İsmimizi fenomist.com olarak değiştirdik! +12 yıllık marka adımız instatakipci.com fenomist.com olarak değişmiştir.
Daha Fazla

En İyi 3 Sosyal Medya Yönetim Aracı & Hizmetleri

Sosyal medya yönetim araçları arasında son yıllarda popüler olarak kullanılanlar nelerdir? En iyi 3 sosyal medya yönetim aracı; Hootsuite, Buffer ve SocialOomph olarak sıralanabilir. Her programın diğer programlara karşı sağladığı bir avantaj ve dezavantaj mevcut. Sizlere bu programları yönetim platformlarını ve sağladıkları ivmelerden bahsedeceğiz.

Sosyal Medya Yönetim Aracı Nedir?

Sosyal medya yönetim aracı, kullanıcının sahip olduğu bütün sosyal medya hesaplarını (Facebook, Twitter, Instagram, Pinterest vb.) tek bir kanal üzerinden yöneterek paylaşım yapmasına ve etkileşimlerini takip etmesine olanak sağlayan bir araçtır.

Yukarıda da adını paylaştığımız bu araçlar sayesinde rahatlıkla paylaşım yapabilir ve verilerinizi kontrol ederek gelişiminizi ve etkileşiminizi kontrol altına alabilirsiniz. 

Sosyal Medya Yönetim Araçları 

Sosyal medya yönetim araçları arasında sıklıkla tercih edilen programlar Hootsuite, Buffer ve SocialOomph‘dir. Bu programlar hem ücretli sürümlere hem de ücretsiz kullanım alanlarına sahiptir.

Böylece sadece bir program aracılığıyla birden fazla alanda aynı anda paylaşım yapabileceğiniz gibi zamanlı paylaşım da yapabilmeniz mümkün hale gelecektir. Tercih edeceğiniz paylaşım yazılarını ve etiketlerini de ayarlamanız yine program içerisinde mümkün hale gelebilmektedir. 

Hootsuite Sosyal Medya Kontrol Aracı

Hootsuite Sosyal Medya Kontrol Aracı

Sosyal medya araçları denildiğinde ilk akla gelen yapılardan biri olan Hootsuite, hem bireysel kullanıcılara hem de şirket kullanıcılarına geniş alanlı bir kullanım alanı sağlayabilmektedir.

Paylaşacağınız içeriğin zamanlamasına, sosyal medya istatistiklerinizi ölçmenize ve reklam yayınlamasına oldukça kolay olan arayüzüyle saniyeler içerisinde erişebilmeniz mümkün olacaktır. Anahtar kelime takibi gibi alanlarda da yenilikçi alanlar sağlayabilmektedir.

Sosyal Medya Yönetim Aracı: Buffer

Sosyal Medya Yönetim Aracı: Buffer

Buffer, sosyal medya yönetimi aracı olarak rakiplerine göre daha yeni bir platform ama sağladığı kolaylıklar ve arayüzü ile kısa süre içerisinde tercih edilmeye başlanmış bir yapıdadır.

Chrome uzantıları ve cep telefonu uygulamaları ile birlikte nerede ya da nereden girerseniz girin etkileşim sağlayabileceğiniz bir araç yapılandırması sağlayabilmektedir. Ücretsiz arayüzü de gayet rahat kullanılabildiği için yüzbinlerce firma ve bireysel kullanıcı tarafından halen daha tercih edilmektedir. 

Sosyal Medya Yönetim Aracı: SocialOomph

Sosyal Medya Yönetim Aracı: SocialOomph

SocialOomph, kullanıcılara blog hesaplarını da aynı panel üzerinden yönetme şansı sunduğu için Tumblr, WordPress ve Blogger gibi alanlarda hesapları bulunan içerik üreticileri için en çok tercih edilen programlar arasında yer almaktadır. Tercih edeceğiniz paylaşım havuzunu yine zamanlı bir şekilde paylaşmanıza da müsade etmektedir. 

Sosyal Medya Hizmetleri

Sosyal Medya Hizmetleri

Sosyal medya yönetimi ve sosyal medya hesaplarınızın gelişimi için diğer bir en önemli faktör sosyal medya hizmetleri satın almaktır. Sosyal medya hizmetleri henüz yeni açmış olduğunuz hesaplarınızın ilgi çekici ve etkileşime hazır şekilde görünmesine yardımcı olur.

Kullanıcılar ne kadar kaliteli bir içerik yapsanızda hesabınızı boş ve az etkileşimli şekilde gördüğünde ne yazık ki site istediğiniz geri dönüşü vermeyecektir. Ama merak etmeyin! InstaTakipçi sosyal medya hizmetlerine hızlıca göz atabilir ve sizler için uygun olanını seçebilirsiniz!

InstaTakipçi, on yılı aşkın süredir tüm sosyal medya platformları için ihtiyaç duyabileceğiniz gerekli hizmetleri en kaliteli ve güvenli şekilde sizlere sunmaktadır. Hizmetlerimiz ekibimiz sayesinde sosyal medya hesaplarının organik sıralamasının yükselmesine yardımcı olur.

İstediğiniz sosyal medya platformu ve hesabınıza takipçiler, beğeniler, görüntülemeleri ve hatta yorumlarını alabilirsiniz. InstaTakipçi size günün 24 saati iletişime geçebileceğiniz canlı destek hattı da sunmaktadır.

İşte popüler olan InstaTakipçi sosyal medya hizmetleri :

Instagram Hizmetleri

Instagram Hizmetleri

Instagram hizmetlerimiz sosyal medya hesaplarınızın görünürlüğünü arttırmak ve etkileşim vererek hesabınızın öne çıkmasına yardımcı olur. Instagram gibi rekabetin üst düzey olduğu bir sosyal medya platformunda Instagram hizmetleri satın alarak anında kendinize yer edinebilirsiniz.

Üstelik kolay ve hızlı ödeme seçenekleri ile InstaTakipçi güvencesi ile işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz.

Popüler Instagram Servislerimiz:

TikTok Hizmetleri

TikTok Hizmetleri

TikTok fenomeni olmak, hayran kitlenizi arttırarak daha fazla kazanmak istiyorsanız, sitemizin sizlere en güvenilir imkanlarla sunduğu TikTok hizmetlerimizde faydalanabilir ve hesabınızın popülaritesini arttırabilirsiniz.

İçeriklerinizin kalitesine inanıyorsanız ve ihtiyacınız olan tek şey etkileşim ise, TikTok hizmetlerimiz sizlere göre:

Threads Hizmetleri

Threads Hizmetleri

Bir Twitter alternatifi olarak oldukça kısa sürede hızla popülerleşen hatta kimileri tarafından daha çok sevilen Threads uygulamasında kısa zamanda hesabınızı popüler hale getirebilirsiniz.

Threads hizmetleri sayesinde hesabınıza hızlı ve garantili bir şekilde takipçi, beğeni ve yorum ekleyebilir. Gerçek takipçiler sayesinde, içeriklerinizi daha fazla kişiye ulaştırabilir ve hesabınızın anında büyümesini hızlandırabilirsiniz.

Facebook Hizmetleri

Facebook Hizmetleri

Facebook’un işletmeler ve kişiler üzerindeki etkisi geçtiğimiz yıl yayınlanan istatistiklere göre oldukça fazla. Hem tanıtım ve reklam konusunda hem de satış konusunda oldukça önemli olan Facebook gönderilerinizin, etkileşim sayısı ne kadar fazla olursa Facebook’ta başarı yakalamanız o kadar kolay olur.

Twitter Hizmetleri

Twitter Hizmetleri

Dünya üzerinde kitlelere ulaşmak için kullanabileceğiniz en güçlü sosyal medya şüphesiz Twitter. Kitlelere ulaşmak, hesabınızın popülaritesini arttırmak şüphesiz sizlere aktif ve başarılı bir sosyal medya Twitter platformu içerisinde hesabınızı öne çıkaracaktır.

Tam olarak bu sebeple kolay ve güvenilir ödeme seçenekleri ile elde edebileceğiniz Twitter hizmetlerimize göz atabilirsiniz:

YouTube Hizmetleri

YouTube Hizmetleri

Youtube videolarının aldıkları etkileşimler videoları Youtube’da üst sıralara taşıyarak çok daha büyük bir izleyici kitlesine ulaşmasını sağlar. Videolarınız büyük izleyici kitlelerine ulaştıkça da Youtube kanalınızın abone sayısı artacaktır ve kanalınız Youtube’da popüler hale gelecektir. Böylece YouTube üzerinden elde ettiğiniz kazanç da artış gösterecektir.

Uygun fiyatlı hem de kalite bakımından en üst seviyede olan firmamızın sunmuş olduğu YouTube hizmetlerine göz atmayı unutmayın !

Discord Hizmetleri

Discord Hizmetleri

Oyuncu kitlesinin artmasıyla beraber ortaya çıkan ve fakat daha sonra her türden sosyal aktivite içinde kullanılmaya başlanan Discord oldukça popüler bir uygulama. Discord hizmetimiz sayesinde fazlaca üyeye sahip olmak hiç de zor değil.

Spotify Hizmetleri

Spotify Hizmetleri

Spotify hizmetlerimiz uygulama içerisinde profilinizin öne çıkması ve oynatma listelerinizin daha fazla kişi tarafından keşfedilip dinlenme ve beğeni almasına yardımcı olur.

Telegram Hizmetleri

Telegram Hizmetleri

Telegram son zamanların bilinen ve sık tercih edilen uygulamalarından birisidir. Telegram uygulaması klasik mesajlaşma uygulamalarından farklı olarak gruplardan oluşmaktadır ve kurumsal firmalar için daha çok tercih edilmektedir.

Bu Yazıları da Sevebilirsiniz
Sosyal Medya Yönetimi Rehberi
Sosyal Medya Yönetimi Rehberi

Sosyal medya, günümüzde işletmelerin hedef kitleleriyle etkileşim kurmasının ve markaların bilinirliğini arttırmasının en etkili yollarından biri hali...

Sosyal Medya İle Para Kazanma Rehberi
Sosyal Medya İle Para Kazanma Rehberi

Sosyal medya, günümüzde sadece kişisel paylaşımlar yapmanın ötesine geçerek bir gelir kaynağı haline gelmiştir. İster bir influencer olun, ister bir g...

Telegram grupları içerisinde birçok farklı konuda paylaşımlar bulabilir ve yeni insanlarla tanışabilirsiniz. Telegram sohbet grupları yeni insanlar tanımanın yanında iş ağınızı da genişletmenizi sağlar. Eğer sizde Telegram kullanıcısı iseniz sosyal medya servislerimiz Telegram gruplarının ihtiyacı olan şey olabilir.

SoundCloud Hizmetleri

SoundCloud Hizmetleri

Milyonlarca kişinin keşfedilmesini ve birbirleri ile yaptıkları müzikleri paylaşma imkanı veren SoundCloud oldukça popüler bir müzik paylaşım platformudur. Eğer müzik yapmak ve bunu kitlelere duyurmak gibi bir planınız varsa SoundCloud hizmetlerimiz keşfedilmenize yardımcı olacak !

Pinterest Hizmetleri

Pinterest Hizmetleri

Çeşitli fotoğrafların paylaşıldığı uygulama içerisinde paylaşılan fotoğrafın beğenilmesi aynı zamanda ilham kaynağı olmasında önemli bir rol oynamaktadır. Birçok kişi çektiği farklı ve bir o kadar güzel fotoğrafları farklı amaçlarla paylaşarak ilgi çekmeyi amaçlamaktadır.

Bu durum düşünüldüğünde çekilen fotoğrafların veya paylaşılan her türden sanatsal resmin binlerce kişi tarafından görüntülenmesi, kaydedilmesi ve geniş bir takipçi kitlesine sahip olunması için önemlidir. Pinterest hizmetimiz sayesinde bunu sizler için ulaşılabilir hale getiriyoruz !

LinkedIn Hizmetleri

LinkedIn Hizmetleri

Tamamen profesyonel iş hayatı için kullanılan LinkedIn uygulamasında dikkat çekici bir imaj ve profil fazlasıyla önemlidir. Profiliniz ne kadar profesyonel ve çarpıcı görünürse iş hayatı için izleniminiz o kadar fazla olabilir.

LinkedIn hesabınız için tercih edeceğiniz hizmet tiplerimiz ile hesabınızın öne çıkmasına yardımcı olabilir, iş görüşmeleriniz de profilinizi inceleyen iş verenler için olumlu bir imaj oluşturabilirsiniz.

Twitch Hizmetleri

Twitch Hizmetleri

Başta oyun olmak üzere her türden hobi ve aktivitenin yer edindiği yayın platormu olan Twitch bir çok kişi için ciddi bir gelir kaynağı konumunda. Sizlerde Twitch hizmetlerimizden yararlanarak takipçi sayınızı arttırabilir ve yayın dünyasının sayılı isimleri arasında girebilirsiniz.

Tumblr Hizmetleri

Tumblr Hizmetleri

Kişilerin genellikle anonim olarak faaliyet gösterdiği ve kişiliklerini yansıtan her türden görsel, video ve tasarımı paylaşarak, etkileşim vererek işleyen sosyal blog Tumblr’ da hesabınızın daha fazla kişi tarafından keşfedilmesini istiyorsanız Tumblr hizmetlerimiz size göre.

ClubHouse Hizmetleri

ClubHouse Hizmetleri

Clubhouse 2020 yılının son çeyreğinde adından sıkça söz ettirmeyi başarmış olan bir sosyal medya platformudur. Yeni bir sosyal medya olmasına rağmen, bu platform üzerinde popüler olmak ve ilk fenomenler arasında dahil olmak sanıldığı kadar kolay değildir.

Bu durum elbette yeni bir rekabet ve yeni bir fırsat oluşturmuştur. İşte tüm bu rekabete dahil olabilmek ve var olan bu fırsatı değerlendirmek için hizmetlerimiz sizlerle.

SEO ile Google’da üst sıralara çıkmak için SEO Destek kategorisi yazılarımızı okuyabilirsiniz.

Hakkında Sıkça Sorulan Sorular

Sosyal medya hesaplarının belirli stratejiler ve planlamalar çerçevesinde yönetilmesi ve etkileşim kazandırılması işlemidir.

Sosyal medya yönetim araçları; gönderi oluşturmak, gönderi planlamak ve paylaşım ajandası oluşturmak için kullanılır.

Sosyal medya hesaplarının daha çok etkileşim kazanması için hizmet vermekte olan kişilere Sosyal medya uzmanı denilmektedir.

Sosyal medya, büyük kitlelere daha düşük maliyetler ile ulaşılmasını sağlar. Hem zaman hem de nakit tasarrufu imkânı sunar.

Enes Bulut

Yazılar: 467

Ben Enes Bulut, 2014 yılında Yeditepe Üniversitesi Reklamcılık bölümünü tamamladıktan sonra İçerik Yazarlığı ve Editörlük alanına yöneldim. Bu alanda yaklaşık 6 yıldır Instatakipci.com bünyesinde çalışıyorum. Sosyal medya ve dijital pazarlama uzmanlık alanım olmak üzere birçok konuda özgün ve özel... Devamını Oku

Bu Yazıları da Sevebilirsiniz
En İyi 3 Sosyal Medya Yönetim Aracı & Hizmetleri Hakkında İlk Yorum Yapan Sen Ol

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

(Toplam: 21 Ortalama: 5 )

Gösterilecek yorum yok.