İsmimizi fenomist.com olarak değiştirdik! +12 yıllık marka adımız instatakipci.com fenomist.com olarak değişmiştir.
Daha Fazla

WhatsApp Çıkartma Nasıl Yapılır?

Dünyanın en çok kullanılan mesajlaşma uygulaması olan WhatsApp, mesajlaşırken karşı tarafa çıkartma gönderme şansını sizlere sunmaktadır. Özellikle arkadaşlarınızla şakalaşırken kendi ruh durumunuzu bu çıkartmalarla birlikte çok daha net bir şekilde ifade edebilirsiniz. Bu yazımızda sizlere WhatsApp çıkartma nasıl yapılır sorusunun cevabını vereceğiz.

WhatsApp Çıkartma Nasıl İndirilir ?

Sohbet esnasında arkadaşlarınız sizlere Whatsapp sticker gönderebilir ki bunları siz de göndermek isteyebilirsiniz. İşte böyle zamanlarda karşı tarafa sizler de her zaman en kaliteli şekilde sticker göndermek isteyebilirsiniz. Ancak bunun nasıl yapacağınızı bilmiyorsanız bu durum biraz canınızı sıkabilir. Hatta bunu daha önce yapmadıysanız birkaç sticker paketi indirmeniz sizin yararınıza olacaktır. Şimdi uygulama kapsamında WhatsApp çıkartma nasıl yapılır sorusunu şu şekilde cevaplayacağız.

  • Öncelikle WhatsApp mesajlaşma uygulamasında arkadaşlarınızla konuştuğunuz sohbet kanalına gelmeniz gerekiyor.
  • Burada gülme işareti bulunan, gönderdiğiniz ve mesaj yazma kutusunun yanında bulunan kısma gelin.
  • Hemen ekranın altında sticker kısmını göreceksinizdir. Oraya tıkladığınızda karşınıza birden fazla sticker çıkmalıdır.
  • Ancak bu uygulamada daha önce bu alanı kullanmadıysanız o zaman bu alanda sticker görme şansınız bulunmaz. Bununla birlikte “+” kısmına dokunarak uygulamada karşınıza çıkan sticker ve çıkartma paketlerinden bir tanesini yüklemeniz gerekiyor. Böylelikle sizlerde artık çıkartma gönderebilirsiniz.
WhatsApp Çıkartma Nasıl İndirilir ?

WhatsApp çıkartma yapma ile birlikte kendi çıkartmalarınız sayesinde sohbet esnasında arkadaşlarınızla dalga geçebilir, kendi durumunuzu çok iyi bir şekilde yansıtabilirsiniz. Özellikle gençler tarafından kullanılıyor olsa da orta yaşlı insanların kullanımı da bir hayli güzel neticeler doğuruyor. Sohbetleri daha keyifli bir hale getirmenize faydası olacaktır.

WhatsApp Çıkartma Nasıl Yapılır ?

Bazı zamanlarda WhatsApp uygulamasından çıkartma indirmek için yukarıdaki yolu deneyebilirsiniz. Ancak bu zaman dilimlerinde yapmanız gereken en temel şeylerden bir tanesi uygulamanın çalışmasını kesinlikle sağlamanızdan geçiyor. Uygulamayı çalıştırdıktan sonra yapmanız gereken şey ise yukarıdaki anlattığımız kısımlardan yola çıkarak bol bol çıkartma indirmenizdir. WhatsApp çıkartma ekleme özelliği ile birlikte sizler de çıkartma haznenizi genişletebilir ve son derece profesyonel bir şekilde olaya el atabilirsiniz. Peki ya Whatsapp çıkartma nasıl yapılır ? Farklı uygulamalar içerisinde kendi fotoğraflarınız veya oluşturduğunuz görselleri Whatsapp sohbetlerinizde kullanabilirsiniz. Bunun için bedava ve oldukça popüler bazı uygulamalar mevcut. Bahsedeceğimiz uygulamalara App Store veya Apple Store üzerinden erişebilirsiniz. Bu uygulamalar sayesinde istediğiniz fotoğraf veya görseli uygulamaya ekleyerek kendi çıkartmalarınızı yapabilirsiniz.

Sticker Maker Studio

Sticker Maker Studio

Sticker Maker Studio Whatsapp çıkartmaları oluşturma konusunda en çok tercih edilen uygulamalardan biri. Direkt olarak telefonunuzda bulunan bütün görselleri istediğiniz şekilde düzenleyerek kendi çıkartmalarınızı oluşturmanıza ve bunlar ile bir kütüphane oluşturmanıza olanak sağlamaktadır.

Sticker.ly

Sticker.ly

Sticker.ly farklı çıkartma seçenekleri için oldukça tercih edilen bir uygulamadır. Uygulama içerisinde hazır şekilde sizlere sunulmuş her türden çıkartma içeriğine sahip olabilirsiniz. Uygulama içerisinde sıklıkla tercih edilen yüzlerce paket bulunur. Ayrıca bu çıkartmaların yaratıcılarını takip edecek yeni çıkartmalar elde edebilirsiniz. Sticker.ly dünyanın en büyük çıkartma topluluğudur.

Top Çıkartmalar Sticker Maker ( Sticker Maker Studio Paketleri )

Top Çıkartmalar Sticker Maker ( Sticker Maker Studio Paketleri )

Top Çıkartmalar Sticker Maker, en yukarıda bahsetmiş olduğumuz uygulamalar kadar popülerdir. Uygulama telefonunuzda bulunan görsellerden oluşan el yapımı çıkartma yapımından kendi topluluğuna ait hazır oluşturulmuş çıkartmalara kadar kendi geniş yelpazesini sunmaktadır.

Whatsapp Çıkartmalar İçin Gerekli Gereksinimler Nelerdir ?

Özel çıkartmalarınızı oluştururken, kusursuz şekilde görünmesi ve Whatsapp uygulaması içerisinde görünebilmesi için gerçekleştirmeniz gereken gereksinimler mevcuttur. Bu gereksinimler şu şekildedir :

  • Çıkartmaların saydam bir arka planı olmalıdır.
  • Çıkartmalar 512 x 512 piksel olmalıdır.
  • Çıkartmaların boyutları 100 KB’ dan küçük olmalıdır.

Sonuç

WhatsApp çıkartma oluşturma ile birlikte konuşma yapmadan mesajlaşma yapmak istiyorsanız harika bir özellik kullanmış olursunuz. Çıkartma paketi oluşturarak mesajlarınızı çok daha eğlenceli bir boyuta taşıyabilirsiniz. Bu yolla en kaliteli şekillerde arkadaşlarınıza durumunuzu anlatma şansınız bulunur. Üstelik bunun için hiçbir ücret ödemenize gerek kalmayacaktır.

WhatsApp Profilime Kim Baktı? öğrenmek için yazımıza tıklayın!

Bu Yazıları da Sevebilirsiniz
WhatsApp Görüntülü Arama Kaydetme Nasıl Yapılır?
WhatsApp Görüntülü Arama Kaydetme Nasıl Yapılır?

WhatsApp görüntülü arama kaydetme, son zamanlarda WhatsApp kullanıcıları tarafından sıklıkla araştırılan bir konu haline geldi. Nitekim kullanıcıların...

WhatsApp Duruma Müzik Ekleme Nasıl Yapılır?
WhatsApp Duruma Müzik Ekleme Nasıl Yapılır?

2009 yılında eski Yahoo çalışanı Jan Koum’un aklına gelen bir fikirle doğan WhatsApp. Uygulama bugün telefonlarımızda en çok kullandığımız uygulamalar...

Sonuç olarak; bu yazımızda sizlere WhatsApp sticker yapma konusunda yardımcı olmaya çalıştık. Aslına bakarsanız oldukça kolay olan bu sticker yapma ve indirme işlemlerini artık siz de hemen uygulayabilirsiniz.

Whatsapp ile ilgili diğer yazımız için: Whatsapp Geçici Olarak Yasaklandınız

Sosyal medya konuları hakkında detaylı bilgi için bloglarımızı okuyabilirsiniz.

Hakkında Sıkça Sorulan Sorular

WhatsApp sohbetleriniz için çeşitli çıkartmalar yapmanız ve sohbetlerinizde kullanmanız mümkündür. Bu sayede kendi tasarım çıkartmalarınızı yapabilir ve daha renkli sohbetler için kullanabilirsiniz.

WhatsApp sohbetleriniz için çıkartma yapmak adına kullanabileceğiniz çok sayıda ücretsiz uygulama mevcuttur. Bu sayede hiç ücret ödemeden kolaylıkla çıkartmalarınızı yapabilirsiniz.

WhatsApp çıkartmaları yapmak adına kullanacağınız uygulamaları güvenli bir platform üzerinden indirmeniz gerekir. Aksi halde güvenlik sıkıntısı yaşayabilirsiniz.

WhatsApp kullanmak için telefon hattı sahibi olmak gerekir. Telefon hattı olan herkes kullanım gerçekleştirebiliyor.

WhatsApp tamamen ücretsiz bir uygulamadır. Herhangi bir ücrete tabi değildir.

WhatsApp uygulaması internete bağlı olarak hizmet sağlar. İnternetsiz olarak kullanılamaz.

Bu yazımızı okuyarak siz de kaliteli çıkartmalara sahip olabilirsiniz.

Enes Bulut

Yazılar: 467

Ben Enes Bulut, 2014 yılında Yeditepe Üniversitesi Reklamcılık bölümünü tamamladıktan sonra İçerik Yazarlığı ve Editörlük alanına yöneldim. Bu alanda yaklaşık 6 yıldır Instatakipci.com bünyesinde çalışıyorum. Sosyal medya ve dijital pazarlama uzmanlık alanım olmak üzere birçok konuda özgün ve özel... Devamını Oku

Bu Yazıları da Sevebilirsiniz
WhatsApp Çıkartma Nasıl Yapılır? Hakkında 2 Adet Ziyaretçi Yorumu

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

(Toplam: 52 Ortalama: 5 )

2 yorum

  1. Seda Tuncer
    Seda Tuncer

    Whatsapp sticker yaptıkdan sonra stickerlarım silindi. Geri nasıl yükleyebilrim?

  2. Gokcek Erem
    Gokcek Erem

    Whatsapp stickerlarını kendimiz özel olarak yapabilir miyiz? Eğer yapabiliyorsak nasıl yapılıyor?