İsmimizi fenomist.com olarak değiştirdik! +12 yıllık marka adımız instatakipci.com fenomist.com olarak değişmiştir.
Daha Fazla

Instagram Telefon Numaram Değişti Giriş Yapamıyorum [Çözüldü]

Instagram telefon numaram, sosyal medya uygulaması Instagram’a giriş yaparken kullanıcı adı ya da e-posta yerine geçen kimlik doğrulama için kullanılan kullanıcı telefon numarasıdır. Bu numara ile Instagram’a giriş yapıyorsanız numaranızı değiştirmeden önce çift faktörlü korumu sistemini kapatmayı unutmayın.

Instagram İki Faktörlü Kimlik Doğrulaması Nedir ?

Instagram çift faktörlü koruma uygulaması, sosyal medya hesabını şifresinin yanı sıra telefonuna gelecek anlık SMS kodu ile de korumak isteyenler için oluşturulmuş bir özellik. Bu özelliği isteyen tüm Instagram kullanıcıları aktif hale getirerek kullanabiliyor. Ancak SMS ile kimlik doğrulama sistemi genellikle çok yüksek sayısa Instagram takipçisi bulunan kullanıcılar tarafından kullanılıyor. Bunlara Instagram fenomenleri, sosyal medya uygulaması üzerinden çalışan işletmeler ve dünyaca ünlü markalar da dahil.

Çift faktörlü koruma, Instagram hesabınızı şifrenizin dışında bir de telefonunuza Instagram tarafından SMS yoluyla gönderilen bir kod ile korumaya deniliyor. Bu SMS ile gelen Instagram güvenlik kodu, yalnızca sizin Instagram’a tanımladığınız cep telefonunuza gelebilir. Bu nedenle SMS ile doğrulama şu an için en güvenilir Instagram’a giriş yapma yöntemidir. Peki ya Instagram numara değiştirme işlemi uyguladıysanız hesabınıza nasıl girebilirsiniz ?

Instagram Telefon Numaram Değişti Ne Yapmalıyım ?

Bu konuda yaşanan en büyük sorun ise Instagram telefon numaram değişti giriş yapamıyorum olarak karşımıza çıkıyor. Bu durumda nasıl giriş yapacağını bilemeyen Instagram takipçileri arama motorlarında bu şekilde aramalar yaparak sorunlarına bir çözüm arıyor.

Eğer sizlerde aynı durumdan şikayetçi iseniz ve Instagram eski numaram kayıtlı giriş yapamıyorum diyorsanız sizlere bahsedeceğimiz adımları uygulayabilirsiniz.

Instagram Telefon Numaram Değişti Ne Yapmalıyım ?
  • İlk olarak yapmanız gereken şey Instagram.com üzerinden giriş yapmamanız gerekliliğidir.
  • Instagram Yardım bağlantısına girin.
  • Instagram Hesabım Donduruldu kısmında “Hayır” seçeneğini işaretlemeniz gerekmektedir.
  • Sonrasında sizleri doldurmanız gereken bir form karşılayacak.
  • Bu formu sizden istenen gerekli bilgiler dahilinde lütfen doldurun. Mail adresinizin doğru yazıldığından emin olun.
  • Form doldurulduktan sonra tarafına bir mail gönderilecek. Bu mailde size gönderilen kodu elinizde tutarak sizlerden bir fotoğraf istenecek.
  • İlgili resmi maile ekledikten sonra ingilizce ve türkçe şekilde bir maruzat bildirisi yazmalısınız.
  • İngilizce : Dear Authorized, I have no access my telephone number registered on my Instagram account any longer. I need to replace it with the my new telephone number. So I need a one time backup code from you. Thanks.
  • Türkçe : Değerli Instagram yetkili, malesef ki Instagram hesabımda kayıtlı telefon numarama artık erişim yok. Instagram’da kayıtlı telefon numaramı değiştirmem gerekiyor. Bu yüzden, bana tek kullanımlık yedek bir kod verirseniz onunla girip telefonumu değiştireyim. Teşekkürler.
  • Sonrasında Instagram yetkilileri tarafından sizlere bir kurtarma kodu gönderilecektir.

Bu kodu normal bir şekilde Instagram uygulamasına girerken kullanabilirsiniz. Sizlerden telefon onay sms kodu isteyebilir. O noktada sizlere gönderilen kodu girmeniz, Instagram telefon numarası ile giriş işlemleriniz yerine geçecektir.

Bu işlemleri yaptıktan sonra hesabınıza girer girmez yapmanız gereken telefon numaranızı değiştirmek olmalıdır. Ayrıca çok gerekli değilse çift faktörlü koruma özelliğini de kullanmamayı seçebilirsiniz.

Bu Yazıları da Sevebilirsiniz
Sosyal Medya Yönetimi Rehberi
Sosyal Medya Yönetimi Rehberi

Sosyal medya, günümüzde işletmelerin hedef kitleleriyle etkileşim kurmasının ve markaların bilinirliğini arttırmasının en etkili yollarından biri hali...

Sosyal Medya İle Para Kazanma Rehberi
Sosyal Medya İle Para Kazanma Rehberi

Sosyal medya, günümüzde sadece kişisel paylaşımlar yapmanın ötesine geçerek bir gelir kaynağı haline gelmiştir. İster bir influencer olun, ister bir g...

Kullanıcıların “Instagram eski numaram kayıtlı giriş yapamıyorum” veya “Telefon numaram değişti giriş yapamıyorum” gibi sorunlarına sizler için çözüm getirmeye çalıştık. Numaranız değiştiği için Instagram’a giremiyor olma sorununuzun çözümü ne yazık biraz zahmetli. Fakat bu yöntemleri uyguladığınız takdirde hesabınıza kavuşmanıza kesin gözü ile bakabilirsiniz !

Daha fazla Instagram hesabıma giriş yapamıyorum sorunu yaşıyorsanız diğer yazımızı da göz atabilirsiniz.

Hakkında Sıkça Sorulan Sorular

Instagrama kayıtlı telefonunuzun değişmesi durumunda hesabınıza şifreniz ve eposta adresinizle giriş sağlayarak yeni numaranızı kayıt edebilirsiniz.

Instagram hesabınızın güvenlik önlemlerini arttırmak istediğiniz takdirde çift faktörlü koruma yaparak hesabınıza giriş yaparken hem şifreniz hemde telefon numaranıza gelen onay kodu gerekmektedir.

Instagrama kayıt yapmak için telefon numaranızı kullanabilirsiniz, kayıt ekranında numara ya da eposta adresinizi girerek kayıt olabilirsiniz.

Uygulamayı açıp hesabınıza giriş yapın daha sonra profilinize girin ve profili düzenle seçeneğine tıklayın. Bu adımları uyguladıktan sonra kişisel bilgiler ayarlarına tıklayın ve numaranızı silin.

Instagrama kayıt olurken kullanmış olduğunuz telefon numarasını başka kullanıcılar göremez.

Uygulamayı açıp profilinize gidin ve ayarlara tıklayın daha sonra güvenlik ve iki faktörlü kimlik doğrulamasına tıklayın ve son olarak kurtarma kodları seçeneğine gelerek kurtarma kodu alabilirsiniz.

Enes Bulut

Yazılar: 467

Ben Enes Bulut, 2014 yılında Yeditepe Üniversitesi Reklamcılık bölümünü tamamladıktan sonra İçerik Yazarlığı ve Editörlük alanına yöneldim. Bu alanda yaklaşık 6 yıldır Instatakipci.com bünyesinde çalışıyorum. Sosyal medya ve dijital pazarlama uzmanlık alanım olmak üzere birçok konuda özgün ve özel... Devamını Oku

Bu Yazıları da Sevebilirsiniz
Instagram Telefon Numaram Değişti Giriş Yapamıyorum [Çözüldü] Hakkında 152 Adet Ziyaretçi Yorumu

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

(Toplam: 63 Ortalama: 5 )

152 yorum

  1. Ece
    Ece

    Merhabalar ben telefon numaramı değiştirdim ve instagrama giremiyorum lütfen yardım eder misiniz

    • İlke
      İlke

      Instagramını geri alabildinmi bende aynı hatayı yaptım ama alamıyorum 2 gün ildu elimde tek gmail var ama kod istiyor ordan girdiğimde de. Lütfen yardımcı olurmusunuz

      • Ceren
        Ceren

        Benim de aynı sorun yardım sayfasina girdigimde hesabin aktif diyor yardimci olur musunuz?

        • beyza uyar
          beyza uyar

          benimde aynı şeyi söylüyor çözüm bulabildin mi

        • deliamakupesiolmayan
          deliamakupesiolmayan

          Aynı hata bendede oldu telefon numaram kapandı kod yok artı hesap sadece telefon numarama bağlıydı yeniden açtırmak istemiyorum kapatacağım numarayı fakat galiba benim tek çözümüm tekrar açtıtmak sizin ise yeniden eski numaranıza dönmek

        • Pelinsu
          Pelinsu

          Çözüm bulabildiniz mi acaba??

        • abdülmelik
          abdülmelik

          sealm. aynısını bendede diyor öğrendiysen yazabilirmisin?

      • Nilay.rzayeva3848
        Nilay.rzayeva3848

        Merhaba ben telefon nunarami deisdim gire bilmiyorum

        • İnan
          İnan

          Benim instagram hesabımdaki numaram çalışmıyor kayıp oldu şifremi eski numaraya gönderiyor şifreme ulaşamıyorum nasıl aktiv olurum yardım edermisiniz lütfen

      • Güler
        Güler

        Merhabalar ben telefon numaramı değiştirdim ve instagrama giremiyorum eski hesabımı almak istiyorum lütfen yardım eder misiniz

      • Sema
        Sema

        Aynı şeyi bende yaşadım panik içindeyken sileyim bari dedim hesap silme işlemine girdim gmail hesabım kayıtlı olduğu için otomatik olarak hesabim açıldı önümde uygulamaya girmeden hemen ayarlardan telefon numarami değiştirip iki faktörlü kimlik uygulamasını kaldırdım sonra uygulama girip tekrar denedim gmail hesabıma kod gönderdi böylelikle girdim

    • Serkan
      Serkan

      Merhaba ben telefon numarami değiştirdim şimdi inistegrama giremiyorum bana yardimci olmurmusunuz.

      • Insta Takipçi
        Insta Takipçi

        Merhaba, destek merkezi üzerinden bilgi değişikliği talebi yapablirsiniz.

        • Dilek
          Dilek

          Instagram giriş yapamıyorum şifremi unuttum telefon numaramı artık kullanmıyorum yardımcı olun

          • Enes Bulut
            Enes Bulut

            Merhabalar , bağlı olduğunuz mail adresini biliyor musunuz acaba?

    • Aras
      Aras

      Evet numarami deyistim

  2. Zaur
    Zaur

    Girdim dedğinizi yapdim amma hesab aktif yaziyor

    • Canan
      Canan

      Benimki de aynı oluyor alabildiniz mi bana da yardım edin

      • Nese
        Nese

        Banada aynisi oluyor lütfen yardım edin

        • Enes Bulut
          Enes Bulut

          Merhabalar , kayıtlı e-posta adresinizi hatırlıyor musunuz?

  3. Kübra
    Kübra

    E postam kayıtlı değil ve eski numaram var çıldırıyorum alamıyorum aylardır dhdbdbdb

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Maalesef şu an için hesabınızı almak için zorunlu olan 2 bilgiye de sahip değilsiniz. Eski numaranıza ulaşmanız daha kolay olacaktır bu durumda numarayı alır almaz hesabı alma işlemlerine başlayabilirsiniz.

      • Rabia
        Rabia

        Bende eski numaram uzerine gelen kodu goremiyorum degisti numaram once e postaya kod istiyorum geliyor sifre sifirla diyorum ama karsima siz oldugunuza emin olmamiz lazim deyip telwfon nosuna kod yolluyor ama telefon nosu iptal e postaylada olmuyor bapabilirim yardimci olun lutfen

        • Cemali Batın
          Cemali Batın

          https://www.facebook.com/help/283100488694834/?helpref=hc_fnav sayfası üzerinden detaylı bilgi alabilirsiniz.

    • Elif
      Elif

      Bende aynı şekil bi yol buldun mu

    • deliamakupesiolmayan
      deliamakupesiolmayan

      Eee eski numarana dönmen lazım gibi duruyo ama yinede sen bilirsin tabi

    • PINAR
      PINAR

      Merhaba Aynı Sorunu Bende Yaşıyorum Yardımcı Olursanız Sevinirim

  4. Ardademir
    Ardademir

    Numram deyisti inistagram hesabima giremiyorm yardimci olurmusunuz

  5. beyza uyar
    beyza uyar

    instagram hesabımda eski numaram kayıtlı ve giriş yapamıyorum

  6. Sezer
    Sezer

    Merhaba
    Mail adresi olmadan kayıt oldum telefon numarasıyla telefon numaram iptal oldu şuan giremiyorum hesaba yardım edin

  7. Nilay.rzayeva3848
    Nilay.rzayeva3848

    teşekkürler.

  8. Kübra
    Kübra

    mail şifremi unuttum telefon numaramı da değiştirdim. Eski telefon numaramızı açtırabiliyor muyuz herhangi bir bayiden?

    • deliamakupesiolmayan
      deliamakupesiolmayan

      Evet açtırabilirsin bayi ile görüşmen yeterli olacaktır basit bir işlem ama masraflı biraz

  9. Seren
    Seren

    Ya arkadaşlar eski numaraya kod gidiyor fakat yeni numarama şifre yenile bağlantısı geliyor yeniliyorum kod istiyor eski numarama gönderiyor sen instegram sın kendine gel ya delircem yarın gidip eski hattımı açtırmayı düşünüyorummm

  10. Beyza
    Beyza

    Instagramima şüpheli bir giriş hatası olduğu söyleniyo ve kod istiyo telefonum kaybolduğu için numaramda yok ne yapicagimi bilmiyorum acil cevap verirseniz sevinirim

  11. Haktan Şahin
    Haktan Şahin

    Instagramımda karşıma şüpheli bir giriş hatası çıktı ve kullanmadığım için e postamı değiştirmiştim numaramı da 1.5 2 yıl önce değiştirdim numara zaten kullanılmamakta ve ne numarama ne de e postama erişim sağlayabiliyorum ki zaten e posta ne tahmin bile yürütemiyorum napabilirim ?

  12. Sevda
    Sevda

    Hesabimda şüpheli giriş denemesi yazıyor ve telefon numaramlan giriş yapmıştım şuan telefon numaram iptal edildi yeni numaram var ne yapabilirim?

  13. Ramazan
    Ramazan

    Şüpheli giriş uyarısı alıuorum. Telefonu artık kullanmıyorum. E postama da ulaşamıyorum. Ne yapabilirim?

  14. Gonca
    Gonca

    instegramimdaki numaram ve email adresim değiştirildi bir başkası tarafından kısacası çalındı giriş yapamıyorum benim kayıtlı telefon numarami silip kendi numarasını yazmış emailde aynı şekilde işin kötü yanı benim yerime salak sulak paylaşımlar yapmaktadir ailemi rahatsız etmektedir hesabımı nasil geri alabilirim

    • Instatakipci Editör
      Instatakipci Editör

      Merhaba; konu ile ilgili instagram destek birimi ile iletişime geçmenizi tavsiye ederiz.

  15. Selinay
    Selinay

    instagrama giris yapamiyorun giris yapmam icinde eski e postama ve eski telefon numarama kod gonderiliyor ve benim eksi bilgilerim olduğu icin erişimim yok ne yapmaliyim lütfen acill yardimci olurmusun

  16. Mehmet
    Mehmet

    Merhaba, telefonumu kaybettim ve sonrasinda telefon numaramida değistirdim, instagram hesabim cift faktörlü koruma altindaydi ve bu sebeple şimdi instagram sayfama giriş yapamiyorum, bu konu ile ilgili bu sayfada yazan bazı şeyleri yapmaya çaliştim ama yinede olmadı, bu konu benim icin cok onemli ve hesabima nasil giriş yapacagim gercekten çaresiz kaldim, bu konuda yardimlarinizi rica ediyorum. Kayitli olan telefon numarasina ulaşma şansim hiç yok cunki hat iptal şuan.. simdiden cevaplar icin tesekkur ederim.

  17. Mehmet
    Mehmet

    hesabımdaki telefon numarası kullanıma kapatıldı ve hesabıma tekrar e posta adresimden ulaşamıyorum lütfen yardım.

  18. Gözde
    Gözde

    Instagram hesabımda e postam yoktu telefon numaram kayıtlıydı numaramı değiştirdim hesabıma ulaşmıyorum aylardır yardımcı olur musunuz

  19. Enes
    Enes

    Ben telefon numaramı değiştirdim çıkış haptım giriş yapamıyorum yeni numaram kod yollamıyor eski numarama yolluyor açamıyorum yardım eder misiniz

  20. Rabia
    Rabia

    Telefon numarami degistirdim sifremi ve email hatirlamiyorum nasıl acabilirim

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba, her ikisini de bilmiyorsanız erişmeniz çok zor. E-posta adresinize erişmek için şifremi unuttum yönergelerini inceleyebilirsiniz.

  21. alev
    alev

    Yaa ben bütün bu dediklerinizi yaptim hesabımı dondurmuştum eski numarama iki faktörlü kod gidiyor ama o numarayı kullanmıyorum kod geldi resim çekilip attim ama dönüş yapilmadi 4-5 gün oldu napmalıyım

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba, Instagram uygulaması hiçbir şekilde fotoğraf gönderin demez. Bu tür şeylere inanmayın. Hesabınız çalınmış olabilir. Instagram şifrenizi sadece uygulama üzerinde kullanmanızı ve biz dahil hiçbir yerde paylaşmamanızı öneririz. Sorununuzu çözmek için https://help.instagram.com/ buradan destek alabilirsiniz.

  22. Yaren
    Yaren

    Dediğinizi yaptım ancak ınstagram bana; “bu aktif bir hesap dondurulmuş hesaba ait değildir.” Diyor. Telefonum çalındı ve ınstagram giriş yapamıyorum. Lütfen yardım edin.

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba, e-posta adresinizle kurtarmayı deneyin

  23. Sahil
    Sahil

    Faydalı oldu teşekkürler

  24. Seda
    Seda

    Merhaba bu bahsettiğiniz numara değiştirme olayında tamamen telefonu kaldırabilmek sadece e posta ile hesabı kullabilme şansı varmıdır?

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba eğer numara olursa daha güvenli olur ama sadece e-posta ile de kullanabilirsiniz.

  25. Sait
    Sait

    Merhabalar. Eski numaram instagrama kayıtlıydı. 1 yıl önce numaramı değiştirdim. İnstgarama girerken güveblik ihlali vs. hatası geldi ve eski numarama kod gönderilmesi ve o kodla giriş yapılmam isteniyordu fakat eski numarama erişimim yok. Bu bahsettiğiniz adımlar instagrama kayıtlı epostam olursa olabilcek şeyler ki instagramda sadece telefon numaram kayıtlıydı. Bu konuda yardım edebilir misiniz?

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba,
      Erişiminiz yok ise giriş yapmanız mümkün olmayabilir. https://help.instagram.com/1068717813216421 detayları verilen bağlantıdan inceleyebilirsiniz.

  26. Mazlum kaya
    Mazlum kaya

    Numarayı değiştim

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba, Instagram hesabınızın şifre sıfırlama işlemleri için e-posta adresinizden de yararlanabilirsiniz. Eğer E-posta adresiniz kayıtlı değil ise Instagram destek hatti ile iletişime geçmelisiniz.

  27. Alev
    Alev

    Telefon değişikliği yaptım ve şifremi hatırlamıyorum e postaya mesaj gönderildi diyo ne yazık ki ben onu hatırlamıyorum eski hesabıma girmek istiyorum ne yapmam gerekiyor numaram da değişmiş

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhabalar, Instagram hesabınıza giriş için elinizde herhangi bir bilgi bulunmaması durumundaInstagram destek hattı ile iletişime geçmelisiniz. Instagram hesabınızın sizlere ait olduğunu ispatlamalısınız.

  28. Kübra
    Kübra

    Instagram hesabım başka numaraya kayıtlı, ne yapmalıyım?

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Instagram hesabınız başka numaraya kayıtlı ise; hesabınıza giriş yapabiliyor iseniz “Ayarlar” bölümünden var olan telefon numarasını değiştirmelisiniz. Eğer hesabınıza giriş yapamıyorsanız kayıt sırasında kullandığınız e-mail adresiniz ile şifre sıfırlama talebinde bulunmalısınız.

  29. Nur
    Nur

    Hesabın aktif uyarısı veriyor çözüm bulabilen var mı?

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba, Instagram hesabınız ile ilgili probleminiz devam ediyor ise Instagram Yardım Merkezi ile iletişime geçmelisiniz.

  30. Soner Can
    Soner Can

    Bir ana hesap üzerinden ikinci bir instagram hesabı eklemiştim. Telefonumu değiştirince instagramı yeni cihazıma indirip kurdum ama ikinci hesabımı tanımlayamıyorum, göremiyorum. Ne yapmam gerekiyor, yardım ederseniz sevinirim

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba, Instagram destek hattı ile iletişime geçebilirsiniz. Muhtemelen hesabınıza ait yeni giriş bilgileri sizlere sunulacaktır.

  31. Rüzgar
    Rüzgar

    peki ya aynı numarayı çıkartsam tekrar olur mu ?

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Malesef aynı numarayı tekrar kullanmanız mümkün olmayacaktır.

      • Ceren
        Ceren

        Eski hattımı tekrar aktif hale getirsem kod o hatta gelir mi operatör değişikliği olsa bile sonuç olarak aynı numara kod gelir mi ?

        • Insta Takipçi
          Insta Takipçi

          Merhaba, eski hattınızı aktif etmeniz durumunda bile kod gelmeyebilir.

  32. Fatih
    Fatih

    Instagram’a almak istiyorum ama pin kodu istiyor eski numaramdan nasıl alabilirim

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba, eğer kod eski numaranıza gidiyor işte numarayı değiştirmelisiniz. Bunun için Instagram destek merkezine başvurabilirsiniz.

  33. Melike
    Melike

    İyi günler sorunu çözebildinizmi aynısı bendede oldu giriş yapamıyorum

  34. Ali Cavat Aydın
    Ali Cavat Aydın

    Ali Cavat Aydin
    Merhabalar ben telefon numaramı değiştirdim ve instagrama giremiyorum lütfen yardım eder misiniz

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba Ali Cavat Bey, Instagram destek merkezi ile iletişime geçmeli ve bilgi değişikleri konusunda yardım talep etmelisiniz.

  35. ilknur
    ilknur

    iyi günler dediğiniz talimatları uyguladım instagram mail yoluyla bir kod gönderdi bende yazıp fotoğrafı çektim yalnız hesabın bana ait olduğunu belirten bir fotoğraf olmadığı ile ilgili bir mail aldım bende farklı yerlerde farklı kıyafetlerle çekip tekrardan yolladım ama yanıt alamadım ne yapmam gerekiyor lütfen yardımcı olun

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba, Instagram ikinci talebinizle ilgili biraz daha geç dönüş yapabilmektedir. Bir süre beklemenizi tavsiye ederiz.

  36. Özcan
    Özcan

    Merhaba instagram ekibi benim instagram kodum eski nunara ve e postaya gidiyiyor ve askerdeyim zor durumdayım yardımcı olursanız sevinirim

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba Özcan bey, Instagram destek merkezi üzerinden hesap kurtarma talebidne bulunmanız gerekemktedir.

  37. Barış
    Barış

    Hesap.aktif diyor ve işlem yapılamıyor lutfenyardim

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba, hesabınız etkileşim engeli almış olabilir. 1-2 hafta içerisinde engel kalkacaktır.

  38. Mustafa
    Mustafa

    Hesabımı yanlışlıkla sildim geri alamıyorum gereği bilginize arz ederim

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba, Yanlışlıkla sildiğiniz hesabınızı geri alabilmek için Instagram destek merkezi ile iletişime geçmeniz gerekmektedir.

  39. Simure
    Simure

    inistaqgrama giris yapamiyorum

    • Enes Bulut
      Enes Bulut

      Merhaba, giriş esnasında ne tarz bir hata alıyorsunuz?

  40. Ebubekir
    Ebubekir

    Numaram değişti fakat e posta adresimde kendiliğinden değişmiş bulamıyorum bir turlu önceden e postamdan şifremi rahatlıkla degistrebiliyodum şu an kod yüzünden giremiyorum ve e postam da öylece değişti gitti kafayı yicem

    • Enes Bulut
      Enes Bulut

      Merhaba , Instagram destek merkezi üzerinden form doldurmayı denediniz mi acaba?

  41. Zeyzey
    Zeyzey

    Merhaba, telefon no değişikliği nedeniyle oluşan sorunum için sizin adımlarınızı takip edip foto ve kodla mail attığımda bana yedek kod göndermek yerine yardım merkezi linki attı. 72 saat içerisinde gelecek olan mail başka mı yoksa başkaca cevap gelmez mi? Lütfen yardımcı olun😔

  42. Hikmet Arslan
    Hikmet Arslan

    Numaram kapandı hesabımı nasıl alabilırim

    • Enes Bulut
      Enes Bulut

      Merhaba, E-mail adresinize de mi ulaşamıyorsunuz acaba?

  43. Sevda
    Sevda

    Merhabalar ben telefon numaramı değiştirdim ve instagrama giremiyorum lütfen yardım eder misiniz

  44. Betul
    Betul

    Söylediğiniz adımları yaptım fakat hesabın aktif olduğu söyleyip ilerlememe izin vermedi.ne yapmalıyım??

  45. Berivan
    Berivan

    Yardımcı olur musunuz ben denedim ama olmuyor istagram hesabı aktif yazıyor

  46. Ramin
    Ramin

    Kardesler benim.hesabim calindi hesabima benim.numaram ve gmailm baglidi ama sayfami calan iki faktorlu giris kodu qoyun ve ben giremiyorum yada o giremiyor bana yardimci olun sayfami geri alim

  47. Sıla karaüç
    Sıla karaüç

    Telefon numaramı değiştirdim mail adresi de benim değildi ınstagrama giremiyorum yardım eder misiniz

  48. Buğra
    Buğra

    instagram telefon numaram degisti bir anda bunu nasıl duzeltebilirim diye arastırırken blogunuzu zıyaret ettım yardımcı oldu tesekkurler

  49. Ahmet
    Ahmet

    instagramda telefon numara değisti hatası bir kaç kere karşı karşıya geldigim bir durumdu ama cozume ulastı artık tesekkurler

  50. sultan
    sultan

    mrb ınstgramım e postama kayıtlı ama sıfremı unutum ve soyle buyuk bır sorun var e postama kayıtlı olan telefon numarasını deyıstırdıgım ıcın kod eskı numarama gıdıyor yardım edebılırmısınız acaba

  51. Hatice
    Hatice

    Mrb bende instagram hesabıma giriş yapamıyorum bağlatı kodu yollayamıyorum sürekli tekrar deneyin söyleniyor Tlf numaram kayıtlıydı sadece bağlatı yolladık diyor ama msj gelmiyor sonra daha sonra deneyin diyor kullanıcı adımı giriyorum şifremi unuttum diyorum ne yapmam gerektiğini bilmiyorum lütfen yardım

  52. Serap
    Serap

    Mail adresime instagram yeni şifre alma linki gelmiyor yardımcı olabilir misiniz

  53. Serap
    Serap

    Mail adresim doğru olmasına rağmen şifre yenileme linki gelmiyor yardımcı olabilir misiniz

    • Enes Bulut
      Enes Bulut

      Merhabalar , kullanmış olduğunuz operatörden kaynaklı bir sorun olabilir. Hattınızı taşıma işlemi gerçekleştirdiyseniz belirli bir süre size bildirim gelmeyecektir. Bu durumda güvenlik söz konusu olduğu için 3 gün sonra normal hale gelir. Hattınız bildirimlere kapalı olabilir. Bu durumda müşteri hizmetleri ile irtibata geçip sms ve bildirim testi yaptırabilirsiniz.

  54. Selcen
    Selcen

    Merhaba bir şey dicem ama ben Instagram e-posta şifresi çalmış çok kötü ama ben Instagram sil istiyorum ben kullanmıyorum ki @selcen.ozdd

    • Enes Bulut
      Enes Bulut

      Merhabalar , Instagram silmek için önce hesabınıza giriş yapın. Hesaba giriş yaptıktan sonra profilim sekmesine tıklayın. Kullanıcı adınızın yanında yer alan “Ayarlar” seçeneğini tıklayınız. Karşınıza çıkan ekranda sol üstte yer alan profili düzenle seçeneğini seçin ve sayfanın sonunda yer alan hesap silme sekmesine tıklayarak hesap silme nedeninizi belirttikten sonra şifrenizi girip, ‘hesabı kalıcı olarak sil’ butonuna tıklayın.

  55. Selcen
    Selcen

    Bir şey dicem sana ben Instagram 6 tane ama numarası eski miş ama Instagram sil istiyorum

  56. Sedanur BEREK
    Sedanur BEREK

    Merhaba ben de instagrama iki korumalı faktör yüzünden bir türlü giris yapamiyorum kod eski numarama gidiyor ve hatta iptal edildi. Ayrica adim adim tum dediklerinizi de yaptim aslinda denedim ama olmuyor istagram hesabı aktif yazıyor neden böyle diyor acaba lutfen yardimci olurmusunuz ve istagram yardm merkezinede sürekli gmail atmama rağmen dönen olmadi baska hesabimdan da surekli görüş ve sorun
    Da bildirdim ne cvp var ne bisey surekli bekliyorum 1 ay olacak gmail atali yardmci olun lufen :((

  57. Lisa
    Lisa

    telefonum bozuldu başka telefondan instagramıma giriş yapmaya çalışıyorum ama doğrulama kodu istiyor şifremi kullanıcı adımı herşeyi biliyorum ama onay kodu için ne yapabilirim nasıl hesabıma tekrar giriş yapabilirim lütden yardımcı olun

    • Enes Bulut
      Enes Bulut

      Merhabalar , hesabınızın bağlı olduğu mail adresi üzerinden onay kodu alabilir ve hesabınıza ulaşabilirsiniz.

  58. Saffet akbulut
    Saffet akbulut

    Eski numaram ve e posta adresim sifler gidiyor ne yapmam lazim

  59. Saliha
    Saliha

    Merhaba, benim telefonum sifirlandi ve benim instagram hesabima girmek icin kod eski numarama gidiyor. Fakat o numara iptal oldugu icin kullanamiyorum. Instagram hesabimda da kayitli olan bir e-posta da yok. Benim hesabimda cift faktorluk girisi. Nasil tek kullanimlik sifre alabilirim hesabima girebilmek icin? Benim yedek e-postam var ama ona kayitli degil, tek kullanimlik sifre gelse yedek e-postama mi gelir? Lutfen yardimci olun

  60. Sevim
    Sevim

    İnstagramım da akış yenilenemiyor diyor ve hesabınız başkasının eline geçti deniliyo. Bunun için tek çözümün mail üzerinden açıldığını söylüyorlar ama ben İnstagramı Facebook ve numara üzerinden açtım. Kod geliyo ve giriyorum olmuyo. Nasıl bir yol izlemeliyim?????

    • Enes Bulut
      Enes Bulut

      Merhabalar , öncelikle uygulamanızın güncellik durumunu kontrol etmelisiniz.

  61. Damla
    Damla

    Merhabalar instgrama giriş yapamıyorum kod kapalı olan eski hattıma gidiyor yardımcı olur musunuz lütfen

  62. Tuncersukran
    Tuncersukran

    İstigram hesabıma erişemiyorum enposta telefonumda değiştirdim giremiyorum

    • Enes Bulut
      Enes Bulut

      Merhabalar , hesabınızın bağlı olduğu mail adresinizden şifrenizi değiştirip girmeyi dener misiniz?

      • Burhan Kaan
        Burhan Kaan

        Benim numaram degisti onay kodu alamıyorum e postam i biliyorum ama

        • Enes Bulut
          Enes Bulut

          Merhaba, help.instagram adresi üzerinden form doldurmanızı ve hesabın sizlere ait olduğunu ispatlayarak inceleme talep etmenizi öneririz.

  63. Burhan Kaan
    Burhan Kaan

    Merhaba instgram hesabıma giremiyorum kullanıcı adımı şifremi biliyorum insta id ve şifremi girdikten sonra telefon onayı istiyor ama Instagram a kayıtlı numaram değişti o yüzden kod alamıyorum şifremi unuttum u tıklayıp e-posta geliyor e postam aktif girebiliyorum ama e postada şifreyi yeniledikten sonra telefon onayı istiyor gene o yüzden gene giremiyorum nasıl yapicam acaba ( id _ şifre _ e postam hepsini biliyorum ama genede giremiyorum)

    • Enes Bulut
      Enes Bulut

      Merhaba Burhan, help.instagram adresi üzerinden hesabınıza ulaşamadığınıza dair form doldurmanızı ve hesabın size ait olduğuna dair bilgileri sunarak, telefon numaranızın değiştirilmesini talep etmenizi öneririz.

  64. Ayşegül
    Ayşegül

    İnstagram onay kodu eski telefon numarama gidiyor İnstagrama giriş yapamıyorum kaydettiğim mail şifremi unuttum nütfen yardımcı olun ne yapmalıyım? .. eski telefon numaramımı almam gerek nasıl geri alıcam

    • Cemali Batın
      Cemali Batın

      Merhaba, mail şifrenizi öğrenmek için bir kurtarma e postası tanımlıysa öncelikle onu deneyebilirsiniz. Eğer şifrenizi hatırlayamazsanız Instagram Destek Merkezi ile iletişime geçebilirsiniz.

  65. Ayşegül
    Ayşegül

    Aynı sorunu hâlâ yaşıyorum çözüm bulabildiniz mi?

    • Enes Bulut
      Enes Bulut

      Merhabalar , Instagram yardım merkezine durumunuzu ilettiniz mi?

  66. Mertcan
    Mertcan

    Merhabalar benim telefonum değişti eski numaram kayıtlı hesabımda giremiyorum yeni numaramı nasıl onaylayabilirim hesabıma.

  67. Keyti
    Keyti

    İnstegram hesabıma giremiyorum çünkü Gmail lim degisti ve numaram

    • Enes Bulut
      Enes Bulut

      Merhabalar , Facebook hesabınız üzerinden de giriş sağlayabilirsiniz.

  68. Deniz
    Deniz

    Merhaba Enes Bey,

    Ben e-mail adresimi biliyorum fakat eski numarama bağlı olduğu için şifreyi değiştirebilsem de onay kodu oraya gittiğinden giriş yapamıyorum. Bana yardımcı olursanız sevinirim,

    Teşekkürler.

    • Cemali Batın
      Cemali Batın

      Merhabalar, hesabınıza facebook üzerinden ulaşmayı deneyebilirsiniz.

  69. Deniz
    Deniz

    …Ayrıca yazınızdaki bu yöntemi de denedim fakat profil aktif olduğu için bu hatayı veriyor..

    Lütfen geçerli bir Kullanıcı Kimliği girin
    Girdiğiniz Kullanıcı Kimliğinin kaydını bulamıyoruz.

    • ...
      ...

      Bende girdiğimde aynı şekilde cevap veriyor .Siz çözüm bulabildiniz mi?

      • Cemali Batın
        Cemali Batın

        https://help.instagram.com/contact/1652567838289083 formunu doldurarak durumu bildirebilirsiniz.

  70. Sade sargın
    Sade sargın

    Meraba enes bey, ben yanlışlıkla instagramı sildim.kayıtlı telefon numaram eskı o yuzden gonderdıkleri cod süreklı eskı numarama gıdıuo.kayıtlı eposta adresı ve şifremi biliyorum ama be yapmam gerek bılmıyorum yardım edersenız sevınırım.

    • Cemali Batın
      Cemali Batın

      Merhabalar, https://www.facebook.com/help/283100488694834?helpref=contact_forms adresindeki forma doldurun ve yaşadığınız problemin ekran görüntüsünü ekleyin. Eski telefon numaranız ile yeni telefon numaranızı mutlaka yazın ve eski telefon numaranıza erişiminiz olmadığını da belirtin.

  71. Meryemfilizkelleci
    Meryemfilizkelleci

    Cep tel değişti istekramuma giremiyorum şifremi unutdum yardımcı olumusunuz

    • Cemali Batın
      Cemali Batın

      Merhabalar, yazımızda belirtilen linke tıklayarak belirtilen adımları uygulayabilirsiniz.

  72. serif262611
    serif262611

    Şimdi ben telefon numara değiştirdim Instagrama giremiyorum giriş yapmak için yardımcı olurmusun

    • Cemali Batın
      Cemali Batın

      Merhabalar, https://help.instagram.com/contact/1652567838289083 bu linke tıklayarak yazımızda belirttiğimiz adımları uygulayabilirsiniz.

  73. ...
    ...

    Merhabalar instagrama girerken telefon numarası ekle kısmı sürekli hata veriyor.Başka numara ekleyemiyorum.Diğer hattım kapandı şuanda instagrama giriş yapamıyorum

    • Cemali Batın
      Cemali Batın

      Merhaba, şifremi unuttum kısmından kullanıcı adını girerek mail adresinize kurtarma linki gelmesini sağlayabilirsiniz.

  74. Forever_cengiz1
    Forever_cengiz1

    İnstagram hesabimin numarasi değiştirildi ne yapmalıyım

    • Cemali Batın
      Cemali Batın

      Merhaba, email hesabınız üzerinden doğrulama kodu yaparak hesabınızı kurtarabilirsiniz. Daha sonra telefon numarasını değiştirin.

  75. Berfin
    Berfin

    Dun hesabimdan cikis yapilmisti suan gireniyorum hicbir sekilde numaraya kod gonder diyince baska numara cikiyorr sifre yanlis lutfen yardimci olur musunuz

    • Cemali Batın
      Cemali Batın

      Eğer yeni numara tanımadığınız birine aitse lütfen https://tr-tr.facebook.com/help/instagram/374546259294234 yazısını inceleyin.

  76. Berfin
    Berfin

    Mrblar ben telefon numaramı değiştirdim ve e-postami unutum hesabıma giriş yapamıyorum rica etsem yardımcı olur musunuz?

    • Cemali Batın
      Cemali Batın

      https://tr-tr.facebook.com/help/instagram/374546259294234/?helpref=hc_fnav sayfasını detaylıca incelemeniz gerekmektedir.

  77. ___rahib__sahnazarov____
    ___rahib__sahnazarov____

    Hesabima ulaşa bilmiyorum

    • Cemali Batın
      Cemali Batın

      https://help.instagram.com/374546259294234/?helpref=hc_fnav sayfasını incelemenizi öneririz.

  78. Mithat
    Mithat

    Merhaba benim telefon numaram değişti ve kayıtlı e-posta adresim yok hesabıma giremiyorum yardım ederseniz sevinirim

    • Cemali Batın
      Cemali Batın

      https://help.instagram.com/374546259294234/?helpref=hc_fnav ilgili link üzerinden sorununuza dair yönlendirme alabilirsiniz.

  79. Ceyda
    Ceyda

    Merhaba ben hesabımı dondurmadim numrami değiştirdim çift faktörlü güvenlik ten dolayı giremiyorum linkteki bilgileri girip ilerleye bastıktan sonra hesap aktif aktif olmayan hesaplar için uygulanabiliyor diyo benim ne yapmam lazım

    • Cemali Batın
      Cemali Batın

      https://www.facebook.com/help/instagram/374546259294234 link üzerinden detaylı bilgi alabilirsiniz.

  80. rümeysa
    rümeysa

    merhabalar hesabım eski numaram üzerine kayıtlıydı ve bi anda çıkıș yapıldı ve șimdide giriș yapamıyorum lütfen yardımcı olurmusunuz