İsmimizi fenomist.com olarak değiştirdik! +12 yıllık marka adımız instatakipci.com fenomist.com olarak değişmiştir.
Daha Fazla

Telegram Profilime Bakanları Nasıl Görebilirim?

Son zamanların yükselişte olan uygulamalarından biri olarak görülen Telegram, her gün birçok kullanıcıyı bünyesine katmaya devam ediyor. Rus bir programcı olan Pavel Durov tarafından yaratılan Telegram, hepimizin bildiği WhatsApp gibi bir anlık mesajlaşma uygulamasıdır. 2013’ten beri kullanılan uygulamanın ülkemizde son zamanlarda bu kadar popüler olması da tesadüf değildir. Getirdiği birçok yeniliğin yanında çoklu platform desteği sunması gibi özellikleri yüzünden insanların anlık mesajlaşma için tercih ettiği uygulamalardan biri oldu. Bu kadar çok kullanılmaya başlaması da yanında uygulama ile ilgili soruları beraberinde getiriyor. Örneğin “Telegram profilime kim baktı?”, “Telegram profil nasıl görülür?” soruları internette sıkça aratılıyor. Biz de bu sorulara cevap vermek adına telegram profil bakanları görme adımlarını sizlere anlatacağız.

Telegram Neden Tercih Ediliyor?

Geçtiğimiz senelerde WhatsApp’ın yeni güvenlik güncellemesi ile birlikte insanların uygulamaya olan güveni oldukça düşmüştü. Bu yüzden güvenli bir şekilde kullanabilecekleri alternatif bir anlık mesajlaşma uygulaması aramaya başladılar. Telegram da tam bu sırada ülkemizde bazı insanlar tarafından bilinen bir uygulama olarak yer alıyordu. Alternatif arayışında kişilere önerilmesinden sonra çok sevilen Telegram birçok kullanıcıyı kendine çekmeyi başardı.

Bu noktadan sonra getirdikleri güncellemelerden sonra oldukça sevilen uygulama hala birçokları tarafından kullanılmaya devam ediliyor. Özellikle sticker konusunda oldukça başarılı bir uygulama olan Telegram bu özelliği yanında grup sohbetleri üzerindeki yenilikleri ve özellikleriyle de dikkat çekmektedir. Bu yüzden birçok insan kendi topluluklarını Telegram grubu olarak kuruyor ve buradan paylaşımlar yapıyor. Telegram’ın gruplarla alakalı öne çıkan özelliklerinden bazıları şunlardır:

  • Sadece gruplarla alakalı değil genel olarak Telegram’da belirlediğiniz kullanıcı adıyla birlikte insanlarla iletişim kurabilirsiniz. Bu sayede kimsenin telefon numaranızı öğrenmesi konusunda endişe etmenize gerek kalmaz.
  • Resmi ya da kullanıcılar tarafından oluşturulmuş birçok bot özelliği bulunur. Bu sayede gruplarda otomatik mesajlar oluşturabilirsiniz. Bu botların kullanım alanları oldukça fazladır.
  • Açık ya da özel, tam 200.000 kişiye kadar Telegram grubu oluşturabilirsiniz.
  • Grup yöneticileri, gruplardaki mesajlaşma hızını belirleyen ayalar yapabilirler.
  • Grup içinde en üst kısma herhangi bir mesaj sabitleyebilirsiniz.
  • Grupta bulunan yöneticiler anket yapabilirler.

Daha birçok özellik sayesinde bazı kullanıcılar sırf Telegram’da grup kurmak ve kurulmuş gruplara katılmak için uygulamayı kullanmaktadır. Bu açıdan bakıldığında da gruplarda aktif bir şekilde katılım sağlarken kendi profilinize kimlerin baktığını merak edebilirsiniz.

Ayrıca; Telegram Nasıl Kullanılır? içeriğimize de sitemiz üzerinden erişebilirsiniz!

Telegram Web

Telegram Profil Sayfama Bakanları Görebilir miyim?

Peki, Telegram’da profilinize bakanları görebilir misiniz? İnsanlar Instagram ve Facebook gibi sosyal medya hesaplarında, bazı uygulamalar sayesinde bu türden bilgilere ulaşabiliyorlar. Bu yüzden aynı bilgilere Telegram için de ulaşılıp ulaşılmadığını sormak oldukça normaldir. Ancak bu sorunun sorulmasının sebebi Telegram’a özel bir özellikten dolayı kaynaklanıyor. Her birimiz uygulamayı kullanırken mesaj bildirimi olarak rehberimizde bulunan kişilerin Telegram’a katıldığı bildirimini almışızdır. Bu bildirim sonucunda insanların profillerine girip bakmak çoğumuzun yaptığı bir harekettir. Bundan dolayı kendi profilinize kimlerin girdiğini merak etmiş olabilirsiniz.

Telegram profil dediğimiz zaman aklınıza Instagram ya da Twitter profilleri gibi bir Telegram Profili gelmemelidir. Dolayısıyla bu uygulamada profil özelliği aslında yok sayılabilir. Bu yüzden şu an Telegram Profil ile ilgili herhangi bir profile bakanları görme uygulaması bulunmuyor. Ancak Instagram ve Twitter için internet üzerinden satın aldığınız bazı hizmet çeşitlerini Telegram için de alabilirsiniz.

Dikkat Etmeniz Gerekenler

Telegram, WhatsApp, Instagram gibi sosyal medya uygulamaları hakkında 3.parti uygulamalar genellikle güvenilir olmayan uygulamalardır. Telegram profilinize bakanları görmek adına bu tarz uygulamaları indirmek ve izin vermek gibi aksiyonlar almanız durumunda hesaplarınız riske girebilir. Bu riskler hesaplarınızın ve kişisel bilgilerinizin çalınması, adınıza uygunsuz işlemler yapılması gibi geri dönülemez hatalara neden olabilir. Bu nedenle de bu tarz uygulamaları kullanırken dikkatli olmanızı tavsiye ederiz.

Telegram Hizmetleri Nelerdir?

Telegram’da grup özelliğini kullanmak artık yaygın bir özellik olduğu için birçok kişi topluluk gruplarını Telegram’a taşımakta ve yeni gruplarını da bu uygulama içinde açmaktadır. Böylece insanlar, yukarıda da saydığımız özelliklerden faydalanarak büyük insan topluluklarını rahat bir şekilde kontrol edebiliyorlar. Telegram gruplarında genel olarak en önemli etken grupta bulunan üye sayısıdır. Üye sayısı ne kadar çoksa grubun etkileşimi ve popülerliği de o kadar artmaktadır. Bu yüzden grup yöneticileri, telegram grup üyesi satın al hizmeti arayışına girerler.

Bu Yazıları da Sevebilirsiniz
Telegram'da Durum Paylaşma Özelliği Var Mı?
Telegram'da Durum Paylaşma Özelliği Var Mı?

Pek çok insanın Telegram kullanmaya başladıktan sonra uygulama içerisindeki beklentileri de farklılık göstermektedir. Telegram’ın sticker özelliği ve ...

Telegram Güvenli mi?
Telegram Güvenli mi?

Son zamanlarda anlık mesajlaşma uygulaması Telegram, WhatsApp'ın büyük rakibi olarak ön plana çıktı ve pek çok yeni kullanıcıya ulaştı. Bunun en büyük...

Bu tür hizmetler elbette güvenli bir şekilde alınmalı ve uygulanmalıdır. İnsanların güvenli bir şekilde hizmet alabileceği siteler birisi de instatakipci.com’dur. Site yöneticileri, daha önce Instagram, TikTok ve Twitter uygulamalarında sunduğu hizmetlerinin başarılarından ötürü Telegram uygulaması için de tercih edilebilirler. Güvenli olmalarının yanında hesaplı olmaları da şu an birçok Telegram grup yöneticisinin instatakipci.com’u tercih etmesinde önemli bir rol oynamaktadır. Siz de bu hizmetten yararlanmak istiyorsanız, sitelerini ziyaret ederek ve hizmet detaylarına göz atmalısınız.

Sıkça Sorulan Sorular

Hakkında Sıkça Sorulan Sorular

Hayır. Sizden kullanıcı adınızı ve şifrenizi isteyen bu tür hizmet vericilerle şifrenizi asla paylaşmamanız gerekiyor.

Bu tür hizmetlerde sağlanan üyeler organik profillerden oluşturulduğu için hiçbir şekilde grubunuza zarar vermez.

Bu tür hizmetlerde sağlanan üyeler organik profillerden oluşturulduğu için üye satın aldığınız anlaşılmamaktadır.

Enes Bulut

Yazılar: 467

Ben Enes Bulut, 2014 yılında Yeditepe Üniversitesi Reklamcılık bölümünü tamamladıktan sonra İçerik Yazarlığı ve Editörlük alanına yöneldim. Bu alanda yaklaşık 6 yıldır Instatakipci.com bünyesinde çalışıyorum. Sosyal medya ve dijital pazarlama uzmanlık alanım olmak üzere birçok konuda özgün ve özel... Devamını Oku

Bu Yazıları da Sevebilirsiniz
Telegram Profilime Bakanları Nasıl Görebilirim? Hakkında İlk Yorum Yapan Sen Ol

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

(Toplam: 30 Ortalama: 5 )

Gösterilecek yorum yok.