İsmimizi fenomist.com olarak değiştirdik! +12 yıllık marka adımız instatakipci.com fenomist.com olarak değişmiştir.
Daha Fazla

Twitch Kullanıcı Adı Değiştirme

Twitch kullanıcı adı değiştirme nasıl yapılır sorusu yeni kullanıcıların ya da düzenli şekilde yayın açan kullanıcıların merak ettiği konuların başında yer alıyor. Twitch yayın açan kullanıcılar için en ideal platform olma yolunda destek olurken hem yayıncılara hem de izleyicilere oldukça rahat bir alan yaratmayı hedefliyor.

Youtube ve Netflix’in ardından dünyada en çok izleyici kitlesine sahip yayın platformu olan Twitch, özellikle 25 yaş altı gençler için oldukça hareketli bir hale geldi. Alternatif sosyal medya mecralarına kıyasla içerik üretiminin ve içerik takibinin oldukça rahat olması bunda tabi ki önemli bir etken. Sizlere yazımız içerisinde üye olunurken aldığınız kullanıcı adını nasıl değiştirebileceğinizi aktaracağız.

Twitch Kullanıcı Adı Değiştirme Nasıl Yapılır ve Kaç Kez İzin Verilir?

Twitch kullanıcı adı değiştirme işlemine sistem 60 günde 1 kez izin verir. Yani her 2 ayda 1 kez kullanıcı isminizi güncelleyebilirsiniz. Belirli bir isim belirleyerek bu alanda markalaşmaya çalışmanın avantajı olabileceği gibi yanlış belirlediğiniz bir isimle de çaba göstermenin dezavantajları olduğunu da unutmamak gerekmektedir.

  • Twitch kullanıcı adı değiştirmek için 60 günde 1 kez mümkündür.
  • Mobil uygulama üzerinden değiştirmek mümkün değildir. Sadece web tarayıcısı üzerinden değişiklik yapılabilir.
  • Değişiklik yapmak için hesap adı ile giriş yapılması gerekmektedir.
  • Giriş yapılmasının ardından “Ayarlar” sekmesine tıklayın.
  • Açılan sekme içerisinde “Mail Adresi ve Kullanıcı Adı” bölününe giriş yapılarak değişiklik yapılabilmektedir.
  • Ardından onay vermeniz gerekmektedir.
  • Güncelle demenizin ardından yeni kullanıcı adınız oluşturulmuştur.

Twitch Para Kazanma yöntemleri hakkında bilgi almak için blog yazımıza göz atın!

Twitch Kullanıcı İsim Önerileri

Twitch nick tavsiyeleri isterseniz eğer, üzerinde yapacağınız yayına göre isim belirleyebilirsiniz aslında. Doğrudan isim ve soyismi kombinasyonu yapabileceğiniz gibi, film ya da müzisyen isimlerini de tercih edebilirsiniz. Örneğin “Guns n Roses” grubunun solisti kendi adını değiştirerek “Axl Rose” olarak güncelledi. Axl Rose, kelimelerinin bir anagramıdır, yani o harflerle tekrar bir kelime oluşturulmuştur. Kendi isminizden bir anagram oluşturabilirsiniz. Mesela Anıl ismindeyseniz bunu Lina olarak tersten çevirerek kendinize bir nick oluşturabilirsiniz.

Sosyal durumlarda akılda kalıcı nickler tercih etmek büyük farkındalık ve kolaylık sağlamaktadır. Siz de bunun bilinciyle buna uygun tercihlerde bulunarak paylaşım havuzu hazırlayabilirsiniz. Mümkünse 7 haneyi geçmeyecek şekilde nickler üreterek arama sekmesinde doğrudan sonuca da çıkabilirsiniz. Daha uzun haneli nick nameler maalesef karmaşıklaştığı için zorluk yaşatacaktır. Siz de üreteceğiniz nick nameler ile birlikte markalaşma ve kitlenizi oluşturma yönünde büyük adımlar atabileceksiniz. Ek olarak Twitch Takipçi Satın Al ve Twitch Canlı Yayın İzleme Satın al hizmetlerimiz ile görünürlüğünüzü arttırarak daha fazla kullanıcıya ulaşabilirsiniz.

Sonuç

Twitch kullanıcı adı değiştirme nasıl yapılır başlıklı içeriğimizde siz değerli kullanıcılarımıza bu işlemi yapmadan önce dikkat etmeniz gerekenleri ve nasıl yapacağınız konusunda detaylı bilgilendirmede bulunduk, merak ettiğiniz ve sormak istediğiniz alternatif konuları yorumlar ya da iletişim kısmından bizlere iletebilirsiniz. Bu yazı yeterli gelmediyse Twitch Kullanıcı Adı Değiştirme ve Geri Kazanım Politikası‘nı okuyarak bilgi edinebilirsiniz.

Twitch Destek kategorimiz ile uygulamada yaşadığınız tüm sorunların çözümlerine ulaşabilirsiniz.

Hakkında Sıkça Sorulan Sorular

Üyelik açmak için herhangi bir ücret talep etmemektedir. Tüm üyelikler ücretsiz bir şekilde açılabilmektedir.

Uygulama üzerinde yayınlar yapmakta olan yayıncılara abone olarak onlara destek olmanıza imkan tanıyan bir özelliktir. Aylık ücretlendirmeye tabiidir.

Kullanıcı adınızı değiştirmeniz mümkündür. Ayarlar üzerinden istediğiniz kullanıcı adı eğer kullanılmıyor ise alabilirsiniz.

Ayarlar sayfasında hemen altta Profil Ayarları sekmesini göreceksiniz. Burada yer alan “Kullanıcı Adı” bölümünde “Kullanıcı adınızı güncelleyebilirsiniz.” yazıyorsa nickinizi değiştirebilirsiniz.

Bir Twitch kullanıcı adı, profil ayarlarında bulunan yeniden adlandırma aracımız üzerinden açık ve kullanılabilir bir kullanıcı adı olarak talepte bulunan ilk kişiye verilir.

Chat bölümünde modluk vermek istediğiniz kişiye tıklayıp çıkan pencereden verebilirsiniz yada “/mod xxx” komutu ile verebilirsiniz.

Enes Bulut

Yazılar: 467

Ben Enes Bulut, 2014 yılında Yeditepe Üniversitesi Reklamcılık bölümünü tamamladıktan sonra İçerik Yazarlığı ve Editörlük alanına yöneldim. Bu alanda yaklaşık 6 yıldır Instatakipci.com bünyesinde çalışıyorum. Sosyal medya ve dijital pazarlama uzmanlık alanım olmak üzere birçok konuda özgün ve özel... Devamını Oku

Bu Yazıları da Sevebilirsiniz
Twitch Kullanıcı Adı Değiştirme Hakkında 2 Adet Ziyaretçi Yorumu

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

(Toplam: 24 Ortalama: 5 )

2 yorum

  1. Kemal taşocak
    Kemal taşocak

    Twitch Kullanıcı Adımı değiştirdim ama şimdi geri eski ismimi alamıyorum. Nasıl yapabilirim ? Teşekkürler..

    • Ragnen
      Ragnen

      Nerdeyse 1 sene beklemen lazım