İsmimizi fenomist.com olarak değiştirdik! +12 yıllık marka adımız instatakipci.com fenomist.com olarak değişmiştir.
Daha Fazla

Twitter Toplu Tweet Silme

Twitter’da yani X platformu üzerinde farklı sebepler ile birden fazla hatta tüm tweetlerinizi silmek isteyebilirsiniz. Ancak bilmeniz gerekir ki Twitter toplu tweet silme özelliği henüz bulunmamaktadır. Bu sebeple Twitter uygulaması üzerinden toplu tweet silme yerine aşağıda anlatacağımız yolları uygulayarak bu işlemi tamamlayabilirsiniz.

Twitter Toplu Tweet Silme Nedir?

Twitter’daki tüm tweetleri silme işlemi, Twitter (X) hesabınızda paylaştığınız tüm tweetleri kalıcı olarak kaldırmanız anlamına gelir. Silinen tweetler, profilinizden tamamen kaldırılır ve siz kendiniz dahil hiçbir kullanıcı bir daha bu tweetlere erişim sağlayamaz. Twitter’da bütün tweetleri silme işlemi, özellikle yeni bir çevrimiçi varlık oluşturmak isteyenlerin tercih ettiği bir işlemdir. Silinen tweetler bir daha geri alınamaz ve kalıcı olarak kaybolurlar. Ancak, daha önce de bahsettiğimiz gibi Twitter uygulaması üzerinden topu tweet silme işlemi gerçekleştirilemiyor.

Twitter Toplu Tweet Silme Nedenleri

İnsanların Twitter’da tüm tweetleri silme işlemini uygulamak istemelerinin bazı nedenleri olabilir:

  • Gizlilik endişesi: Bazı özel veya hassas kişisel bilgiler içeren eski tweetlerinizin herkese açık olmasını istemeyebilirsiniz.
  • İtibar yönetimi: Tweetlerinizde tartışmalı veya ofansif ifadeler kullandıysanız geçmiş tweetlerinizin insanlar tarafından nasıl karşılanacağı konusunda endişe duyabilirsiniz.
  • Kariyer endişeleri: Profesyonel kariyerinize adım atmak istiyorsanız, kariyerinizi kötü etkileyebilecek eski tweetlerinizden kurtulmak isteyebilirsiniz.

Twitter Toplu Tweet Silme Nasıl Yapılır?

Twitter toplu tweet silme işlemi Twitter (X) üzerinden yapılamaz. Manuel olarak Twitter tweet silme işlemini tek tek gerçekleştirmeniz gerektiğini söyler. Toplu tweet silme işlemini manuel olarak veya farklı uygulamalar kullanarak gerçekleştirebilirsiniz.

Manuel Tweet Silme İşlemi

  • Twitter hesabınıza giriş yapın.
  • Profilinize gelin.
  • Profilinizden kaldırmak istediğiniz tweet’i bulun.
  • Üç nokta işaretine tıklayın.
  • Tweet’i Sil deyin.

Bu şekilde tweet silme işlemini gerçekleştirmiş olursunuz. Silmek istediğiniz tüm tweetlerde bu işlemi uygulayarak toplu şekilde silebilirsiniz.

Ancak bu işlemi sürdürmek fazla tweet’i olan kullanıcılar için oldukça yorucu ve zaman alıcı bir süreç olacaktır. Bu sebeple toplu tweet silme için farklı uygulamalardan yardım alabilirsiniz.

Twitter Toplu Tweet Silme Uygulamaları

Twitter toplu tweet silme uygulaması ile birlikte, yukarıdaki işlemler yerine doğrudan bir uygulama üzerinden işlemlerinizi tamamlayabilirsiniz. Tercih edebileceğiniz alternatif uygulamaların tamamı 3. parti uygulama olarak bulunmaktadır. Twitter toplu tweet silme için en çok tercih edilen uygulamalar:

  • TweetDeleter
  • TweetDelete
  • TweetEraser
  • Circleboom Twitter
  • Soaster
tweet deleter

TweetDeleter

Twitter toplu tweet kaldırma uygulaması TweetDeleter, kullanıcılara oldukça kolay bir kullanım şablonu sağlamaktadır. Uygulama içerisinde Otomatik Silme, Tweet Arşivi ve Tam Silme gibi üç ayrı seçenek bulunmaktadır. Uygulama sahip olduğu botlarla birlikte kullanıcının hesabındaki tweetleri yavaş yavaş günlük sınırı aşmadan siler. Bu sayede problem yaşamadan tweetleri silmiş olursunuz. Uygulama ücretli bir kullanım sağlamaktadır. Kullanıcılarına sadece tweet silme işlevi değil alternatif olarak otomatik silme ve tweet arşivlerinizi düzenleme gibi görevler de verebilirsiniz.

tweet delete

TweetDelete

Twitter toplu tweet sildirme uygulamaları arasındaki TweetDelete, kullanıcılarına ücretsiz bir deneyim sunmaktadır. Bu sayede tweetleri belirli bir şemada temizlemeye başlayabilirsiniz. Alternatif özellikleri ve ücretsiz olması sayesinde en çok kullanılan Twitter 3.parti uygulamaları arasında yer almaktadır.

tweet eraser

TweetEraser

Twitter toplu Tweet kaldırma uygulaması olan TweetEraser, hem ücretli hem de ücretsiz olarak kullanıcılarına alternatif araçlar sunmaktadır. Tweet silme için ücretsiz sürümü rahatlıkla kullanılabilmektedir.

circleboom tweet silme

Circleboom Twitter

Circleboom Twitter ile hesabınızı istemediğiniz tweetlerden kurtarmak oldukça kolay. Tweetlerinizi, retweetlerinizi, mentionları, medyanızı veya beğenilerinizi tek tıklamayla toplu olarak silebilirsiniz. Ayrıca, silinecek tweetleri anahtar kelimeye, tarih aralığına veya dil özelliğine göre filtreler uygulayarak seçebilirsiniz. Bunlara ek olarak, Circleboom ile sahte veya spam takipçilerinizi görebilir ve toplu olarak listenizden kaldırabilirsiniz. App Store’da bulunan IOS uygulamayı indirerek toplu tweet silme işlemine başlayabilirsiniz.

soaster tweet silme

Soaster

Eğer artık hoşunuza gitmeyen bazı tweetlerinizden toplu bir şekilde kurtulmak istiyorsanız, tercih edebileceğiniz bir diğer toplu tweet silme sitesi ise Soaster. Bu uygulama ile tweetlerinizi anahtar kelimelere, hashtaglere veya tarihe göre filtreleyip silebilirsiniz. Ayrıca istemediğiniz retweet veya beğenilerden de kurtulabilirsiniz. Bununla birlikte, alfabetik sıraya göre veya beğeni sırasına göre de sıralama yapmanız mümkün.

Bu Yazıları da Sevebilirsiniz
Twitter’da Profile Bakınca Bildirim Gider Mi?
Twitter’da Profile Bakınca Bildirim Gider Mi?

Twitter, ya da yeni adıyla X, günümüzün en popüler sosyal medya platformlarından biri. Milyonlarca kullanıcının her gün aktif olarak kullandığı bu pla...

Twitter Takipçilerim Gözükmüyor?
Twitter Takipçilerim Gözükmüyor?

Twitter ya da yeni adıyla X, hepimizin hayatında fazlasıyla bir yere sahip olan bir sosyal medya platformu haline geldi. Günümüzde birçok insan Twitte...

Öte yandan, tweet’leriniz görüntülenme almadığı için silmek zorunda değilsiniz. Bunun yerine, Twitter Tweet Görüntüleme hizmetimize göz atmanızı öneriyoruz.

Hakkında Sıkça Sorulan Sorular

Toplu tweet kaldırma tarayıcı ya da çeşitli uygulamalar aracılığı ile sağlanabilmektedir.  

Tweetlerinizi toplu olarak silebileceğiniz en güncel uygulamalar şunlardır; Tweet Deleter, Tweet Delete ve Tweet Eraser’dır.

Belirli bir dönem içerisinde yer alan tweetlerinizi ya da toplu halde tweetlerinizi silmek için siteye giriş yapmalısınız. Ardından gelişmiş arama üzerinden istediğiniz aralığı tercih etmelisiniz son olarak Web Console’a yazıda yer alan tweet silme kodunu yapıştırarak tweetleri tarayıcı ile silebilirsiniz.

Hayır, Twitter uygulaması tamamen ücretsizdir.

Sitenin düzgün çalışmasını sağlamak ve kötüye kullanımı önlemek için takip ve güncelleme limitleri vardır.

Toplu Tweet kaldırma uygulamasıdır.

Enes Bulut

Yazılar: 467

Ben Enes Bulut, 2014 yılında Yeditepe Üniversitesi Reklamcılık bölümünü tamamladıktan sonra İçerik Yazarlığı ve Editörlük alanına yöneldim. Bu alanda yaklaşık 6 yıldır Instatakipci.com bünyesinde çalışıyorum. Sosyal medya ve dijital pazarlama uzmanlık alanım olmak üzere birçok konuda özgün ve özel... Devamını Oku

Bu Yazıları da Sevebilirsiniz
Twitter Toplu Tweet Silme Hakkında 5 Adet Ziyaretçi Yorumu

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

(Toplam: 52 Ortalama: 5 )

5 yorum

  1. Batu
    Batu

    Merhaba bir cihazdan sürekli yeni fake Twitter hesabı açmam gerekiyor fakat numaramı bağlasam da kapanıyor bunun sebebi nedir acaba? Aynı cihazdan sürekli açmak mı yoksa başka birşey mi?

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba, Aynı cihaz ve aynı IP adresi üzerinden sürekli hesap açmanız fark edilmenize neden olur ve hesaplar kapatılır.

  2. ahmet sever
    ahmet sever

    Twitter toplu silme yazınızı okudum ve çok faydalı buldum. Benzer makaleleri yayınlamaya devam edin. Takipteyim..

  3. metin seyyah
    metin seyyah

    Twitter toplu tweet silme makalenizi okudum ve çok faydalı buldum. Çok teşekkürler

  4. Asil Akgun
    Asil Akgun

    Merhabalar, Twitter toplu tweet silme işlemi ile en fazla kaç tweet silebiliriz. Saygılar..