İsmimizi fenomist.com olarak değiştirdik! +12 yıllık marka adımız instatakipci.com fenomist.com olarak değişmiştir.
Daha Fazla

Twitch Prime Nasıl İptal Edilir?

Twitch prime uygulamasını kullanmaktan sıkıldıysanız, Twitch nasıl iptal edilir diye merak ediyorsanız nu durumda prime iptal etme özelliğinin nasıl kullanılacağını öğrenmeniz gerekiyor. Twitch Premium aslında Amazon Prime üyeliği ile aynı şeydir. Twitch uygulamasını iptal ettiğinizde, amazon Prime üyeliğinizi de iptal etmiş olacaksınız. İptal işlemi sonrasında Amazon üyeliğinizi kontrol edebilirsiniz.

Twitch Prime Hakkında

Twitch, dünyanın en sık kullanılan yayın uygulamalarının başında gelmektedir. Twitch’e bağlı olarak kurulan Prime sayesinde, artık bu üyeliği oluşturacaksınız. Bu sayede daha fazla bedava oyun kazanabileceksiniz. Twitch Prime nedir sorusuna genel olarak bu şekilde cevap verebiliriz. Her ay bedava oyun kazanmanıza yardımcı olacak sistem sadece bununla sınırlı değil! Aynı zamanda şu özelliklere de sahip olacaksınız:

  • Reklamsız olarak istediğiniz yayını izleyebileceksiniz.
  • Chat sırasında özel emojiler kullanabileceksiniz.
  • Chat bölümünde size özel rozetler kazanabileceksiniz.
  • Her ay seçtiğiniz bir kanala bedava abonelik kazanabileceksiniz.

Uygulama kendini daha önceden gösterdi. Yaklaşık olarak aylık 11$ ile bu sistemi kullanabilirsiniz. Yıllık ise 100$ ile Twitch uygulamasını daha verimli bir şekilde kullanabilirsiniz.

Twitch Prime Uygulamasının Özellikleri Nedir?

Twitch prime lol uygulamasının kendine has özellikleri bulunuyor. Ancak bu özelliklerden yararlanmak istiyorsanız, uygulamayı aktif etmeniz gerekiyor. Peki, bunu nasıl yapacaksınız? Sizler için uygulamanın nasıl aktive edileceğini adım adım sıralıyoruz:

  • Twitch prime üyesi olmak istiyorsanız, sisteme giriş yapın. Girdiğiniz zaman üst tarafta Twitch Prime sekmesini göreceksiniz.
  • Burada direkt olarak ödeme sekmesine aktarılacaksınız.
  • Ödemeler arasından size uygun seçeneği seçmeniz gerekiyor.
  • Sistemin 30 günlük denemesi bulunmaktadır.

Twitch Prime uygulaması başta İtalya ve Almanya olmak üzere dünyanın pek çok ülkesinde kullanılmaktadır.

Twitch Yayın Anahtarı hakkında detaylı bilgi yazımızda!

Twitch Prime Nasıl İptal Edilir?

Twitch prime nasıl iptal edilir sorusunu soruyorsanız, cevabını şu şekilde sıralayabiliriz:

  1. İlk olarak hesabınıza giriş yapın. Giriş yaptığınızda üst kısımda “Your Account” sekmesini göreceksiniz. Buraya girdiğiniz zaman Prime kısmına yönlendirileceksiniz.
  2. Daha sonra, açılan ekranda “End Membership” kısmına tıklayın.
  3. Tıklandığınızda ise “Are You Sure You Want To End Your Membership?” soruları gelecek.
  4. Size sunulan seçenekler arasından “End Membership” seçeneğini tıklayın.
  5. Son olarak üyeliğinizi ne zaman sonlandırmak istediğinizi belirtin.
  6. End Now: Şimdi – End Later: Sonra

Bu şekilde Amazon Prime üyeliğinizi sona erdirebilirsiniz. Zaten yukarıda da belirttiğimiz gibi, Amazon Prime üyeliğinizin sonlandırılması Twitch Prime üyeliğinizin sonlandırılması anlamına gelmektedir. (Twitch Destek)

Ayrıca Twitch donma sorunu nedeniyle iptal işlemi yapıyorsanız yazımızı inceleyerek çözümlerimizi inceleyebilirsiniz.

Twitch Prime Uygulamasının Avantajları Var mıdır?

Prime uygulamasının pek çok avantajı ve yararı bulunmaktadır. Bu özellikleri kullanarak, kendinize daha etkili ve deneyimli bir Twitch deneyimi yaşatabilirsiniz. Bu uygulamanın kullanıcılar tarafından beğenilen en önemli özelliği, ücretsiz oyun kazanabilmeleridir. Sadece Twtich Prime üyeleri bu özellikten yararlanabilmektedir. Aynı zamanda dilediğiniz canlı yayını izlerken, yayınlar artık reklamlarla kirlenmeyecek. Böylece, Twitch Premium iptal etme işlemini sizler için anlattık, bizi takipte kalmaya devam edin.

Eğer hedefiniz Twitch yayıncısı olmak ise, ilgili yazımızı inceleyin!

Bu Yazıları da Sevebilirsiniz
En Çok İzlenen Twitch Türkiye Yayıncıları
En Çok İzlenen Twitch Türkiye Yayıncıları

Twitch, internet üzerinden oyun videoları yayınları yapılabilen ve aynı zamanda da E-Spor yayınlarının da yapıldığı büyük bir platformdur. Twitch Türk...

Twitch Kullanıcı Adı Değiştirme
Twitch Kullanıcı Adı Değiştirme

Twitch kullanıcı adı değiştirme nasıl yapılır sorusu yeni kullanıcıların ya da düzenli şekilde yayın açan kullanıcıların merak ettiği konuların başınd...

Twitch hesaplarınızı geliştirmek ve büyütmek için sitemizi ziyaret edebilirsiniz; https://www.fenomist.com/twitch-klip-izlenme-satin-al

Hakkında Sıkça Sorulan Sorular

Prime, üst düzey bir twitch abonelik şeklidir. Twitch’e aylık veya yıllık ödeme yaparak Prime olabilir ve bu sayede prime abonelik fırsatlarından yararlanabilirsiniz.

Prime ile birlikte abone olduğunuz kanallardan, kendinize özel olarak tasarlanmış rozetler elde edebilirsiniz. Bu rozetler sayesinde takip ettiğiniz kanalların prestijli dünyasında kendinize yer edinebilirsiniz. Ayrıca kanallara aylık olarak daha uygun fiyatlardan hatta ücretsiz bir şekilde üye olabileceksiniz.

Prime aboneliğinizi iptal etmek için yapmanız gereken şey çok basit. Ancak abonelik sürenizi de göz önünde bulundurmanız gerekmektedir. Aboneliğiniz yıllık ise aboneliğinizin bitmesini beklemelisiniz. Eğer abonelik iptali ile ilgili bilgi almak istiyorsanı blog yazımızdan faydalanabilirsiniz.

İştirakler izleyicilerinden abonelik kabul ederek Twitch‘ten para kazanabilir.ştiraklerin tüm abonelik seçeneklerine erişimi olacaktır: 4.99$, 9.99$, 24.99$ ve ücretsiz Prime aboneliği.

Twitch Partnerleri, oyundan müziğe, sanattan yemeğe aklınıza gelebilecek her konuda içerikler oluşturan yayıncılardır.

Türkiye üzerinde 1000 abone elde etmeyi başardığınızda ortalama olarak aylık 3,940 dolar para kazanırsınız.

Enes Bulut

Yazılar: 467

Ben Enes Bulut, 2014 yılında Yeditepe Üniversitesi Reklamcılık bölümünü tamamladıktan sonra İçerik Yazarlığı ve Editörlük alanına yöneldim. Bu alanda yaklaşık 6 yıldır Instatakipci.com bünyesinde çalışıyorum. Sosyal medya ve dijital pazarlama uzmanlık alanım olmak üzere birçok konuda özgün ve özel... Devamını Oku

Bu Yazıları da Sevebilirsiniz
Twitch Prime Nasıl İptal Edilir? Hakkında 2 Adet Ziyaretçi Yorumu

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

(Toplam: 54 Ortalama: 5 )

2 yorum

  1. sabahat karaca
    sabahat karaca

    Twitter prime iptal etme işlemi yazınızı okudum. Oldukça faydalı buldum. Teşekkürler..

    • İnci Kılıç
      İnci Kılıç

      Merhabalar,

      Çok teşekkürler, faydalı olduysak ne mutlu bize 🙂