İsmimizi fenomist.com olarak değiştirdik! +12 yıllık marka adımız instatakipci.com fenomist.com olarak değişmiştir.
Daha Fazla

Pinterest Nasıl İndirilir?

Pinterest indirme nasıl yapabilirsiniz? İşte tüm detaylar, Pinterest Avrupa ülkelerinde ve Amerika’da sıklıkla kullanılan fotoğraf ve video paylaşım uygulamalarından bir tanesidir. Oldukça yaratıcı ve dikkat çekici fotoğrafların paylaşıldığı uygulama, özellikle tasarıma ilgi duyan kişiler için bir hayli dikkat çekici uygulamalar arasındadır. Durum böyle olunca, kullanıcılar “Pinterest Nasıl İndirilir?” sorusunu sormaya başlamışlardır.

Pinterest Google Play Store, App Store bunun yanında benzeri mağazalarda ücretsiz olarak indirilebilen bir uygulamadır. Pinterest’i indirmek isteyen kullanıcılar, telefonlarının desteklediği mağazaya uygulamanın adını yazarak ücretsiz bir şekilde indir butonuna basarak uygulamayı indirebilirler. Hafızada çok fazla yer tutmayan, bunun yanı sıra son derece hızlı çalışan uygulamayı telefonunuza kolayca indirilerek kullanmaya başlayabilirsiniz. Pinterest indirme işleminizi bu şekilde tamamlayabilirsiniz.

Pinterest Nedir?

Adından söz ettirmeye başlamış ve kısa zamanda çok fazla popüler olacak uygulamalardan bir tanesi olan Pinterest, kaliteli bir fotoğraf ve video paylaşım uygulamasıdır. Bu uygulamanın en belirgin özelliği “pinlemek” adı verilen çalışmasıdır. Kişiler isterlerse kendi hesaplarından kişisel paylaşımlar yapabilirler. Fakat Pinterest’in en büyük özelliği, kullanıcıların başka kullanıcıların profillerinde beğendikleri videoları hesaplarında paylaşabilmeleridir. Buna pinlemek adı verilir.

Pinterest içerisinde moda, zayıflama, kendin yap, diyet, creative paylaşımların bulunduğu ilginç bir uygulamadır. Kullanıcıyı uzun süre kendine hapseden bu uygulama, daha çok kadınlara hitap eden bir uygulamadır. Kullanıcılarının yüzde 67’si kadındır. Pinterest’in gelişiminde kadınların rolünün büyük olduğu açıktır. Tabi ki bu durum zaman içerisinde değişebilir ve Pinterest erkekler tarafından da sıklıkla kullanılabilir hale gelebilir. Fakat kurulduğu günden itibaren Pinterest’te seyreden durumun bu olduğu görülmektedir.

Pinterest Nasıl Kullanılır?

Pinterest Nasıl Kullanılır?

Pinterest, uygulamalar arasında kullanımı en kolay olan uygulamalardan bir tanesidir. Ülkemizde en çok yemek tarifi ve giyim paylaşımları üzerinden kullanılmaktadır. Türkçe desteklenen bu uygulama, Türkler tarafından kolayca kullanılabilir. Kullanıcıların öncelikle Facebook, Google veya e-posta hesapları ile birer kullanıcı profili oluşturmaları gerekmektedir. Daha sonra çıkan kategoriler arasında, kişilerin kendilerine en uygun 5 veya daha fazla kategoriyi seçmeleri, onların Pinterest profillerinin onlara en uygun şekilde düzenlenebilmesi açısından şarttır.

Tüm bunlar tamamlanıp hesap oluşturulduktan sonra, kişiler kendilerine uygun başka kategoriler aramak için yukarıda bulunan arama motorunu kullanabilirler. Beğendikleri paylaşımları veya kategorileri kırmızı pin adı verilen butona tıklayarak, onların kategorilerine ulaşabilirler. Bunun yanı sıra gelen kategoriyi “Pin It” yaparak, var olan koleksiyonlarına ya da yeni oluşturacakları bir koleksiyona ekleyebilirler. Koleksiyonunuzun kayıt sayısını arttırmak için Pinterest Repin & Kaydetme Satın Al hizmetimizden yararlanabilirsiniz.

Pinterest genel itibariyle kullanımı oldukça basit olan uygulamalar arasında yer almaktadır. Kişilerin belirli başlı bazı kavramları bilmeleri uygulamayı kullanabilmeleri için yeterlidir. Ayrıda kendi hesabınızı oluşturduğunuzda kendi fotoğraf veya tasarım ürünlerinizi paylaşarak kendinize bir Pinterest takipçi kitleside yaratabilirsiniz. Uygulama gün geçtikçe daha kolay kavranacak ve öğrenilecektir. Özellikle ev hanımları tarafından sıklıkla kullanılan bu uygulama sayesinde, yeni şeyler keşfetmek mümkündür. Kişiler bu uygulama sayesinde başkalarının okudukları kitaplardan, izledikleri filmlerden, yaptıkları yemeklerden, gittikleri yerlerden, arkadaş buluşmalarından, evde sağladıkları kolaylıklardan ilham alarak kendi yaşamlarına uygulayabilirler. Pinterest indirme işlemlerinizi artık gönül rahatlığıyla yapabilirsiniz.

Pinterest Nasıl İndirilir ?

Pinterest Nasıl İndirilir ?

Pinterest uygulamasını telefonunuza kolay bir şekilde indirebilirsiniz. Eğer iOS kullanıyorsanız AppStore’dan, Android tabanlı bir telefon kullanıyorsanı Google Play Store üzerinden aratarak bulabilir ve anında indirebilirsiniz.

Bu Yazıları da Sevebilirsiniz
Pinterest Rich Pins Nedir?
Pinterest Rich Pins Nedir?

Pinterest Rich Pins nedir, Türkçe ismiyle 'Zengin Pinler' Pinterest web sitenizde yer alan ekstra bilgileri bir pin üzerinde gösteren ve sizin bir iş...

Pinterest Para Kazanma Yöntemleri Nelerdir?
Pinterest Para Kazanma Yöntemleri Nelerdir?

Pinterest para kazanma yolları nelerdir sorusu artan kullanıcı trafiğiyle birlikte daha sık dile getirilmeye başlandı. Ülkemizde de yaygın bir kullanı...

Pinterest Kullanımı hakkında daha detaylı bilgi için yazımıza göz atın!

Hakkında Sıkça Sorulan Sorular

Pinterest resim ve fotoğraf paylaşılması üzerine kurgulanmış sosyal medya platformudur. Kendinize has orjinal içeriklerinizi Pinterest üzerinden takipçilerinizle paylaşabilirsiniz.

İndirmek ve kullanmak için hiçbir ücret ödemeniz gerekmez kısacası tamamen ücretsiz olarak kullanabilirsiniz.

Pinterest indirmek için akıllı telefon sahibi olmanız yeterlidir. Akıllı telefonunuza indirebilirsiniz. Dilerseniz bilgisayarınız üzerinden de kullanabilirsiniz.

Pinterest uygulaması sizin tercihlerinize göre içerikler belirliyor ve sizin önünüze daha çok ilgilendiğiniz içerikler sunuyor kısacası kullanım açısından çok rahat kullanabilirsiniz.

Pinterest çok şık tasarıma sahip olan bir uygulamadır bu nedenle reklam içeriklerine pek fazla yer vermemektedir.

Enes Bulut

Yazılar: 467

Ben Enes Bulut, 2014 yılında Yeditepe Üniversitesi Reklamcılık bölümünü tamamladıktan sonra İçerik Yazarlığı ve Editörlük alanına yöneldim. Bu alanda yaklaşık 6 yıldır Instatakipci.com bünyesinde çalışıyorum. Sosyal medya ve dijital pazarlama uzmanlık alanım olmak üzere birçok konuda özgün ve özel... Devamını Oku

Bu Yazıları da Sevebilirsiniz
Pinterest Nasıl İndirilir? Hakkında İlk Yorum Yapan Sen Ol

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

(Toplam: 52 Ortalama: 5 )

Gösterilecek yorum yok.