İsmimizi fenomist.com olarak değiştirdik! +12 yıllık marka adımız instatakipci.com fenomist.com olarak değişmiştir.
Daha Fazla

Telegram Hesabı Nasıl Oluşturulur?

“Telegram hesabı nasıl oluşturulur?” sorusu son dönemlerde kullanımına ağırlık verilen bu pratik uygulama için sıkça sorulmaktadır. Geçtiğimiz yıllarda dünyanın en çok kullanılan sohbet uygulaması WhatsApp’ın yaşadığı uzun süreli problemler, Telegram’a olan talebi arttırdı. Sunduğu farklı olanaklarla belirli bir kesim tarafından kabul gören Telegram, daha çok grup kullanımına uygundur. Kullanıcılar arasında grup mesajlaşmaları, iş toplantıları ve etkinlik ağları için sıkça tercih edilen bir uygulamadır. “Telegram hesabı nasıl oluşturulur?” sorusunun detaylı cevabı yazımızda.

Telegram Hesabı Oluştururken Dikkat Edilmesi Gerekenler

“Telegram hesabı nasıl oluşturulur?” sorusunu yanıtlarken ilk olarak hesap oluştururken dikkat edilmesi gerekenler değerlendirilmelidir. Özellikle kalabalık gruplarla kurulan Telegram iletişim ağlarını yönetmek, iş dünyası için önemli bir konudur. Bu nedenle Telegram’da hesap oluştururken bazı özel hizmetlerden yararlanmanız, birçok alanda faydalı olacaktır. Instatakipçi, Telegram kullanımını daha etkin hale getirmek için oldukça verimli hizmetler sunmaktadır. Bu hizmetlerden yaralanarak Telegram hesabı oluşturmak ve popüler bir grup elde etmek mümkündür. Popüler bir Telegram hesabı oluşturmak için aşağıdaki adımları takip etmek gerekir:

  • Telegram üzerinde hesap oluştururken hangi amaçla kullanılacağını önceden belirlemek gerekir,
  • Geniş kitlelere ulaşmak için kullanacağınız Telegram hesabında Grup Üyesi hizmeti veren firmalardan destek almakta yarar vardır,
  • Grup etkinlikleri için kullanacağınız hesaplarda güvenlik konusuna dikkat etmek gerekir,
  • Telegram’da isteğe bağlı gizlilik seçenekleri hesap oluşturulurken değerlendirilmelidir,
  • İnstatakipci.com adresi üzerinden Telegram üzerinde grup üyesi satın alma gibi etkili rol oynayan hizmetler, hesap oluşturulmadan önce mutlaka incelenmelidir.

Hesap oluşturma konusunda dikkat edilecekleri belirledikten sonra hesap açılışına geçebilirsiniz.

Telegram Hesabı Oluşturma

Telegram hesabı nasıl oluşturulur sorusu için şematik bir açıklama yapabiliriz. Günlük yaşamda önemli yeri olan bu uygulamanın başlangıç aşamasında Telegram aplikasyonunu akıllı telefon üzerinden indirin. Ardından, cihaza yüklenen uygulama üzerinden hesap oluşturma işlemlerine geçin. Cihaza indirilen uygulama ile Telegram hesabı oluştururken aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz:

  • Telegram hesabı oluştururken atacağınız ilk adım, “Start Messaging” yazısına tıklayarak üyelik için gerekli bilgilerin girileceği ekrana ulaşmaktır.
  • Uygulamanın istediği ilk bilgi, sistemin adres olarak kullanacağı cep telefon numaranızdır.
  • Telefon numaranızı girdikten sonra Telegram, sizden bir doğrulama işlemi ister. Telefonunuza gelen doğrulama kodunu açılan ekrandaki alana girmeniz gerekir.
  • Hesap oluştururken bir sonraki aşama uygulamanın kullanacağı hizmetlere izin vermektir.
  • İzinlerle beraber gizlilik protokolünü de onayladıktan sonra hesabınız oluşmuş demektir.
telegram hesabı oluşturma

Telegram hesabınızı oluşturduktan sonra instatakipci.com üzerinden sizin için en uygun hizmet seçeneklerini değerlendirmeye başlayabilirsiniz. Bu hizmetler sayesinde mesaj gruplarında popülaritenizi arttıracağınız gibi grubunuz için geniş bir kitleye ulaşabilirsiniz.

Masaüstü Uygulamasından Telegram Hesabı Nasıl Oluşturulur?

Telegram hesabınızı masaüstü üzerinden de kullanmak isterseniz, yapmanız gereken işlemler oldukça basit birkaç aşamadan oluşmaktadır. Bu aşamaları sizler için sıraladık:

  • Öncelikle Telegram web sayfasınız ziyaret ederek uygulamalar bölümünde bulunan ‘PC / Lunix için Telegram’ veya ‘MacOS için Telegram’ seçeneklerinden bilgisayarınız için uygun olana tıklayarak indirme işlemini başlatın.
  • Ardından indirdiğiniz dosyayı seçerek ‘başlat’ butonuna tıklayarak dil seçin.
  • Sonrasında ‘Start Messaging’ yazısına tıklayarak sonraki ekrana geçin.
  • Eğer Telegram uygulaması zaten akıllı telefonunuzda mevcutsa akıllı telefonunuzdan Telegram uygulamasını açarak ‘Ayarlar’ bölümünden ‘Cihazlar -> QR Tara’ seçeneğine tıklayın. Böylelikle kolay bir şekilde masaüstü telegram kullanımınızı aktif hale getirmiş olacaksınız.
masaüstü uygulamasından telegram hesabı nasıl oluşturulur

Eğer hali hazırda bir telegram uygulamanız yok ise akıllı telefonunuzda Telegram hesabı oluşturmak için izlediğimiz tüm adımları masaüstü uygulaması için de izliyoruz. Bu aşamaları da sizler için sıraladık:

  • QR Tarama seçeneğini kullanamayacağınızdan dolayı bu alanın altında bulunan ‘ or log in using your phone number’ alanına tıklayın.
  • Daha sonra sizi telefon numaranızı gireceğiniz bir alan karşılayacak. Bu alana telefon numaranızı girin ve ‘next’ butonuna tıklayın.
  • Son olarak telefonunuza gelen kodu ‘Code’ bölümüne girerek hesabınızı oluşturma işlemini tamamlayın!
masaüstü uygulamasından telegram hesabı nasıl oluşturulur

Telegram Nasıl Kullanılır?

Telegram hesabının oluşturulmasından sonra en çok merak edilen konulardan biri de Telegram hesabının nasıl kullanıldığı ile ilgilidir. Kullanıcılar için oldukça verimli olan ve birbirini tanımayan yüzlerce insanın etkileşime girebildiği bir alan sağlayan Telegram, çok sayıda cihaza aynı anda bağlanma olanağı sunar. Kalabalık toplulukların etkileşimine dayalı olarak kullanılan Telegram hesabı, etkili bir şekilde şifrelenebilmektedir. Bu sayede mesajlar güven altına alınır ve isteğe bağlı olarak kendini yok eder. Telegram mesajlarına güvenlik protokolleri çerçevesinde birden fazla cihaz üzerinden erişmek mümkündür.

Bu Yazıları da Sevebilirsiniz
Telegram'da Durum Paylaşma Özelliği Var Mı?
Telegram'da Durum Paylaşma Özelliği Var Mı?

Pek çok insanın Telegram kullanmaya başladıktan sonra uygulama içerisindeki beklentileri de farklılık göstermektedir. Telegram’ın sticker özelliği ve ...

Telegram Güvenli mi?
Telegram Güvenli mi?

Son zamanlarda anlık mesajlaşma uygulaması Telegram, WhatsApp'ın büyük rakibi olarak ön plana çıktı ve pek çok yeni kullanıcıya ulaştı. Bunun en büyük...

Telegram, sesli mesaj ve toplu mesajlaşma gibi etkinlikler için oldukça etkili bir hizmet olarak ön plana çıkmaktadır. Çok sayıda kişinin aynı mesaj ağında bir araya gelmesini sağlayan uygulama, numaranın gizlenmesine de olanak tanıyan bir sisteme sahiptir.  Bu sayede kullanıcılar, kişisel bilgilerini güvenlik altına alabilmektedir. Telegram uygulaması genellikle bağlantı hatalarından da etkilenmemektedir. Ayrıca bu uygulama ile mesaj ağları üzerinden geniş kitlelere ulaşmak mümkündür. Çok sayıda kişiye ulaşmak ve Telegram’ın farklı avantajlarından yararlanmak için instatakipci.com üzerinden sunulan çeşitli hizmetleri kullanmayı unutmayın!

Sıkça Sorulan Sorular

Hakkında Sıkça Sorulan Sorular

Telegram, tamamen ücretsiz sunulan bir hizmettir. Herhangi bir ücret ödemenize gerek yoktur.

Grup Üyesi Satın Alma Hizmeti, kullanılmaya başlandığı andan itibaren yeni üyeler kazandırmaya başlamaktadır.

Telegram hizmetleri, güvenlik kontrolleri sağlanmış özel seçeneklerdir. Bütün kullanımlar özel olarak şifrelerle korunduğu için kişisel verilerin gizliliği geçerlidir.

Cemali Batın

Yazılar: 38

Herkese merhaba, Ben Cemali! Sosyal medya konusunda yaklaşık 10 yıllık deneyime sahibim. İlk olarak Facebook üzerinde başlayan serüvenim git gide bir maceraya ve daha sonra tutkuya dönüştü. Sonra ise tüm platformlar hakkında elimden geldiğinde bilgi edindim. Şimdi ise 10 yıl içerisinde öğrendiğim ... Devamını Oku

Bu Yazıları da Sevebilirsiniz
Telegram Hesabı Nasıl Oluşturulur? Hakkında İlk Yorum Yapan Sen Ol

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

(Toplam: 50 Ortalama: 5 )

Gösterilecek yorum yok.