İsmimizi fenomist.com olarak değiştirdik! +12 yıllık marka adımız instatakipci.com fenomist.com olarak değişmiştir.
Daha Fazla

Tumblr Profil Fotoğrafı Nasıl Değiştirilir?

Sizde mi Tumblr profil fotoğrafı değiştirme sıkıntısı yaşıyorsunuz? İnsanların en çok kullandığı sosyal platformlardan bir tanesi olan Tumblr, profil resmi ekleme ve değiştirme gibi konularda sizlere büyük kolaylıklar sunmaktadır. Kurulduğu günden bu yana istikrarlı bir şekilde büyüyen Tumblr 2007 yılında “David Karp” tarafından kurulmuştur. Blog tabanlı sosyal ağ projesi olarak faaliyete başlayan bu uygulama, özellikle istikrar ve düzen konusunda büyük bir örnek teşkil etmektedir. Bu yazımızda sizlere Tumblr profil resmi ekleme ve değiştirme konusunda bilgiler vereceğiz.

Tumblr 2012 yılına kadar hiçbir şekilde reklam almayarak başarılı bir izlenim kazanmıştır. Kullanıcı sayısını her geçen gün arttıran platform bir müddet sonra daha iyi yatırımlara olanak tanıyabilmek için reklam çalışmalarına da başlamıştır. İşte bu andan sonra gelen özelliklerle birlikte hızlı bir şekilde büyümeyi başarmıştır. 2012 yılına kadar ise şirketin kazancı kullanıcıların tema satın almasıyla oluşmakta idi. 2013 yılında Yahoo tarafından 1.1 milyar dolar karşılığında sosyal platform satın alınmıştır. (Tumblr Destek)

Tumblr video nasıl indirilir konusuyla alakalı bilgi almak için hemen yazımızı inceleyin!

Tumblr Profil Resmi Ekleme

Profil resmi ekleyebilmek için öncelikle üyelik adımlarını tamamlamış olmanız gerekmektedir. Bu aşamadan sonra profiliniz gererek profilinizde gözüken yere bir kere tıklamanız yeterlidir. Dilerseniz bunları işlem adımları şeklinde sizlere anlatalım.

  1. Tumblr’a giriş yaptıktan sonra sol üstte olan “3 çizgi” şeklindeki yere tıklayın ve “ayarlar” sekmesine gidin.
  2. Bu sekmeden sonra hesap ayarlarını seçin.
  3. Hesap ayarları sekmesinden sonra ise sağ tarafta açılan pencereden “kanal isminizi” seçin.
  4. Açılan pencerede size kanalla ilgili pek çok veri düzenleyebileceğiniz alan gelir.
  5. Orada en üstte görüntü düzenlemeye tıklayarak Tumblr profil fotoğrafları güncelleyebileceğiniz alana giriş yapabilirsiniz.

Yukarıdaki yöntemleri denedikten sonra sizlerde hemen gereken çabayı gösterebilirsiniz. Bununla birlikte elde edeceğiniz tüm çalışmalar sonucunda aynı ortamda bulunan kanal fotoğrafı değiştirme tuşunu da tuşlayabilirsiniz. Böylelikle aynı anda 2 kuş birden vurmuş olursunuz.

Tumblr Güvenli Mod Kapatma işlemi nasıl yapılır öğrenmek için ilgili blog yazımıza göz atın!

Tumblr Profil Fotoğrafı Değiştirme

Eğer daha önce profilinize bir fotoğraf koydunuz ve bunu değiştirmek istiyorsanız yine yukarıdaki işlem adımları ile birlikte aynı yolu izlemeniz gerekiyor. Bu yollar sonucunda geleceğiniz sayfada bu sefer fotoğrafın yerine yeni fotoğraf yükleyebilirsiniz. Aynı şekilde kanalınızdaki fotoğrafı da değiştirme şansınız bulunuyor.

Tumblr giderek hayatımızda yaygınlaşmaktadır. Bu sosyal uygulamalar ile birlikte harika zamanlar geçirmek isterseniz eğer sizlerde hemen burada bir kanal edinebilirsiniz. Böylelikle elde edeceğiniz tüm etkileşimlerden birkaç yıl içerisinde para kazanmaya dahi başlayabilirsiniz.

Tumblr profil fotoğrafları değiştirme özelliği ile birlikte hem ekleme hem de değiştirme noktasının aynı yer olduğunu söyleyebiliriz. Tüm dünyada kullanıcı sayısı giderek artan bu blog ile henüz tanışmadıysanız kısa süre içerisinde tanışmanızı tavsiye ederiz. Ayrıca Tumblr Nedir ve nasıl kullanılır merak ediyorsanız yazımıza göz atabilirsiniz.

Bu Yazıları da Sevebilirsiniz
Tumblr Takip Etmeyenler
Tumblr Takip Etmeyenler

2007 yılında kurulan blog tarzı bir sosyal platform olan Tumblr, takip sistemi ile çalışmaktadır. Genel olarak baktığımızda Tumblr uygulamasının tam b...

Tumblr Sözler
Tumblr Sözler

En özel Tumblr sözleri bu yazıda sizlerle. Hem sosyal hem de blog ağ denilince pek çok kişinin aklına Tumblr uygulaması gelmektedir. 2007 yılında kuru...

Sonuç olarak bu araçta profil fotoğrafınızı nasıl değiştirebileceğinizi açıkladık. Yukarıdaki yolları ister telefonunuzda isterseniz de bilgisayardan deneyerek sizlerde hızlı bir şekilde fotoğraf değiştirme işlemi yapabilirsiniz.

Bu konu ilginizi çektiyse bu yazımıza göz atabilirsiniz: Tumblr Kıyafetleri Nerede Satılır?

Tumblr hesabınızı geliştirmek ve yükseltmek için sitemizi ziyaret edebilirsiniz; https://www.fenomist.com/tumblr-takipci-satin-al

Hakkında Sıkça Sorulan Sorular

Instagram üzerinde hesap açmak için tek yapmanız gereken telefon veya e-posta adresinizle kayıt olmaktadır. Kayıt olma esnasında veya sonrasında sizlerden herhangi bir ücret talebinde bulunulmaz.

Instagram’a her gün yeni özellikler eklenmektedir. Bu özellikle sayesinde kullanıcı daha büyük kolaylıklara erişmekte ve daha keyifli bir kullanım yaşamaktadır. Otomatik mesaj hakkında bilgi edinmek için blog yazımızdan yararlanabilirsiniz.

Instagram DM, instagramın mesajlaşma özelliğidir. Bu özellik sayesinde instagram kullanıcıları ile mesajlaşabilir, fotoğraf paylaşabilir , ses kaydı yollayabilirsiniz. Ayrıca tanımadağınız kişilerden gelen sohbetlerede katılmayı reddedebilirsiniz.

Tumblr tamamen ücretsiz olarak hizmet vermekte olan bir sosyal medya platformudur. Hiçbir ücret ödemeniz gerekmez.

Tumblr temelde fotoğraf ve video paylaşma platformudur. İstediğiniz şekilde fotoğraf ve video paylaşımı yapabilirsiniz.

Tumblr sosyal medya platformu mikro blog olarak tanımlanmakta olan bir sisteme sahiptir. Her kullanıcının kendisine ait sayfası bulunmaktadır.

Enes Bulut

Yazılar: 467

Ben Enes Bulut, 2014 yılında Yeditepe Üniversitesi Reklamcılık bölümünü tamamladıktan sonra İçerik Yazarlığı ve Editörlük alanına yöneldim. Bu alanda yaklaşık 6 yıldır Instatakipci.com bünyesinde çalışıyorum. Sosyal medya ve dijital pazarlama uzmanlık alanım olmak üzere birçok konuda özgün ve özel... Devamını Oku

Bu Yazıları da Sevebilirsiniz
Tumblr Profil Fotoğrafı Nasıl Değiştirilir? Hakkında 2 Adet Ziyaretçi Yorumu

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

(Toplam: 52 Ortalama: 5 )

2 yorum

  1. Cansın Koçer
    Cansın Koçer

    profil fotoğrafımı nasıl değiştirebilirim diye sürekli arıyordum nerede diye fotoğraf ekleme kısmı ile aynı yerde olduğunu öğrendim güzel bir blog yazısı

  2. Ahmet Toprak
    Ahmet Toprak

    Tumblr’da profil fotoğrafının degistirme islemi ile alakalı faydalı bir yazı