İsmimizi fenomist.com olarak değiştirdik! +12 yıllık marka adımız instatakipci.com fenomist.com olarak değişmiştir.
Daha Fazla

TikTok Düet Nedir Nasıl Yapılır?

TikTok düet, kullanıcıların birlikte video çekebildiği yöntemlere verilen isimdir. TikTok videolarını arkadaşlarıyla birlikte çekmek isteyenler bu yöntemle, eğlenceli videolar çekebiliyorlar. TikTok düet video nasıl çekilir, TikTok düet videoları nasıl oluşturulur, merak ediyorsanız yazımızı okumaya devam edebilirsiniz. TikTok Düet Nedir Nasıl Yapılır? Yakından bakalım.

TikTok tüm dünya tarafından sevilen son dönemlerin en popüler uygulamalarından biridir. Dolayısıyla TikTok kullanıcıları video çekmek, fenomen olmak konuları hakkında oldukça meraklıdırlar. TikTok düette tanınmak için önemli bir aşamadır. Sizden takipçisi daha çok olan bir kullanıcıyla düet yaptığınızı düşünün, bu size ister istemez popüler olma yollarını açacaktır. Hadi o zaman ne bekliyoruz, düet video çekimi nasıl yapılır sorusuna cevap aramaya devam edelim.

TikTok Düet Videolar Nasıl Çekilebilir?

Sizde Tik Tok üzerinde düet video çekmek istiyorsanız, çekeceğiniz kişiyle aynı ortamda bulunmanıza gerek yok. Tik Tok uygulamasının kendi düet işlemiyle Tik Tok video yapabilirsiniz. Aşağıda yer alan adımları izleyip, TikTok düet video çekmeye başlayabilirsiniz. (TikTok)

  •   TikTok düet yapmak istiyorsanız, ilk olarak daha önce paylaşılan videoyu seçmeniz gerekiyor.
  •   Video sayfasında ‘paylaş’ butonuna basın.
  •   Karşınızda birkaç seçenek çıkacak. O seçenekler içerisinde ‘düet’ seçeneğini seçmeniz yeterli.
  •   Bastığınız anda ekran iki yana bölünecek. Seçtiğiniz video ile siz ayrı ayrı ekranlarda olacaksınız. Düet yapmaya başlamak için kayıt tuşuna basmanız yeterli olacak.
tiktok düet

Düet bittikten sonra, yaptığınız videoyu kendi sayfanızda paylaşabilirsiniz. Upload hızınıza göre, video akışınıza eklenecektir. Tik Tok fenomenlerinin birçoğu düet yoluyla ünlenmiştir. Bunu da bir kenara not edin. Ancak bir video ile düet yapabilmek için o videonun da düet yapma izni olması gereklidir.

tiktok düet yapma

Neden Düet Video Çekemiyorum?

Tik Tok uygulamasında kişinin bilgisi dışında pek çok şey yapılamaz. Özellikle arkadaşlarınızla düet video çekmek istiyorsanız, çekilmiş videonun da düete açık olmasına dikkat etmeniz gerekiyor. Eğer video düet yapmaya açık değilse ne yazık ki düet yapamayacaksınız. Yani düet yapamamanın nedeni, budur. İsterseniz izin isteyerek düet video hazırlayabilirsiniz.

Düet videosu için öncelikle düet yapacağınız kullanıcının da talebinizi onaylaması gerekiyor. Talebiniz onaylandıktan sonra kolayca düet videosu çekebilirsiniz. Ayrıca belirtildiği üzere videonun düete açık olması da önemli bir detaydır. Düet videosu çekerek TikTok’da bir anda ünlü olabilirsiniz.

TikTok Üzerinden Ünlü Olmak

Günümüzün en popüler sosyal medya araçlarından birisi olan Tik Tokta takipçi sistemi vardır. Yani ne kadar çok takipçiniz varsa, o kadar önemli ve duyulan kişi sizsiniz demektir. Zamanla ünlü olmayı beklemek istemiyorsanız, ya önemli bir fenomenle düet yapmalısınız ya da takipçi satın almalısınız. Takipçi satın aldığınızda, hesabınızın önemli yerlere geldiğini görebilirsiniz. Unutmayın her şey sizin elinizde. TikTok düet içerikleri üreterek profilinizi ve paylaşımlarınızı daha yüksek etkileşim oranlarına ulaştırabilir ve bu sayede popüler olma yolunda hızlı adımlar atabilirsiniz. 

TikTok Düet Nedir Nasıl Yapılır? Videosu.

Sitemizden TikTok ürünlerine ulaşabilirsiniz; https://www.fenomist.com/tiktok-begeni-satin-al

Bu Yazıları da Sevebilirsiniz
TikTok Keşfet Saatleri
TikTok Keşfet Saatleri

Büyük patlamadan bu yana genişle ve gelişen evren gibi TikTok platformu da insanoğlunun yaratıcı zekasıyla sürekli gelişerek büyüyor. Bu sebeple her g...

TikTok Yardım Merkezi 
TikTok Yardım Merkezi 

TikTok, dünyanın dört bir yanından milyonlarca kullanıcının eğlence, yaratıcılık ve paylaşım platformu haline geldi. Bu sosyal medya devi, kısa videol...

Hakkında Sıkça Sorulan Sorular

Tiktok Düet, Tiktok videolarınızı çekerken başka bir Tiktok kullanıcısı ile aynı ekranı paylaştığınız ve senkronize olmaya çalıştığınız bir Tiktok içerik türüdür.

Tiktok videolarında düet yaparak içeriklerinizi daha yüksek bir etkileşime ulaştırabilirsiniz. Ayrıca kendinizden daha popüler Tiktok kullanıcıları ile düet yaparsanız, kazanacağınız popülerlik daha yüksek olacaktır.

Tİktok düet yapmak için ilk olarak Düet yapacağınız videoyu ve kullanıcıyı belirlemek olacaktır. Bu konu ile ilgili tüm bilgilere blog yazımızdan ulaşabilirsiniz.

Tiktok kullanıcısı olabilmek için 13 yaş veya üzeri olmanız gerekmektedir.

Tiktok düet yaparak, ünlü kişiler ile içerik üretebilir ve hızlı popülerite kazanabilirsiniz.

Tiktok ile paylaşımlar oluşturmak ve takipçi kazanmak neticesinde reklamlar alabilir ve para kazanabilirsiniz.

Enes Bulut

Yazılar: 467

Ben Enes Bulut, 2014 yılında Yeditepe Üniversitesi Reklamcılık bölümünü tamamladıktan sonra İçerik Yazarlığı ve Editörlük alanına yöneldim. Bu alanda yaklaşık 6 yıldır Instatakipci.com bünyesinde çalışıyorum. Sosyal medya ve dijital pazarlama uzmanlık alanım olmak üzere birçok konuda özgün ve özel... Devamını Oku

Bu Yazıları da Sevebilirsiniz
TikTok Düet Nedir Nasıl Yapılır? Hakkında 4 Adet Ziyaretçi Yorumu

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

(Toplam: 23 Ortalama: 5 )

4 yorum

  1. Leyla
    Leyla

    Düet yaparken galeriden bir video seçmek mümkün müdür ?

    • Enes Bulut
      Enes Bulut

      Merhaba, maalesef mümkün değildir.

  2. Bihter Koca
    Bihter Koca

    Bir iki tane video izlemiştim TikTok uygulamasında düet nedir nasıl yapılır diye olmamıştı yazınızı gördüm denedim oldu teşekkür ederimm 🥰

  3. Soner Eroglu
    Soner Eroglu

    Herkes paylaşmaya başlamıştı tiktokta düet yapıp bende nedir bu nasıl yapılır diye internetten araştırayım dedim faydalı oldu yazınız teşekkürler 😃