İsmimizi fenomist.com olarak değiştirdik! +12 yıllık marka adımız instatakipci.com fenomist.com olarak değişmiştir.
Daha Fazla

Instagram Oops An Error Occurred Hatası

Instagram oops an error occurred hatası kullanıcıların son zamanlarda sıklıkla karşılaştıkları sorunlar arasında yer alıyor özellikle pek çok kullanıcı opps an error occurred hatası çözümü nedir, bilmiyor. Bu hatanın oluşmasının pek çok nedeni olabileceği gibi bu nedenlere bağlı olarak da farklı çözüm yolları mevcut. Kullanıcılar bu sorunu yaşadıklarında karşılarına beyaz ekran üzerinde bulunan oops an error occurred yazısı çıkıyor. Bu sorunun çözümü hatanın sebebine göre değişikli gösterebiliyor.

Bazı durumlarda sayfa yenileme işlemi gerçekleştirilerek sorun çözülebileceği gibi bazı durumlarda mevcut VPN uygulamalarını kapatmak gerekebiliyor. Bu yazımızda Instagram neden açılmıyor? diyenler için, bütün ayrıntıları ve yöntemleriyle oops an error occurred hatası çözümü nedir, bu sorun neden kaynaklanır, sırasıyla anlattık.

Instagram Oops An Error Occurred Hatasının Sebepleri Nelerdir?

Oops an error occurred hatası kullanıcı kaynaklı olabileceği gibi Instagram uygulaması kaynaklı da olabilmektedir. Oops an error occurred hatasının nedenleriyse şu şekilde:

  • Mobil cihazınızda bulunan mevcut VPN uygulaması bu hataya sebebiyet verir.
  • Mevcut internet bağlantınızda yavaşlık ya da modeminizde bir arıza. Bu da internet sunucunuzun yavaşlamasına neden olur.
  • Uygulamada olan global bir sorun. Instagram’ın çökmesi durumda ya da kullanıcıların aynı anda uygulamaya erişim sağlamaya çalışmaları durumunda sunucu bağlantısında oluşan yavaşlık. Bu durumsa oops an error occurred hatasına yol açan olaylardan biridir.
  • Android cihazınızda bu sorunla karşı karşıya kaldıysanız uygulama belleğiniz aşırı dolmuş olma ihtimali var böylece cihazınız uygulamadan veri çekmede zorlanacaktır. Bu da Instagram uygulamasına erişmek istediğinizde sorun yaratacaktır.
  • Bağlı olduğunuz mobil internette sorun mevcut vardır. Mobil internet bağlantısı kimi zaman yeterince güçlü olmayabiliyor. Bu durumda hataya neden olur. (Instagram Destek)

Instagram Uygulamadan Atıyor hatası hakkında en detaylı bilgi bu adreste!

instagram oops an error hatası

Instagram Oops An Error Occurred Hatası Çözümleri Nelerdir?

Oops an Error Occurred hatası çözümü ise çok çeşitli olabiliyor. Yukarıda bahsettiğimiz nedenlere bağlı olarak çok farklı çözüm yolları mevcut durumda. Instagram Oops Error hatası çözüm yolları şu şekilde sıralanabilir:

  • Mobil cihazınızda mevcut bulunan VPN uygulamasını kaldırın ya da bağlantısını kapatın.
  • Mevcut modeminizde arıza olabilir. Bunun için modeminizi kapatıp açmayı veya mobil internete geçiş yapmayı deneyebilirsiniz.
  • Uygulamada global bir çökme problemi mevcutsa tek yapmanız gereken bu sorunun geçmesini beklemek olacaktır.
  • Android cihaz üzerinde bu sorunu yaşıyorsanız uygulamanın ön belleğini temizlemeyi deneyebilirsiniz. Bu sorununuza çözüm üretecektir.
  • Mobil internet bağlantınızda yaşanan problem nedeniyle bu sorunu yaşıyor olabilirsiniz. Bunun için mobil internet bağlantısından wi-fi bağlantısına geçmeyi deneyebilirsiniz.

Instagram hata veriyor diyorsanız bahsettiğimiz çözüm önerileri ile oops an error occurred hatasını çözebilirsiniz. Bahsettiğimiz çözüm yolları yeterli gelmezse uygulamayı cihazınızdan silip tekrar yüklemeyi deneyebilirsiniz.

Bu Yazıları da Sevebilirsiniz
Instagram Kapalıyken Nasıl Girilir?
Instagram Kapalıyken Nasıl Girilir?

Instagram'ın kapalı olduğu bir ülkede erişim sağlamak için VPN en güvenli ve etkili yöntemdir. Proxy sunucuları, Tor tarayıcısı, DNS değiştirme ve mob...

Instagram Veri Kullanımı Tasarrufu Nedir?
Instagram Veri Kullanımı Tasarrufu Nedir?

Instagram, günümüzde en popüler sosyal medya platformlarından biridir. Fotoğraf ve video paylaşımı üzerinden etkileşim imkanı sunan bu platform, ayrıc...

Instagram hesabınızı büyütmek ve yükseltmek için sitemizi ziyaret edebilirsiniz; https://www.fenomist.com/

Hakkında Sıkça Sorulan Sorular

Hesabınıza girerken hata alıyorsanız ilk olarak internet bağlantınızı kontrol etmelisiniz ilk olarak internet bağlantınızda sıkıntı yok ise hesabınızın engellenmediğinden emin olun.

Profilinize girerken bir hata alıyorsanız sizler için oluşturmuş olduğumuz blog yazımızdan detaylıca bilgi edinebilirsiniz. Bu sayede hatanın kaynağını öğrenebilir ve problemi kolay bir şekilde çözebilirsiniz.

Uygulama bazı durumlarda yoğun kullanım nedeniyle hatalar vermektedir bundan dolayı bu gibi durumlarda endişeye kapılmadan sorunun yetkililer tarafından çözüme kavuşturulmasını beklemekte yarar var.

Instagram sürümünüz ile cihaz sürümünüz arasında yaşanacak olan uyumsuzluk nedeniyle Instagram hataları alabilirsiniz.

Sürümlerinizin güncel olmaması durumunda yeni gelen özelliklerden layığıyla yararlanamayabilirsiniz.

Uygulama önbellek temizleme işlemleriniz cihaz ayarları ve uygulama ayarları kısmından gerçekleştirebilirsiniz.

Mobil cihazınızda bulunan mevcut VPN uygulaması bu hataya sebebiyet veriyor olabilir. Mevcut internet bağlantınızda yavaşlık ya da modeminizde bir arıza olabilir. Bu da internet sunucunuzun yavaşlamasına neden olur.

Enes Bulut

Yazılar: 467

Ben Enes Bulut, 2014 yılında Yeditepe Üniversitesi Reklamcılık bölümünü tamamladıktan sonra İçerik Yazarlığı ve Editörlük alanına yöneldim. Bu alanda yaklaşık 6 yıldır Instatakipci.com bünyesinde çalışıyorum. Sosyal medya ve dijital pazarlama uzmanlık alanım olmak üzere birçok konuda özgün ve özel... Devamını Oku

Bu Yazıları da Sevebilirsiniz
Instagram Oops An Error Occurred Hatası Hakkında 17 Adet Ziyaretçi Yorumu

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

(Toplam: 53 Ortalama: 5 )

17 yorum

  1. salih eratlı
    salih eratlı

    Instagrama her girdiğimde “Instagram Oops An Error Occurred Hatası” yazısı çıkıyor karşıma. Ne yapmalıyım yardım edin.

    • Dilek
      Dilek

      Sorun çözüldü mü sizin

      • Caner
        Caner

        bendede oldu iphone telefondan açtım sorun giderildi

    • Mashar
      Mashar

      Format atmaya kadar herşeyi denedim işe yaramadı başka bir telefondan giriş çıkış yaptım sonra kendi telefonumdan giriş yapınca oldu. Bir deneyin isterseniz

      • muhammed
        muhammed

        Oops an error occurred hatası ne olur biliyorsanız söyleyin ne olur.

  2. Dilek
    Dilek

    Benim de instagrama her girdiğimde “ Oops An Error Occurred” yazısı çıkıyor karşıma. Ne yapmalıyım.

    • Enes Bulut
      Enes Bulut

      Merhaba, Telefonunuzun instagram ile uyumlu olduğundan ve güncel olduğundan emin olunuz.

  3. Burak Candaş
    Burak Candaş

    Her yolu denedim önbelleği temizledim, farklı instagram sürümleri yükledim şifreyi değiştirdim, pc den giriş yaptım, pc den şifre değiştirdim.. Olmuyor olmuyor kafayı yicem biri bi çözüm önerisi sunsun.

    • Damla
      Damla

      Sorun çözüldü mü sizin

  4. bahar
    bahar

    ben de aynı problemi yaşıyorum ne yaptıysam düzelmiyor 3 gündür. bu durumu yaşayıp instagramı normale dönen var mı

  5. Hande
    Hande

    Bende aynı sorunu yaşıyorum 28 mayısta başladı sorunu düzelen varmi

  6. Semih
    Semih

    Benimde oops an error occurred hatası veriyor giremiyorum kac gündür 1 hafta olucak Bilen varsa lütfen yardımcı olur musunuz

  7. Fatma
    Fatma

    Instegramima giremiyorum erro diye bisey cikiyo ne yaptımda olmuyo yardım edin lutfeb akşam böyle oldu hala aynı

    • Enes Bulut
      Enes Bulut

      Merhabalar, uygulamanızı silip tekrar yüklemeyi deneyebilir misiniz? Ayrıca güncellemelerinizi de kontrol etmeyi ihmal etmeyin.

  8. ebru
    ebru

    Merhaba ,
    İnstagram durduruldu hatası alıyorken chrome dan giriş yapınca sıradışı hareketlilik algıladı. Facebook ile iletişime geçince kimlik doğrulandı.Bu sefer Oops An Error Occurred Hatasını aldım.Selfie sınama indirilemedi hatası ile birlikte instagram durduruluyor. Hesaptan çıkış yaparak uygulamayı kaldırdım ve birkaç gün girmeyeceğim. Bu şekilde düzeltenler olmuş ve android kullanıcıları ıphone girişi yapınca da çözüm olmuş.İki faktörlü uygulama kullandığım için telefonuma sms gelmiyor.Facebook kod verdi ama yine hata verecek diye girmedim.Ne yapabilirim bu aşamada?Desteğinizi rica ederim.

  9. Gülin
    Gülin

    Merhaba ben giremiyorum instagrama hep hata veriyor yardımcı olurmusunuz

    • Enes Bulut
      Enes Bulut

      Merhaba Gulin, aldığın hata nedir?