İsmimizi fenomist.com olarak değiştirdik! +12 yıllık marka adımız instatakipci.com fenomist.com olarak değişmiştir.
Daha Fazla

Tango Hesap Silme

Tango hesap silme işlemi nasıl yapılır? Tango aslında hayatımıza 2009 yılında giren ve girdiği dönemde de çok tercih edilen bir sosyal medya uygulamasıdır. Milyonlarca kullanıcısına mesajlaşma hizmeti sunan bu uygulama, 3G, 4G ve Wi-Fi üzerinden yapılan bütün mesajlaşma işlemlerini desteklemektedir. Andorid ya da IOS cihazlarınızda sorunsuz bir şekilde çalışmaktadır. Sosyal bir ağ platformu olarak da adlandırılan Tango, sadece mesajlaşmaya değil, aynı zamanda görüntülü görüşmeye de yaramaktadır. Uygulama son zamanlarda Whatsapp uygulamasıyla yarışarak, çeşitli aktiviteler ve mini oyunlar da koymaktadır. Bu şekilde kişilerin uygulamada daha fazla vakit geçirmesini sağlayarak, kullanıcıların sosyalleşmesini sağlamaktadır. (Viki)

Tango Nasıl Silinir?

Uygulamayı dünyanın pek çok yerindeki insanlar kullanmaktadır. Ancak çeşitli sebeplerden dolayı, tango hesap silme işlemini gerçekleştirmek isteyebilirsiniz. Bu doğrultuda bizler de uygulamayı nasıl sileceğinizi anlatmak istiyoruz. Ne yazık ki çoğu kişi, telefonların uygulamalar kısmında, uygulamayı sildiklerinde bu hesaptan kurtulduklarını düşünmektedirler. Ancak uygulamayı telefonunuzdan kaldırdığınız zaman ne yazık ki hesabınızı silmiş olmuyorsunuz.

Pek çok arkadaşlık sitesi gibi(Tinder vs.) Tango arkadaşlık sitesi de oldukça fazla kullanılmasına rağmen, kullanıcılar çeşitli sebeplerden ötürü uygulamayı silmek isteyebiliyorlar. Tango hesabını silme işlemi için şu adımları uygulamanız gerekmektedir:

  1. Uygulamadaki hesabınızı silmek istiyorsanız ilk olarak bunun için bir form doldurmanız gerekiyor. Bu forma göre, uygulamadan neden ayrılmak istediğinizi belirtmelisiniz. Bu formun adı, “Tango hesabı silme talebi formu” olarak karşınıza çıkacaktır.
  2. Formu açtığınız zaman, karşınıza cep telefonunuzu yazmanız gerekecek.
  3. First Name kısmına adınızı,
  4. Last Name kısmına soyadınızı
  5. Email Adress kısmına ise e posta adresini girmeniz gerekmektedir.
  6. Son olarak karşınıza uygulamayı neden sildiğinize dair bir bilgilendirme kısmı gelecektir. Dilerseniz bu alanı doldurmak zorunda değilsiniz. Tercih sizin.
  7. Burada önemli olan sizin verdiğiniz bilgilerle, uygulamadaki bilgilerin eşleşmiş olmasıdır. Eşleşme olduğu takdir de uygulamanız silinecektir.

Son olarak da hesabınız silindikten sonra, uygulamayı telefonunuzdan silebilirsiniz. Yukarıda belirttiğimiz gibi bu işlemleri yapmadan uygulamayı silmemeniz gerekiyor. Aksi durumda hesabınız hala Tango uygulaması içerisinde var olacaktır.

Tango Nasıl Kullanılır?

Tango uygulamasını duyduktan sonra bu uygulamayı kullanmak isteyebilirsiniz. Bunun için de uygulamanın nasıl kullanıldığında bahsetmemiz daha doğru olacaktır. Telefonunuzun sanal marketinden uygulamayı indirebilirsiniz. Bu uygulamayı sorunsuz ve ücretsiz bir şekilde kullanmak istiyorsanız, mutlaka internet bağlantınızın olması gerekmektedir. Cihazınıza uygulamayı indirdikten sonra Tango uygulamasına hesap açmanız gerekecektir. Giriş yaptıktan sonra bu uygulamayı, rehberinizdeki hangi arkadaşlarınızın kullandığını öğrenebilirsiniz. Kişilere tıkladığınız zaman karşınıza kullanıcı ile iletişime geçebileceğiniz seçenekleri sizlere şu şekilde sunacaktır, Tango uygulaması:

  • Chat yapabilirsiniz.
  • Görüntülü arama yapabilirsiniz.
  • Sesli arama yapabilirsiniz.

Kullanıcılarla hangi kanalı kullanmak istiyorsanız, ona göre tercihte bulunabilirsiniz. Seçtiğiniz kanala göre arkadaşlarınızla görüşmeye, konuşmaya ve sohbete başlayabilirsiniz. Uygulamanın ek bir yük getirmediğinin de altını çizebiliriz. Tango hesap silme işlemini sizinle paylaştık, bizi takipte kalmaya devam edin. Son yıllarda kullanımı azalan Foursquare uygulamasında hesap silme işlemi yapmayı düşünüyorsanız yazımızı inceleyebilirsiniz.

Bu yazımızı beğendiyseniz Telegram Hesap Silme Nasıl Yapılır? yazımızı da inceleyebilirsiniz!

Bu Yazıları da Sevebilirsiniz
Sosyal Medya Yönetimi Rehberi
Sosyal Medya Yönetimi Rehberi

Sosyal medya, günümüzde işletmelerin hedef kitleleriyle etkileşim kurmasının ve markaların bilinirliğini arttırmasının en etkili yollarından biri hali...

Sosyal Medya İle Para Kazanma Rehberi
Sosyal Medya İle Para Kazanma Rehberi

Sosyal medya, günümüzde sadece kişisel paylaşımlar yapmanın ötesine geçerek bir gelir kaynağı haline gelmiştir. İster bir influencer olun, ister bir g...

Hakkında Sıkça Sorulan Sorular

Tango internet bağlantısı sayesinde kullanıcıların birbirleri ile mesajlaşabildikleri bir online mesajlaşma uygulamasıdır.

Tango uygulamasını kullanmak için ücret ödemek gerekmez. Tamamen ücretsiz bir şekilde gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz.

Tango uygulamasını kullanmak için oluşturduğunuz hesabınızı istemeniz durumunda sadece birkaç dakikanızı ayırarak silebilirsiniz. Bu konu hakkında detaylı bilgilere blog yazımızdan ulaşabilirsiniz.

Tango uygulaması ülkemizde yasak olan bir uygulama değildir. Tamamen yasal sınırlara sahiptir.

Tinder tango benzeri bir uygulamadır. İnternet üzerinden arkadaşlık kurmayı sağlar.

Tinder ücretsiz olarak kullanılabilmektedir. Ancak ücretli sürümleri daha büyük avantajlara sahiptir ve daha çok eşleşme sağlar.

Enes Bulut

Yazılar: 467

Ben Enes Bulut, 2014 yılında Yeditepe Üniversitesi Reklamcılık bölümünü tamamladıktan sonra İçerik Yazarlığı ve Editörlük alanına yöneldim. Bu alanda yaklaşık 6 yıldır Instatakipci.com bünyesinde çalışıyorum. Sosyal medya ve dijital pazarlama uzmanlık alanım olmak üzere birçok konuda özgün ve özel... Devamını Oku

Bu Yazıları da Sevebilirsiniz
Tango Hesap Silme Hakkında 10 Adet Ziyaretçi Yorumu

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

(Toplam: 53 Ortalama: 5 )

10 yorum

  1. Muharrem uzuner
    Muharrem uzuner

    Tango hesabımın silinmesini istiyorum yararlı bulmuyorum lütfen yardımcı olurmusunuz teşekürler

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba, Tango hesap silme talep formundan yararlanarak hesabınızı silebilirsiniz.

    • Sude
      Sude

      Benin hesabimda silme formu yo yardim lütfen

  2. ahmet acar
    ahmet acar

    Tango uygulamasını Türkiye de kullanmak yasak mı?

    • İnci Kılıç
      İnci Kılıç

      Merhabalar,

      Tango Türkiye’de kullanılabiliyor.

  3. çağlar nalçı
    çağlar nalçı

    Tango hesabımı silmek istiyorum ama şifre mi hatırlamıyorum. Ne yapmalıyım ? Teşekkürler..

    • İnci Kılıç
      İnci Kılıç

      Merhaba,

      Emailinize atacakları bir mailde kimliğinizi doğrulayarak hesabınıza ulaşabilirsiniz. Daha sonrasında Ayarlar’dan hesabınızı kalıcı bir şekilde silebilirsiniz.

  4. Rabia
    Rabia

    Merhaba adımıza kendi canlı yayınlarımızı kayıt alıp başka hesaplardan yayın yapılıyor bu hesaplar için ne yapmalıyız? Bu hesapları nasıl kapattırabiliriz en hızlı şekilde

    • Enes Bulut
      Enes Bulut

      Merhaba Rabia hanım, Instagram destek hattı üzerinden şikayet formu doldurabilirsiniz. Bununla birlikte canlı yayınları şikayet ederek de hesapların kapanmasını sağlayabilirsiniz.

    • Cemali Batın
      Cemali Batın

      Telif hakkı şikayetinde bulunmak çözüm olabilir. https://www.facebook.com/help/instagram/277982542336146 bu yazıyı inceleyebilirsiniz.