İsmimizi fenomist.com olarak değiştirdik! +12 yıllık marka adımız instatakipci.com fenomist.com olarak değişmiştir.
Daha Fazla

Soundcloud Müzik & Video Nasıl İndirilir?

Soundcloud müzik indirme işlemini artık çok kolay bir sistem ile yapabileceksiniz. Soundcloud orijinal müzikleri kolaylıkla indirebileceğiniz bir uygulamadır. Web tabanlı olarak hizmet veren bu uygulama milyonlarca kişi tarafından severek kullanılmaktadır. Soundcloud uygulamasını kullanabilmek için öncelikle kayıt oluşturmanız gerekmektedir. Kayıt oluşturma işlemi birkaç dakikanızı alacak oldukça basit bir işlemdir. Mail hesabınız üzerinden veya facebook üzerinden üyeliğinizi oluşturabilirsiniz. Bunun için kayıt ol seçeneği altında seçenekler yer almaktadır. Hangi seçenek ile üye olmak istiyorsanız tıklayarak gerekli bilgileri girmeniz kayıt oluşturmak için yeterli olacaktır. Bu aşamada profilinize istediğiniz bilgileri ekleyebilirsiniz.  Kayıt oluşturduktan hemen sonra şarkı dinlemeye başlayabilirsiniz.

Soundcloud uygulamasını diğer birçok uygulamadan ayıran en önemli özellik ise yapımcı olarak veya müzisyen olarak sistemde kayıt oluşturabilmenizdir. Bu uygulama aracılığıyla kendi markanızı oluşturabilir ve size ait müzikleri ekleyebilirsiniz. Yükle seçeneğine tıkladıktan hemen sonra istediğiniz şarkınızı seçerek yükleme işleminizi tamamlayabilirsiniz. Bunun yanı sıra bu uygulama üzerinden para kazanmak istiyorsanız parça hakkında bilgi vermeniz ve satın al butonunu aktifleştirmeniz gerekmektedir.

SoundCloud’dan Müzik & Video Nasıl İndirilir?

Soundcloud kullanması oldukça eğlenceli olan bu uygulamanın içerisinde şarkı dinleyebilir veya kendi şarkılarınızı paylaşarak SoundCloud takipçi elde ederek müziğinizi yayabilirsiniz. Platform içerisinde birçok şarkı yer almaktadır. Bunları dinledikten sonra çalma listesi oluşturabilir, yorum yapabilir hatta favorilerinize ekleyebilirsiniz. SoundCloud’dan müzik indirme işlemleri için ise Android ve iOS işletim sistemine uyumlu olan uygulamaları indirmek tamamen ücretsizdir.

SoundCloud uygulaması içerisinde müzik indirme işlemleri şu adımları izleyebilirsiniz :

  • İlk olarak SoundCloud arama motoruna, indirmek istediğiniz şarkıyı arayın.
  • Çıkan şarkılar içerisinde üç noktaya tıklayın ve açılan seçenekler arasında, “Dosyayı İndir” seçeneğine basın.
  • Şarkı sahipleri her şarkı için indirme seçeneği özelliğini aktif etmeyebiliyor bu nedenle indirme seçeneği bulunmayan şarkılar için üçüncü parti uygulamarı kullanmanız gerekebilir.
Soundcloud müzik indirme

SoundCloud Uygulamalar ile Müzik İndirme

Ek uygulamalar yardımı ile video indir işlemlerinizi yapabilirsiniz. Ek uygulamaları web sitelerinde kolaylıkla bulabilirsiniz. Şarkı indirmenize izin veren bu uygulamalar genel olarak ücretsizdir. Bu uygulamalar içerisinde size en uygun SoundCloud müzik indirme sitesini seçerek istediğiniz gibi kullanabilirsiniz. Müzik indirme işleminizi yapabilmeniz için SoundCloud uygulaması ile uyumlu olan uygulamaların kullanılması gerekmektedir. Bu uygulamalar üzerinden url link aracılığıyla indirme işlemleri yapılmaktadır. Bu web siteleriyle mobilden SoundCloud’tan müzik indirme işlemleri yapılabilmektedir. Bir çok kişi özellikle iOS’un dışarıya kapalı bir işletim sistemi olması nedeni ile indirme işlemlerinde sıkıntı çekeceğini düşünmektedir. Fakat aksine sizlere bahsedeceğimiz, müzik indirme programları ile Iphone SoundCloud müzik indirme işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz.

SCDownloader
  • SCDownloader

SCDownloader bu uygulamalardan en çok sevilenidir. Soundcloud uygulaması ile uyumlu olan bu uygulama sizlerin kolaylıkla müzik ve video indirmenize olanak sağlamaktadır. İndirme işlemi yaparken uygulama üzerinden indirmek istediğiniz şarkıyı URL link adresini kopyalamanız gerekmektedir. Bu kopyalama işlemi sonrasın da SCDownloader uygulamasına girerek arama çubuğu bölümüne kopyaladığınız linki yapıştırmalısınız. Sistem otomatik optimize edilmiştir. Bu sebeple indirmek istediğiniz şarkı anında karşınıza çıkacaktır. İstediğiniz şarkıyı bu şekilde indirerek mp3 formatında dinleyebilirsiniz.

ClipConverter
  • ClipConverter

ClipConverter indirme işlemi yapabileceğiniz diğer bir uygulamadır. Bu uygulama video indirmek üzere tasarlanmış olan bir uygulamadır. Video kaydetme ve indirme işlemlerinizi kolaylıkla yapabilmenize olanak sağlayan uygulama Soundcloud uygulaması ile uyumludur. Bu uygulama ile hem istediğiniz şarkıları hemde videoları rahatlıkla indirebilirsiniz. Uygulamanın diğer bir güzel yanı ise mp3 dönüştürücü görevini üstlenmesi, bu şekilde istediğiniz videoları sadece ses haline getirerek indirebilirsiniz. İndirmek istediğiniz şarkıyı öncelikle uygulama üzerinden bulmanız gerekmektedir. Soundcloud şarkıları içerisinden seçtiğiniz şarkının linkini kopyalamanız ve sonrasında ClipConverter uygulamasının arama kutucuğuna yapıştırmanız gerekmektedir. Şarkıları indirmenize izin veren bu uygulama ile şarkıları istediğiniz şekil ve formatta SoundCloud şarkı indirebilirsiniz. To mp3 seçeneğinden faydalanarak istediğiniz şarkıyı indirebilirsiniz.

Downloader Web Sitesi
  • Downloader Web Sitesi

Downloader web sitesi sizlere kolay indirme ayrıcalıklarını sunmaktadır. Şarkı indirmenizi kolauylaştıran bu uygulama Soundcloud ile uyumludur. İstediğiniz şarkıyı seçerek linkini kopyalamanız gerekmektedir. Downloader web sitesine girişinizi yaptıktan sonra kopyaladığınız linki arama bölümüne yazarak çıkan sonuçlar arasından seçim yapabilirsiniz. Bilgisayarınız üzerinden oldukça rahatlıkla kullanabileceğiniz bu uygulama ile şarkının adresini kopyalayıp yapıştırmanız indirme işlemlerinizin gerçekleşmesi için yeterli olacaktır. Soundcloud downloader ile hızlı indirme yapabilirsiniz.

Hakkında Sıkça Sorulan Sorular

Soundcloud üyelik ücreti bulunmamaktadır. Siteye ücretsiz olarak üye olabilirsiniz.

Soundcloud müzik indirme işlemi için verdiğimiz öneriler kontrol edilip test edilmiş güvenilir uygulamalardır.

Soundcloud Türkçe dil desteği bulunmamaktadır.

Soundcloud ülkemizde tamamen yasal olarak kullanılabilmektedir.

Soundcloud ile etkileşim oluşturmak ve gelir elde etmek mümkündür.

Soundcloud kullanabilmek için en azından 13 yaşında olmak gerekmektedir.

Enes Bulut

Yazılar: 467

Ben Enes Bulut, 2014 yılında Yeditepe Üniversitesi Reklamcılık bölümünü tamamladıktan sonra İçerik Yazarlığı ve Editörlük alanına yöneldim. Bu alanda yaklaşık 6 yıldır Instatakipci.com bünyesinde çalışıyorum. Sosyal medya ve dijital pazarlama uzmanlık alanım olmak üzere birçok konuda özgün ve özel... Devamını Oku

Bu Yazıları da Sevebilirsiniz
Soundcloud Müzik & Video Nasıl İndirilir? Hakkında 2 Adet Ziyaretçi Yorumu

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

(Toplam: 24 Ortalama: 5 )

2 yorum

  1. Halit Ece
    Halit Ece

    soundcloud kullanıcısıyım müzik ve video nasıl indirilir ogrenmek istiyordum halledebildim sonunda tesekkurler

  2. Erman Cevahir
    Erman Cevahir

    soundclous muzık dınleme video indirme ve bunların nasıl indirildigi ile alakalı bilgi almak icin inceleyebilirsiniz bu yazıyı