İsmimizi fenomist.com olarak değiştirdik! +12 yıllık marka adımız instatakipci.com fenomist.com olarak değişmiştir.
Daha Fazla

LinkedIn Aramada Görüntülenme

Linkedin, dünya çapında milyonlar tarafından kullanılan ülkemizde ise giderek kullanıcı sayısını arttıran bir platformdur. Burada özellikle iş arama ve eleman bulma gibi konularda profesyonel bir şekilde etkileşim gerçekleştirebilirsiniz. Uygulamanın diğer rakiplerine göre bazı eşsiz özellikleri vardır ki bunun içerisinde iş için bu kadar yaygın bir şekilde kullanılması en büyük özelliğidir. Linkedin aramada görüntülenme nedir diye soracak olursanız cevabını yazımızda bulabilirsiniz.

Linkedin gerek iş gerekse de personel bulma anlamında profesyonel şekilde sizin ihtiyaçlarınızı karşılar. İçerisinde bulunan Premium özellikler ile sizlerde daha fazla ve profesyonel bir kullanım sağlayabilirsiniz. Bununla birlikte ülkemizde de binlerce kullanıcısı olan bu platformda bildirim olarak “aramada görüntülendiniz” gibi bir bildirimle karşılaşma oranınız yüksektir. Peki, size gelen bu durum nedir veya neyi ifade etmektedir?

Linkedin Aramada Görüntülenme Bildirimi

Linkedin arama görüntülenme dediğiniz zaman aslında oldukça faydalı bir şeydir. LinkedIn profilinizin başkaları tarafından görüntülendiği anlamı çıkarmayınız. Bu bildirim size ulaştığında şu anlam içerir;

  • Potansiyel bir personel arayan firma veya kişinin sizin özelliklerinizde bir kişiyi aradığı anlamı çıkar.
  • Linkedin’e eklediğiniz özelliklerinizden dolayı böyle bir bildirim alırsınız.
  • Kişi veya şirket, personel arama konusunda istediği özellikleri Linkedin’e bildirir ve karşısına bu platformda kayıtlı olan kişilerin profilleri çıkar. Böylece bu profiller arasında ise seçim yaparak en donanımlı ve size uygun kişiye iş teklifi götürebilirsiniz.

Linkedin aramada görüntülenme sizin için son derece iyi bir şeydir. Bu nedenle kişisel özelliklerinizin tamamını bu platforma ekleyerek daha fazla aranmada görüntüleme sağlayabilirsiniz. Böylelikle özellikle iş arama gibi konularda çalışmalar yapıyorsanız ihtimaller içerisinde bu platformdan iş bulma gerçekleştirebilirsiniz. Ayrıca Linkedin ile ilgili özellikleri kapsamlı bir şekilde görebileceğiniz Linkedin Premium ayrıcalıkları hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.

linkedin aramada görüntülenme

Linkedin Aramada Görüntülenme Faydalı Mıdır?

Bu soruya cevap verebilmek için öncelikli olarak Linkedin aramada görüntülenme ne demek ona bakmamız lazım. Kendinizin bir firma sahibi olduğunuzu veya insan kaynakları çalışanı olduğunuzu düşünün. Pratik bir şekilde eleman ihtiyacınızı karşılayabileceğiniz platformlar içerisinde en iyisi olan Linkedin’de eleman arıyorsunuz. İşte burada platform sizden aradığınız kişinin özelliklerini girmeniz ister. Bu özellikleri girdiğiniz noktada size birçok profil gösterir. Siz buradan istediğiniz seçimi yaparak kısa sürede aradığınız elemanla iletişim kurabilirsiniz. (Linkedin)

Bu noktada aramada görüntülenme oldukça faydalıdır. Çünkü sizin özelliğinizdeki kişilerin aranıyor olması güzel bir şeydir. Size ihtiyaç olduğu anlamına gelir. Eğer hâlihazırda yeni bir iş arıyorsanız o zaman bu özelliklerinizle iş bulma konusunda çokta sıkıntı çekmeyeceğiniz anlamına gelir.

Linkedin aramada görüntülenme özelliği ile birlikte iş ve işçi bulma konusunda sizlere profesyonel bir hizmet sunmaktadır. Bu platform sayesinde aradığınız işi kısa zamanda bulabilir ve hemen çalışmaya başlayabilirsiniz. Rakiplerinden ayrıştığı bu noktada insanların yaptığı etkileşimler sayesinde paylaşımlarınız kısa zamanda binlerce kişinin ana sayfasına düşerek onlara sesinizi duyurabilirsiniz.

Eğer siz de LinkedIn hakkında yaşadğınız sorunları çözmek istiyorasnız Linkedin Destek kategorimiz ile tüm sorunları çözebilirsiniz.

Sıkça Sorulan Sorular

Hakkında Sıkça Sorulan Sorular

Linkedin iş hesaplarının oluşturulduğu ve iş bağlantılarının kurulduğu bir sosyal medya platformudur. Üzerinden mesajlaşma yapılabilir ve paylaşımlarda bulunulabilir.

Linkedin üzerinden arama görüntülenme yapmanız için uygulamanız gereken bir kaç adım bulunmaktadır. Bu konu ile ilgili tüm bilgilere detaylı bir şekilde blog yazımızdan ulaşabilirsiniz.

Linkedin üzerinden gerekli bağlantıları kurmanız ve pozisyonunuz için gerekli şirket sayfalarını takip etmeniz neticesinde iş ilanlarından faydalanabilirsiniz. Ayrıca profilinizin hangi firmalar tarafından görüldüğünü de kolayca bulabilirsiniz.

Linkedin tarafından sizlere sunulan görüntülenme sayıları doğrudur. Ancak daha detaylı bilgiler ücretli üyelik ile sunulmaktadır.

Linkedin profillerin sahip olduğu arkadaşlara bağlantı denilmektedir. Bağlantılar 1,2 ve 3.derece olarak kategorize edilmiştir.

1. Derece bağlantılar direk olarak aynı kurum ve kuruluşta çalışan kişilerin oluşturduğu ağı ifade etmektedir.

Enes Bulut

Yazılar: 467

Ben Enes Bulut, 2014 yılında Yeditepe Üniversitesi Reklamcılık bölümünü tamamladıktan sonra İçerik Yazarlığı ve Editörlük alanına yöneldim. Bu alanda yaklaşık 6 yıldır Instatakipci.com bünyesinde çalışıyorum. Sosyal medya ve dijital pazarlama uzmanlık alanım olmak üzere birçok konuda özgün ve özel... Devamını Oku

Bu Yazıları da Sevebilirsiniz
LinkedIn Aramada Görüntülenme Hakkında 2 Adet Ziyaretçi Yorumu

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

(Toplam: 52 Ortalama: 5 )

2 yorum

  1. metin
    metin

    Linkedin aramada görüntülenme yazınız oldukça faydalı. Teşekkürler..

  2. mustafa ayhan
    mustafa ayhan

    Linkedin aramada görüntülenme ne için önemlidir?