İsmimizi fenomist.com olarak değiştirdik! +12 yıllık marka adımız instatakipci.com fenomist.com olarak değişmiştir.
Daha Fazla

En İyi 7 Instagram Sahte Takipçi Kontrol Araçları

Instagram platformu dünyada on milyonlarca kişi tarafından sıklıkla kullanılan çok büyük bir sosyal medya uygulaması haline geldi. Insragram platformunun önüne geçilemez büyüme hızı beraberinde farklı sorunların da oluşmasına neden oldu. Mesela Instagramda gördüğümüz sahte takipçiler organik takipçilerin hızla yerini aldı, üstelik Instagram platformu için sahte takipçi özelliği sunan birçok farklı web sitesi de halihazırda aktif olarak mevcut ve insanları manüpüle ederek Instagram ve pek çok sosyal medya uygulamaları için sahte takipçi hizmeti diye adlandırdıkları botları satıyorlar. Bu sahte takipçilere sahip Instagram hesapları da Instagram tarfından kontrol ediliyor ve sahip olunan Insagram hesapları kapatılma riskiyle yüzyüze kalıyor. Peki Instagram sahte takipçi kontrol araçları ne işe yarar?

Sahte takipçiler, hesap sahiplerinin gerçek etkileşim ve gerçek kullanıcılardan oluşan büyük kitleler oluşturmasını oldukça zora sokuyor. Bu nedenle, Instagram hesaplarınızdaki sahte takipçileri tespit etmek veya temizlemek için bir dizi güvenilir ve ücretsiz araçlar kullanmak büyük bir önem arz eder. Bu yazıda sizler için rahatlıkla kullanabileceğiniz Instagram sahte takipçi kontrol araçları ve fazlasını ayrıntılı olarak inceleyeceğiz.

En İyi Instagram Sahte Takipçi Denetleme Araçları 

Instagram hesabızını kontrol altına almak ya da iş birliği yapmayı düşündüğünüz instagram hesaplarının kaç tane organik yani gerçek takipçi sayısına sahip olduğunu anlamanın en iyi yolu Instagram sahte takipçi kontrol araçları kullanmaktır. Bu yazıda sizlere kullanabileceğiniz güvenilir Instagram sahte takipçi kontrol araçlarından bahsedeceğiz. Ayrıca yeni Instagram kanal üyesi satın al hizmetimize göz atmayı unutmayın. İşte faydalanabileceğiniz en iyi 7 araç!

InBeat

InBeat, Instagram hesaplarının takipçi kitlesini detaylı bir şekilde analiz eden oldukça etkili bir araçtır. Hesap sahipleri yada hesap sahipleriyle iş birliği yapmak isteyen markalar, InBeat’i kullanarak gerçek veya sahte takipçi oranlarını kolayca öğrenip analiz edebilir. Ayrıca, etkileşim oranları ve takipçi profilleri üzerinde oldukça geniş kapsamlı bir incelemeyi rahatlıkla yapabilirler. Sadece sahte takipçi oranını öğrenmek istediğiniz Instagram kullanıcı hesabını InBeat’in sitesine giderek ilgili alana girmeniz yeterlidir. Bu işlemden sonra kapsamlı bir analiz sonucu sizleri bekliyor olacaktır.

Modash takipçi analiz aracı

Modash

Modash, Instagram influencer’larının hesaplarını analiz etmek için kullanılan oldukça etkili bir araçtır. Sahte takipçi tespiti yapabilen bu araç, bununla birlikte hesapların etkileşim oranlarını, beğeni kalitesini ve takipçi kitlesinin ayrıntılı demografik bilgilerini değerlendirebilir.

HypeAuditor

HypeAuditor, bütün Instagram hesaplarının takipçi sayısını ve etkileşim oranlarını analiz etmek için kullanılan oldukça güçlü bir araçtır. Ayrıca sahte takipçi tespiti yapabilen HypeAuditor, aynı zamanda hesapların gerçek etkileşim seviyelerini ve etkileşim tarihçelerini de gösteren detaylı bir rapor da sunar.

FakeCheck.co

FakeCheck.co, Instagram hesaplarının gerçek ve sahte takipçi oranlarını kontrol etmek için kullanılan çevrimiçi olarak kullanabileceğiniz bir araçtır. Hesap sahipleri veya hesap sahipleriyle iş birliği yapmak isteyen markalar, bu aracı kullanarak Instagram hesaplarının güvenilirliğini analiz edebilirler yada hesap sahipleri sahte takipçilerden arınabilirler.

SpamGuard

SpamGuard, Instagram hesaplarının sahte olan takipçi ve spam hesaplarını tespit etmek için kullanılan etkili araçlardan bir tanesidir. Hesap sahipleri yada hesap sahipleriyle iş birliği yapmak isteyen markalar, SpamGuard’ı kullanarak otomatik olarak sahte takipçi ve spam hesaplarını kolayca belirleyebilirler. Ayrıca Instagram Hedef Kitle Nasıl Belirlenir? yazımıza da göz atabilirsiniz!

SocialAuditor.io Instagram sahte takipçi kontrol araçları

Socialauditor.io

Socialauditor.io, Instagram hesaplarının sahte takipçi analizlerini yapmak için kullanılan bir diğer etkili araçtır. Sahte takipçi oranlarını belirlemenin yanı sıra, hesap sahiplerine de etkileşim seviyelerini artırma konusunda da çeşitli önerileri sunar.

Fatfrogmedia

Fatfrogmedia, Instagram uygulamasında bulunan hesaplarının sahte takipçi ve ayrıca düşük kaliteli takipçi profillerini analiz etmek için kullanılan bir diğer araçlardan bir tanesidir. Hesap sahipleri, bu aracı kullanarak hesaplarını daha güvenilir hale getirebilirken organik bir takipçi kitlesi oluşturabilirler. Instagram platformu ile ilgili merak ettikleriniz ve sorularınız için Instagram Yardım sayfasına da bakabilirsiniz.

Instagram Sahte Takipçi Kontrol Araçları Üzerine Genel Değerlendirme

Bu araçlar, Instagram hesaplarınızın kalitesi korumak ve güvenilir bir organik takipçi kitlesi oluşturmak için oldukça kullanışlıdır. Ancak, bu araçları kullanırken mutlaka güvenliğinizi en ön planda tutmalı ve Instagram’un kullanım politikalarına uymaya olabildiği kadar özen göstermelisiniz. Unutmayın ki, Instagram Sahte Takipçi Kontrol Araçları kullanırken hesap güvenliğiniz her zaman önceliğiniz olmalı ve güvenilir hizmetler sunan üçüncü taraf uygulamaları yada diğer araçları tercih etmelisiniz.

İclal Bozdemir

Yazılar: 16

Merhaba, ben İclal! 1997 yılında Ankara’da doğdum. İlköğretim, ortaokul ve lise eğitimlerimi Ankara’da tamamladım ve üniversite eğitimim için İstanbul’a geldim. İstanbul’da reklamcılık lisans eğitimimi tamamladıktan sonra küçük işler yaparak başladığım içerik editörlüğü alanına tam zamanlı olarak ... Devamını Oku

Bu Yazıları da Sevebilirsiniz
En İyi 7 Instagram Sahte Takipçi Kontrol Araçları Hakkında 2 Adet Ziyaretçi Yorumu

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

(Toplam: 48 Ortalama: 5 )

2 yorum

  1. Mustafa K.
    Mustafa K.

    ben de Instagram hesabımdaki sahte takipçleri kontrol araçlarını araştıryordum tam üstüne çok iyi denk geldi gerçekten. Faydalı ir içerik, sağ olun.

  2. Veli G.
    Veli G.

    Instagram’da sahte takipçileri kontrol etmek gerçekten çok faydalı oluyor hesap için. Bu araç önerileri için çok teşekkürler, yararlı olacaklar.