İsmimizi fenomist.com olarak değiştirdik! +12 yıllık marka adımız instatakipci.com fenomist.com olarak değişmiştir.
Daha Fazla

Instagram Sayfası Nasıl Açılır?

Instagram sayfa açma başlığı altında bu konuyu ele alacağız ve halen bir instagram sayfası sahibi değilseniz bu adımları takip ederek kendinize ait kurumsal bir sayfa oluşturmuş olacaksınız.

Dilerseniz kişisel hesabınızı direkt sayfaya dönüştürebilir ve işletme hesabı olarak devam edin, hayır kişisel hesabımı korumak istiyorum ve yeni bir hesap açarak onun üzerinden sayfa açmak istiyorum diyorsanız bu adımları da sizinle paylaşacağız. Instagram hesabı ile birlikte daha kalabalık bir kitleye ulaşmak ve dilerseniz bu kitleyi daha doğru bir şekilde yönlendirebilirsiniz. Sayfa kur işlemlerinizi kolaylıkla yapabilirsiniz.

Sahip olduğunuz ürünleri bu sayfa üzerinden satışa çıkartabilir ya da var olan bir yeteneğinizi insanlar ile paylaşarak bu işten gelir elde edebilirsiniz. Birçok sayfanın reklam aldığını ve reklam gelirleri ile bir kazanç elde ettiğini de görebiliyoruz. Sayfa açtıktan sonra da yapmanız gereken birkaç önemli unsur var bunlardan en önemlisi ise takipçi sayınızı arttırmak ve hedef kitlenize hitap eden paylaşımlarda bulunmak. Bu konuda etiketlerden yardım alabilir ya da gündemdeki popüler videolara, fotoğraflara veya hesaplara yorum yaparak da dikkat çekebilirsiniz. İlk olarak nasıl sayfa açabileceğinize göz atalım. Sayfa işlemlerinizi verilen adımları izleyerek yapabilirsiniz.

instagram sayfa açma

Instagram Sayfa Açma Adımları

  1. Sayfa olarak açacağımız kullanıcı adı ve şifre ile birlikte profillerinizi oluşturun.
  2. Profilinizin sağ üst köşesinde yer alan üç nokta ya da üç çizgi simgesine dokunarak “Ayarlar” kısmında yer alan “Hesap ekle” butonuna tıklayın.
  3. Bu sayfada sizlerden bir kez daha kullanıcı adı ve şifre bilgisi istenecektir ve bu bilgileri eksiksiz bir şekilde girip onay verdiğiniz takdirde sayfanızın açılış ekranı ile karşı karşıya geleceksiniz.
  4. Ayarlar bölümünden sayfanıza profil fotoğrafı ekleyebilir, sayfanızın kategorisine dair kısa bir açıklama yapabilir ve web sitesi ekleme işlemin de gerçekleştirebilirsiniz. İnsanların sayfanız hakkında bilgi alması için bu detayları eksiksiz bir şekilde doldurmanızı tavsiye ediyoruz.
  5. Ayarlar bölümüne girip hesaplarınızı herkese açık hale getirmenizi tavsiye ediyoruz aksi, bu sayede insanlar sizlere daha kolay ve hızlı bir şekilde keşfetmeye başlayacaktır.
  6. Herkese açık profil, etkileşimi arttırmak önemli bir unsur ve bu sayede daha fazla beğeni ve yorum aldığınızda keşfet sayfasına çıkabileceksiniz. Bu da sizlere yeni insanların, yeni takipçiler hatta yaptığınız işe göre yeni müşteriler kazandırmış olacak.

Instagram Sayfası Açarak  Neler Yapılabilir?

Oluşturmuş olduğunuz bu sayfalar sayesinde küçük bir işletme sahibi olup hatta ilerletmeye başlarsanız ilerde çok güzel bir gelir sahibi olabilirsiniz. Günümüzde E-ticaret oldukça yayılmış ve kullanılan bir platform haline geldi. Eğer gerçekten alıcı bulacağını düşündüğünüz ürünler varsa ve ürünlerinizi sanal dünya üzerinden dünyanın kitlesine ulaştırıp satmak istiyorsanız, instagram sayfası bulunmaz bir nimet. Paylaşımlarınızı düzenli olarak yaptığınızda ve etiketlerinizi yararlı bir şekilde kullandığınızda sayfanızı büyütme ve kitleye erişiminde ilerleyeceğinizden emin olabilirsiniz. Instagram sayesinde belirli bir kitleye değil dünyanın geneline hitap edebileceksiniz. Geniş bir kitle sahibi olduğunuz için kısa süre içerisinde keşfedilecek ve satışlarınızı da arttıracaksınız. Instagram sayfası açtıktan sonra Instagram post nedir yazımız ile nasıl gönderi paylaşacağınızı öğrenin! Instagramı daha iyi öğrenmek istiyorsanız Instagram mavi tik nedir ve nasıl alınır öğrenmek isteyebilirsiniz.

E-ticaretin yanı sıra sesinizi de duyurma, yeteneklerinizi sergileme ve yardım kampanyaları düzenleme imkanınız vardır. Şarkı söylüyorsanız veya özel bir yeteneğiniz var ise sayfa üzerinden tanıtıma çıkartabilir ve insanlara gösterebilirsiniz. Dilerseniz komik videolar ya da paylaşımlar üzerine bir sayfa açıp kitlenizi artırarak sayfanıza reklam alarak gelir elde edebilirsiniz. Eliniz de çok fazla fırsat var ve sizler de bu fırsatları değerlendirerek bir süre sonra size para kazandıracak bir kitleye sahip olabilirsiniz. Bunun için Instagram işletme hesabı açmanız gerekmektedir.

Ayrıca sitemiz üzerinden Facebook sayfa açma işlemleri hakkında detaylı bilgi alabilirsiniz.

Sosyal medya hesaplarınızı geliştirmek ve büyütmek için sayfamızı ziyaret edebilirsiniz; https://www.fenomist.com/instagram-analiz

Hakkında Sıkça Sorulan Sorular

Instagram sayfanız üzerinden ürünlerinizi tanıtabilir ve satış amaçlı reklamlar çıkabilirsiniz.

Instagram takipçilerinizi sitemizi zitaret ederek yükseltebilirsiniz. Instagram gerçek takipçileri en uygun fiyata satın alın.

TBT: Throw Back Thursday demektir. Geçmiş günler de yaşanılan bir olayın, anın ya da kişinin fotoğrafını daha sonra paylaşması olayıdır.

Instagram satışları yasal süreçlere tabidir. Vergi ödemesi yaparsınız. Ödemeler için kullanacağınız sisteme göre değişiklikler olabilir.

Instagram üzerinde paylaşılması için reklamlar düzenleyebilir ve istediğiniz hedef kitlesine göre paylaşabilirsiniz.

Instagram reklamları sayesinde profilleriniz veya satış gerçekleştireceğiniz sayfalarınız daha çok etkileşim kazanacaktır.

Enes Bulut

Yazılar: 467

Ben Enes Bulut, 2014 yılında Yeditepe Üniversitesi Reklamcılık bölümünü tamamladıktan sonra İçerik Yazarlığı ve Editörlük alanına yöneldim. Bu alanda yaklaşık 6 yıldır Instatakipci.com bünyesinde çalışıyorum. Sosyal medya ve dijital pazarlama uzmanlık alanım olmak üzere birçok konuda özgün ve özel... Devamını Oku

Bu Yazıları da Sevebilirsiniz
Instagram Sayfası Nasıl Açılır? Hakkında 5 Adet Ziyaretçi Yorumu

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

(Toplam: 72 Ortalama: 5 )

5 yorum

  1. Hidayet
    Hidayet

    Sayfamı açamıyorum sebebi nedir.

  2. ayse ucan
    ayse ucan

    instagramda moda sayfasi acmak istiyorum.pinterestten alinti yaparsam sorun olurmu

    • Enes Bulut
      Enes Bulut

      Merhaba, şikayet edilebilirsiniz.

  3. Kamil uslu
    Kamil uslu

    Instagram Sayfası açmak istiyorum. Fakat işletme hesabım için olacak. Instagram sayfası nasıl açılır?

  4. Esma can kara
    Esma can kara

    Instagram Üzerinden Satış Yapabilir miyim?