İsmimizi fenomist.com olarak değiştirdik! +12 yıllık marka adımız instatakipci.com fenomist.com olarak değişmiştir.
Daha Fazla

Snapchat Kullanıcı Adı Nasıl Değiştirilir?

Teknolojinin günümüzde geldiği nokta, hepimizin gözleri önünde hızı kesilemeyen muazzam bir dalga gibidir. Tabi ki bu durumda dünya üzerinde kullanılan teknolojik aletlerin de gün geçtikçe gelişmesi daha modern, yeni ve işlevsel ürünler olarak karşımıza çıkmasında etkilidir. Pek çok şirket ve yapılaşma pazar alanındaki yerlerini sağlamlaştırma ve rakiplerine oranla daha hızlı bir büyüme ve pazar alanlarını genişletmek isterler. Sosyal medya platformlarının kendi içerisinde gerçekleştirdiği mücadele buna bir örnektir. Bu yazımızda en çok kullanılan uygulamalardan Snapchat üzerine yoğunlaşacağız. Snapchat kullanıcı adı değiştirme işlemini gerçekleştirmek için yazımızı okumaya devam edin.

Zaman geçtikçe internet kullanıcılarının istek ve talepleri gözle görülür bir şekilde artarak çeşitlendi. Snapchat de tam olarak bu istek ve talepler doğrultusunda 2011 yılında birkaç girişimci sayesinde hizmete sunulmuş bir sosyal medya platformdur. Kullanıma sunulduğu ilk günden bu yana ciddi anlamda beğenilen uygulama, günümüzde hala yoğun bir şekilde kullanılmaktadır. Snapchat nedir; anlık olarak video, fotoğraf, ses ve yazılı metin istenilen kullanıcıya gönderilmesini sağlayan ve gönderilen kişi gönderiyi gördükten bir kaç saniye sonra uygulama tarafından silinen kişisel mahremiyete önem veren bir sosyal ağ platformudur. Peki Snapchat kullanıcı adı değiştirme nasıl yapılır?

Snapchat Neden Kullanılmaktadır?

Snapchat ilk kullanılmaya başlandığı zamanlarda Instagram, Twitter, Facebook gibi sosyal medya devlerinden önemli bir farklara sahipti. Bunlar;

  • 24 saatlik hikaye (story) şeklinde paylaşabileceğiniz postlar,
  • İlginç ve keyifli vakit geçirebileceğiniz efektler,
  • Video ya da görselin ekran görüntüsü bildirimi,
  • Güzel fotoğraflar çekebileceğiniz filtrelerdir.

Özellikle 24 saatlik süreyle paylaşılan hikayeler,o dönemde oldukça ilgi görmüştü. Bu paylaşım furyasını sonrasında sırasıyla Instagram, Facebook, Twitter hatta YouTube bile devam ettirdi. Snapchat ve hikaye niteliğinde paylaşılan gönderiler, kişi istediği taktirde hesabındaki tüm arkadaşlarınız tarafından görülmektedir. Sosyalleşme açısından oldukça keyifli bir uygulama olan hala oldukça trendtir.

Snapchat’in kullanıcı dostu teması ve arayüzü sayesinde kullanımı oldukça basit ve keyiflidir. Son zamanlarda uygulamayı kullanan bazı kullanıcılar değiştirmek istedikleri kullanıcı adlarını değiştiremedikleri için küçük de olsa bazı sorunlar yaşamaktadır. Bu sorunun cevabını vereceğimiz yazımız umarım siz değerli okurlara katkı sağlayacaktır.

Snapchat Nasıl Kullanılır? Snapchat kullanımı ile ilgili tüm detaylar yazımızda!

snapchat kullanıcı adı değiştirme

Snapchat kullanıcı adı nasıl değiştirilir?

Snapchat, kullanıcı kitlesi için çok sayıda imkan sağlamakla birlikte kullanıcıların talep ettiği ancak uygulamada olmayan bir özellik mevcuttur. Bu özelliğin olmaması uygulama geliştiricilerinin çok sayıda tepki ve istekle karşılaşmalarına sebep olmaktadır. Özelliğin olmamasının temel sebebinin uygulama politikası olarak uygulanmakta olduğu ve kişisel problemler ve gizlilik açısından önemli olduğu düşünülmektedir.

Yani sonuç olarak Snapchat kullanıcı adını değiştirmek istiyorsanız, bütün sergilediğiniz çabalara rağmen şirket politikasında böyle bir değişiklik ayarı olmadığı için talep ve girişiminiz hüsranla sonuçlanacaktır.

snapchat kullanıcı ismi değiştirme

Zira size biraz da olsa yardımcı olmak istiyor ve kullanıcı adı değişimini başaramasanız da size uygulama size görünen ad değiştirme özelliğini sunarak bir nebze de olsa isteğinizi karşılamak istemektedir. Aksi takdirde kullanıcı adınızı kesinlikle değiştirmek istiyorsanız uygulama size sadece hesabınızı silerek yeni bir hesap açrığınız noktada talebiniz karşılanacaktır. Kim bilir belki ilerleyen zamanlarda uygulama politikası değişime uğrar ve geliştiriciler tarafından bu özellik, yeni bir güncelleme ile kullanıcıların beğenisine sunulur. Ayrıca Snapchat hesabı silme ile ilgili bilgi almak isterseniz diğer yazımızı inceleyebilirsiniz.

Bu Yazıları da Sevebilirsiniz
Snapchat Yakındaki Kişileri Ekleme
Snapchat Yakındaki Kişileri Ekleme

Snapchat’te ekleyeceğiniz kişinin kullanıcı adını bilmediğiniz zaman, onları ünlü sosyal medya uygulamasında arayarak bulmak oldukça zordur. Ancak Sna...

Snapchat Ödül Nasıl Kazanılır?
Snapchat Ödül Nasıl Kazanılır?

Snapchat ödül ne işe yarar? Bir zamanların en popüler sosyal medya platformlarından bir tanesi olan Snapchat, yıllar içerisinde Instagram’ın ona benze...

Hakkında Sıkça Sorulan Sorular

Snapchat hikaye özelliğini kullabileceğiniz, keyifli efektleri kullanarak arkadaşlarınıza video ve fotoğraf gönderebileceğiniz bir sosyal medya platformudur.

Snapchat hikaye özelliği 24 saatlik süre ile takipçilerinizle fotoğraf ve video paylaşabileceğiniz bir özelliktir.

Snapchat kullanıcı adı değiştirme, şu an için mevcut bir özellik olmadığından gerçekleştirilememektedir. Eğer illa ki kullanıcı adınızı değiştirmek isterseniz de Snapchat hesabınızı silip, yeni hesap açmanız işinize yarayacaktır.

Ayarları açmak için Profil ekranındaki 
Ayarlar düğmesine dokunun
Kim .” bölümüne gidin ve bir seçeneğe dokunun
Bir seçenek seçin ve ardından seçiminizi kaydetmek için geri düğmesine dokunun.

Ayarları açmak için Profilimde simgesine dokunun
Tap İki Faktör Doğrulama Kurulumu  bitirmek için 
Devam Et’e dokunun.

Kamera ekranından sağa kaydırın. Bu Profili açmak için bir arkadaş veya Grup Bitmoji simgesine dokunun. Musluk üstünde ve Oyun ve Mini Bildirimler ayarı dokunun.

Enes Bulut

Yazılar: 467

Ben Enes Bulut, 2014 yılında Yeditepe Üniversitesi Reklamcılık bölümünü tamamladıktan sonra İçerik Yazarlığı ve Editörlük alanına yöneldim. Bu alanda yaklaşık 6 yıldır Instatakipci.com bünyesinde çalışıyorum. Sosyal medya ve dijital pazarlama uzmanlık alanım olmak üzere birçok konuda özgün ve özel... Devamını Oku

Bu Yazıları da Sevebilirsiniz
Snapchat Kullanıcı Adı Nasıl Değiştirilir? Hakkında 3 Adet Ziyaretçi Yorumu

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

(Toplam: 50 Ortalama: 5 )

3 yorum

  1. gökhan kavaklı
    gökhan kavaklı

    Snapchat Kullanıcı Adı Nasıl Değiştirilir adlı makalenizi okudum ve çok beğendim. Sosyal medya hakkında çok faydalı içerikleriniz var.

  2. metin ceviz
    metin ceviz

    Snapchat kullanıcı adımı değiştirdim. Fakat tekrar eski kullanıcı adına döndü. Ne yapmalıyım? Teşekkürler..