunun çözümünü aşağıdaki yolları izleyerek gerçekleştirmeniz mümkün.

https://help.instagram.com/contact/1652567838289083

İlk olarak yukarıda vermiş olduğumuz linke tıklayarak Instagram yönerge ve kurallarına bakarak hesabınıza tekrardan kavuşabilirsiniz.

Bu sayfada Instagram sizlere, hem sizin hakkınızda hem de hesabınız hakkında sorular soracaktır. Bu soruları hesabınıza tekrardan erişim sağlayabilmeniz açısından doğru ve cevaplamanız bir hayli önem arz eder. Sorulan sorular arasında kullanıcı adınız da yer alıyor. Bu sebeple kullanıcı adınızı doğru hatırladığınızdan emin olun. Eğer buradaki adımları yerine getirdikten sonra da hesaba erişim sağlayamıyorsanız şifrenizi ve kullanıcı adınızı kontrol etmenizde fayda var.

instagram kullanıcı bulunamadı hatası

Instagram ‘Kullanıcı Bulunamadı’ Hatasının Sebepleri Nelerdir?

”Kullanıcı bulunamadı” hatası ile, başka insanların profillerini ararken de karşılaşabilirsiniz. Bahsedeceğimiz durumlar, aradığınız profilleri bulamama sebeplerinizden biri olabilir.

Hesap Geçici Olarak Donduruldu

Instagram çoğumuzun severek kullandığı bir uygulama olmasına karşın, bazen insanlar için sıkıcı hale gelebiliyor. Bunun sonucunda bazı kişiler, bir süreliğine sosyal medyadan uzaklaşmak amacıyla Instagram hesaplarını dondurabiliyorlar. Kullanıcıların hesaplarını dondurmaları durumunda, Instagram’da o kişiyi bulmaya çalışanlar, ‘’kullanıcı bulunamadı’’ hatasıyla karşılaşabiliyorlar.

Hesap Silindi

Artık Instagram kullanmayı tercih etmeyen bir kullanıcı hesap silme işlemi yaptığı için de bu hatayla karşılaşıyor olabilirsiniz.  ‘’Kullanıcı bulunamadı’’ hatasıyla, silinen bir hesaba ulaşılmaya çalışıldığında da karşılaşılır.

Kullanıcının Hesabı Kapatıldı

Herkes Instagram’dan kendi isteğiyle ayrılmayabiliyor. Instagram kullanım koşullarına uyulmadığı bazı durumlarda, kullanıcıların hesabı Instagram tarafından da kapatılabilir. Bu hatayla karşılaşma sebebiniz, Instagram’ın hesaba uyguladığı yasaktan da kaynaklanıyor olabilir. Bu durumda muhtemelen Instagram hesabım kapatıldı sorunu yaşıyorsunuz demektir.

Kullanıcı Adını Değiştirdi

Instagram kullanıcıları çeşitli sebeplerle kullanıcı adlarını değiştirebilir. Kullanıcı adı değiştirme yapılmış bir profile ulaşmaya çalıştığınızda da ‘’kullanıcı bulunamadı’’ hatasıyla karşılaşırsınız. Aradığınız hesabın güncellenmiş adını öğrenerek bu sorunu halledebilirsiniz.

Kullanıcı Sizi Engelledi

Eğer yukarıdaki seçeneklerden hiçbir ‘’kullanıcı bulunamadı’’ hatasıyla karşılaşmanızı açıklamıyorsa, bu durumda, aradığınız profil tarafından engellenmiş olmanız muhtemel. Eğer engellendiğinizden şüpheleniyorsanız, ortak bir arkadaşınız aracılığıyla bunun doğruluğunu kontrol edebilirsiniz.

Sosyal medya hesaplarınızı geliştirmek ve yükseltmek için sitemizi ziyaret edebilirsiniz. Instagram hesabınızı büyütmek için Instagram takipçi satın al hizmetimize göz atın!

Hakkında Sıkça Sorulan Sorular

Instagram Hesap Dondurma özelliği sizlere bir süreliğine hesabınızı kapatma imkanı sağlar. Hesabınız silinmez,istediğiniz zaman tekrar açabilirsiniz.

Instagram Hesabınızı Dondurduktan sonra tekrar girmeye çalışırken, ‘Kullanıcı Bulunamadı’ hatası alıyorsanız,tekrar hesabınızı açmak için yazımızda yer alan yolları denemelisiniz. Sorununuzu kolayca çözeceksiniz.

Instagram hesabınızı donduruyorsanız tekrar açmanız için uymanız gereken herhangi bir süre limiti bulunmamaktadır. İstediğiniz zaman açabilirsiniz.

Instagram hesabınızı silmeniz durumuda tüm bilgileriniz kalıcı olarak ortadan kalkacaktır.

Instagram hesabınızın dondurma işlemlerini istediğiniz kadar tekrar edebilirsiniz, bir sınır yoktur.

Instagram hesabınızın çalışnma riski her zaman vardır. Güvenlik önlemlerini aksatmamalısınız.

Enes Bulut

Yazılar: 467

Ben Enes Bulut, 2014 yılında Yeditepe Üniversitesi Reklamcılık bölümünü tamamladıktan sonra İçerik Yazarlığı ve Editörlük alanına yöneldim. Bu alanda yaklaşık 6 yıldır Instatakipci.com bünyesinde çalışıyorum. Sosyal medya ve dijital pazarlama uzmanlık alanım olmak üzere birçok konuda özgün ve özel... Devamını Oku

Bu Yazıları da Sevebilirsiniz
Instagram Kullanıcı Bulunamadı Hatası Çözümü Hakkında 123 Adet Ziyaretçi Yorumu

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

(Toplam: 31 Ortalama: 5 )

123 yorum

  1. Yunus gezek
    Yunus gezek

    merhaba, e posta yazıyorum numara yazıyorum kullacı adı bulunamadı diyor ınstagramıma hiç bir şekilde ulaşım sağlayamıyorum ne yapmam gerek?

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba, E-posta adresinize bu konuda bildirim geldi mi acaba? Hesabınız engellenmiş olabilir.

      • Derya
        Derya

        Banada aynı problem oldu ve maile dönüş gelmedi ne yapmamız lazım

        • Enes Bulut
          Enes Bulut

          Merhaba, destek merkezi üzerinden form doldurdunuz mu acaba?

          • Şeyma Nur
            Şeyma Nur

            Merhaba form doldurdum ama ıstagram gidip sizin olduğunuza dair onaylamaniz lazım diyo formu göndermem için ama ıstagram a erişimim yok ki 24 saat içinde dönüş yapılacak tarzında bi yazı geliyor dünden beri e postama da bi bildirim gelmedi

          • gülşen
            gülşen

            merhaba ben hesabımı çok eskiden almış olduğum windowslive.com ile açmıştım ancak şuan o hesap hata veriyor bböyle bir kullanıcı yok diyor telefon numaramda kayıtlı değil hesabı dondurmuştum geri alamıyorum bunun başka çözümü yokmu?

          • Enes Bulut
            Enes Bulut

            Merhaba, Instagram destek merkezi ile iletişime geçmenizi öneririz.

        • Yeliz
          Yeliz

          Merhaba,
          Şirketimize ait instagram sayfamız bazı kullanıcılarda çıkıyor bazılarında çıkmıyor. Engellide değil. Yardımcı olur musunuz?

      • İlker borakçin
        İlker borakçin

        Hesabım donduruldu yazıyor ama hiç bildirim gelmedi 4 gündür mail atıyorum geri dönüş olmadı

    • ozgur ozel
      ozgur ozel

      aynısı bende bugun oldu sorunu cözdunuz mu

    • Meltem
      Meltem

      Merhaba acaba sorunu çözebildiniz mi aynı şey bugün bana da oldu

    • Canan
      Canan

      Hesabım çalındı lütfen yardmci olrmsnz kurtarmak icin herseyi yaptim suandada kullanici adi bulunmamaktatir diyo

      • Enes Bulut
        Enes Bulut

        Merhabalar , Instagram yardım merkezine durumunuzu rapor olarak iletebilirseniz sizlere yardımcı olacaklardır.

  2. Volkan
    Volkan

    Mehaba hesabımı geçici olarak dondurmuştum yazınız da ki linke girip formu dolduruyorum gönder dediğim zaman kullanıcı bulunamadı hatası veriyor

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba, hesabınız kalıcı olarak silinmiş olabilir. Dondurmadan önce yedek kod almışmıydınız.

  3. Emine
    Emine

    Merhaba ınstagram hesabımı dondurmuştum ama açamıyorum kullanıcı bulunamadı diyor fakat Gmail hesabına e posta geliyor orda da error veriyor

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba, hesabınızı dondurmanızın üzerinden ne kadar süre geçti acaba?

      • Kübra Fırat
        Kübra Fırat

        Merhabalar ya hesabıma ulasamıyorum kullanıcı bulunamadı diyor. telefonuma giriş bağlantısı gelmesine rağmen açılmıyor tarsımxı olurmusunuz

    • Mehmet
      Mehmet

      Merhaba iyi günler,dün telif hakkı bulunan bir fotoğrafı profil fotoğrafı yaptığım için hesabıma giris yapamıyorum.Kullanici bulunamadı hatası da alıyorum

      • Insta Takipçi
        Insta Takipçi

        Merhaba, hesabınız tamamen kapatılmış olabilir. Instagram destek merkezi üzerinden hesap kurtarma formu doldurmalısınız.

  4. Hülya
    Hülya

    Merhaba kolay gelsin. Ne kullanıcı adım ile ne numaram ile ne de epostam ile hesabıma giriş yapamıyorum. Kullanıcı bulunamadı hatası veriyor. Hiç bir mail almadım. Birden bire oldu. Ne yapmam gerek yardımcı olursanız çok mutlu olurum.

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba, hesabınız kapatılmış olabilir. Lütfen Instagram destek merkezi ile iletişime geçiniz ve hesap kurtarma talebi oluşturunuz.

      • mine
        mine

        nasıl yapıyoruz bunu acaba? bende de aynı durum var

    • tuba
      tuba

      merhaba bende de aynı sorun oldu çözebildiniz mi acaba

  5. Kazim
    Kazim

    Hesabımı dondurdum 8 ay önce şimdi açmak istedim kullanıcı bulunamadı hatası veriyor. Şifremi unuttum diyince e posta gönderiliyor ama sayfa acilmiyor

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba, hesabınız silinmiş olabilir. Lütfen destek merkezi ile iletişime geçiniz.

      • seyda
        seyda

        iyi günler instagram hesabımı aktif kullanıyordum bi anda böyle bir kullanıcı yok dedi ve hesabım kapandı hiçbir şekilde giriş yapamıyorum e postadan başka bir hesaba giriş yapılıyor kendime ait olan ne yapabilirim

        • Enes Bulut
          Enes Bulut

          Merhabalar , Instagram yardım merkezine durumunuzu rapor olarak ilettiğinizde size yardımcı olacaklardır.

  6. Mehtap
    Mehtap

    Hesabımla sanki biri uğraştı , bir kaç gündür uyarı alıyordum uyarıyı tam olarak hatırlamıyorum ancak otomatik kod isteyip onunla giriş yapıyordum . Şimdi bana kullanıcı hesabı bulunamadı diyor . Telefon ve hesap adını doğru girdiğime eminim . E – posta adresimde doğru . Ancak böyle bir kullanıcı bulunamadı uyarısını alıyorum

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba, Instagram destek merkezi ile iletişime geçerek “Hesap kurtarma” talebi oluşturabilirsiniz.

  7. Nilufer Gercek
    Nilufer Gercek

    mrb. Benim de hesabim birden bire yok oldu hiç bir sekilde dondurmadim .
    Böyle bir kullanıcı adı yok diyor. Herseyi denedim ama ulaşamıyorum

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba, Instagram destek merkezi üzerinden hesap kurtarma talebi oluşturdunuz mu acaba?

  8. Hürriyet
    Hürriyet

    Merhaba e posta yazıyorum numara yazıyorum kullacı adı bulunamadı diyor. Herhangi bir mail de gelmedi. İnstagram destek merkezi ile nasıl iletişime geçebilirm hesap kurtarma nasıl oluyor?

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba, https://help.instagram.com/ adresi üzerinden destek merkezine ulaşabilirsiniz.

  9. Kübra
    Kübra

    Aynısı benim başımada geldi dün hiç bir mail almadım. numara, e posta hiç biriyle giriş yapamıyorum.

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba, Instagram destek merkezine mail attınız mı acaba?

      • Fatih
        Fatih

        Merhaba! Hıc bir şekilde instagrama giriş yapamıyorum iki gün önce cihaz değişimi yaptım şimdi e posta ve kullanıcı bulunamadı diyor cep numarasına gelen mesajda cok önceden açtığım başka bir hesaba yönlendiriyor ve 8 haneli bir kurtarma kodu istiyor ve o koruda kaybettim. Yardımcı olursanız sevinirim

        • Cemali Batın
          Cemali Batın

          Maalesef, bu durumda yapabileceğiniz bir şey yok.

  10. gizem
    gizem

    merhaba, ben bir video izledim ve videodaki fotoğrafı profil fotoğrafı yapınca hesabımın silinceğini söyledi videoda. bende denemek için videodaki fotoğrafı profil fotoğrafı yaptım hesabıma giriş yapamıyorum kullanıcı bulunamıyor diyo hiçbir şekilde alamadım hesabımı nolur yardımcı olun lütfen 🙏🙏

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba, bu konu ile ilgili olarak sizlere herhangi bir mail geldi mi acaba?

  11. Sevcan
    Sevcan

    Merhaba bu sabah hesabım açıktı öğeden sonra İnstagram kullanıcı bulunamadı yazıyordu girş yaptığım ilk robot değilim kodu geldi işaretledim 24 saat sonra dönüş yapılacaktır denildi . Fakat 2018 den beri kullandığım bir hesap uygunsuz içerik dahil yok ilk defa böyle sorunla karşılaşıyorum numaram ve e-posta adresim kayıtlı hesabımı geri nasıl alabilirim

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba, Instagram destek merkezi üzerinden hesap kurtarma adımlarını izlediniz mi acaba?

  12. Meryem Elif
    Meryem Elif

    Merhaba.
    Bugün hesabımın kural ihlalinden dolayı kapatıldı. Fakat hiçbir şekilde kural ihlalinde bulunmamıştım. Hesap kapatılmadan önce beğeni engeli geldi. Ondan da öncede hesabıma biri başka bir şehirden girdi. Bugün Instagrama hesabımı geri alma talebinde bulundum. Sanırım Instagram böyle şeyleri çok takmıyor. 5038 formunu denedim ama “Geçersiz Instagram Girişi” ve “Girdiğiniz kısa bağlantı bir kullanıcı değildir.” yazısı çıktı. Bu sorun halledilebilir mi? Ne yapmalıyım? Lütfen yardımcı olun.

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba, Hesap bilgileriniz başka bir kişinin eline geçmiş olabilir ve bu nedenle Instagram sizleri şüpheli olarak algılamış olabilir. Hesap kurtarma formunu denemekten başka bir çare bulunmamaktadır.

  13. Kübra
    Kübra

    İyi akşamlar yaklaşık 3 haftadır instagram giremiyorum kullanıcı yok diyor yada mail kullanıcı adı kabul etmiyorum akış yenilemedi diyor yardımcı olursanız sevinirim

  14. İslam
    İslam

    Kurtarma bölümündeki yerleri dolduruyorum şöyle birşey çıkıyor…

    Geçersiz Instagram girişi
    Girdiğiniz kısa bağlantı bir Kullanıcı değil. Lütfen geçerli bir Kullanıcı girin. Bir içeriğin bağlantısını edinmeyi öğrenmek için buraya

  15. Meral
    Meral

    Lütfen yardım hesapimi giriş yapamiyorum kullanıcı bulamadı diyor doğru şifre giriyorum yanlış diyor yardımcı olun

  16. Miray
    Miray

    hesabımı 2.5 hafta önce dondurmuştum. bugün girmek istedim. şifrem ve kullanıcı ismim doğru olduğu halde hatalı şifre dedi. şifremi unuttum yapmak istedim, orada görünen kayıtlı telefon numaram ve mailimden seçiim yaptığımda “kullanıcı bulunamadı” dedi. sonra diğer taraftan telefon numaramı girdiğimde asla sms de gelmedi… mail denedim o da gelmedi… sebebi nedir? instagrama nereden yazabilirim? başka hesaptan destek ekibine yazabilir miyim?

    • Enes Bulut
      Enes Bulut

      Merhaba, Instagram destek merkezine başka hesap üzerinden de yazabilirsiniz. Sadece hesabınız hakkında vereceğiniz bilgilerin eksiksiz olduğundan emin olmalısınız.

  17. Meliha
    Meliha

    Slm enes bana yardımcı olabilir misiniz rica etsem benimde hesabım birden bire kapandı bu konuda yardım edebilirmisin rica etsem maildeki formları doldurduğum halde açılmadı kullanıcı bulunamadı yazıyor 😒😒

  18. Dinçer
    Dinçer

    Merhaba benim sıkıntım ben heabimi dondurdum ve kaç gün sonra açılır??

  19. Zeynep
    Zeynep

    Meraba aynı sorunu bende yaşıyorum emaile şifre yenileme kodu geliyor yeni şifre belirliyorum sonra sil baştan kullanıcı bulunamadı vs diyor ne yapmam lazım TLF numarası yada facebooklada giriş olmuyor.

    • Ebru
      Ebru

      Merhaba aynı sorun bende de var da çözebildiniz mi acaba?

  20. Ebru
    Ebru

    Merhaba ben yaklaşık 2 hafta önce instagram hesabımı dondurmustum şimdi tekrar açmak istiyorum şifre yenileme geliyor mail üzerinden yeniliyorum ama kullanıcı bulunamadı diyor hesabımı geri alabilirmiyim acaba?

  21. Ali Kaya
    Ali Kaya

    Merhaba bana birisi bi mesaj attı o linke tıkladıktan sonra Instagram la giriş yap dedi yaptım ve şuan hesabım kayboldu

    • Enes Bulut
      Enes Bulut

      Merhaba, hesabınız çalınmış olabilir. Lütfen destek merkezi ile iletişime geçiniz.

  22. ilker
    ilker

    Merhaba. 6-7 ay önce instagram hesabımı geçici olarak dondurmuştum. şu an hesabımı açmaya calısıyorum ama kullanıcı bulunamadı diyor. yardımcı olur musunuz?

    • Enes Bulut
      Enes Bulut

      Merhaba, uzun süre donuk kalan hesaplarda bu tarz problemler çıkabilmektedir. Destek merkezi ile iletişime geçtiniz mi acaba?

  23. Ahmet
    Ahmet

    Merhaba. İnstagramdan çıktıktan 5 dk sonra arkadaşım aradı hesabı mı kapattın dedi direk instagrama girdiğimde kullanıcı adı bulunamadı muhabbetiyle karşılaştım bilgilerimi eksiksiz yazdım ettim ama kullanıcı adı yok diyor ne oldu benim hesabıma yardımcı olabilir misiniz

  24. edip
    edip

    merhba durduk yere instagrm hesabım kapandı.hiçbir mesaj gelmeden kullanıcı bulunamadı hatası veriyor lütfen yardımcı olurmusun

  25. Nil
    Nil

    Merhaba, ben instagram hesabımı dondurdum. Şimdi açmak istiyorum ancak kullanıcı bulunamadı diyor. Sayfadaki iki linkine denedim işe yaramıyor.
    “Instagram Kullanıcı Adınız” adlı yerde sorun yaşıyorum. Telefon ve mailim üzerine birden fazla hesap var ve bu yüzden gelen tüm linkler diğer hesaplar için. Ben dondurduğum hesabı almak için ne yapmalıyım?

    • Nil
      Nil

      Ayrıca destek merkezi ile nasıl iletişime nasıl geçiliyor?

  26. Gökhan
    Gökhan

    Merhabalar kolay gelsin dün durduk yere hesabım kapatıldı uyarısı aldım ve sonra
    bilgilerini inceleyeceğiz ve onaylayabildiğimiz takdirde yaklaşık 24 saat içinde yardım merkezi’nde bir değerlendirme talep edebileceksin. Diye yazı geldi mail yoluyla form doldurmak istedim inst destek ten kullanıcı adı hatalı diyor profil urlsi bile olmasına rağmen

  27. Elif
    Elif

    Merhaba ben 2 gun once instagramimi dondurmustum dunde instagramdan bir mail geldi hesabiniza erisim fark ettik ancak endiselenmeyin hesabinizi güvene almak için sifrenizi degistirdik aşağıdaki linke tiklayip sifrenizi yenileyebilirsiniz diye fakat linke tiklamama ragmen hesap bulunamadi diyor bende sizin attiginiz linkten formu doldurup gonderdim ancak bir gundur hicbir geribildirim alamadim yardimci olabilir misiniz lütfen hesabim mi kapandi anlamadim

  28. alican atınç
    alican atınç

    Enes Bey Instagram Hesabım Bulunamıyor Ne Yapmalıyım?

  29. arda yağcılar
    arda yağcılar

    Kullanıcı Bulunamadı Hatası Nasıl Çözülür? Kaç gündür bu sorun ile karşılaşıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.

  30. abdullah pazar
    abdullah pazar

    Instagram Kullanıcı Bulunamadı Hatası Çözümü isimli makaleniz benim için oldukça faydalıydı. Teşekkürler.

  31. Berkay D
    Berkay D

    İyigünler hesabım gereksiz olarak kapandı instagram tarafından
    Kullanıcı bulunamadı diyor iletisime de gectik olmadı ne yapmam gerekir

  32. Ayşe
    Ayşe

    Merhaba linkten formu doldurdum, mailime geleni de istenilen şekilde yolladım ama hala dönüş olmadı?

  33. songül
    songül

    bütün adımları uygulayıp yolladım fakat günlerdir dönüş yok ve durum hala aynı. beklicek miyim sadece artık ?

    • Enes Bulut
      Enes Bulut

      Merhaba, Covid nedeni ile dönüş süreleri sarkabilmektedir. Birkaç hafta bekleyebilirsiniz.

  34. Huzure
    Huzure

    Merhaba ACİL LUTFEN YARDIM EDİN
    ben hesabımi 1 ay önce dondurdum şimdi giris yaptım diyorki şifreni yenile yeniledim e mail adresim ile fakat diyor ki “hesap bulunamadı” ne yapmam gerek ??? ACİL

    • Enes Bulut
      Enes Bulut

      Merhaba, hesabınız kaldırılmış ya da engellenmiş olabilir. Destek hattı ile iletişime geçmenizi tavsiye ederiz.

      • Huzure
        Huzure

        Destek hattı nerden ulaşabilirim nerde yazıyor Enes Bey .

        • Enes Bulut
          Enes Bulut

          Merhaba help.instagram.com adresine giderek destek maili oluşturabilirsiniz.

  35. Neziha
    Neziha

    Merhabalar benimde instagramımı dondurmuştu şuan her yolu deniyorum kullanıcı yok diyor ne yapmam gerekiyor 1 ay oldu mesaj atalı instagrama ama geri dönüş olmadı

    • Enes Bulut
      Enes Bulut

      Merhabalar , Instagram yardım merkezine rapor olarak yaşadığınız sorunu yazmalısınız.

  36. Ebru
    Ebru

    Instgaram dondurdum açmak istedim kullanıcı adı bulunamadı yazıyor mail attım 1 aydır dönüş sağlamadılar cevap verirler mi

    • Enes Bulut
      Enes Bulut

      Merhabalar , güncellemeniz ile ilgili bir sorun olabilir. Uygulamanızın güncellemesini kontrol edin.

  37. Muhammed
    Muhammed

    Merhaba,

    Bir kaç ay önce hesabımdan çıkış yaparken bağlantı kesildi. Normalde şifresi kayıtlı olduğu için tek tıklama ile giriyordum ama bu kez şifre sormaya başladı. şifreyi unutmuş olduğum için yenileme bağlantısı almak istedim ama bunu denediğimde de şöyle hatalar almaya başladım:

    “Üzgünüz, şifreni yenilemen için sana bir bağlantı gönderemiyoruz.”
    “Güvenlik ayarlarınız nedeniyle bu numaraya bağlantı gönderemiyoruz.”
    “Üzgünüz, sana bir giriş bağlantısı gönderemiyoruz. Lütfen daha fazla yardım için Instagram ile iletişime geç.”

    İnternette gördüğüm her öneriyi denedim (vpn, uninstal, pcden girmek vs.) ama hiçbiri çözüm olmadı.

    Hesabıma yeniden girebilmeme yardımcı olabilir misiniz lütfen?

    • Enes Bulut
      Enes Bulut

      Merhabalar , hesabınızın bağlı olduğu e-posta adresini hatırlıyor musunuz?

      • Merhaba. Ben de bu arkadaşın yaşadığı sorunu yaşıyorum.
        Merhaba. Ben de bu arkadaşın yaşadığı sorunu yaşıyorum.

        Merhaba. Ben de bu arkadaşın yaşadığı sorunu yaşıyorum. E-postamı giriyorum ”kullanıcı bulunamadı’ diyor; kullanıcı adımı girince hesabımı buluyor ama şifre istiyor tekrar ama şifremi unuttum. Numaramı giriyorum bana da ”Güvenlik ayarlarınız nedeniyle bu numaraya bağlantı gönderemiyoruz.” diyor. Instagram hesabımın bağlı olduğu E-posta adresimi biliyorum, yardımcı olur musunuz bana?

        • Ezgi Tunç
          Ezgi Tunç

          Merhaba, yazımızda bahsettiğimiz “Instagram kullanıcı bulunamadı” hatası çözüm yöntemlerini denemeli ve Instagram Destek ile iletişime geçmelisiniz.

          • adem
            adem

            “Instagram kullanıcı bulunamadı” hatası için çözüm önerilerinden yola çıkarak kullanıcı adımı yazıp tıklayınca ”Şifreni yenilerken bir hatayla karşılaştık. Lütfen tekrar dene” diyor. Çözüm için bana link atabilir misiniz. E postamı girip giriş bağlantı kodu almak istiyorum. Epostam doğru, bu epostamla açmıştım profili. 2 Aydır hesabıma giremiyorum lütfen yardımcı olur musunuz. Çok rica ediyorum.

          • Ezgi Tunç
            Ezgi Tunç

            Instagram’da “Kullanıcı bulunamadı” ve “Şifreni yenilerken bir hatayla karşılaştık” hataları genellikle hesapla ilgili sorunları işaret eder. Bu tür durumlarda, ilk adım genellikle Instagram Destek sayfasını ziyaret etmek ve oradaki talimatları izlemektir. Ancak, doğrudan bir çözüm linki sağlamam mümkün değil. Bunun yerine, Instagram’ın yardım merkezini ziyaret etmenizi ve oradan hesap kurtarma veya teknik destekle ilgili adımları takip etmenizi öneririm. E-posta yoluyla giriş bağlantı kodu almak için de, Instagram’ın giriş sayfasındaki “Şifremi Unuttum” veya benzeri bir seçeneği kullanabilirsiniz. Hesabınıza erişim sorunları devam ediyorsa, Instagram’ın teknik destek ekibiyle doğrudan iletişime geçmek en etkili yol olacaktır.

  38. Nur
    Nur

    Ben hesabımı donduralı aylar oldu. Hesabıma numaradan sms gönderip, şifre yeniledim. Ancak kullanıcı bulunamadı diyor.

  39. nazan
    nazan

    merhabalar instagram dondurdum dondurduktan sonra açmak isteyince açılmadı açılmayınca bir çok şey denedim hatta resimde gönderdim simdi tekrar denediğimde kullanıcı bulunamadı diyor mail adresim sadece ekli hesapta yardımcı olabilirmisiniz

  40. Ömer Koyuncu
    Ömer Koyuncu

    Instagram hesabıma kulanici bulunamadı diyor bu sorunu çözer misiniz

    • Enes Bulut
      Enes Bulut

      Merhabalar , Instagram yardım merkezine konu ile ilgili bir rapor göndermelisiniz.

  41. Sema demir
    Sema demir

    Merhaba Instagram hesabım çalındı e posta adresi de değiştirildi bu yüzden giriş yapamıyorum ne yapmalıyım yardımcı olur musunuz 🙁

    • Enes Bulut
      Enes Bulut

      Merhabalar , Instagram yardım merkezine durumunuzu rapor olarak iletirseniz konu hakkında geri dönüş alabilirsiniz.

  42. Sema demir
    Sema demir

    Merhaba Instagram hesabım çalındı ve e posta adresi değiştirildi ne yapmalıyım yardımcı olur musunuz 🙁

    • Enes Bulut
      Enes Bulut

      Merhabalar , Instagram yardım merkezine durumunuzu rapor olarak iletebilirsiniz.

  43. Ülkü
    Ülkü

    Merhaba, instagram adresimin facebook baglantisini önceden iptal etmistim. Sifremi unuttugum icin telefon mumarama sms yerine baglanti linki yolluyor ve yine giremiyorum. Facebook tanimiyor. Eposta adresim için kullanici bulunamadi diyor. Yalnizca tel numaram kayitli görünüyor o da link paylasiyor. Sms atmiyor. Saatlerdir uğraşıyorum. Yardim merkezinde de sorunumu çözemedim. Sizce kurtarma sansim var mi hesabimi?

    • Enes Bulut
      Enes Bulut

      Merhaba Ülkü, maalesef çok zor görünüyor. Üzgünüm.

  44. Cemal
    Cemal

    Merhabalar hesabım İnstagram tarafından kapatıldı .. mail gönderdim , form doldurdum vs hiç bir dönüş yapılmadı neden kapatıldığı hakkında bir bilgim yok yardımcı olursanız çok sevinirim .. teşekkür ederim 🙏

    • Cemali Batın
      Cemali Batın

      Merhabalar, Instagram destek hattında yoğunluk yaşanabiliyor. Daha sonra tekrardan denemenizi tavsiye ederiz

  45. Leyla
    Leyla

    İnstgram hesabımı dondurmuştum şu an açamıyorum kullanıcı bulunamadı hatası alıyorum konuyla ilgili istenilen şeyleri yaptım fotoğraf da gönderdim istedikleri şekilde fakat hiçbir dönüş yapılmadı bilgisi olan var mı ?

    • Cemali Batın
      Cemali Batın

      Merhaba, hesabınız silinmiş olabilir.Destek merkezi ile iletişime geçebilirsiniz.

  46. Müslüm Muça
    Müslüm Muça

    Merhaba. Ne olduğunu anlamadığım bir sebepten dolayı instagram hesabım birden kapandı vve hiçbir şekilde giriş yapamadım. e mail ve telefon no ile giriş yapmaya çalıştığımda kullanıcı bulunamadı diye bir uyarı ile karşılaşıyorum. Lütfen yardımcı olur musunuz.. Çok teşekkür.

    • Cemali Batın
      Cemali Batın

      Merhabalar, Instagram Destek Merkezi ile iletişime geçmenizi öneririz.

  47. Sevgi Kurdaş
    Sevgi Kurdaş

    Merhaba kullanıcı bulunamadi diyo lütfen yardımcı olurmusunuz şifrem belli e-posta belli numaram belli giriş yapamıyorum

    • Cemali Batın
      Cemali Batın

      Merhabalar, yazımızda belirttiğimiz link üzerinden hesabınızı tekrar aktifleştirmeyi deneyebilirsiniz.

  48. Sevgi
    Sevgi

    İnstgramim bulunamadi diyo günlerdir uğraşıyorum mail adresim aynı numara aynı telefon aynı yardımcı olursanız sevinirim

    • Cemali Batın
      Cemali Batın

      Merhabalar, yazımızda belirttiğimiz link üzerinden hesabınızı tekrar aktifleştirmeyi deneyebilirsiniz.

  49. Songül Adalı
    Songül Adalı

    kullanıcı hesabım çalındı. kurtarma bilgileri değiştirildi. Hesabı şikayet üzerine hesap kapandı. Şimdi şifremi unuttum diyerek tekrar açmaya çalıştığım zaman ”kullanıcı bulunamadı” hatası veriyor. Hesabımın tekrar açılması mümkün müdür?

    • Enes Bulut
      Enes Bulut

      Merhaba, Instagram destek hattı ile iletişime geçtiniz mi acaba?

  50. Alara
    Alara

    Merhaba ben hesabımı dondurdum daha sonra şifreyi unuttm hesaba bagli bi e posta yok ama numaram var ve facebook ile giris yapila bilio hesaba girdigimde giris yapmak icin yardim al diyorum numaram gelmiyor sadece facebook ile giris yap yazisi geliyor tıkladığım zaman da no account found yazisi geliyor hiç-bir şekilde hesabima giris yapamıyorum benim icin cok fazla önemli bi hesap msjlar vs lutfen hesabma girmem icin yardm edinn🙇‍♀️

    • Enes Bulut
      Enes Bulut

      Merhaba Alara,

      Hesabınızı kurtarma adımlarını denemeniz gerekir. Instagram destek merkezi üzerinden form doldurmanızı tavsiye ederiz.

  51. Mehmet Aslan
    Mehmet Aslan

    Merhaba, şifre değişikliği yapıp, isntagramdan çıktıktan sonra, hesabımı bulamadım “instagram kullanıcısı” yazıyor. E posta adresimle çıkmıyor. Destek meekezi ile görüşme yaptım benden bir takım ” isim ile resim sekfi çekip gönderilmesini istedi, gönderdim ama 2 gün oldu daha dönüş yapılmadı, lütfen yardımcı olur musunuz bu konuda…

    • Cemali Batın
      Cemali Batın

      Merhabalar, bu gibi durumlarda Instagram Destek Merkezi ile iletişime geçmek en doğrusudur. 7 gün içerisinde size dönüş yapacaklardır.

  52. doğancan yılmaz
    doğancan yılmaz

    Abi telefon değiştirdim diye hiç bir türlü instagrama girmiyorum

    • Cemali Batın
      Cemali Batın

      Merhabalar, Instagram hesabınız Facebook hesabınızda tanımlıysa Facebook üzerinden giriş yapmayı deneyebilirsiniz.

  53. Esmanur
    Esmanur

    Instagram hesabım durduk yere adı Instagram kullanıcısı olduğu ve hesabıma giremiyorum SMS gönderemiyorum hesabımı geri istiyorum

    • Cemali Batın
      Cemali Batın

      Merhabalar, yazıda anlatılanları uygulayarak ve Instagram Destek Merkezi ile iletişime geçerek sorunu çözebilirsiniz.

  54. Merve
    Merve

    Merhaba, aktif kullandığım instagram hesabım birden fazla telefondan giriş yaptığım için sanırım aniden kapandı. Giriş sağlayamıyorum. Telefonuma onay kodu gelmiyor, mailimi yazdığımda da kullanıcı bulunamadı diyor 2 günden beri uğraşıyorum. Yukarıda ki linkinizden hesabım donduruldu diye talep açtım benden bazı bilgiler istediler mail olarak cevapladım ama hala dönüş olmadı.

    • Cemali Batın
      Cemali Batın

      Merhabalar, 7 gün içerisinde dönüş yapacaklardır. Eğer 3.parti uygulamalar kullanıyorsanız bu nedenle kapanmış olabilir. Bu durumlarda hesapların yeniden açılması oldukça zordur.

  55. Çiçek
    Çiçek

    Merhaba Kendi numaramla hesap açtım hattım kırıldı giriş yapamıyorum ?bana yardımcı olabilir misiniz?

    • Cemali Batın
      Cemali Batın

      Merhabalar, giriş esnasında hangi bildirim ile karşılaşıyorsunuz? Sorun hakkında biraz daha detay verebilir misiniz?

  56. Kübra
    Kübra

    Hesabıma giriş yapamıyorum

    • Cemali Batın
      Cemali Batın

      Merhaba, durumu Instagram Destek üzerinden bildirmeniz daha doğru olur.

  57. Yıldız
    Yıldız

    Merhaba telefon numarası ve e postayı girdiğimde kullanıcı bulunamadi diyor herhangi bi bağlantı kod vb. göndermiyor fakat numarayi yazip sifreyi yenileyemiyorum a tıkladığımda daha önce giris yaptığın cihazı kullan diyor bu baska hesabi oldugu anlamina mi geliyor

    • Ezgi Tunç
      Ezgi Tunç

      Bu konu için Instagram Destek ile iletişime geçmeyi denediniz mi?