İsmimizi fenomist.com olarak değiştirdik! +12 yıllık marka adımız instatakipci.com fenomist.com olarak değişmiştir.
Daha Fazla

Skype Hesap Silme

Skype uygulaması günümüzde en çok kullanılan uygulamaların başında gelmektedir. Bu uygulamayı kullanan pek çok kişi bulunmaktadır. Ancak çeşitli sebeplerden ötürü uygulamayı silmek isteyebilirsiniz. Bu doğrultuda bizler de Skype hesap silme işlemini nasıl yapabileceğinizi anlatacağız. Kapatma işlemi tahmin ettiğinizden de çok kolay olacak. Sizin için sıraladığımız adımları başarılı bir şekilde uyguladığınızda, hesabınızı kısa süre içerisinde silebileceksiniz.

Skype Nasıl Kapatılır?

Önceki yazılarımızda Skype hesap açma işlemini anlatmıştık. Peki, Skype hesabı silme işlemi nasıl yapılır? Skype, uzun zamandır kullanılan iletişim kanallarının başında gelmektedir. Çoğu kişi tarafından kullanılan uygulama, her geçen gün pek çok kişi tarafından tercih edilmektedir. İşte sizin için dikkat etmeniz gereken bazı noktaları şu şekilde sıraladık:

  1. Skype hesabınızın eğer Microsoft hesabınızla ilgili bir bağlantısı yoksa kolaylık silebilirsiniz. Ancak bu iki uygulama birbirine bağlı ise, silme konusunda biraz daha dikkatli olmanız gerekmektedir. Bu durumda müşteri hizmetlerine başvurmanız gerekmektedir.
  2. Skype kapatma işlemini Microsoft hesabını kapatma ile yaptığınız zaman, eğer bir film, müzik ya da oyun satın aldıysanız, hesabınızı sildiyseniz, bu ürünler de beraberin silinecektir.
  3. Bu hesabınızı sildiğinizde anda Outlook, Hotmail ve OneDrive gibi platformlara da erişiminizi kaybedeceksiniz. Sakladığınız bütün e-postaların gideceğini de hatırlatmak isteriz.
  4. Tanımlı olan bilgiler, telefon numaraları ve mail adreslerine de uygulamayı sildikten sonra ulaşamayacaksınız.

Bütün bu noktalara dikkat etmeniz gerekmektedir. Aksi durumda uygulamayı sildiğinizde gidecek olan bu bilgilere tekrar ulaşım sağlayamayacaksınız.

Microsoft hesabını silmek için,

  1. Skype hesabınıza giriş yaptıktan sonra “Ayarlar” kısmına gelin.
  2. “Hesabınızı kapatın” butonuna basın.
  3. Daha sonra karşınıza çıkan sayfa üzerindeki Skype hesap kapatma linki ile maddeleri takip edip Microsoft hesabınızı silebilirsiniz.
Sadece Skype Nasıl Silinir?

Sadece Skype Nasıl Silinir?

Skype kapatma işlemi için aklınıza bir soru işareti varsa, kesinlikle doğru adrestesiniz. Silme işlemi için şu noktaları izleyebilirsiniz:

  1. İlk olarak “Bu” adrese tıklamanız gerekiyor.
  2. Karşınıza çıkan sayfada Microsoft hesabınızla oturum açın.
  3. Çıkan formu doldurduktan sonra “Microsoft hesabımı kapatmadan Skype hesabımı silmek istiyorum” isteğinizi iletin.
  4. Karşınıza onayladığınıza dair bir sayfa çıkacak. Buraya size ait olan telefon numarası ve mail adresin girmeniz gerekmektedir.
Microsoft hesabımı kapatmadan Skype hesabımı silmek istiyorum

30 gün içerisinde Skype hesabınızın silindiğini onaylayan bir mail alacaksınız. Silme işlemini hiçbir şekilde geri alamazsınız. Bu sebeple silme işlemi yapmadan önce iyi düşünmelisiniz. Eğer hala silmeye kararlıysanız, bu durumda, yukarıda belirtilen bütün bilgilerinizi yedeklemeniz gerekmektedir. Aksi durumda sıkıntı yaşayabilirsiniz. Skype hesap silme işleminin detaylarını sizinle paylaştık, bizi takipte kalmaya devam edin. Bu adımlar yeterli gelmediyse Skype Yardım sayfasından destek alabilirsiniz.

Bu Yazıları da Sevebilirsiniz
Sosyal Medya Yönetimi Rehberi
Sosyal Medya Yönetimi Rehberi

Sosyal medya, günümüzde işletmelerin hedef kitleleriyle etkileşim kurmasının ve markaların bilinirliğini arttırmasının en etkili yollarından biri hali...

Sosyal Medya İle Para Kazanma Rehberi
Sosyal Medya İle Para Kazanma Rehberi

Sosyal medya, günümüzde sadece kişisel paylaşımlar yapmanın ötesine geçerek bir gelir kaynağı haline gelmiştir. İster bir influencer olun, ister bir g...

Skype Nasıl İndirilir? bilgi almak için tıkla!

Sosyal medya konuları hakkında detaylı bilgi için bloglarımızı okuyabilirsiniz.

Hakkında Sıkça Sorulan Sorular

Skype internet bağlantısı sayesinde online mesajlaşma hizmeti sağlayan bir uygulamadır. Uygulama Microsoft tarafından geliştirilmiş ve kullanıcılara sunulmuştur. Dünya üzerinde ki internet bağlantısına ve uygulamaya sahip kişileri kolayca birbirine bağlamayı amaçlar.

Skype uygulaması tamamen ücretsiz bir uygulamadır. Hiçbir ücret ödemeden tamamen ücretsiz bir şekilde gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz.

Skype kullanmak adına oluşturduğunuz hesabınızı istemeniz dahilinde kolay bir şekilde kapatabilir ve silebilirsiniz. Bu konu hakkında ki detaylara blog yazımızdan kolayca ulaşabilirsiniz.

Skype uygulaması ile yurt dışı aramaları yapabilirsiniz. Ancak bunun için belirli bir bakiye ödemeniz gerekmektedir.

Skype görüntülü konuşma yapmak ve canlı sohbetler gerçekleştirmek için kullanılabilecek bir uygulamadır.

Skype uygulaması Microsoft firmasına ait bir uygulamadır. Tüm altyapısı microsoft tarafından sağlanır.

Enes Bulut

Yazılar: 467

Ben Enes Bulut, 2014 yılında Yeditepe Üniversitesi Reklamcılık bölümünü tamamladıktan sonra İçerik Yazarlığı ve Editörlük alanına yöneldim. Bu alanda yaklaşık 6 yıldır Instatakipci.com bünyesinde çalışıyorum. Sosyal medya ve dijital pazarlama uzmanlık alanım olmak üzere birçok konuda özgün ve özel... Devamını Oku

Bu Yazıları da Sevebilirsiniz
Skype Hesap Silme Hakkında 2 Adet Ziyaretçi Yorumu

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

(Toplam: 22 Ortalama: 5 )

2 yorum

  1. Selcan cağaloğlu
    Selcan cağaloğlu

    Skype Görüntülü Konuşma yaparken 3.kişide dahil olabilir mi ? Yani çoklu konuşma yapılabilir mi ? Teşekkürler..

  2. eslem aydın
    eslem aydın

    Skype Hesabımı sildim ama tekrar açılmış. Nasıl tamamen silebilirim ?