İsmimizi fenomist.com olarak değiştirdik! +12 yıllık marka adımız instatakipci.com fenomist.com olarak değişmiştir.
Daha Fazla

Instagram’da Popüler Olma

Instagram’da popüler olmak birçok kullanıcının hayali haline gelmiş durumda. Elbette bu durum sadece ego tatmini olarak değil, bir kazanç kapısı olarak da düşünülmelidir. Instagramda popüler olmuş birçok kişi bu sayede sponsorlar bulmakta ve reklamlar almaktadır. Bu da büyük meblağların kazanılmasına kapı aralamaktadır. Sizde Instagram’da popüler olmak istiyorsanız bu yazımızı sonuna kadar okuyun ve vereceğimiz tüyolardan faydalanın. Instagram’da Popüler Olma Yöntemlerine gelin daha yakından bakalım. Instagramda fenomen olmak sandığınız kadar zor değildir.

Instagram’da Popüler Olmak İçin Hedef Kitle Belirleyin

Instagramda tanınır hale gelmek yalnızca kişilerin hedefi değildir. Firmalarda popüler olmak için ellerinden geleni yapar ve konuya özel olarak çalışır. Firmaların popüler olması da aslında kişilerdeki gibi kazanç sağlama amaçlıdır. Instagram’da Popüler Olma Yöntemleri tek başınıza yaptığınız gibi bir firma ilede beraber yapabileceğiniz strateji çalışmasıdır. Bir firma ne kadar çok tanınırsa o kadar çok ürün satar ve kazan elde eder. Bir ürünün satılması için yalnızca kaliteli olması yeterli değildir, aynı zamanda akılda kalıcı olmalı ve ulaşmak istediği kitle doğrultusunda, belirli bir hedef kitleye hitap etmelidir.

Görsel Seçimlerine Dikkat Edin

Instagram’da popüler olmak için paylaştığınız resimlere dikkat etmelisiniz. Görselleriniz kaliteli olmalı ve içeriğinizi yansıtmalıdır. Binlerce kişi arasında fark yaratmak istiyorsanız dikkat çekici resimler kullanmalısınız. Bir kullanıcı takip edeceği hesaplara öncelikle görselleri aracılığıyla ulaşmaktadır. Bunu sağlamak için fotoğraf düzenleme programları kullanabilirsiniz.

Fark Yaratan Bir Slogan Oluşturun

Bir fotoğraf ya da video paylaşıyorsanız mutlaka açıklama metinleri eklemelisiniz. Bu yazılar sizin sloganınız haline gelmeli ve kaliteden ödün vermemelidir. Yerine göre ciddi, yerine göre de esprili paylaşımlarda bulunmayı bilmelisiniz.

Instagram İçerikleri Önemi

Paylaşımlarınız Tutarlı Olmasına Dikkat Edin

Yaptığınız paylaşımlar aynı doğrultuda olmalıdır. Her konuda paylaşım yapmaktansa bir konuya odaklanmak her zaman daha iyidir. Bir konuya odaklanmanız o konuda profesyonel hale gelmenizi sağlar. Ayrıca belirlediğiniz paylaşım türlerini ilgili etiketler oluşturarak daha fazla kişinin önüne düşmesini sağlayabilirsiniz.

Bu makalemiz ilginizi çekebilir En Popüler Hashtagler

Yaratıcı İçerikler Oluşturun

Hafızalara kazınmış, herkes tarafından bilinen paylaşımlardan uzak durun. Her zaman yaratıcı olun ve farkındalık yaratın. Unutmayın ki yalnızca fark yaratabilen insanlar başarılı olabilmişlerdir. Ne yaparsanız yapın, kendinizi gülünç hale getirmeyin. Anlık hitler yerine kalıcı başarıyı hedefleyin. Bu yaratıcı içerikleri gündem de olan ve herkes tarafından paylaşılan bir konu veya ürünü içerebilir. Önemli olan bunu nasıl sunduğunuzdur.

Profilinizi Açık Olarak Belirleyin ve Takipçilerinize Etkileşim Verin

İçeriklerinizin daha fazla kişiye ulaşmasınız istiyorsanız hesabınız kesinlikle herkese açık olmalı. Bu sayede içerikleriniz keşfet sayfasına düşecektir. İlgi çeken paylaşımlarınıza gelen etkileşimleri karşılıksız bırakmayın. Takipçiler arası paylaşım, paylaşımlar altına bırakılan yorumlar ve beğeniler algoritma sıralamanızı değiştirecektir. Ayrıca takipçiler ile etkileşim kullanıcıların hesabınıza olan bağlılığını arttıracaktır.

Ücretsiz Takipçi Arttırabilirsiniz

Kısa yoldan daha popüler olmak ya da gözükmek istiyorsanız önerilebilecek tek yöntem vardır o da takipçi elde etmek.

Bu Yazıları da Sevebilirsiniz
Instagram Kapalıyken Nasıl Girilir?
Instagram Kapalıyken Nasıl Girilir?

Instagram'ın kapalı olduğu bir ülkede erişim sağlamak için VPN en güvenli ve etkili yöntemdir. Proxy sunucuları, Tor tarayıcısı, DNS değiştirme ve mob...

Instagram Veri Kullanımı Tasarrufu Nedir?
Instagram Veri Kullanımı Tasarrufu Nedir?

Instagram, günümüzde en popüler sosyal medya platformlarından biridir. Fotoğraf ve video paylaşımı üzerinden etkileşim imkanı sunan bu platform, ayrıc...

Instagram takipçi satin almak hesabınızı hem ilgi çekici yapar hemde dışarıdan bir kullanıcı sizin hesabınıza girdiğinde hesabinizin popüler ve etkileşim alan bir hesap oldugunu görüp sizi takibe alır ve böylece organik olarak size katkı sağlamış olur. En organik ve güvenilir hizmeti veren InstaTakipçi sitemize ihtiyacınız olan her türden sosyal medya hizmeti için göz atabilirsiniz.

Hakkında Sıkça Sorulan Sorular

Instagram kullanıcılarının popüler olma oranları çok yüksektir. Instagram kullanarak çevreniz tarafından tanınan biri haline gelebilir ve bu sayede popülerliğinizi arttırabilirsiniz.

Instagram üzerinde popüler olmak size yeni arkadaşlıklar kazandırabilir, kendi hayran kitlenizi oluşturabilirsiniz. Ayrıca popülerliğiniz yükseldikçe para bile kazanabilirsiniz.

Instagram üzerinde popülerliğinizi yükselterek, instagramda reklam vermek isteyen kişilerin dikkatini çekebilirsiniz. Böylece reklamlar yayınlayarak para kazanabilirsiniz.

Özgün içerikler üreterek, düzenli olarak güncel gönderiler paylaşarak ve hashtag kullanarak Instagram’da takipçi arttırmak mümkündür.

Instagram fenomenlerinin kazandıkları gelir takipçi kitlesine göre değişim göstermektedir, ortalama olarak 10-40 bin TL arasında bir gelir elde ettikleri öngörülmektedir.

happy #cute #beautiful #tbt #instagood gibi hashtagler en popüler hashtagler arasındadır.

Enes Bulut

Yazılar: 467

Ben Enes Bulut, 2014 yılında Yeditepe Üniversitesi Reklamcılık bölümünü tamamladıktan sonra İçerik Yazarlığı ve Editörlük alanına yöneldim. Bu alanda yaklaşık 6 yıldır Instatakipci.com bünyesinde çalışıyorum. Sosyal medya ve dijital pazarlama uzmanlık alanım olmak üzere birçok konuda özgün ve özel... Devamını Oku

Bu Yazıları da Sevebilirsiniz
Instagram’da Popüler Olma Hakkında 9 Adet Ziyaretçi Yorumu

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

(Toplam: 53 Ortalama: 5 )

9 yorum

  1. muhammed
    muhammed

    Instagramda ünlü olmak istiyorum yardımcı olur musunuz?

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba, web sitemizde yer alan ürünleri inceleyerek kolayca popüler bir hesap olabilirsiniz.

  2. ayfer melik
    ayfer melik

    instagramda paylaşım yapamıyorum

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba, sorunun düzelmesi için uygulamayı silip tekrar yükleyebilirsiniz.

  3. Saffet
    Saffet

    Merhaba, başarılı bir içerik olmuş. Elinize sağlık.

  4. Zehra
    Zehra

    Ücretsiz nasıl takipçi satın alabilirim

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba, sitemizde yer alan ücretsiz deneme ürünlerimizden faydalanabilirsiniz.

  5. Harun
    Harun

    Fenomenlerın kazandıgı ücretleri gorunce artık bende instagramda populer olmak istiyorum 😀

  6. Ethem Vural
    Ethem Vural

    İnstagramda popüler olma yöntemlerini ele alan güzel bir blog tebrikler