İsmimizi fenomist.com olarak değiştirdik! +12 yıllık marka adımız instatakipci.com fenomist.com olarak değişmiştir.
Daha Fazla

WhatsApp Durum İndirme

Facebook’un satın aldığı Whatsapp uygulamasında durum paylaşımları yapılması oldukça popüler hale geldi bununla birlikte Whatsapp durum video indirme işlemlerinin nasıl yapılacağı soruları da çok sık sorulmaya başlandı. Sevilerek kullanılan ve milyonlarca kullanıcısı bulunan Whatsapp uygulamasında anlık olarak fotoğraf veya video paylaşımları yapılabilmektedir. Arkadaş ve ailelerin paylaştığı ve sonrasında keşke kaydetseydim diye pişmanlık duyulan fotoğrafların sayısı bir hayli fazladır. Fotoğrafları kaydetmek videoları kaydetmeye göre çok daha kolay olduğundan birçok kişi telefonun ekran fotoğrafı alma özelliğini kullanmaktadır. Fakat bu durum videolar için geçerli değildir. Videolarda farklı şekillerde indirme özelliği kullanılmalıdır. Başarılı ve görüntü kalitesi bozulmadan videoları kaydetmek ise mümkündür. Getirdiği yenilikler ile her geçen gün kullanıcılarına kolaylık sağlayan Whatsapp uygulamasın da videolar kaydedilebilmektedir.

Story Saver For Whatsapp Uygulaması İle Video Kaydetme

Story Saver For Whatsapp uygulaması aracılığıyla paylaşılmış olan videolar telefona kolayca kaydedilebilmektedir. Google Play Store’dan kolay ve ücretsiz olarak indirilebilen bu uygulama whatsapp durum indirme işlemi için geliştirilmiştir. Bu uygulama indirildikten sonra ister fotoğraf ister video kolaylıkla kaydedilebilmektedir. Bunun için tek yapılması gereken uygulamanın indirilerek kurulmasıdır.

  • Google Store’a girilerek Story Saver For Whatsapp uygulaması aranmalı ve ardından indirilme işlemi yapılmalıdır.
  • İndirme işlemi başarıyla tamamlandıktan sonra uygulamaya tıklanarak kısa süre içerisinde açılması beklenmelidir.
  • Uygulama açıldıktan sonra ara yüzde bulunan  Recent Stories seçeneğine tıklanması halinde rehber de kayıtlı olan kişilerin video ve fotoğrafları görünmektedir.
  • Bu durumlar arasında istenilenler seçilmeli ve ardından download seçeneğine tıklanmalıdır.
  • Seçilen fotoğraf, gif veya video kısa süre içerisinde kaydedilmektedir. (WhatsApp Destek)

Bu yazı ilginizi çekebilir: WhatsApp GIF Ekleme Nasıl Yapılır?

whatsapp durum indirme

Ekran Kaydedici Uygulamalar İle Video Kaydetmek

Birçok kişinin bildiği ve kullandığı bir diğer yöntem ise ekran kaydedicilerdir. Ekran kaydedici özellik sayesinde istenilen fotoğraf ve videolar kolaylıkla kaydedilebilmektedir. Fotoğraflar için ekran fotoğrafı alma özelliği kullanıldığı gibi videolar içinde ekran kaydedici kullanılabilmektedir. Android ve ios işletim sistemine sahip cihazlar için kullanılan birçok ekran kaydedici uygulama bulunmaktadır. Belirli ios ve android sürümlerinde telefonun kendi içerisinde bu uygulamalar yüklüdür, yüklü olmayan cihazlar için işe telefonun mağaza kısmında indirme işlemi yapılabilmektedir.

ES File Explorer Dosya Yöneticisi İle Video Kaydetme

ES File Explorer dosya yöneticisi kullanılarak da kaydetme işlemi yapılabilmektedir. Whatsapp durum video indirme işlemi için ideal olan bu uygulama mağazada arandıktan sonra kolaylıkla indirilebilmektedir. Hızlı ve kullanımı kolay olması sebebiyle sıklıkla tercih edilen bir uygulamadır.

  • Uygulama cihaza indirildikten sonra ara yüzde bulunan üç noktaya tıklanmalıdır.
  • Üç noktaya tıklandıktan sonra açılan sayfadan Tolls seçeneğine girin ve ardından Show hidden files seçeneği etkinleştirilmelidir.
  • Bu işlemler başarıyla tamamlandıktan sonra telefonun depolama bölümünden Whatsapp uygulaması seçin ve ardından media klasörü açılmalıdır.
  • Klasör açıldıktan sonra statuses adlı başka bir klasör daha bulunarak klasöre tıklanmalıdır.

Whatsapp durum videoları indir işlemleri bu şekilde başarıyla tamamlanacaktır.

Bu Yazıları da Sevebilirsiniz
WhatsApp Görüntülü Arama Kaydetme Nasıl Yapılır?
WhatsApp Görüntülü Arama Kaydetme Nasıl Yapılır?

WhatsApp görüntülü arama kaydetme, son zamanlarda WhatsApp kullanıcıları tarafından sıklıkla araştırılan bir konu haline geldi. Nitekim kullanıcıların...

WhatsApp Duruma Müzik Ekleme Nasıl Yapılır?
WhatsApp Duruma Müzik Ekleme Nasıl Yapılır?

2009 yılında eski Yahoo çalışanı Jan Koum’un aklına gelen bir fikirle doğan WhatsApp. Uygulama bugün telefonlarımızda en çok kullandığımız uygulamalar...

WhatsApp Grup Linkleri hakkında bilgi almak için blog yazımıza tıklayın!

Sosyal medya kategorisi ile tüm güncel konular hakkında detaylı bilgi sahibi olabilirsiniz.

Hakkında Sıkça Sorulan Sorular

Whatsapp durum, kullanıcıların anlık olarak durumlarını ve isterlerse fotoğraflarını paylaştıkları yeni bir Whatsapp özelliğidir. Durumlar geçicidir. Sürekli olarak profillerde kalmazlar.

Whatsapp durumlar ile birlikte artık Whatsapp üzerinden rehberde ki tüm kişilerin erişebileceği anlık fotoğraflar paylaşılabilir hale geldi. Sizlerde eğer isterseniz, durum paylaşan kişilerin durumlarını kolayca indirebilirsiniz. Blog yazımızı okuyarak tüm detayları öğrenebilirsiniz.

Whatsapp üzerinde yer alab tüm uygulamaları kullanmak tamamen ücretsizdir. Hiçbir özellik için para ödemesi yapmanız gerekmez. Gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz.

Whatsapp herhangi bir şekilde ücrete tabii değildir. Tamamen ücretsiz bir şekilde kullanılabilir.

Whatsapp sistemi herhangi bir şekilde hat olmadan kullanılamayacaktır.

Profilinizde en fazla 24 saat kalıcı olarak durmaktadır Whatsapp durumları.

Enes Bulut

Yazılar: 467

Ben Enes Bulut, 2014 yılında Yeditepe Üniversitesi Reklamcılık bölümünü tamamladıktan sonra İçerik Yazarlığı ve Editörlük alanına yöneldim. Bu alanda yaklaşık 6 yıldır Instatakipci.com bünyesinde çalışıyorum. Sosyal medya ve dijital pazarlama uzmanlık alanım olmak üzere birçok konuda özgün ve özel... Devamını Oku

Bu Yazıları da Sevebilirsiniz
WhatsApp Durum İndirme Hakkında 1 Adet Ziyaretçi Yorumu

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

(Toplam: 23 Ortalama: 5 )

1 Yorum

  1. selim yılmaz
    selim yılmaz

    Whatsapp durum paylaşmanın bir ücreti var mı acaba ?