İsmimizi fenomist.com olarak değiştirdik! +12 yıllık marka adımız instatakipci.com fenomist.com olarak değişmiştir.
Daha Fazla

Soundcloud Nasıl Kullanılır?

Müzik dünyasının en gözde uygulamalarından Soundcloud giriş yaparak yepyeni müzikler keşfedebilirsiniz. Soundcloud uygulamasını ücretsiz olarak kullanabilirsiniz. Müzik dinleme platformu olarak tercih edebileceğiniz bu uygulama ile en güzel şarkı listelerini oluşturabilir, müzik keyfini sonuna kadar yaşayabilirsiniz.

iOS Cihazınızda Soundcloud Uygulaması Nasıl Kullanılır?

Soundcloud uygulamasını İOS cihazlarınızda da kolay bir şekilde kullanabilirsiniz. Kullanmak için şu aşamaları izleyebilirsiniz:

  • iOS olan cihazlarınızdan AppleStore’den uygulamayı indirin.
  • Uygulamalar içerisinde Soundcloud’u açın.
  • Açtığınız zaman giriş kısmında Sing İn yazısına dokunmanız gerekmektedir.
  • Giriş yaptığınız zaman da üyelik oluşturmanız gerekmektedir.
  • Üyeliğinizi oluşturduktan sonra kendi çalma listenizi oluşturabilir, diğer kişilerin çalma kayıtlarını dinleyebilirsiniz. Bu şekilde uygulamayı kullanabilirsiniz.
  • Menüye girdiğiniz zaman arama kısmının olduğu yer görünecektir.

Eğer Sondcloud uygulaması nasıl kullanılır? sorusunu soruyorsanız, genel olarak bu şekilde cevap verebiliriz. Uygulamanın kullanımı da üyelik oluşturmak son derece kolay.

Souncloud Giriş Ücretli mi?

Soundcloud uygulamasını ücretsiz olarak kullanabilirsiniz. Günümüzün en çok kullanılan uygulamaların başında Soundcloud gelmektedir. Bu kadar çok popüler olan uygulama sayesinde artık müzik dinlemeyen kalmayacak. Herkes müziklere kolay bir şekilde ulaşabilirsiniz.

Soundcloud Uygulamada Nasıl Müzik Paylaşabilirim?

Soundcloud uygulamasında sadece müzik dinlemiyorsunuz. Dilerseniz çalma listesi oluşturabilir, oluşturduğunuz çalma listesini Türkçe olarak paylaşabilirsiniz. Bizler de sizlere bu noktada müziklerin nasıl paylaşıldığından bahsetmek istiyoruz. Müzikleri şu şekilde Facebook, sosyal ağlar ya da Whatsapp uygulamasında paylaşabilirsiniz:

  • Soundcloud uygulamasına girin.
  • Hesabınıza hesap bilgileriniz ile giriş yapın.
  • Paylaşmak istediğiniz müziği tercih edin. Ve yan tarafta bulunan “3 Nokta”yı kullanın.
  • Tıkladığınız zaman karşınıza “Share” seçeneği gelecek. Tıklayarak müziklerinizi nerede paylaşmak istiyorsanız, orayı tercih edin.

Görüldüğü gibi, uygulamadan dilediğiniz uygulama içerisinde müzik paylaşabilirsiniz.

Soundcloud Uygulamasının Özellikleri

Soundcloud uygulamasının pek çok özelliği bulunmaktadır. Müzik indirme uygulamaları arasındaki en sık kullanılan platform olması da bu özellikleri destekler niteliktedir. Android ya da İOS cihazlarınızda dilediğiniz gibi kullanabilirsiniz. Uygulama diğer ülkelerde oldukça popüler. Uygulamanın özellikleri genel olarak şu şekildedir:

  • Uygulamayı ücretsiz olarak kullanabilirsiniz.
  • Kişisel markanızı kendiniz oluşturabilirsiniz.
  • Chorme gibi internet tarayıcılarında uygulamayı kullanabilirsiniz.
  • Özel gruplar kurabilirsiniz.
  • İnternet ortamında istediğiniz gibi müzik indirebilir, dinleyebilirsiniz.
  • Sevdiğiniz müzikleri, sevdiğiniz kişilerle paylaşabilirsiniz.
  • Soundcloud etiketlerini kullanabilirsiniz.
  • Şarkılarınızı başka sayfalara ekleyebilirsiniz.
  • Yeni müzikleri keşfedebilir, duyulmamış pek çok müzikleri bir arada kullanabilirsiniz. (Soundcloud Destek)

Görüldüğü gibi Soundcloud uygulamasının pek çok özelliği bulunmaktadır. Bu özelliklerden yararlanmak istiyorsanız, telefonunuza Soundcloud uygulamasını yükleyebilirsiniz. Uygulamanın en sevilen özellikleri arasında amatör sesler bulunmaktadır. Henüz keşfedilmeyen amatör sesler olarak da kullanıcılara farklı bir kapı açılmaktadır. Sürpriz şarkılar dinlemeyi seviyorsanız, bu özellik tam da size göre! Peki Soundcloud müzik ve video indirme nasıl yapılır, öğrenmek için yazımızı okuyun!

Bu Yazıları da Sevebilirsiniz
SoundCloud Hesap Silme
SoundCloud Hesap Silme

SoundCloud hesap silme nasıl yapılır? Müzik ve ses dosyalarını ücretsiz olarak dinlemek, yüklemek ve indirmek istiyorsanız, SoundCloud uygulamasını ku...

Soundcloud Nasıl Türkçe Yapılır?
Soundcloud Nasıl Türkçe Yapılır?

Soundcloud Türkçe kullanmak ister misiniz? Bilindiği üzere Soundcloud ses ve müzik kayıtlarınızı arkadaşlarınız ve diğer insanlar ile paylaşabileceğin...

Son yıllarda hızla yüklenen müzik dinleme programları arasında olan Soundcloud, pek çok hizmeti sizlere ücretsiz olarak sunuyor. Soundcloud giriş yaparak sizde uygulamayı yakından inceleyebilirsiniz. İndirdikten sonra Soundcloud’da podcast yayını yapmak için detayları inceleyebilirsiniz.

Soundcloud dinlenme ve soundcloud beğeni satın al ürünlerimizi kullanarak hesabınızı büyütebilirsiniz

Hakkında Sıkça Sorulan Sorular

Soundcloud internet üzerinden müzikler dinleyebileceğiniz, sevdiğiniz müzikler ile birlike bir çalma listesi oluşturabileceğiniz ve yeni müzikler keşfedebileceğiniz bir platformdur.

Soundcloud kullanmak için herhangi bir şekilde ücret ödemesi yapmanız gerekmez. Bu uygulamayı tamamen ücretsiz bir şekilde gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz.

Soundcloud üzerinden herhangi bir şekilde müzik indirme işlemi yapmanız maalesef mümkün değildir. İstediğiniz müzikleri dinleyebilir ama indiremezsiniz.

Soundcloud hesabı oluşturarak kendinize ait olan içeriklerinizi ekleyebilirsiniz.

Spotify reklamlarını kapatmanın tek yolu ücretli üyeliğe dahil olmaktır.

Soundcloud kullanmak için en azından 13 yaşında olmak şarttır.

Enes Bulut

Yazılar: 467

Ben Enes Bulut, 2014 yılında Yeditepe Üniversitesi Reklamcılık bölümünü tamamladıktan sonra İçerik Yazarlığı ve Editörlük alanına yöneldim. Bu alanda yaklaşık 6 yıldır Instatakipci.com bünyesinde çalışıyorum. Sosyal medya ve dijital pazarlama uzmanlık alanım olmak üzere birçok konuda özgün ve özel... Devamını Oku

Bu Yazıları da Sevebilirsiniz
Soundcloud Nasıl Kullanılır? Hakkında 2 Adet Ziyaretçi Yorumu

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

(Toplam: 24 Ortalama: 5 )

2 yorum

  1. uras kaygılı
    uras kaygılı

    Soundcloud da playlistlere girmek parayla mı acaba ?

  2. Sedat Karden
    Sedat Karden

    Soundcloud Nasıl Kullanılır isimli makaleniz oldukça açıklayıcı ve nitelikli olmuş. Çok teşekkürler..