İsmimizi fenomist.com olarak değiştirdik! +12 yıllık marka adımız instatakipci.com fenomist.com olarak değişmiştir.
Daha Fazla

En İyi Müzik İndirme Programları

Müzik indirme programları her bilgisayarda ve telefonda bulunmaktadır. Bilgisayara, akıllı telefon ya da tabletlere müzik indirmek pek çok kullanıcı tarafından kolaylıkla yapılsa da bazı kullanıcılar uygun müzik indirme programlarını bulamamaktadır ya da güvenilir bir program için özellikle pek çok sitede dolaşmaktadır.

Bu yıl çeşitli düzenlemeler sonucunda bazı müzik indirme ve dinleme platformları kapatılmış ve engellenmiş olsa da pek çok kaliteli müzik indirme programı hala bulunmaktadır ve kolaylıkla kullanılabilmektedir. Nelerdir bu müzik indirme programları ve nasıl çalışırlar?

En iyi müzik indirme programları; telefonunuzda, bilgisayarınızda ya da tabletinizde, işletim sistemine uygun olarak MP3 formatında müzik indirmenize olanak sağlayan 3. parti yazılımlardır.

Müzik indirme programları, genellikle YouTube altyapılarını kullanarak, videolar içerisindeki ses dosyalarını ayrıştırır ve müziği MP3 olarak indirmenize olanak sağlamaktadır. Alternatif olarak ücretli müzik indirme programlarını kullanarak, daha yüksek ses kalitesinde müzik dinleyebilirsiniz. Listemiz içerisinde yer alan programlar;

  • Android İçin En İyi Müzik İndirme Programları
  • IOS İçin En İyi Müzik İndirme Programları
  • MacOs İçin En İyi Müzik İndirme Programları
  • Windows İçin En İyi Müzik İndirme Programları
müzik indirme programları

En İyi Müzik İndirme Programları Ücretsiz

En iyi müzik indirme programları listemiz içerisinde ilk olarak ücretsiz olarak indirip kurabileceğiniz müzik uygulamalarını bir araya getirdik. Müzik indirmek için 3. parti uygulamalar kullanmak yerine, doğrudan tarayıcı üzerinden de işlem yapabilmeniz mümkün.

Listemiz içerisinde yer alan uygulamalarla birlikte siz de kolaylıkla müziklerinizi indirebilir ve ücretsiz şekile dinleyebilirsiniz.

Android İçin Ücretsiz Müzik İndirme Programları

Android, cep telefonları ve tabletlerde kullanılan bir işletim sistemdir. Android işletim sisteminin 3.parti uygulamalara erişim sağlayabileceğiniz platformu ise Google Play Store’dur. Android cihazlar için birçok ücretsiz müzik indirme programı bulunmaktadır. Alternatif işletim sistemlerine nazaran müzik indirmek Android içerisinde daha kolaydır.

Google, 3. parti uygulama genişleticilere oldukça esnek bir alan tanımış ve kullanıcıların da bu alanda özgürce telefonu kullanabilmelerine olanak tanımıştır. Ücretsiz müzik indirmek için kullanabileceğiniz programlar:

Tubidy

Tubidy; Android cihazlar üzerinde Youtube ve türevi video oynatma platformlarında yer alan video dosyalarından müzikleri ayrıştırarak, telefonunuza indirmenize olanak sağlayan bir programdır. Programın kullanımı ise oldukça basittir; müzik dosyasını indirmek istediğiniz videonun linkini uygulamanın içerisine yapıştırarak, müzik dosyasını ayrıştırabilir ve indirebilirsiniz. Uygulama Android için ücretsiz müzik indirme olarak kullanılabilmektedir. 

Peggo

Peggo; Android cihazlar için Youtube ve SoundCloud içerisindeki video ve müzikleri ses dosyası olarak indirmeye olanak sağlayan 3.parti bir uygulamadır. Peggo, kullanıcılarının indirmek istedikleri ses dosyasında belirli bölümlerini de ayrıştırmasına olanak sağlamaktadır. Bu sayede ses dosyalarına dahil olabilen reklam ya da jenerik seslerini kaldırabilirsiniz.

Spotify Şarkıları Nereye İndiriyor? Sorusunun cevabını merak ediyorsanız. İlgili yazımıza göz atın!

peggo müzik indir

MYT MP3

MYT MP3; Android cihazlar için, doğrudan şarkı ya da şarkıcı ismi arama yaparak sonuç çıkartmasına olanak sağlayan bir programdır. Program müzik dosyalarını indirirken, diğer uygulamaların sunmadığı bir özellik olarak HD kalitesinde ses indirmeniz için de opsiyon tanımaktadır.

OG YouTube

OG Youtube; Android cihazlara özel olarak YouTube Premium özelliklerini sağlayan bir 3. parti uygulamadır. Bu uygulama ile birlikte videoları indirebilecek, arkadan çalabilecek ya da doğrudan MP3’e çevirerek kaydedebileceksiniz. Uygulama telefona müzik indir ücretsiz olarak kullanılabilmektedir.

IOS İçin Ücretsiz Müzik İndirme Programları

Apple mobil cihazlar ve tabletlerde kullanılan işletim sistemi olan Apple ücretsiz müzik dinlemek isteyen kullanıcılarına, Android’e kıyasla biraz daha dar bir kullanım alanı sunmaktadır.

IOS kullanıcılarının şikayet ettiği bu yapı aslında 3. parti uygulamaların taşıyabileceği olumsuzluklara karşı kullanıcıları koruma gereksinimlerinden kaynaklanmaktadır. IOS ücretsiz müzik indirebileceğiniz programlar:

Freegal Music

Freegal Music; kullanıcılarına 7 milyondan fazla müzik yer alan arşivini paylaşan, ücretsiz şekilde müzik indirebileceğiniz bir uygulamadır. Uygulama içerisinde müziklerinizi aratarak, listenize ekleyebilir ve indirebilirsiniz. Uygulamaya App Store üzerinden ücretsiz erişim sağlayabilirsiniz.

apple müzik indir

Music Downloader & Player

Music Downloader & Player; alternatif programlara kıyasla daha hızlı ve akıcı müzik indirmeye ve dinlemeye olanak sağlayan bir programdır.

Program içerisinde dışarıda müzik dinlediğinizde, müziği tanıyarak sizin listenize dahil eden program da yer almaktadır. FM radyo ve müzik indirme özelliği ile tamamen ücretsiz şekilde hizmet sağlamaktadır.

Musify

Musify; çevrimdışı müzik özelliğiyle, listenize eklediğiniz müzikleri otomatik olarak indirerek, ücretsiz şekilde indirmenize olanak sağlayan bir uygulamadır. App Store içerisinden ücretsiz indirebilirsiniz.

MacOs İçin Ücretsiz Müzik İndirme Programları

MacOs işletim sistemi için sağlanan ücretsiz müzik indirme araçları, genellikle tarayıcılarla paralele olarak çalışmaktadır. Bu noktada müzik indirebileceğiniz çeşitli web siteleri üzerinden indirme işlemlerini tamamlayabilir ve bilgisayarınızda müzik oynatma araçlarıyla bu müzikleri dinleyebilirsiniz. Tarayıcı üzerinden müzik indirebileceğiniz siteler:

  • MyFreeMP3
  • Jamendo
  • FreeMusicArchive

Windows İçin Ücretsiz Müzik İndirme Programları

Windows işletim sisteminde free müzik indirme programları, MacOs’da olduğu gibi web tarayıcı üzerinden indirmenize ancak olanak sağlamaktadır. 3.parti ek müzik indirme programına kıyasla daha verimli çalışan bu uygulamaları, çeşitli medya oynatıcılar ile birlikte kullanabilmeniz mümkündür.

En İyi Müzik İndirme Programları Ücretli

Ücretli müzik indirme programları işletim sistemi fark etmeksizin bütün platformlarda müzik indirmenize olanak sağlamaktadır. Bu platformlar sayesinde hem çevrimiçi hem de çevrimdışı müzik dinleyebilirsiniz.

Bu Yazıları da Sevebilirsiniz
Sosyal Medya Yönetimi Rehberi
Sosyal Medya Yönetimi Rehberi

Sosyal medya, günümüzde işletmelerin hedef kitleleriyle etkileşim kurmasının ve markaların bilinirliğini arttırmasının en etkili yollarından biri hali...

Sosyal Medya İle Para Kazanma Rehberi
Sosyal Medya İle Para Kazanma Rehberi

Sosyal medya, günümüzde sadece kişisel paylaşımlar yapmanın ötesine geçerek bir gelir kaynağı haline gelmiştir. İster bir influencer olun, ister bir g...

Ülkemizde de fazlasıyla rağbet gören bu programları; Android, IOS, MacOs ya da Windows işletim sistemi üzerinden rahatlıkla elektronik cihazlarınıza kurabilecek ve müziklerinizi indirebilirsiniz.

Spotify Müzik indirme

Spotify

Spotify, toplamda 200 milyona aşkın üyesi bulunan dijital bir müzik dinleme platformudur. Spotify hem ücretli hem de ücretsiz versiyonuyla kullanıcılarına hizmet etmektedir. Son güncellemelerinin ardından bir noktada sosyal medya işlevi de sağlayan uygulama, müzikleri indirebilmenize(Spotify Müzik & Şarkı İndirme Nasıl Yapılır?) ve çevrimdışı olarak da dinleyebilmenize olanak sağlamaktadır. Spotify fiyatları hakkında detaylı inceleme yazımızı okuyarak bilgi sahibi olabilirsiniz.

Apple Music

Apple Music uygulaması sadece Apple markasının ürünlerine değil, Android ve Windows işletim sistemine uygunluğuyla da adından söz ettiriyor. Sahip olduğu özel müzik lisansları ile birlikte, oldukça kullanışlı bir dinleme keyfi vaat eden Apple Music, ücretli versiyonuyla sizlere eşsiz bir müzik deneyimi vaat etmektedir.

YouTube Music

YouTube Music

YouTube ne kadar video izleme platformu olarak anılırsa anılsın, içerisinde çok fazla müzik de dinlendiği bilinmektedir. YouTube videoları arasında ya da özellikle yüklenmiş müzik kayıtları arasından Premium üyeliğe sahip olan kullanıcılarına YouTube Music platformu üzerinden çevrimdışı müzik dinleme özelliği de tanımaktadır.

Bu yazımızı beğendiyseniz Video İndirme Programları yazımızı da inceleyebilirsiniz!

Hakkında Sıkça Sorulan Sorular

İstediğiniz müzikleri indirmek için ücretsiz olarak kullanabileceğiniz bazı programlar bulunmaktadır. Bu programların detaylı listesini yazımızdan öğrenebilirsiniz.

Müzik indirme programlarını iyice seçmeniz gerekir. Sizlerden şifre veya kişisel bilgi isteyen müzik programları kullanmayınız.

İstediğiniz müzikleri indirmek için sizler için çok kaliteli programlar derledik. Bu programları yazımızdan öğrenebilirsiniz.

Youtube üzerinde yer alan içerikler indirilemez. 3.parti programlar kullanmak gerekir.

Müzik indirme programları telif ihlali oluşturduğu için yasal değildirler.

Her 3.parti program güvenilir değildir. Virüs barındırabilir ve zararlı olabilir.

Andorid için en iyi müzik indirme uygulamaları; Tubidy, Peggo, MYT MP3 ve OG YouTube’dur.

IOS için en iyi müzik indirme uygulamaları; Freegal Music, Music Downloader & Player ve Musify’dır.

Enes Bulut

Yazılar: 467

Ben Enes Bulut, 2014 yılında Yeditepe Üniversitesi Reklamcılık bölümünü tamamladıktan sonra İçerik Yazarlığı ve Editörlük alanına yöneldim. Bu alanda yaklaşık 6 yıldır Instatakipci.com bünyesinde çalışıyorum. Sosyal medya ve dijital pazarlama uzmanlık alanım olmak üzere birçok konuda özgün ve özel... Devamını Oku

Bu Yazıları da Sevebilirsiniz
En İyi Müzik İndirme Programları Hakkında 5 Adet Ziyaretçi Yorumu

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

(Toplam: 73 Ortalama: 5 )

5 yorum

  1. Kamil
    Kamil

    Müzikdinliyorum

  2. batuhan yılmaz
    batuhan yılmaz

    Bir müzisyen olarak en iyi müzik indirme programları yazınızı çok beğendim. Müzik indirmeyi seven insanlar için tartışmasız çok iyi bir yazı.

    • İnci Kılıç
      İnci Kılıç

      Merhabalar,

      Çok teşekkür ederiz.

  3. serhat demirci
    serhat demirci

    ıphone için en iyi müzik indirme programları hangileridir ? Teşekkürler..

    • İnci Kılıç
      İnci Kılıç

      Merhabalar,

      Geniş arşiviyle Freegal Music müzik indirme programını iOS cihazınızda rahatlıkla kullanabilirsiniz.