İsmimizi fenomist.com olarak değiştirdik! +12 yıllık marka adımız instatakipci.com fenomist.com olarak değişmiştir.
Daha Fazla

Tiktok Bilgisayara Nasıl Yüklenir ve Nasıl İndirilir?

Google tarafından dünyanın en eğlenceli uygulaması ödülünü alan tiktok bilgisayara nasıl yüklenir makalemizde bu sorunun cevabını vereceğiz.

Öncelikle Tiktok Nedir bundan bahsedelim. Tiktok dünyada son yıllarda popüler olmuş insanları eğlendiren bir eğlence uygulaması. Bu uygulamayı popüler yapan en önemli nokta ise yüz binlerce müzik ve efektten oluşan oldukça zengin bir kütüphanesinin olması.

Peki mobil dünyada bu kadar çok kullanılan Tiktok’u bilgisayara nasıl indirebiliriz?  Tiktok uygulaması, şu anda yalnızca mobil için kullanılıyor olsa da bilgisayara indireceğimiz bir program sayesinde Tiktok’a bilgisayardan bağlanabilmemiz mümkün.

Tiktok Bilgisayar’a Nasıl İndirilir?

İlk olarak bu programı eğer çok kötü bir bilgisayarınız varsa kurmayın. Çünkü sistem gereksinimleri gereği düşük sistemli bilgisayarlar da çalışmama ihtimali var. Uyarımızı yaptıktan sonra şimdi gelelim TikTok bilgisayara nasıl indirilir?

TikTok Hangi Bilgisayarlara Yüklenir?

Bilgisayarda daha fazla vakit geçiren ve daha pratik olduğunu düşünen TikTok kullanıcıları için, uygulamayı destekleyen bilgisayarları aşağıdaki maddeler üzerinden inceleyebilirsiniz. 

  • Windows 7 Tiktok Yükleme
  • Windows 8 Tiktok Yükleme
  • Windows 8.1 Tiktok Yükleme
  • Windows 10 Tiktok Yükleme desteği mevcuttur.

TikTok uygulamasını destekleyen bilgisayarlar açıklanmıştır. Aşağıdaki başlığı inceleyerek uygulamayı bilgisayarınıza nasıl indirebileceğinizi ve telefondaki haliyle nasıl kullanabileceğinizi kolayca öğrenin.

tiktok bilgisayara nasıl kurulur

Tiktok Bilgisayar’a Nasıl Kurulur?

Tiktok’u bilgisayara indirmek için ilk olarak Bluestacks Programını indirmeniz gerekmektedir. Bu program bilgisayarınıza sanal olarak andorid işletim sistemine sahip bir tablet oluşturur. Bu tablet sayesinde Google Play hesabınızla giriş yaparak istediğiniz aplikasyonu bilgisayarınıza oluşturduğunuz sanal tablete yüklemeniz mümkün.

Bluestacks Minimum Sistem Gereksinimleri

İşletim sistemi: Windows 7 / Windows 8 / Windows 8.1 / Windows 10

Depolama Alanı: 5 GB

RAM: 4GB

Bluestacks Tavsiye Edilen Sistem Gereksinimleri

İşletim sistemi: Windows 7 / Windows 8 / Windows 8.1 / Windows 10

Depolama Alanı: 10 GB

RAM: 8GB  (Ram 4 GB ve üzeri için yeterlidir fakat 8 GB Tavsiye edilen sistem gereksinimleridir.)

Detaylı Bluestacks Kurulumu

Bluestacks kurmak için ilk olarak verdiğim bağlantıdan Bluestacks’ın güncel sürümünü indirmelisiniz. Verdiğim bağlantıya tıkladıktan sonra karşınıza çıkan ekranda Bluestacks’ın resmi sayfasını görebilmeniz mümkün. Sonrasında karşınıza çıkacak olan Bluestacks İndir Butonuna basarak dosyayı indirebilirsiniz.

İndirme işlemi tamamlandıktan sonra Bluestocks Kurulum dosyası ile karşı karşıyasınız, Exe’yi çalıştırıp Şimdi Yükle butonuna basarak devam edin.

Şimdi Yükle butonuna bastıktan sonra indirme işlemi başlayacaktır. Bu süre internet hızınıza göre değişkenlik gösterir. Lütfen indirme işlemini sabırla bekleyiniz. İndirme işlemi tamamlandıktan sonra otomasyon olarak kurulum işlemini de yaptıktan sonra emülatör otomatik olarak açılacaktır.

Bu Yazıları da Sevebilirsiniz
TikTok Keşfet Saatleri
TikTok Keşfet Saatleri

Büyük patlamadan bu yana genişle ve gelişen evren gibi TikTok platformu da insanoğlunun yaratıcı zekasıyla sürekli gelişerek büyüyor. Bu sebeple her g...

TikTok Yardım Merkezi 
TikTok Yardım Merkezi 

TikTok, dünyanın dört bir yanından milyonlarca kullanıcının eğlence, yaratıcılık ve paylaşım platformu haline geldi. Bu sosyal medya devi, kısa videol...

Daha sonra Emülatörün ayarlanmasını sabırla bekleyin ve kurulum ekranı bittiğinde Google Hesabınızla oturum açın.

Google hesabınızla giriş yaptıktan sonra artık yalnızca Tiktok değil farklı uygulamaları da bilgisayarınız üzerine kurduğunuz emülatör sayesinde indirip giriş yapabilirsiniz.

Google hesabınıza giriş yaptıktan sonra sağ üst köşeye tıklayın ve Tiktok yazın. Tiktok uygulamasını indire tıklayın. Yükledikten sonra Tiktok ikonuna basarak kullanmaya başlayabilirsiniz.
Bu makalemizde Tiktok Bilgisayara Nasıl Yüklenir ve Tiktok Nasıl İndirilir hakkında bilgi verdik. Umarız sizler için faydalı bir içerik olmuştur. 

Ayrıca, Google Play Store üzerinde geliştiriciyseniz de .apk dosyalarınızın kurulumunu kolaylıkla yapabilirsiniz.
https://support.tiktok.com/knowledge-base/for-parents

Hakkında Sıkça Sorulan Sorular

TikTok kısa videolar paylaşabilieceğiniz video paylaşım sitesidir. Müzikli kısa videolar çekerek sosyal medyda popüler olabilirsiniz.

TikTok bilgisayardan kullanımı mümkündür. Bilgisayardan TikTok kullanımı yazımızın detaylarını okuyarak Pc’den TikTok’a giriş sağlayabilirsiniz.

Instatakipci.com sitemiz üzerinden hızla ve güvenle TikTok takipçi satın alabilirsiniz.

Bluestack, akıllı telefonlar için geliştirilmiş olan uygulamaları bilgisayardan kullanmaya yarayan bir programdır.

TikTok uygulaması tamamen ücretsiz olarak çalışmakta olan bir uygulamadır. Herhangi bir ücret talep etmez.

Emülatör gerektirmeden artık PC üzerinden tiktok videoları yüklemek mümkündür. Tek yapmanız gereken tiktok web sitesine girmek olacaktır.

Enes Bulut

Yazılar: 467

Ben Enes Bulut, 2014 yılında Yeditepe Üniversitesi Reklamcılık bölümünü tamamladıktan sonra İçerik Yazarlığı ve Editörlük alanına yöneldim. Bu alanda yaklaşık 6 yıldır Instatakipci.com bünyesinde çalışıyorum. Sosyal medya ve dijital pazarlama uzmanlık alanım olmak üzere birçok konuda özgün ve özel... Devamını Oku

Bu Yazıları da Sevebilirsiniz
Tiktok Bilgisayara Nasıl Yüklenir ve Nasıl İndirilir? Hakkında 2 Adet Ziyaretçi Yorumu

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

(Toplam: 26 Ortalama: 5 )

2 yorum

  1. Semihcan karasu
    Semihcan karasu

    Tiktok Bilgisayara Nasıl Yüklenir ve Nasıl İndirilir oldukça bilgilendirici bir yazı yazmışsınız. Teşekkürler..

  2. jale karsu uslu
    jale karsu uslu

    Selam Enes Bey , TikTok Bilgisayardan Kullanılabilir mi?