İsmimizi fenomist.com olarak değiştirdik! +12 yıllık marka adımız instatakipci.com fenomist.com olarak değişmiştir.
Daha Fazla

Instagram’da Takipçi Satın Almanın Zararları Var mı?

Instagram’da takipçi satın almanın zararları ve faydaları konusunda ayrıntılı bilgi veriyor. Güvenilir sitelerden takipçi satın almanın hesabınıza zarar vermediği, aksine güvenli ve etkili bir yöntem olduğu vurgulanıyor. Özellikle gerçek takipçi satın almak, hesabınıza değer katıyor ve sosyal medyada güvenilir bir imaj oluşturmanıza yardımcı oluyor.

Takipçi sayısının artması, özellikle e-ticaret hesapları için satışları artırırken, fenomen olma yolunda da önemli bir adım sayılıyor. Sahte takipçi alımlarının ve güvenilir olmayan sitelerle çalışmanın olumsuz sonuçlar doğurabileceği de belirtiliyor.

Öncelikle Instagram hesabınızı güvenle yükseltebileceğiniz profesyonel uzun yıllardır bu sektörde hizmet veren sitelerle çalışmalısınız. Hesap güvenliğinizi tehdit edecek güvenilmeyen canlı destek hattı bulunmayan, güvenilir ödeme yöntemlerine sahip olmayan sitelerden uzak durmanızı tavsiye ederiz. Bu yazıda sizlere Instagram’da takipçi satın almanın zararları ve faydaları altında iki başlıkta kıyaslamalar yaparak en doğru kararı vermenize yardımcı olacağız.

Instagram Takipçi Satın Almak Zararlı mı?

Instagram takipçi satın almak kaliteli ve profesyonel bir firma ile çalıştığınızda kesinlikle zararlı değildir. Fakat sektörde yaşanılan bazı problemlere değinmek gerekirse;

  • Takipçi yüklemeleri için hesap şifresinin istenmesi
  • Takipçi yüklemesi yaparken hesabın kapanması
  • Yüklenen takipçilerin silinmesi
  • Güvenilir yazılımlar ile testlerin yapılmaması
  • Canlı destek hattının bulunmaması.
  • Fake takipçiler gönderilerek hesabınızın imajının olumsuz etkilenmesi

Bu tarz hizmetlerinde önemli güven problemleri bulunan sitelerde mevcuttur. Bu sitelerden Instagram takipçi satın almanız durumunda daha birçok benzer problemle karşılaşabilirsiniz. Sahte hesaplarınız ve satın alım yaptığınız anlaşılırsa büyük bir imaj kaybı yaşayabilirsiniz. Fakat gelişmiş sistemler sayesinde Gerçek takipçi satın almak artık mümkün! Gerçek takipçiler satın alarak bu sorunu giderebilirsiniz.

instagram takipçi satın almak güvenli mi

Instagram Takipçi Satın Almanın Hesabıma Zararları Nelerdir?

Instagram takipçi satın almanın hesabınıza zararları olabilmektedir. Bu tarz durumların önüne geçmek için güvenilir takipçi satın alma sitelerini kullanmalısınız. Instagram hesabınızın güvenliğini tehlikeye atmamak için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz;

  1. Hesap şifrenizi paylaşmadan şifresiz olarak takipçi satın almak,
  2. Anında iletişim kurabileceğiniz sitelerle çalışmak (satın almadan önce iletişimi test edebilirsiniz)
  3. Yazılımsal olarak test edilmiş ve hesap güvenliğini tehdit etmeyen takipçileri satın almak,
  4. Hesabınıza takipçileri yavaş bir gönderim ile satın almak. 10000 takipçiyi 1 saat içinde yüklemek bir başarı değildir. Bu durum Instagram için şüphe oluşturabilir doğal ve yavaş bir gönderim seçeneği sizin için çok faydalı olacaktır.
  5. Ödeme yöntemlerinde Türkiye’de en çok kullanılan Pay Tr ve Shopier gibi sistemlere sahip siteleri tercih etmek.

Instagram Takipçi Satın Almanın Faydaları Var mı?

Instagram takipçi satın almanın faydaları konusuna gelecek olursak birçok açıdan tartışılan bu işlem ne kadar ilkel bir yöntem olarak bilinse de 2021 yılında hala işe yaramaya devam ettiği sosyal medya araştırmaları sonucunda ortaya çıkmıştır.

We are Social 2021 araştırmaları sonucunda insanlar takipçi sayısı yüksek hesaplara daha fazla güven duyduğu ortaya çıkmıştır. 10000 kişinin katılımıyla yapılan bu araştırmada %91 oranında takipçi sayısı yüksek hesaplara güven duyulma hissi yaşanıldığı tespit edilmiştir. Takipçi sayısının insanlara psikolojik etkisinden ziyade fiziksel olarakta birçok kazanım sağladığı bilinmektedir. Takipçi satın alarak Instagram takipçi sayısı arttırmanın faydalarını sıralayacak olursak;

  • İnsanlarda güven veren bir hesap hissi oluşturmaktadır,
  • E-Ticaret için kullandığınız hesabınızın satışlarını arttırmaktadır,
  • Hikayelerinizde link vermek için belirli sayıda takipçiniz olması gerekmektedir,
  • Takipçi sayısının artmasıyla hesabınızın beğenileri de hızla artacaktır.
instagram takipçi almanın faydaları

Takipçi Satın Alarak Fenomen Olabilir miyim?

Fenomen olmanın bazı yöntemleri vardır. Instagram takipçi satın alma kararınızın yanında, kaliteli paylaşımlar yapar, takipçilerinizle etkileşim halinde olursanız yani hesabınızı güncel tutarsanız, fenomen olmak için gerekli adımları atmış olursunuz. Instagram beğenilerinizin artması ve kullanıcı etkileşim önemlidir ama etkileşime geçebilmek için önce takipçiniz olmalı. Takipçi satın almak size gerçek takipçilerle etkileşime girmek için destek sağlar. İletişimleriniz sonucunda da takipçi sayınızı artırırsınız. Takipçi satın almak fenomen olmanın kilometre taşlarından biridir.

Bir de vereceği hissi düşünün! Takipçi satın alırsanız, kendinizi fenomen gibi hissedersiniz; fenomen gibi hissederseniz fenomen olmak için motive olur, elinizden geleni yaparsınız. Takipçi sayınızı yükseltmek takipçileriniz arasında etkileyici bir rüzgâr estirir ve gündem olursunuz. Böylece oluşan etkileşim etkisini arkanıza alarak hesabınızı zirveye taşıyabilirsiniz.

Instagram takipçi satın almanın avantajlarına dair detayları aşağıda yer alan infografik üzerinden de inceleyebilirsiniz.

Takipçi Satın Almak Güvenli mi?

Instagram takipçi satın almak profesyonel sitelerden alışveriş yaptığınızda güvenli bir işlemdir. Örnek vermek gerekirse Instatakipci.com gibi sektörde 10 yıldan fazladır binlerce müşterisine hizmet sağlayan sitenin 7/24 canlı destek hattı, güvenilir yazılım testleri, takipçi düşüne telafi ve hızlı teslimat gibi birçok artısı bulunmaktadır. En büyük artısı ise takipçi satın alma hizmetini şifresiz olarak sağlamasıdır.

Bu noktada en önemli işleme değinmek gerekirse takipçi satın almak güvenilir sitelerle yapıldığı zaman hesabınıza değer katmaktadır.

Takipçi Satın Alan Hesapları Nasıl Anlarım?

Bir profilin olmazsa olmazlarından bir tanesi, profilin doğal ve inandırıcı görünmesidir. Bu, Instagram kullanıcısına yani potansiyel takipçilerinize güven verir; paylaşımlarınızdan keyif alacaklarını, fayda sağlayacaklarını düşünürler. Takipçi satın alarak desteklediğiniz kaliteli hesabınızı, satın alımdan sonra doğallık kontrolünden geçirmeniz iyi olur. Satın alınan takipçilerin göze batmaması amacıyla, yorum ve beğeni desteğini kullanarak doğallaştırma uygulamaları yapabilirsiniz.

Doğallık konusunda şunu da ekleyelim; zaten göze batan bir yapaylığı olmayan Instagram hesabınızı, takipçi satın almanız yapay yapmaz. Samimiyetiniz hesabınıza yansır, yorumlarınız, iletişim kurma biçiminiz… Bırakın satın aldığınız takipçiler hesabınızda bir tat olarak kalsın. Siz gerçek takipçilerinizle hoş sohbetler edin.

takipçi satın alma siteleri

Takipçi Satın Almak İşe Yarıyor mu?

Evet, yarıyor. Başarılı hesapların mutlaka takipçi satın alma hizmetinden yararlandığını biliyoruz. Eğer siz de paylaşımlarınızdan yeterli sonucu alamadığınızı düşünüyorsanız, bu yöntemi kullanmayı düşünmelisiniz. Takipçi satın aldığınızda ilk anda hedeflediğiniz geri dönüşlere ulaşamayabilirsiniz ama eğer küçük de olsa bir artış yaşandıysa(ki yaşamayan yok) kullanıcılarınızla etkileşiminiz bu kat be kat artıracaktır, dolayısıyla satın alımınız faydaya dönüşecektir. Genel olarak Instagram’da takipçi satın almanın zararları size olumsuz etki verebilmektedir. Ama faydalarına bakacak olursak hesabınızı üst seviyeye çıkarmanın keyfini yaşayın.

Bu Yazıları da Sevebilirsiniz
Sosyal Medya Yönetimi Rehberi
Sosyal Medya Yönetimi Rehberi

Sosyal medya, günümüzde işletmelerin hedef kitleleriyle etkileşim kurmasının ve markaların bilinirliğini arttırmasının en etkili yollarından biri hali...

Sosyal Medya İle Para Kazanma Rehberi
Sosyal Medya İle Para Kazanma Rehberi

Sosyal medya, günümüzde sadece kişisel paylaşımlar yapmanın ötesine geçerek bir gelir kaynağı haline gelmiştir. İster bir influencer olun, ister bir g...

Bir de Instagram’ın satın alınan takipçileri silme konusu var. Her ne kadar Instagram takipçi siliyorsa da, insan zekâsı makinaya hep üstün geliyor, profesyonel hizmet verenler takipçileri hesapta tutmayı kusursuz başarıyor.

Instagram’da Nasıl Fenomen ve Popüler Olunur?

Unutmayın, hesabınızla ilgilenen bir kullanıcının takipçi satın alması fenomenliğine gölge düşürmez aksine satın alınan takipçiler motive eden masum bir kaldıraçtır.

Günümüzün dünyasında kendimizi ifade etmenin yolu, Instagram.  Artık tanınmak için televizyona çıkmamıza gerek yok. Bir anda tanınarak, fenomen olabilirsiniz. Sizi beğenen insanlarla iletişim kurma mutluluğunu yaşayabilirsiniz ya da ürün tanıtıp para kazanabilirsiniz. Kurumlar ise kurumsal kimliklerini yansıtmak, müşterileriyle iletişimini kuvvetli tutmak, özetle karlılıklarını artırmak için Instagram’da.

Popülerlik daha uzun bir tanımken fenomenlik karizmasıyla, çekiciliğiyle ya da yaptıklarıyla bir anda yıldızı parlayan tanımına denk geliyor. Önce fenomen olun, böylece zamanla popüler de olursunuz.

Fenomenlik yolunda size yardımcı olacak birkaç tüyo vereceğiz:

  • Hashtag Instagram’ın pusulasıdır. Hastagleri kullanarak Instagram ağında daha kolay bulunabilirsiniz.
  • Beğenin, beğenilin: Her şey karşılıklı ama kantarın topuzunu kaçırıp her şeyi beğenmeyin, gerçekten beğendiğiniz bir şey olduğunda “beğen”e basmanız daha samimi bir imaj yaratacaktır.
  • Süreklilik çok önemli, düzenli paylaşımlar yapın: İstikrar, istikrar, istikrar diyoruz, başka bir şey demiyoruz.
  • Efektler hakkında bilgi edinin.Efektler özellikle Instagram Reels videolarınız için ilgi çekici içerikler oluşturmanıza yardımcı olmaktadır. Efektler benim işim diyene kadar çalışın.
  • Görsel paylaşımların etkisi hızla artıyor. Video ve infografik paylaşımlarınızı hızla arttırın!
  • Facebook ve Twitter’dan destek alın: Hesabınıza diğer sosyal medya hesaplarıyla yardım edin.
  • Fenomenin profili güncel olur: Kim eskiyi umursar ki, şimdi yeni şeyler sunun.
  • Instagram’da en çok vakit geçirilen Pazar günü aktif olun: İnsanlar telefon başındayken telefon başında olun,
  • Instagram’ın önerilerini dikkate alın: Instagram’ın piri yine Instagram, ona kulak verin.

İlgili Diğer Makaleler ;

Hakkında Sıkça Sorulan Sorular

Eksileri ve artıları ile kıyasladığımızda instagram takipçi satın almak daha mantıklı görünüyor. Kapsamlı bilgi için yazımızı okuyabilirsiniz.

Hayır Instagram’da takipçi satın aldığınız anlaşılmaz. Buna uygun beğeni ve yorum alarak mükemmel bir denge yakalayabilirsiniz.

Evet özellikle işletmeler için oldukça faydalı olacaktır. Instagramda daha prestijli bir imaja sahip olacaksınız ve bununda size olumlu geri dönüşleri olacaktır.

Hayır böyle bir şey asla mümkün değildir. Böyle bir şey mümkün olsaydı herkes rakip sayfası için takipçi satın alır ve isteyen istediği sayfayı kapattırırdı. Daha önce bu sebepten kapatılan hesap hiç olmamıştır.

Hayır herhangi bir zararı yoktur. Aksine oldukça fazla faydasını göreceksiniz.

Instagramda rakiplerinizin takipçi satın alıyorken sizin onlara normal bir büyüme ile yetişmeniz pek mümkün değildir. Takipçi satın alarak günden güne büyüme elde edebilirsiniz.

Instatakipci.com’u bu konuda tercih ederek güvenilir bir alışverişin tadını çıkarın.

Enes Bulut

Yazılar: 467

Ben Enes Bulut, 2014 yılında Yeditepe Üniversitesi Reklamcılık bölümünü tamamladıktan sonra İçerik Yazarlığı ve Editörlük alanına yöneldim. Bu alanda yaklaşık 6 yıldır Instatakipci.com bünyesinde çalışıyorum. Sosyal medya ve dijital pazarlama uzmanlık alanım olmak üzere birçok konuda özgün ve özel... Devamını Oku

Bu Yazıları da Sevebilirsiniz
Instagram’da Takipçi Satın Almanın Zararları Var mı? Hakkında 13 Adet Ziyaretçi Yorumu

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

(Toplam: 25 Ortalama: 5 )

13 yorum

  1. Enes Ustammm
    Enes Ustammm

    Yani hala yok takipçi almayın falan diyebiliyorlar anlamıyorum. Ben 8 doktorun sosyal medya menajerliğini yapıyorum takipçi satın almadan o işler yalan yürümüyor yani. Ha şöyle olsa belki olurdu hiç kimse almasa olabilirdi ama benim karşı dairemdeki estetik cerrah 100 k takipçi satın alınca benimde almam gerekiyor. Ben işe rakip kısmından bakıyorum tabi.

  2. Burcu Cancan
    Burcu Cancan

    Zarar mı? Henüz zararını görmedim hiç hatta aldıkça keşfetten gelen trafiğim artıyor bunları zaten herkes biliyor. Bugün 1 m olan ünlüler bile alıyor hemde ulu orta yani saklamak doğal göstermek gibide bir dertleri yok 😀

    • Arzu
      Arzu

      Herkese güvenmiştim alacağınız yerler güvenilir olmalı deniyor katılıyorum.peki nerden alacağı nasıl bulacağız bu kişileri Daha önce alanlardan. Siz nerden satın aldınız.

      • Insta Takipçi
        Insta Takipçi

        Merhaba, sitemiz üzerinden şifre yada kişisel bilgilerinizi vermeden sosyal medya hesaplarınız adına takipçi, beğeni satın alabilirsiniz. Hesaplarınız güvende kalır.

  3. Gülsüm Filizlen
    Gülsüm Filizlen

    Ben takipçide alıyorum ama böyle aralıklarla alıyorum haftada 1-2 k şeklinde o zaman çok doğal olarak yükseliyor kimse anlamıyor birde çok doğru demiş arkadaş sürü psikolojisi diye bir şey var ben satın aldıkça daha fazla gerçek kişi takip ediyor ilginç :/ Birde beğenilerin çok faydasını görüyorum keşfet sayfasında çıkmk için iyi oluyor. Herkese açık ama benim profilim.

    • can
      can

      gulsum hanim oncelikle merhaba hangi siteden ne sekilde satin aliyorsunuz peki yardimci olabilirmisiniz?

  4. Duygu
    Duygu

    İşlemin iki gün oldu hala sonuçlanmadı telefonuniza ulaşamıyoruz acil dönüş yapın lütfen

  5. Selma
    Selma

    Takipçi satın aldım ve hesabıma hiçbir şekilde zarar vermedi. Tüm emekleriniz için teşekkürler

  6. İlhan Denizli
    İlhan Denizli

    instagramda takipci satin almayı dusunuyorum zararlari var mı diye merak ettim araştırma yaptım hem zararı var hem de faydası var gibi

  7. Furkan Demirci
    Furkan Demirci

    Her gün farklı hesap görüyorum 150k 200k kendi kendime sordum acaba instagramda takipci almanın zararları var mı diye güzel bir blog yazısı olmus bu arada

  8. sema
    sema

    takipçi satın alma fiyatları nedir bana mail atar mısınız lütfen teşekkürler

    • Cemali Batın
      Cemali Batın

      https://www.instatakipci.com/instagram-turk-takipci sayfasından inceleyebilirsiniz.