İsmimizi fenomist.com olarak değiştirdik! +12 yıllık marka adımız instatakipci.com fenomist.com olarak değişmiştir.
Daha Fazla

Twitter İletişim Hattı Nedir, Nasıl Kullanılır?

Twitter yeni adıyla X, günümüzün en popüler uygulamaları arasında yerini almış olsa da bazı durumlarda kullanıcılar uygulama üzerinde sorun yaşayabiliyor. Bu durumda Twitter iletişim hattı devreye giriyor. Twitter kullanıcılarının yaşadığı sorunlara çözüm bulmak amacıyla varlığını sürdüren Twitter iletişim hattı, Twitter kullanıcılarına özel destek sağlamaktadır. Kullanıcılar yaşadıkları problemlerin çözümünü veya cevabını bulamadıkları soruların cevabını bu kısımdan bulabilir ve kolayca faydalanabilirsiniz. Twitter iletişim hattı ile ilgili detaylı bilgilere aşağıdaki başlık üzerinden ulaşabilir ve yine nasıl bu hatta ulaşabileceğiniz konusunda gereken bilgiye de buradan kolayca ulaşabilirsiniz.

Twitter yeni adıyla X, kullanıcılarına yaşamış oldukları sorunlar ile farklı çözüm yolları gösteriyor. Bu yollar işe yaramazsa kullanıcılar Twitter İletişim hattı üzerinden sorunlarını direkt olarak Twitter’a bildirebiliyorlar. Devre dışı kalmış hesaplarınız hakkında bilgi almak, hesaplarını kurtarmak, taklit hesapları şikayet etmek adına Twitter yardım merkezini kullanabilirsiniz. Hangi durumlarda başvurulması gerekir ve iletişim hattına nasıl ulaşılır sorularınızı yanıtladık. Aşağıda belirtilen başlıkları inceleyerek sorununuzu çözebilir ve kafanızda netleşmeyen tüm soruları netleştirebilirsiniz.

Twitter İletişim Hattı Nedir?

Twitter yani X platformu tarafından yapılan yenilikler ya da farklı bir alanda yaşanan sorunların çözümü için kullanıcılar farklı yöntemler kullanır. Bu yöntemlerden bir tanesi de iletişim hattıdır. Bu seçenek direkt olarak sorunları bildirmeye yarıyor.

İletişim hattına bildirilen sorunlar, kısa sürede buradaki görevliler tarafından cevaplandırılıyor. Bu cevaplandırma ya çözüm yolu şeklinde oluyor ya da farklı bir şekilde olabiliyor.

Twitter İletişim Hattı Nasıl Kullanılır?

Twitter iletişim hattı kullanıcıların fazla başvurmadığı kanallardan bir tanesidir. Fakat bu kanal oldukça etkilidir. Twitter, kullanıcıların yaşaması muhtemel bütün sorunlar için bir takım uygulamalar yapıyor. Fakat bunları tam olarak bilmeyen kişiler, iletişim bölümüne giderek sorunlarına daha kısa sürede çözüm bulunabilir.

Twitter Destek Mail Adresi

İletişim hattına direkt mesajla ulaşılabileceği gibi Tweet atarak ulaşmak da mümkündür. Bunun için @TwitterSupport adresi kullanılmalıdır. Ayrıca isteyen kullanıcılar mail yolu ile de burayla iletişime geçebilir. Bunun için farklı mail adresleri vardır. Bunlar:

  • [email protected]: Twitter hesabıyla ilgili özel sorunlar bu adrese mail olarak yazılabilir.
  • [email protected]: Uygulama ya da web sürümünde bir hata olduğu düşünülüyorsa bu adrese mail atılmalıdır.
  • [email protected]: Bu adres ise hesap gizliliğindeki sorunlar için kullanılabilir.

Ancak “Twitter destek ekibi cevap vermiyor” tarzı bir sorun ile karşı karşıya kalabilirsiniz.

Twitter iletişim hattı

Twitter Yardım Merkezi

Kullanıcılar istemesi halinde yukarıdaki adreslere yazmadan önce yardım merkezini ziyaret edebilir. Yardım merkezinde birçok sorunun nasıl çözüleceğine dair yollar vardır. Söz konusu çözüm yolları, kullanıcıların iletişime geçmesini gereksiz hale getirebilir.

Yardım merkezine giriş yapabilmek için ise Twitter (X) hesabına giriş yaptıktan sonra sağ üst köşede yer alan küçük profil resmine basılması ve buradan da Yardım Merkezi’ne geçiş yapılması gerekiyor. Eğer sizlere daha önceden verilmiş bir onaylama kodu var ise bu aşamada kodunuz ile işlem yapabileceksiniz. 

Twitter Çağrı Merkezi

Twitter Çağrı Merkezi maalesef ki etkin bir numaraya sahip değildir. Yani Twitter canlı destek hattı diye bir şey bulunmamaktadır. Bu yüzden Twitter’a numara üzerinden arama yaparak ulaşma şansınız bulunmamaktadır. Twitter’ın bir müşteri hizmetleri numarası bulunmadığı için destek hatlarına mail üzerinden ya da uygulama üzerinden form yollayarak ulaşabilirsiniz.

Sonuç

Twitter iletişim hattı nedir, nasıl kullanılır konusunda sizleri bilgilendirmeye çalıştığımız yazımızın sonuna geldik. Konu hakkındaki sorunlarınızı yorumlar kısmından bizlere iletebilirsiniz. Sorularınıza en kısa sürede cevap verilmektedir. Ayrıca Twitter’ın yeni özelliklerinden haberdar olmak ve merak ettiklerinizi öğrenmek için sitemizi takipte kalın.

Bu Yazıları da Sevebilirsiniz
Sosyal Medya Yönetimi Rehberi
Sosyal Medya Yönetimi Rehberi

Sosyal medya, günümüzde işletmelerin hedef kitleleriyle etkileşim kurmasının ve markaların bilinirliğini arttırmasının en etkili yollarından biri hali...

Sosyal Medya İle Para Kazanma Rehberi
Sosyal Medya İle Para Kazanma Rehberi

Sosyal medya, günümüzde sadece kişisel paylaşımlar yapmanın ötesine geçerek bir gelir kaynağı haline gelmiştir. İster bir influencer olun, ister bir g...

Twitter Video Alıntılama işlemi için yazımızı okuyun! Ayrıca Twitter hesap kurtarma işlemi hakkında bilgi almak için yazımızı okuyabilirsiniz.

Beğeni sayılarınıızı arttırarak görünürlük kazanmak için Instatakipçi twitter beğeni satın al hizmetinden yararlanabilirsiniz. Twitter hizmetleri yazımızı okuyarak Twitter hizmeti veren en iyi 7 siteyi öğrenin!

Hakkında Sıkça Sorulan Sorular

Twitter kullanıcılarına yardım ve destek sağlamaktadır. Ayrıca Twitter ile iletişime geçmek için bloğumuzda yazılı olan iletişim kanallarını kullanabilirsiniz.

Bu Twitter kullanan kullanıcıların yaşadığı sorunları genel çerçevede çözümlemeye çalışan kullanıcı destek alanıdır.

Maalesef Twitter tarafından kullanıcılara yönelik sesli hizmet veren bir destek ekibi bulunmamaktadır.

Gizli profil sadece takipçileriniz tarafından görüntülenebilecek ve paylaşımlarınızın herkese açık olmayacağı bir profil türüdür.

Twitter hesabınızı silmeniz durumunda tüm bilgileriniz de kalıcı olarak silinecektir. Geri alınması söz konusu olmayacaktır.

Tweet dizileri, birbiriyle alakalı olan tweetlerinizin peş peşe olarak yayınlanabileceği yeni bir özelliktir.

Enes Bulut

Yazılar: 467

Ben Enes Bulut, 2014 yılında Yeditepe Üniversitesi Reklamcılık bölümünü tamamladıktan sonra İçerik Yazarlığı ve Editörlük alanına yöneldim. Bu alanda yaklaşık 6 yıldır Instatakipci.com bünyesinde çalışıyorum. Sosyal medya ve dijital pazarlama uzmanlık alanım olmak üzere birçok konuda özgün ve özel... Devamını Oku

Bu Yazıları da Sevebilirsiniz
Twitter İletişim Hattı Nedir, Nasıl Kullanılır? Hakkında 172 Adet Ziyaretçi Yorumu

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

(Toplam: 81 Ortalama: 4.9 )

172 yorum

  1. Bahar
    Bahar

    Mrb.benim 2016 yılında açmış olduğum bir twetter hesabım var fakat Gmail adresini ve şifresini unuttuğum için hesaba erisemiyorum kapattirmak istiyorum yardımcı olur musunuz.

    • Bahar
      Bahar

      **** adlı hesabımın güvenliğim için kapatılmasını istiyorum .hesabıma ait bilgileri unuttuğum için erişim saglayamiyorum destek ekibine defalarca kimlik gönderdim yanıt alamadım lutfen yardımcı olun

      • Insta Takipçi
        Insta Takipçi

        Merhaba, öncelikli olarak önerimiz hiç kimseyle kimlik bilgilerinizi internet ortamında paylaşmamanız. Kötü niyetli insan çok fazla. Kimse kimlik bilgilerinizle hesabınızı kapatamaz. Hesabınızın silinmesini istiyorsanız farklı birkaç hesaptan şikayet edebilirsiniz. Twitter yetkilileri, kullanılmayan hesapları otomatik olarak siliyor zamanla.

        • Bahar
          Bahar

          Teşekkürler verdiğiniz bilgi için. Gmail adresimide sifremide unuttum telefon numaramida şuanda kullanmıyorum .
          Hesabımın silinmesi için başka ne yapabilirim peki yardımcı olursanız sevinirim

          • Insta Takipçi
            Insta Takipçi

            Merhaba, gmail adresinize şifremi unuttum diyerek giriş yapmayı deneyin. Bunun dışında hesabınızı şikayet ettirerek kapatılmasını sağlayabilirsiniz. https://help.twitter.com/tr daha detalı bilgi için linke tıklayabilirsiniz.

        • Bahar
          Bahar

          Yardımcı olur musunuz. Hesabımın kaldırılması için ne yapmam gerekiyor hesap sahibi olduğumu onaylayamiyorum.

  2. İbo
    İbo

    Merhaba operatörümü Cuma günü Türk telekomdan Vodafone ye aldım. Twitere giriş yapmayı deniyorum e posta ve şifremi doğru yazıyorum sonrasında telefonum numarama kod gidiyor, telefonum aktif olmasına rağmen kod gelmiyor. Lütfen yardımcı olun giriş yapamıyorum hiç bir şekilde.

    • Gizem
      Gizem

      Aynı sorun bende de var yapabildin mi

  3. Hakim
    Hakim

    2011 yılında adima açılmiş bir hesap vardi. Şifresiyle e posta hatirlamiyorum kapatabılır misin

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba, bu desteği sağlamıyoruz. İçeriklerden faydalanabilirsiniz.

  4. furkan
    furkan

    Yardımcı olabilir misiniz?

  5. begüm
    begüm

    Hesabım 13 yaş sınırından dolayı kilitlendi hiçbir şekilde ne mailden ne tweet atarak twittera ulaşamıyorum. Kimliğimi atıyorum günlerdir geri dönüş yok. Ne yapmalıyım çıldıracağım

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba, kendi sağlığınız ve güvenliğiniz için ilerleyen dönemlerde sosyal medya hesapları açmanızı öneririz.

      • Ali Akın
        Ali Akın

        Hiçbir tweet mesaji atamıyorum.
        -Takipçilerimin hiçbir mesajina yorum yapamıyorum.
        -Yeni Hiçbir kişiyi takip edemiyorum
        Hiçbir yanlışlığım olmaksızın,Sistemde kimliğim,iletişimim ve cep telefonum apaçık yazıdığı halde,bana robot muamelesi yapmanızı kabul edemiyorum,telefonum devamlı açık,bana mesaj da atabilirsiniz.
        Onun için bu muameleden dolayı sizi şiddetle kınıyorum.
        En acil bir şekilde sorunlarımın çözülüp tarafıma bilgi verilmesini rica ederim.
        telefonum devamlı açık,bana mesaj da atabilirsiniz.
        Onun için bu muameleden dolayı sizi şiddetle kınıyorum.
        En acil bir şekilde sorunlarımın çözülüp tarafıma bilgi verilmesini rica ederim.Niye hesabım kısıtlanmış,bana ulasmak bu kadar mı zor,lütfen kısıtlamanın kaldırılıp sorunumun acilen çözülüp ,tarafıma bilgi verilmesini istiyorum,twitter bir basit merdivenaltı firmasımıdır ki,hiçbir açıklama yapmadan haber vermeden,telegonuyla iletişimiyle ortada olan gerçek bir insana robota yapılacak hareket yapılır mı.?

        • Insta Takipçi
          Insta Takipçi

          Merhabalar, Twitter hesabınızın ayarlarını her ne kadar eksiksiz ayarlamış olsanız da algoritmalar bazen hata yapabiliyor. Bu tarz sorunlarınızı Twitter Destek hattı ile iletişime geçerek çözebilirsiniz.

      • Aslı
        Aslı

        Merhabalar, hesabımın şifresini unuttum mail adresimi ve telefon numaramı doğru girmeme rağmen şifremi unuttum bölümünde hesap bulunamadı diyor. Hesabim aktif görüyorum

    • Güneş
      Güneş

      Benimde öyle oldu seninki düzeldi mi ?

  6. Merve
    Merve

    Merhaba bir gün önce twitterdan arkadaşımın paylaşmış olduğu “profilini kimler stalklıyor” başlıklı (otomatik paylaşılmış) bir linke boşluğuma denk gelerek basmış bulundum ve twitter hesabıma link üzerinden giriş yaptım hemen ardından hesabım kilitlendi link de tıpkı arkadaşımda olduğu gibi hesabımdan otomatik tweet atmış. Sanırsam hesabımda gmail ve telefon numarası kayıtlı değil. Şifremi yenilememi istiyor fakat yapamıyorum. Ne gmailimle ne de telefon numaramla hesabımı buluyor. Hesap şu an telefonumda açık durumda ve bildirimleri alıyorum fakat kilitinden dolayı giremiyorum. Twitter destek ekibine her şeyi açıklayarak mailler attım sizce olumlu bir dönüt alır mıyım? Yardımcı olur musunuz?

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba, Twitter destek ekibi sorunu anladıktan sonra çözecektir mutlaka bu süreçte bilgilerinizi güvende tutmanızı ve hesabınızın güvenliğini sağlamanızı öneririz.

  7. Fatih
    Fatih

    Desteklenmeyen tarayıcı hatası ile alakalı yardımcı olabilir misiniz. Cihazım mate 20 lite bütün güncellemeler tamam ama bildirim gelmiyor

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba, Twitter uygulamasını silip tekrar yükleyin ve hem telefon üzerinden hem de uygulamalar üzerinden bildirimlerin açık olduğundan emin olun.

  8. ARİF
    ARİF

    twitter mobil uygulamamı sildim. sonra tekrar yükledim ama şifreyi bilmediğim için giriş yapmadım. şifre unuttum kısmındaki e-postamı da hatırlamadığım için şifre alamadım. tüm seçenekleri denedim. bu konuda yardımcı olabilir misiniz

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba,
      https://help.twitter.com/tr/managing-your-account/forgotten-or-lost-password-reset linke tıklayarak bilgi alabilirsiniz.

    • Caner
      Caner

      Merhaba iyi günler. Benim hesabım kilitlendi ve telefon numarası ile onay istiyor Twitter hesabımda eski telefon numaram kayıtlı olduğu için doğrulama gerçekleştiremiyorum. Hesabımı tekrar nasıl açabilirim

  9. Meryem
    Meryem

    Teşekkürler

  10. Ümran
    Ümran

    Hesabımı kapatırmısımız

  11. Ümran
    Ümran

    Merhabalar,
    ** hesabımı yaklaşık 6yada 7 sene önce açmıştım doğal olarak eski numaram ve e-posta adresime erişimim yok 1 senedir kapatmaya çalışıyorum 2 senedir kullanmıyorum hesabın kapandığı felan yok kaç kere mail attım kimliğimi gönderdim ne ilgilenen var ne mail atan var hesabımdaki fotoğraflarımın kullanılıyor başka uygulamalarda taciz mesajları alıyorum korkuyorum ne yapacağımı bilmiyorum!
    Can güvenliğim yok korkuyorum! gizlilik nerde Telif Hakkım nerde beni 2 senedir madur ettiniz kimse ilgilenmiyor.

    Gereğinin yapılmasını arz ederim.

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba, https://help.twitter.com/tr/contact-us bu link üzerinden uygun adımları takip ederek, işleminizi gerçekleştrebilirsiniz.

  12. Ümran
    Ümran

    🙂 Teşekkürler bilgiler için

    • Ümran
      Ümran

      Merhabalar,
      ** hesabımı yaklaşık 6yada 7 sene önce açmıştım doğal olarak eski numaram ve e-posta adresime erişimim yok 1 senedir kapatmaya çalışıyorum 2 senedir kullanmıyorum hesabın kapandığı felan yok kaç kere mail attım kimliğimi gönderdim ne ilgilenen var ne mail atan var hesabımdaki fotoğraflarımın kullanılıyor başka uygulamalarda taciz mesajları alıyorum korkuyorum ne yapacağımı bilmiyorum!
      Can güvenliğim yok korkuyorum! gizlilik nerde Telif Hakkım nerde beni 2 senedir madur ettiniz kimse ilgilenmiyor.Gereğinin yapılmasını arz ederim.

  13. Yanlz
    Yanlz

    Hesabıma giremiyorum

  14. Tuana
    Tuana

    Merhaba e posta ve telefon numarası eklemediğim için şifremi değiştiremiyorum şifremi unuttum. E posta veya telefon ekleyemiyorum şifre istiyor

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba, öncelikli olarak Instagram giriş ekranından şifremi unuttum diyerek gerekli aşamaları takip etmeniz gerekmektedir.

  15. Ümran
    Ümran

    Ya siz dalga mi geçiyorsunuz? kimliği gönderdim kapatmadınız!
    Attığınız linkten işlemleri gerçekleştirdim! Ne zaman kapatacaksınız? Benim ölmemi mi bekliyorsunuz!!!!

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba, Yaşamış olduğunuz durumdan dolayı üzgün olduğumuzu belirtmek isteriz. Yaşamış olduğunu durum ile ilgili Twitter destek ekibi ile iletişimde olmanız gerekmektedir. Vermiş olduğumuz link Twitter genel merkezinin sitesidir. Hesabınızı kapatmak maalesef bizim elimizde olan bir şey değil.

  16. Ümran
    Ümran

    Dediğinizi yaptım ama kapatmamışlar siz yardımcı olamıyor musunuz ?

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba, maalesef biz sadece bilgi ve destek sağlıyoruz. Silme yetkimiz yok.

      • Serkan
        Serkan

        Merhaba benim hasabım askıya alındı hesapına niyne kullanmak istiyorum bunu sebebi nedir acaba

        • Insta Takipçi
          Insta Takipçi

          Merhaba, Askıya alınan hesablarınızın neden askıya alındığını öğrenmek ve tekrar aktifleştirmek için Instagram destek hattı ile iletişime geçmelisiniz. Askıya alınma nedeniniz hesabınızın şikayet edilmesi ya da topluluk kurallarını ihlal etmeniz olabilir.

  17. Naughty18434885
    Naughty18434885

    Benim hesabım gereksiz yere kapatılıdı ama soru soracak yer yok

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba giriş ekranından buna itiraz edebilirsiniz.

  18. Meltem
    Meltem

    Merhaba Twitter’da kural ihlali yapmadığım halde sürekli üç günlük engel yiyorum üstelik bir gün aralıklarla lütfen bu sorunum düzeltilsin

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba şifrenizi değiştirmeyi deneyin ve bir süre etkileşimi azaltabilirsiniz.

  19. zeynep
    zeynep

    zeynepetrl adlı hesabımın takipçileri sıfırlandı sadece takip ettiklerim gözüküyor. Nasıl geri gelcek takipçilerim ?

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba tarayıcıdan girdiğinizde de aynı sorunla karşılaşıyor musunuz?

  20. Alper
    Alper

    Merhaba hesabim askiya alinmis acamiyorum yardimci olurmusunuz

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba, Twitter hesabınızın güvenlik bilgilerini eksiksiz olarak tamamladığınızdan ve telefon numaranız ile onaylama yaptığınızdan emin olunuz.

  21. Alper
    Alper

    Hesabima 1 aydir girmiyorum simdi ise giremiyorum askiya alinmis galiba yardimci olurmusunuz

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba, Hesabınızda uzun süredir etkileşim olmadığı için askıya alınmış olabilir. Şifre sıfırlama talebinde bulunarak hesap bilgilerinizi güncellemeyi deneyiniz. Eğer bu yöntem sorununuzu çözmez ise Twitter destek hattı ile iletişime geçmelisiniz.

  22. Gamze
    Gamze

    Merhaba twitter hesabım çalındı. Ona bağlı olan e postaya ve telefon numarama hiçbir şekilde ulaşamıyorum. Çalan kişi beni taklit ediyor. Ayrıca ona bağlı olan oyun hesabıma giriş sağlayamıyorum. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim, şimdiden teşekkür ederim.

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba, Twitter hesabınızın sizlere ait olduğunu ispatlamak ve geri almak için Twitter iletişim hattı ile iletişime geçebilirsiniz.

  23. Can
    Can

    Merhaba, eskiden Tiwtter kullanırken siyasi içerikli paylaşılan twitlerim vardır..hesabmı kapatalı epey oldu fakat başka hesaplardan alınan ekran görüntüleri varmış. Başka hesaplar paylaşmış ve Halen duruyorlar 1 2 aydır şikayet ediyorum görüntüler kalkıyor kısa bi süre sonra geri geliyor. Bu olay iş hayatım için bana sıkıntı yaratacak. Ne yapabilirim yardımcı olur musunuz..bariz ismim ve resmim gözüküyor. Sıkıntı bu yüzden yaratacak

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhabalar, sizlere zarar vermek adına paylaşım yapan hesapları şikayet etmelisiniz. Bunun haricinde Twitter destek hattı ile de iletişime geçebilirsiniz.

  24. Serkan
    Serkan

    Merhaba benim hasabım askıya alındı hesapına niyne kullanmak istiyorum bunu sebebi nedir acaba

  25. Cengiz sayan
    Cengiz sayan

    merhbaba beni adıma bir sürü hesap var hepsini kapatabılırmısın çünkü şifrelerı unutmuşum yeni hesap açamıyorum

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Hesaplarınızın kapatılması için Instagram destek hattı ile iletişime geçmelisiniz.

  26. Mehmet Öngün
    Mehmet Öngün

    merhaba geçen ay twitter hesabım çalındı defalarca twitterla iletişime geçmeye çalıştım ama sürekli böyle bir mail ile yanıt veriyor söylediği şeyleri tam olarak anlamıyorum hesabın uygulamada açık diyor ama hesap hiç bir şekilde açık değil . tweetle dediği rakamları başka bir hesabımdan onlara gönderiyorum ama hiç bir şekilde cevap vermiyorlar , twitter hayatımda gördüğüm en kötü destek ekibi olan platformdur açık ve net.

    Sorunu inceledik ve görünen o ki halen hesabınıza bağlı olan bir uygulamaya sahip olabilirsiniz. Eğer böyleyse, lütfen hesabınıza tekrar girebilmek için aşağıdaki
    talimatları izleyin.

    Eğer Android ve iOS için Twitter uygulamasına sahipseniz.
    Cihazınızda
    Twitter uygulamasını açın
    Ayarlarınıza gidin ve hesabınız ile ilişkili olan e-posta adresini güncelleyin. Talimatlar burada bulunabilir:
    Şifrenizi güncelleyin. Talimatlar burada bulunabilir:
    Eğer Android veya iOS için Twitter uygulamasına sahip değilseniz:
    TweetDeck, Facebook veya Instagram gibi bir uygulama aracılığıyla halen Tweetleyebildiğinizi kontrol edin. Ayrıca oturumunuzun halen açık olup olmadığını kontrol edebilirsiniz.
    Uygulamayıkullanarak aşağıdaki mesajı bize Tweetleyin:
    Tweeti gönderdikten sonra, bu e-postaya yanıt verin ve hesap ile ilişkilendirilmesini istediğiniz bir e-posta adresi ekleyin. Sağladığınız e-posta adresinin şu an başka bir Twitter hesabına bağlı olmadığından emin olun.
    Teşekkürler,

    Twitter Destek

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhabalar, Çalınan hesabınıza ait bilgiler, ele geçiren kişi tarafından değiştirilmiş olmalı. Bu nedenle hesabınızın sizinle ilişiği görüntülenemiyor olabilir. Bu gibi bir durumda hesabınızın sizlere ait olduğunu ispatlamanız gerekecektir. İspatlama işlemleri için twitter ile iletişime geçerek form doldurmalısınız.

  27. Fatma demir
    Fatma demir

    twetter hesabım askıya alındı.hesap bana ait ve ben bot yada sahte hesap degilim. herhangi bir kural ihlali yapmadım.biran önce hesabımın acılmasını rira ediyorum

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba, Twitter hesabınızı oluştururken vermiş olduğunuz bilgilerin doğruluğundan emin olunuz. E-mail adresiniz ve telefon numaranızı eksiksiz olarak girmeli ve tüm doğrulama adımlarını gerçekleştirmelisiniz.

  28. Mehmet Polat
    Mehmet Polat

    Telefonumu kaybettim hiçbir hesabimin şifresi gelmiyor aklıma babam vefat etti geçen hafta.twter hesabıma ulaşamiyorum benim için çok değerli bir hesap lütfen yardımcı olun teşekkürler

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba, Hesabınıza ait bilgileri güncellemek ve hesabınızı kurtarmak için https://help.twitter.com/tr adresi üzerinden destek hattı ile iletişime geçebilirsiniz.

  29. Burak eser
    Burak eser

    Twitter hesabimi kapatmistim lakin 6 aydir hesap duruyor ve ben hesaba erisim saglayamiyorum bu hesabi.lutfen kapatin.

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba, Twitter destek hizmetleri ile iletişime geçerek yardım talebinde bulunmalısınız.

  30. Mesut
    Mesut

    Merhabalar sayın yetkili, hesabıma giriş yapabilmem için doğrulama kodu gönderiliyor. Ama şu an sistemdeki telefon numaram eski ve kullanmıyorum kodu e postama gönderir misiniz?

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba, Instagram hesap seçeneklerinizde e-posta adresiniz tanımlı değil iste şifre sıfırlama işlemlerinizi e-posta üzerinden gerçekleştiremezsiniz.

  31. Narin
    Narin

    Arkadaşlar twitterde yanlışlıkla birinin yorumunu beğendim ve beğeniyi hemen geri aldım . Bu beğeniyi görmesini istemediğim arkadaşımı engelledim . Acaba benim bu beğenimi görür mü

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba, beğeniniz karşı tarafdan görünmeyecektir.

  32. Gamze
    Gamze

    Merhabalar benim twitter hesabım kilitlenmişti ama kimlik falan yolladım daha sonrasında açıldı. Açıldığına dair e posta da geldi ancak giriş yaptigimda hala kilitli uyarısı veriyor bir türlü giriş yapamadım çok on-line form gönderdim twittera e posta gönderdim gene yok gene yok bir öneriniz var mıdır yardımcı olabilen çıkar mı acaba son çare dava etmeyi düşünüyorum.

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba, Twitter hesabınızın açılması için belirli bir süre gerekiyor olabilir.

  33. Emin
    Emin

    Twitter hesabıma girmek istediğimde önüme telefon numaranı doğrula çıkıyor seni arayıp kod ileteceğiz diyor ve beni ara butonu var fakat beni ara butonuna bastığımda üzgünüm istek başarısız tekrar deneyin gibi bir yazı çıkıyor 1 haftadır bununla uğraşıyorum fakat düzelmiyor. Destek ekibine mail attım birkaç kez ama geri dönüş olmadı. Hesabıma ulaşmak istiyorum.

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba, hesabınıza daha önce kayıt olduğunuz telefon numarası ile girmeye çalıştığınızdan emin olunuz.

  34. Sezgi
    Sezgi

    Merhaba , yıllar önce açtığım twitter hesabına ben de diğer arkadaşlar gibi mail şifresini hatırlamadığım için ulaşamıyorum. Hesaba 2015 yılından beri giriş yapılmadı ama twitter hala silmedi. Hesabın kapanması için ne yapabilirim?

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba, twitter destek hizmetleri ile iletişime geçerek hesabınızı kolay bir şekilde sildirebilirsiniz.

  35. faruk
    faruk

    merhaba, ne sonuç aldınız? aynı sorunu yaşıyorum. çözebildiniz mi?

  36. Büşra
    Büşra

    Merhaba Twitter hesabım kullanırken bir anda şifre onayla geldi ekrana şifremi hatırlamıyorum telefon numaramı değiştirdim e posta adresim hangisi onu da hatırlamıyorum ama telefonuma Twitter bildirimlerim gelmeye devam ediyor sadece kullanamıyorum yardımcı olur musunuz

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba, yeniden onay yapmanız gerekir. Twitter destek hattın linki üzerinden bilgilerinizi değiştirmeyi deneyiniz. Gerekli linkler yazımızda mevcuttur.

  37. Sema Eripek
    Sema Eripek

    Merhaba Bundan 5 sene önce açtığım twitter hesabını kapatmak istiyorum ama kesinlikle erişim sağlıyamıyorum. Resimlerim gogleden görünüyor lütfen hesabımı şikayat eder misiniz. Veya yardımcı olur musunuz?

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba, Hesaplarınızın kapatılma talebi adına Twitter destek sitesini kullanmalısınız. Ancak hesapların sahibi sizler olduğunuzu ispatlamanız şarttır.

  38. Hasan
    Hasan

    Arkadaşlar hesabım askıya alindi yeni hesap actim yine askıya alindi destek ekibine mail atiyorum yardimci olmalari icin fakat geri dönüş alamiyorum. Var mi bir fikri olan yardimci olabilicek yada nereye nasil bir mail atmam gerekiyor bilgi verirmisiniz

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba, hesap açmak için kullandığını e-posta, telefon numarası ve IP adreslerinizin daha önceden engellenmediğinden emin olunuz.

  39. Uğur Demircan
    Uğur Demircan

    Merhaba, eski Twitter hesabımın şifresini unuttum şifre sıfırlamak için telefon numarası gerekiyor fakat telefon numaram değiştiği için sms koduna da erişim sağlayamıyorum e-mailime de mesaj gelmiyor yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler.

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba, Twitter destek hattı üzerinden bilgi değişikliği talebinde bulunmalısınız.

  40. Mahmut
    Mahmut

    Telefonun baskalarinin eline geçmiş nasıl bu hesabı kaldırayım. Yardımcı olun veya hepsini kaldırın

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba, hesabınızı tamamen silmek adına Instagram destek merkezi üzerinden iletişime geçmelisiniz.

  41. Şevket Bozkurt
    Şevket Bozkurt

    Uygulamanıza kayıt olamıyorum lütfen bilgi verin

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba, kayıt esnasında e-posta adresi ve telefon numaranızı kesinlikle doğru girdiğinizden emin olunuz.

  42. Zeynep
    Zeynep

    merhabalar 3 gündür twitter adresime giriş yapamıyorum mail adresimi kabul etmiyor telefon numaramda kayıtlı olmadığı için şifre yenileyemiyorum ve twitter destek bölümüne de problemimden bahsettim vemail attım ama halen bir dönüş yapılmadı yeni şifre nasıl alabilirim

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba, Twitter tarafından mail aldınız mı?

  43. Fatma
    Fatma

    Merhaba.Ben aynı telefon numaramla iki hesap açtım. Acaba diğer hesabimda ekli olmayanlar ilk hesabimdaki tweetleri görür mü?Çok acil,lütfen yardım edin.

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba, ilk hesabınızda bulunan tweetler görüntülenemeyecektir.

  44. Mahir
    Mahir

    Arkadaslar yedek kodu actım telefon deyıstırdım kod silindi aylardır gıremıom hesabıma lutfen yardım edin

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba, Instagram destek merkezi ile iletişime geçtiniz mi acaba?

  45. Ayhan
    Ayhan

    Merhaba iyi günler. Benim hesabım kilitlendi ve telefon numarası ile onay istiyor Twitter hesabımda eski telefon numaram kayıtlı olduğu için doğrulama gerçekleştiremiyorum. Hesabımı tekrar nasıl açabilirim

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba, Twitter destek merkezi üzerinden talep oluşturmalısınız.

      • Ayhan
        Ayhan

        Link olarak bırakma şansınız var mı ? Bide sorun Twitter’da Instagram destek merkezi kesin olarak yardımcı olabilir mi

        • Insta Takipçi
          Insta Takipçi

          Merhaba, twitter destek merkezine https://help.twitter.com/tr link üzerinden ulaşabilirsiniz.

  46. okan
    okan

    İyi günler birinin twitine yorum yaptığımda bende gözüküyor fakat gizli sekme açınca yada çıkış yapıp o twite baktığımda benim yorum gözükmüyor. Mesela 6 yorum var benimki ile 7 oluyor sonra çıkış yapıp kontrol ediyorum 6’sı duruyor benim yorum gözükmüyor. Nedeni nedir acaba? Bu arada twitlerim gizli değil açık.

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba, twitter hesabınız kısıtlama almış olabilir.

  47. irem
    irem

    Birkaç ay önce twitter hesabim askiya alındı. Hesabıma ait kullanici adini ve e postamı unuttum. Hesabıma erişebilmemin bir yolu var mı?

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba, Twitter destek hattı ile iletişime geçerek hesabınızı geri alma imkanınız vardır.

  48. Bal
    Bal

    Merhaba twitter da bana ait bir fotoğraf konuluyor beni ifşalamaya yönelik çıplak vs değil ama benim adımı karalıyacak bir şekilde ve ismim aratılınca bu fotoğraf çıkıyor google da hesap asla kapanmıyor psikolojim bozuldu ne yapmam gerek? Ciddi anlamda yardıma ihtiyacım var bu siber zorbalık intihar etmeye yönlendiriyor beni. Sizle iletişime geçmek istiyorum hotmail vs üzerinden

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba, Bu hesap hakkında şikayet oluşturabilir ya da direkt twitter destek hattına yazabilirsiniz. Ayrıca bu durum ile ilgili olarak CİMER’e de şikayet oluşturmanızı önermekteyiz. https://help.twitter.com/tr bu adres üzerinden destek hattıyla iletişime geçin.

  49. Sevda
    Sevda

    Yaklaşık 6 aydır hesabim askıda nedenini bilmiyorum bu konu ile ilgili defalarca yazdım sanırım Eski eşim tarafından telefon numaram üzerinden birden fazla bana ait olmayan hesap açılmış lütfen yardımcı olurmusunuz

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba,, E-mail adresinize bu konuda herhangi bir bildirim geldi mi acaba?

  50. Muhlis
    Muhlis

    Kullandığım orjinal hesabım
    birileri tarafından ele geçirildi E-posta adresimle beraber,
    E-posta adresimi de çok önceden aldığım için telefon numaramı da güncellemediğim için ulaşamıyorum,
    Hesap kurtarma seçeceğini kullanamıyorum yardımcı olur musunuz lütfen??!!

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba, Twitter destek merkezi ile iletişime geçtiniz mi acaba?

  51. Memet
    Memet

    Meraba birden fazla hesablm var fakat giriş yapamlyorum tum hesaplarlml silip yeni hesap acmak istiyorum yardlmcl olurmusunuz

  52. Emin
    Emin

    Merhaba tivitır hesabı açtım ama 1 gün sonra hesabı askıya alınmış ve artık sıkıldık neden bu hale geldi sürekli yeni hesabı açmaktan sıkılma

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba, Twitter hesabı açarken telefon numaranız ile onay işlemi yaptınız mı?

    • Enver kisa
      Enver kisa

      Merhaba birden fazla hesabım hepsini silip tekrar yeni hesap açmak istiyorum

  53. Dursun akar
    Dursun akar

    Hesabımdan twit yazamıyorum başka sorun yok

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba, Tweet atmaya çalışırken ne tür bir hata alıyorsunuz acaba?

  54. Nuriye
    Nuriye

    Biri benim resimlerimi kullanarak sagte hesap açmış vede cinsel icerikli

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba, https://help.instagram.com/ adresi üzerinden şikayet talebi oluşturabilirsiniz.

  55. Furkan bakir
    Furkan bakir

    Merhaba hesabimin kullanici adini unuttum telefonu sifirladigimdan dolayi sifreyi hatirliyorum yardimci olurmusunuz?

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba, mail adresiniz üzerinden şifre sıfırlamayı denediniz mi acaba?

  56. nevzat
    nevzat

    Şikayetçiyim.. Benim dinim İslam ve Kutsal Kitabım Kur’an’a hakaret eden İbrahim atabey denen müsvedde @islamgercegi” adı altında İslam’a ve kutsallarımıza saldırıyor. Ben tehdit içermeyen yumuşak bir üslupla onu uyardım. benim hesabımı bloke ettiniz.. bu durumunuz çifte standart veya adaletsizlik değil mi? şikayetçiyim.. eğer dürüst iseniz blokeyi kaldırınız.. Hakaret ve saldırılar fikir özgürlüğü değildir. aksi halde ben de o zaman hakaret edeyim bu da fikir özgürlüğü olsun.. Eyy! twitter ailesi yanlış yoldasınız.. kendinizi düzeltiniz.. İnsanların kutsalına saldıran saldırganlara müsaade etmeyiniz. biz hakkımızı arıyoruz.. Adaletli olunuz.

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba, Instagram destek merkezi üzerinden > https://help.instagram.com/ hem hesabınız ile ilgili olarak kurtarma talebi oluşturabilir, hem de sizleri rahatsız eden ve topluluk kurallarına aykırı olduğunu düşündüğünüz hesapları şikayet edebilirsiniz.

  57. zeynep
    zeynep

    7 yıllık kullandığım bi twitter hesabım vardı 13 yas ihlali yiyip kapandı bi anda 19 yasındayım suan ve günlerdir kaç defa kimlik,mail atıyorum asla geri dönüş yok.Kurtaramaz mıyım ben bu hesabı ?

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba, Pandemi nedeniyle geri dönüşlerde sıkıntı yaşanabilmektedir. Bir süre daha beklemenizi tavsiye ederim.

  58. Can Çimen
    Can Çimen

    Twitter hesabıma şifreyi ve kullanıcı adını unuttuğum için giriş yapamıyorum. Hiç bir şekilde hesabıma ulaşamıyorum. Teşekkürler

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba, Twitter destek merkezi ile iletişime geçerek hesap bilgilerinizin değiştirilmesini talep edebilirsiniz.

  59. Gizem
    Gizem

    Yaklaşık 5 6 gündür hesabım askıda kaç kere online form gönderdim bütün talimatları izledim ne kadar form doldurup itiraz ettiğimi sayamadım bile artık bana gelen tek mail bu bilgileri incelemeye devam edeceğiz diyor twittera girebiliyorum girişim var ama hiç bir şey yapamıyorum askıya alınmıştır diyor ama twiitera gire biliyorum yani tek hiç bir şey yapamıyorum neden böyle yardım eder misiniz madem düzelmicek neden giriş yapabiliyorum askıdan çıkması için ne yapmalıyım bir türlü geri dönüş alamadım normalde bir kaç video izledim benim gibi yapanlar 24 saat içinde geri dönüş alıyorlar ama benim kaç gün oldu

    • Enes Bulut
      Enes Bulut

      Merhaba, pandemi nedeniyle dönüş sürelerinde aksaklıklar yaşanmaktadır. Bir süre daha beklemenizi tavsiye ederiz.

  60. Hilal
    Hilal

    E posta hesaplarımı da hatırlamıyorum malesef.

  61. Dila
    Dila

    Merhaba benim 2017 açılmış bir hesabım var e posta adresimi sildim telefon numaramı değiştim bu hesabımı kapatmam lazım lütfen yardımcı olur musunuz lütfen

  62. Rüştü akçay
    Rüştü akçay

    Hesabım askıya alınmış .lütfen güncel ayarlarına sekronize edilsin

  63. Selbi
    Selbi

    Merhaba ben twitter de e-posdami kullanamıyorum ve onun için twitter de giriş yapamiyorum bu sorun sadece twitter de oluyor ?

    • Enes Bulut
      Enes Bulut

      Merhaba, nasıl bir hata alıyorsunuz tam olarak?

  64. Metehan
    Metehan

    Merhaba 6 gün önce hesabım askıya alındı ve twitter kurallarını ihlal etmedim itiraz formu yolladım nerdeyse her gün yolladım şifremi değiştirdim e-posta geldi giriş yapıldı diye o yüzden değiştirdim bekliyorum kaç gündür geri dönüş alamadım

  65. H.Bursa
    H.Bursa

    Bilgilerimle hesabıma elişemiyorum bu adreste böyle bir yorum bulunamıyor diyor hesabım bulanamıyor hesabım numaramın üzerinden giriş yapabiliyordum oysa

  66. Rabia
    Rabia

    Merhaba. Bir kaç gündür hesabımı dondurdum. Şimdi giriş yapmaya çalışınca hesap bilgileri yanlış diyor giremiyorum. Şifremi hatırlamıyorum. Dondurdugumm içinde sanırım şifreyi sıfırlayamiyorum. Yardımcı olur musunuz. Ne yapacam şimdi

  67. Mısra
    Mısra

    Merhaba twitter hesabıma e posta ve numara eklemedim çıkış yaptım ve şifresini hatırlamıyorum twitter destek hattına defalarca yazdım ama geri dönüş olmadı yardımcı olabilir misiniz acaba

  68. Emre
    Emre

    Slm hesap şifremi unuttum telefon numarası kayıtlı değil olmuyor e posta kayıtlı ama onuda görmüyor nasıl olur

  69. Cansu
    Cansu

    Sürekli 3g0s limiti yiyorum. Neden yediğimi bile bilmiyorum. Bir haftada 2 kez yedim. Nu sorunu nasıl çözebilirim

  70. Mustafa
    Mustafa

    Bir yıldır hesabım askıya alındı nedenini bilmiyorum Hicbir muhatap bulamıyorum yardımcı olun

  71. Bedriye
    Bedriye

    Hesabım askıya alındı ve hiç bir yanlış yapmadım ama bu ilk değil her seferinde hesabım askıya alınıyor , sizce ne yapmalıyım?

  72. Erol Sakir
    Erol Sakir

    twitter iletişim hattı nedir nasıl kullanılır öğrenmek istiyordum faydalı bir blog oldu

  73. Ulvi Yerkan
    Ulvi Yerkan

    Twitter iletisim hattının ne olduguna ve nasıl kullanılıcagına dair faydalı bir blog

  74. Şuayip ceyhan
    Şuayip ceyhan

    Ben kullanıcı bırıyle ozel foto paylasımı yapmıstım ve benı onları aileme karsı kullanmakla tehdıt edıyo lutfen yardımcı olun

  75. Bilal
    Bilal

    Merhabalar 5 yıldır aktif kullandığımız sayfa askıya alınmış. Yardımcı olurmusunuz

  76. Adem
    Adem

    Selamlar ya özel mesaj atamıyorum bi yardımcı olurmusunuz dünden beri

    • Enes Bulut
      Enes Bulut

      Merhabalar , uygulamanızın güncellemesi il ilgili bir sorun olabilir. Uygulamanızın güncellemelerinin doğru olup olmadığını kontrol etmelisiniz.

  77. Efe aktas
    Efe aktas

    Selam benim tvitter hesabima ulasamiyorum bir oyuna baglamistim ulasmam lazim. Ancak telefon numarama ait birden fazla hesap bulundugu söyleniyor kullanici adimi da hatirlamiyorum ne yapicagimi sasirdim para yatirdigim bir oyundu bunun icin twitter hesabima ulasmaktan baska carem yok twiþer hesabini nasil geri alabilirim telefon numarasiyla yardim istiyorum

  78. Hasan şendur
    Hasan şendur

    Benim adıma acılan baska hesap bilgim dahilindedir kişilik haklarının korunması istiyorum

    • Enes Bulut
      Enes Bulut

      Merhabalar , tam olarak sorunu anlayamadım. Sorunu söylerseniz yardımcı olabilirim.

  79. Selim
    Selim

    Mrb ben Twitter şifremi unuttum giriş yapamıyorum defalarca şifremi unuttum kısmından denedim ama olmadı yardımcı olurmusunuz

    • Enes Bulut
      Enes Bulut

      Merhabalar , Twitter hesabınızın bağlı olduğu e-posta adresini hatırlıyorsanız, o e-posta adresi üzerinden hesabınızı geri alabilirsiniz.

  80. Sıla
    Sıla

    Hattımı değiştirdim eski numaram kaldı şifremi unuttum için sıfırlayamıyorum

    • Enes Bulut
      Enes Bulut

      Merhaba Sıla, hesabının kendine ait olduğunu ispatlayabilecek bilgiler ile help.instagram adresine ulaşmanı ve form doldurmanı tavsiye ederiz.

  81. Selma salman
    Selma salman

    Merhaba benim twitter adresimde e posta ekli değil telefon numarası ekliydi onuda başka numara ekleyeyim diye sildim yeni numarada ekleyemedim şimdi hesaba erişim sağlayamıyorum bunları yapma sebebimde şifremi unuttum şuan hiçbir şekilde erişim sağlayamıyorum bana lütfen yardımcı olun oyun hesaplarım ona bağlı bunun için bu hesap benim için çok önemli

    • Cemali Batın
      Cemali Batın

      Merhabalar, Twitter Destek Merkezi ile iletişime geçmenizi öneririz.

  82. İsmail
    İsmail

    İyi akşamlar güzel kardeşim sadece tt olmuş siyasi mecrada rt ledim diye twitter hesabımı kalıcı askıya almış Gmail ile ulaşıyorum cevap yok ortada kaldım bunun çözümü varmi turkiyede muhattap bulsam yanına gidecem bana Bi akıl ver

    • Cemali Batın
      Cemali Batın

      Merhabalar, hesabınızın askıya alınması hakkında Twitter Destek Merkezi ile iletişime geçebilir itiraz edebilirsiniz.

  83. İbrahim
    İbrahim

    Twitter’da benim attığım yorumun altına bir kullanıcı küfürlü yorum yapıyor o kullanıcıya ben şikayet etsem bile hiçbişey yapmıyorlar gözgöre göre küfürlü ibareler bulunmasına rağmen destek ekibi hiçbir müdahale de bulunmuyor. Ben o hesaba aynı şekilde cevap verince benim hesabım kuralları ihlal etmiş oluyor ve benim hesabımı askıya alıyorlar. Bu ne saçma bi durum böyle Twitter canlı destek müşteri hizmetlerine nereden ulaşırım ya da twitter’ı nereye şikayet edebilirim yardımcı olursanız çok sevinirim

    • Cemali Batın
      Cemali Batın

      https://help.twitter.com/tr/managing-your-account/suspended-twitter-accounts bu alandan ‘Askıya alınmış Twitter hesabınızı yeniden kullanıma açtırma’ hakkında bilgi edinebilirsiniz.

  84. Fatih
    Fatih

    Merhabalar bugun sabah twetter hesabim calindi meil adresini deistirmis kullanici adimla giris yapiyorum olmuuor sifre yenilemek ocon meil gondermeye calisiyorum boyle bir meil bulinmamaktatir diyor ne yapmam gerek bana yardimci olurmusuniz acill

    • Cemali Batın
      Cemali Batın

      Merhabalar, https://help.twitter.com/tr/managing-your-account/how-to-reactivate-twitter-account linkinde yazılanları uygulayabilrsiniz.

  85. SİNEM BOZDOĞAN
    SİNEM BOZDOĞAN

    merhaba,
    şuanda kullanmış olduğum 2 hesabımda da ne kendi hesabımın proifilne ne başka hesapların profiline bakarken ( twitler şuanda yüklenemiyor ) diye hata alıyor ve profillere bakamıyorum.
    yardımcı olur musunuz ?

    • Cemali Batın
      Cemali Batın

      Merhabalar, uygulama önbelleğini temizleyerek ardından tekrar deneyebilir olmadıysa uygulama silip tekrar yükleyebilirsiniz.

  86. Abdullah Doğanyılmaz
    Abdullah Doğanyılmaz

    2009 yılından bu yana kullandığım twitter hesabımdan DM gönderebilmek için zarf simgesi kayboldu. Bu aksaklığı nasıl düzeltebilirim.

  87. Tuana
    Tuana

    Benim tweeter hesabıma giriş yapmayı denediğimde hesabında olağan dışı bir etkinlik belirledik şifreni değiştirmelisin diye bir ekran karşıma çıktı şifremi değiştirmeye çalışıyorum ama bir türlü değiştiremiyorum lütfen yardımcı olun

    • Cemali Batın
      Cemali Batın

      https://help.twitter.com/tr/managing-your-account sayfası üzerinden destek alabilirsiniz.

  88. Sait
    Sait

    Ben TLF değiştirdim Twitter programını yüklüyorum açılmıyor yeni TLF nasıl güncelleyebilirim

    • Enes Bulut
      Enes Bulut

      Merhaba Sait, Twitter destek ile iletişime geçerek yeni telefonun hakkında bilgi vermelisin.

  89. Pelin
    Pelin

    Aşkı alınmış hesabi nasil kapatacam. Nasil silebilirim

    • Cemali Batın
      Cemali Batın

      https://www.instatakipci.com/blog/twitter-x-yardim-merkezi yazımızı inceleyip bilgi alabilirsiniz.

  90. Ahmet K.
    Ahmet K.

    Çok bilgilendirici bir yazı olmuş! Twitter İletişim Hattı’nın nasıl kullanıldığını anlamak her zaman kafa karıştırıcıydı, ancak bu yazı tüm süreci netleştirdi. Özellikle Twitter Çağrı Merkezi hakkındaki bilgiler çok yararlıydı.

  91. Aslı
    Aslı

    Harika bir rehber! Twitter’da karşılaşılan sorunlar için doğru iletişim kanallarını bilmek önemli. Twitter Çağrı Merkezi bölümü, özellikle kullanıcıların nasıl yardım alabileceklerini açıkça anlatıyor. Bu yazı, Twitter kullanıcıları için değerli bir kaynak.

  92. Sefer İNCE
    Sefer İNCE

    Daha önce açmış olduğum Twetter hesaplarımı kapattırmak istiyorum. Yardımcı olur musunuz?

    • Ezgi Tunç
      Ezgi Tunç

      Twitter hesaplarınızı kalıcı olarak silmek için Twitter’ın ayarlar menüsünden “Hesabını Sil” seçeneğini kullanabilirsiniz.