İsmimizi fenomist.com olarak değiştirdik! +12 yıllık marka adımız instatakipci.com fenomist.com olarak değişmiştir.
Daha Fazla

Linkedin Özel Mod

Linkedin, sosyal ağlar içerisinde son zamanlarda en hızlı yükselişe sahne olan platformdur. Bu platformun en ilgi çekici yanı ise genellikle iş insanları tarafından kullanılması ve iş aranması gibi özelliklerin olmasıdır. Linkedin özel mod ile birlikte sizlerde dilediğiniz kişinin profiline bakabilir ve o kişinin sizi görmesini engelleyebilirsiniz.

Linkedin pek çok özelliği yönünden diğer İnstagram, Youtube ve Facebook gibi sosyal ağlardan ayrışmaktadır. Bu özelliklerden kısaca bahsetmek gerekirse karşımıza şunlar çıkmaktadır.

  • İş insanlarının ağırlıklı olarak kullanması
  • İş arama ve personel bulma gibi olanakların olması
  • Bir kişinin profiline baktığınızda ona bildirim gitmesi

En bariz özellikleri yukarıda yer alan özellikler olarak karşınıza çıkmaktadır. Sizlerde iş arama konusunda hizmet veren bu platformu rahatlıkla kullanabilirsiniz.

Linkedin Özel Mod Nasıl Açılır?

Bir kişinin Linkedin profiline girdiğinizde ona bildirim gitmesini engelleyebilirsiniz. Özellikle bu bildirim “gizli bir kişi profilinizi görüntüledi” şeklinde olmaktadır. En azından karşı taraf sizin isminizi veya şirketinizi göremez. Linkedin özel mod görüntüleme özelliğini aktif etmek için şunları yapmalısınız.

  • Linkedin ana sayfanın üstünde bulunan “ben” kısmına tıklayın.
  • Açılan yerden “ayarlar ve gizlilik” menüsüne tıklayın.
  • Bu aşamadan sonra sizin yapmanız gereken şey “gizlilik” kısmına girmektir.
  • Buradan ise faaliyet görüntüleme butonunun altında bulunan “değiştir” seçeneğini tıklayın.
  • İşte burada hangi bilgilerinizin görüleceğini veya görülmeyeceğini ayarlayabilirsiniz.

Bu yaptığınız işlemlerden sonra sistem sizin verilerinizi karşı tarafa göstermeyecektir. Sadece gizli modda görüntüleme bildirimi gidecek ve isminiz gitmediği için asla bilinmeyecektir. (Linkedin Destek)

linkedin özel mod

Linkedin Özel Mod Nedir?

Linkedin diğer uygulamalara göre ek programlarla yaptığınız bu görüntüleme işlemlerini size ekstra bir seçeneğe yer bırakmadan otomatik olarak tanımlar. Böylelikle kısa süre içerisinde karşı tarafın tüm bilgilerine ulaşabilirsiniz. Bundan sonrası ise sizin yapmanız gereken şey Linkedin özel mod nedir araştırması yapmaktır.

Burada esas olan şirket ismi veya profili ile yapacağınız aramaların karşı tarafın bilmemesidir. Böylelikle gizlilik içerisinde aradığınız kişinin profilinde gezinebilirsiniz. Onun özgeçmişine ait bilgileri görebilir ve sonrasında başarılı bir şekilde yapmak istediklerinize ulaşırsınız.

Linkedin gibi ülkemizde de hızlı bir şekilde yayılan platformdan istediğiniz özelliklere sahip bir eleman bulma şansınız yüksektir. Genellikle şirketler tarafından özel modda görüntülenme yapıldığını sizlere söylesek şaşırmazsınız sanırım. Linkedin özel mood nasıl açılır kısmını gördükten sonra artık sizlerde herkesin profiline ismini gözükmeden bakabilirsiniz. Peki, bu özellikler sizlere ne kazandıracak?

  • Profiline baktığınız kişi sizi göremeyecek.
  • Gizlilik içerisinde araştırma yapabileceksiniz.
  • Uygun personel bulduğunuzda onunla iletişime geçebileceksiniz.

Bu gibi özelliklerle birlikte Linkedin özel mod sizler için paha biçilmez bir değere sahiptir. Özellikle ülkemizde dahi yüz binlerce kullanıcısı bulunan bu ağda dilediğiniz personeli kolaylıkla bulabilirsiniz.

Bu Yazıları da Sevebilirsiniz
LinkedIn Para Kazanma Rehberi
LinkedIn Para Kazanma Rehberi

LinkedIn, iş dünyasının en güçlü ve etkili profesyonel ağıdır. Milyonlarca kullanıcı, kariyerlerini şekillendirmek, iş fırsatları yakalamak ve iş düny...

LinkedIn Yardım Merkezi 
LinkedIn Yardım Merkezi 

LinkedIn Yardım Merkezi, kullanıcıların LinkedIn'i daha etkili bir şekilde kullanmalarına yardımcı olacak birçok kaynağı içerir. İş dünyasındaki bağla...

LinkedIn Aramada Görüntülenme nasıl yapılır öğrenmek için tıkla!

Hakkında Sıkça Sorulan Sorular

Linkedin özel modu, potansiyel adayları, yeni müşterileri, satış fırsatlarını ve iş ortaklarını bulmak için profillere göz atmak isteyen iş verenler ve diğer iş profesyonelleri için oluşturulmuş yeni bir Linkedin özelliğidir.

Linkedin özel mod kullanmak için yapmanız gerekenleri blog yazımızdan detaylı bir şekilde öğrenebilirsiniz.

Lİnkedin özel mod kurmak için hiçbir şekilde ücret ödemeniz gerekmez. Tamamen ücretsiz bir şekilde istediğiniz gibi özel mod’a geçiş yapabilirsiniz.

Linkedin profillerinizi daha profesyonel hale getirmek için özgeçmiş ekleme özelliğidir.

Linkedin profillerinize sertifika ekleyerek, profillerinizin daha profesyonel olarak görünmesini sağlayabilirsiniz.

Linkedin profilleriniz ile en fazla 30.000 kişi ile bağlantı kurabilirsiniz.

Enes Bulut

Yazılar: 467

Ben Enes Bulut, 2014 yılında Yeditepe Üniversitesi Reklamcılık bölümünü tamamladıktan sonra İçerik Yazarlığı ve Editörlük alanına yöneldim. Bu alanda yaklaşık 6 yıldır Instatakipci.com bünyesinde çalışıyorum. Sosyal medya ve dijital pazarlama uzmanlık alanım olmak üzere birçok konuda özgün ve özel... Devamını Oku

Bu Yazıları da Sevebilirsiniz
Linkedin Özel Mod Hakkında 2 Adet Ziyaretçi Yorumu

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

(Toplam: 34 Ortalama: 5 )

2 yorum

  1. Gizem Dağlı
    Gizem Dağlı

    linkedinde hesabımı özel moda almaya çalışıyordum bir kaç saattir 🙂 blogunuzu inceledikten sonra rahatca yapabildim teşekkür ederimm

  2. Tuğberk Gök
    Tuğberk Gök

    linkedin özel modun nasıl aktif edileceğiyle alakalı faydalı bir yazı olmuş cv ekleme ile alakalı sorularımıda gidermiş oldum