İsmimizi fenomist.com olarak değiştirdik! +12 yıllık marka adımız instatakipci.com fenomist.com olarak değişmiştir.
Daha Fazla

Linkedin Profilinizi Kimler Görüntüledi?

Linkedin profilimi görüntüleyenler kimler diye merak mı ediyorsunuz? Linkedin kişilerin kendilerine en uygun işi bulmalarına yardımcı olan, aynı anda yüzlerce firma ile tanıştırıp aralarında en kaliteliyi ve en iyi maaş vereni bulmalarını sağlayan online bir CV uygulamasıdır. Bu uygulama üzerinden detaylı ve geniş çaplı bir CV oluşturmak mümkündür. Tüm detaylar belirtilmiştir, kişinin bazı şeyleri unutma ihtimali bulunmamaktadır. Çünkü uygulama üzerinde bir CV’de bulunabilecek her şey mevcuttur.

Linkedin üzerinde oluşturulan profiller, başvuru yapılan firma yöneticileri veya diğer kişiler tarafından görüntülenebilmektedir. İnceleyen kişi sayısı net olarak profilde görüntülenir. Örneğin o güne kadar 30 kişi profili incelemişse, bu da görüntülenecektir. Bu durum şöyle bir avantajı beraberinde getirmektedir. Profilinde çok fazla görüntülenme olan kişiler, firma yöneticileri karşısında artı duruma geçmektedir. Yöneticiler kişinin etkileyici bir profili olduğunu düşünerek inceleme yapmaktadır. Bu durum yeni profiller için bir eksi gibi dursa da, esasında profilin ne zaman açılmış olduğu göründüğünden dolayı, düşük sayıda inceleme ciddi bir eksi katmamaktadır. Marifet kısa zamanda çok fazla inceleme almanın bir yolunu bulmaktadır.

LinkedIn Aramada Görüntülenme nasıl yapılır öğrenmek için tıkla!

Linkedin Profilimi Görüntüleyen Kullanıcıları Nasıl Görebilirim?

Linkedin profilime bakanlar, kolay adımlar incelenerek görüntülenmektedir. Görüntülenme açık bir şekilde yapıldığından dolayı, üye olmadan görüntüleyen kullanıcıların profilleri görüntülediği dahi görülmektedir. Linkedin profilime bakanlar kısmına girildiğinde, Linkedin hesabı olan kullanıcılar kullanıcı adları ve profil fotoğrafları ile görünür. Linkedin profiline sahip olmayan kullanıcıların ise, yalnızca profile girdikleri görüntülenmektedir. Onların kim olduğunu görüntülemek malesef mümkün değildir. Peki Linkedin profilinizi kimler görüntüledi kısmına nasıl ulaşabilirsiniz? (Linkedin Destek)

Linkedin hesabınıza giriş yaptıktan sonra anasayfada çıkan “Ben” simgesine tıklayın. Ardından çıkan listede profilimi görüntüle kısmına girin. Panom bölümünden profilimi kimler görüntüledi kısmına tıkladığınız takdirde, profilinizi kimlerin görüntülediğini görme şansı elde edeceksiniz. Bu kadar kolay ve hızlı gerçekleşen bir işlem, başka kullanıcılar tarafından görüntülenmemektedir. Yani profilinizde, daha önce profilinize kimlerin tıkladığı görüntülenmez. Fakat daha önce profilinize kaç kişinin tıkladığını görme şansınız bulunmaktadır. Ayrıca premium üyeliğe sahipseniz, profilinizi görüntüleyen tüm kullanıcıları ayrıntılı bir şekilde raporlayabilirsiniz.

Profilimi Görüntüleyenler Bilmek Bana Ne Katar?

Kişiler profillerini görüntüleyen kullanıcıların bilgilerine sahip olarak, daha çok hangi firmaların dikkatini çektiklerini görebilirler. Bu durum o firmalara ithafen başvurular yapmalarını sağlarken, o kuruluşlara ithafen eğitim almalarını da sağlayacaktır. Bunun yanı sıra büyük şirketler tarafından görüntülenmiş olmak, kişinin özgüvenini tazeleyecektir. Bu durum özellikle mülakatlara katıldıklarında kişilerin işlerine ciddi anlamda yarayacak bir durumdur. Beğenmedikleri bir iş karşısında, başka firmalar da profilime bakıyor, başka bir iş bulabilirim özgüvenini kurmak kişinin daha sağlıklı işler yapmasına katkı sağlamaktadır. Bunun yanı sıra, kişilerin beğenmedikleri ve maaşları düzgün olmayan işlerde çalışmalarını da engellemektedir.

Linkedin profilimi görüntüleyenler kullanıcılara ulaşmak için daha detaylı bilgiyi, Linkedin sayfasının kendi adresinden alabilir, kuralları ve detayları inceleyebilir, Linkedin hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. Linkedin profilimi görüntüleyenler konusunu kapsamlı olarak sizler için aktardık bizi takipte kalmaya devam edin!

Bu Yazıları da Sevebilirsiniz
LinkedIn Para Kazanma Rehberi
LinkedIn Para Kazanma Rehberi

LinkedIn, iş dünyasının en güçlü ve etkili profesyonel ağıdır. Milyonlarca kullanıcı, kariyerlerini şekillendirmek, iş fırsatları yakalamak ve iş düny...

LinkedIn Yardım Merkezi 
LinkedIn Yardım Merkezi 

LinkedIn Yardım Merkezi, kullanıcıların LinkedIn'i daha etkili bir şekilde kullanmalarına yardımcı olacak birçok kaynağı içerir. İş dünyasındaki bağla...

LinkedIn Profilinizi Kim Görüntüledi öğrenmek için ilgili yazımıza tıklayın!

Linkedin Profil Linki Nasıl Bulunur? yazımızı da incelemek isteyebilirsiniz.

Hakkında Sıkça Sorulan Sorular

Linkedin profilinizi kimlerin görüntülediğini öğrenmenin çeşitli yolları bulunmaktadır. Bu yolları öğrenmek için yazımızda tüm bilgilerimiz mevcuttur.

İş hayatınızı geliştirmeniz ve sektörel olarak tanınmanız açısında Linkedin profilinizin görüntülenmesi çok önemli olacaktır. Daha çok işveren tarafından dikkat çekebilirsiniz.

Linkedin profilinizi istemeniz durumunda gizli yapabilirsiniz böylece istemediğiniz kişiler profilinizi göremeyecektir.

Linkedin profillerinize yetkinliklerinizi göstermek ve iş alanlarınızda ilgi çekmek adına profesyonel sertifikalarınızı ekleyebilirsiniz.

Linkedin profilinizi ücretsiz bir şekilde açabilirsiniz. Eğer isterseniz premium sürümden ücretli olarak yararlanabilirsiniz.

Linkedin profilinize kendi özel CV’nizi ekleyebilir ya da uygulamanın kendi CV oluşturma formatından yararlanabilirsiniz.

Enes Bulut

Yazılar: 467

Ben Enes Bulut, 2014 yılında Yeditepe Üniversitesi Reklamcılık bölümünü tamamladıktan sonra İçerik Yazarlığı ve Editörlük alanına yöneldim. Bu alanda yaklaşık 6 yıldır Instatakipci.com bünyesinde çalışıyorum. Sosyal medya ve dijital pazarlama uzmanlık alanım olmak üzere birçok konuda özgün ve özel... Devamını Oku

Bu Yazıları da Sevebilirsiniz
Linkedin Profilinizi Kimler Görüntüledi? Hakkında 22 Adet Ziyaretçi Yorumu

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

(Toplam: 22 Ortalama: 5 )

22 yorum

  1. Naz
    Naz

    Merhaba,
    Linkedin hesabımdan profilimi son görüntüleyen 5 kişi görüyorum yalnızca.Neden tamamını göremiyorum acaba? Yardımcı olur musunuz?

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba Naz Hanım,
      Linkedin son 90 günde profilinizi son görüntüleyenlerin sayısını 5 ile sınırlandırmaktadır.

  2. Didar
    Didar

    Merhaba,
    Hiç bakmamam gereken kişilerin profiline girip baktim sonradan hatırladım ki benim profil açık yani girip baktığımı görecekler. Hemen hesabımı sildim komple kapattım. Acaba yine de kapatmaya rağmen benim adım görülür mü onlardan:( ne olur silinen hesabın onları incelediği görülmez deyin… baktim ama hemen sildim hesabımı

  3. Didar
    Didar

    Hesabımızı sildikten komple kapattiktan sonra da kimin sayfasına girip bakımlarımız görünmeye devam eder mi?

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba, Hesabınızı kapatmanız durumunda görüntülenme bildirimleri karşı tarafa gitmeyecektir.

  4. Akın
    Akın

    Merhaba,
    Hesabım özel modda görüntüleniyor, ara ara görüntülendiğine dair mail geliyor.
    Bu mailler karşı taraf görüntülendiğinde hemen bana bildirim olarak mail mi geliyor?
    Yoksa bir kere görüntüleniyor ve ben bakıncaya kadar bana mail mi geliyor?
    Teşekkürler.

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba, Linkedin profil görüntülenmeleriniz hakkında zaman zaman bildirimler gelmesi normaldir. Ancak tüm görüntülenmeleri premium üyeliğe sahip olmadan göremezsiniz.

  5. Serhan DUMAN
    Serhan DUMAN

    Merhaba,
    LinkedIn de profili kimler görüntüledi kısmındaki sayı giderek azalmaya başladı. Sebebi ne olabilir?

    • Enes Bulut
      Enes Bulut

      Merhaba, görüntülenyelerin sayısında azalma olabilir. Ayrıca LinkedIn premium üyelikler satabilmek adına da bu tarz işlemleri uygulamaktadır.

      • Serhan DUMAN
        Serhan DUMAN

        Merhabalar,
        Aslında şunu sormak istiyorum. Misal profilimi kimler görüntüledi kısmındaki sayı 1056 idi. Rakam sabit duruyor yahut ileri doğru gidiyordu. Son 15 gün içinde profilimi kimler görüntüledi kısmı misal 1010 gibi rakamlara indi. Çok mühim değil lakin merak ettim. Acaba bir teknik sorun mu var. Teşekkürler

  6. Derin
    Derin

    Merhaba, istemdigim bir kisinin profiline baktim ancak hemen ardindan baktigim profili engelledim
    Yine de bu baktigim hesap gozukur mu?

    • Enes Bulut
      Enes Bulut

      Merhaba, arama geçmişini silerseniz gözükmez.

  7. hayati önalan
    hayati önalan

    Linkedin Profilinizi Kimler Görüntüledi isimli makaleniz oldukça faydalı bir makaledir.

  8. Tan yılmaz
    Tan yılmaz

    Linkedin Profilime Sertifika Ekleyebilir miyim?

  9. Asu
    Asu

    Merhaba Linkedin hesabım yok bakmamam gereken birine baktım nasıl engelleyebilirim bildirim gitmiş midir

    • Enes Bulut
      Enes Bulut

      Merhabalar , linkedin hesabınızdan birisinde baktıysanız mutlaka bildirim gitmiştir.

      • Mihriban
        Mihriban

        Merhaba, linkedin hesabımız olmadan da hesapların tamamı değil ama bir kısımı görüntüleniyor,bu durum da bilgi gide mi? Bir hesaptan giriş
        Yapılmadığı için hesap ismi gözükmez anladığım kadarıyla, peki google hesabımız gözükür mü? Ya da herhangi bir bilgimiz.

        • Enes Bulut
          Enes Bulut

          Merhaba Mihriban, hayır bilgi gitmez ve Google hesabınız gözükmez.

  10. Behram
    Behram

    Linkledin hesabımız olmadan profillere bakınca bildirim gidiyor mu?
    Sonrasında kendimize Linkledin hesabı açtığımızda,(hesap yokken önceden bakılan profiller), Linkledin açınca profillere bakmadığımızda, önceki Google üzerinden baktığımız aramalar görünür mü? Oturum açık değilken, sonradan oturum açınca; Bildirimi profillere gider mi?

    • Cemali Batın
      Cemali Batın

      Linkledin hesabımız olmadan profillere bakınca bildirim gitmez.

  11. Behram Deniz
    Behram Deniz

    Peki, Linkledln hesabı olmadan, profile bakınca bildirim gitmiyor sanırsam. Ancak sonrasında kendimize hesap açtığımızda, Linkedin hesabımız yokken baktığımız profiller, sonrasında kimliğimizi görür mü? Profil yok ama sonradan açıyoruz. Aramayı da Google’dan yapınca.

    • Cemali Batın
      Cemali Batın

      Linkedin hesabınız olmadan yaptığınız görüntülemeler bildirim olarak gitmez.