İsmimizi fenomist.com olarak değiştirdik! +12 yıllık marka adımız instatakipci.com fenomist.com olarak değişmiştir.
Daha Fazla

WhatsApp GIF Ekleme Nasıl Yapılır?

WhatsApp uygulaması ülkemizde ve dünyada hızlı bir şekilde aksiyon almanızı sağlamaktadır. Bu uygulama ile birlikte sizler de dünya genelindeki kişilerle rahatça sohbet edebilirsiniz. WhatsApp, mobil hatların haricinde özellikle internet gibi ortamlarda kullanılmasından dolayı son derece profesyonel bir şekilde hizmet vermektedir. Bu yazımızda arkadaşlarınızla konuşurken sık sık gördüğünüz WhatsApp GIF ekleme nasıl yapılır onu anlatacağız.

WhatsApp GIF Nasıl Yapılır ?

WhatsApp uygulamasında sohbet esnasında arkadaşlarınız tarafından sizlere sticker, komik gifler, emoji gibi görsel içeriklerin gönderildiğine şahitlik edebilirsiniz. İşte bu durumlara karşı yapmanız gereken en temel şey bu uygulamanın hangi bölümünde, yukarıdaki saydığımız görsel içeriklerin bulunduğunu ve nasıl kullanılacağını öğrenmektir. Bununla birlikte aşağıdaki adımları izlerseniz eğer sizlerde başarılı bir şekilde gif ekleyerek, arkadaşlarınıza gönderebilirsiniz.

WhatsApp GIF Nasıl Yapılır ?

Whatsapp GIF yapma adımları şu şekildedir :

  • Göndermek istediğiniz kişi ile yapılan sohbet bölmesini açın.
  • Sohbet ekranında bulunan “+” simgesine tıklayınız.
  • Bu işlemden sonra video seçmeniz gerekecektir.
  • Video seçtikten sonra yukarıda sarı bir kısım belirecektir.
  • Bu kısımda videonun nerede başlayıp nerede bitmesi gerektiğini seçin ve göndermeden önce GIF özelliğini seçin. (WhatsApp Destek)

Ayrıca; Instagram hikaye GIF ekleme hakkındaki yazımıza da sitemizden ulaşabilirsiniz!

WhatsApp GIF Özelliği Nasıl Kullanılır ?

WhatsApp GIF ekleme özelliği ile birlikte sizlerde uygulamadan daha fazla keyif almayı deneyebilirsiniz. Kendi video GIF’ leriniz dışında uygulamanın sizlere özel hazırlamış olduğu GIF kütüphanesini deneyebilirsiniz. Whatsapp GIF atma özelliği sayesinde arkadaşlarınıza konuşulan durumu özetleyen bir GIF atarak sohbetinizi keyifli hale getirebilirsiniz.

WhatsApp GIF Özelliği Nasıl Kullanılır ?

İşte Whatsapp GIF özelliğini nasıl kullanabileceğinize dair detaylar :

  • Konuşulan mesajlaşma alanına girin.
  • Mesaj yazılan arayüzün yanında gönderme tuşunun solunda bir sticker işareti göreceksiniz.
  • Bu simgeye dokunduktan sonra çıkan seçenekler arasında GIF seçeneğini seçin.
  • Böylece karşınıza Whatsapp GIF kütüphanesi çıkacak. Burada sayısız şekilde hazır şekilde oluşturulmuş GIF’leri seçebilir ve paylaşabilirsiniz.

Yukarıdaki gibi küçük birkaç saniyelik bir “GIF” ile birlikte sizlerde bir anda ilgi odağı haline gelebilirsiniz. WhatsApp gibi çoklu bir şekilde kullanılan bu uygulamalarda kısa zamanda yaptığınız GIF yaygınlaşabilir. WhatsApp hareketli GIF ekleme özelliği ile birlikte mesajlaşma ortamlarının vazgeçilmezi olabilirsiniz. Hatta kim bilir, kendi yaptığınız GIF popüler olarak yayılabilir.

Sosyal medya konuları hakkında detaylı bilgi için blog yazılarımızı okuyabilirsiniz.

Hakkında Sıkça Sorulan Sorular

Yazışmalarınız için çeşitli GIF’ler oluşturmanız ve sohbetlerinizde kullanmanız mümkündür. Bu sayede kendi tasarım GIF’lerinizi yapabilir ve daha renkli sohbetler için kullanabilirsiniz.

Yazışmalarınızı süslemek için GIF yapmak adına kullanabileceğiniz çok sayıda ücretsiz uygulamaya ulaşabilirsiniz. Bu sayede hiç ücret ödemeden kolaylıkla GIF yapabilirsiniz.

Hayır, sadece WhatsApp GIF yapmak adına kullanacağınız uygulamaları güvenli bir platform üzerinden indirmeniz gerekiyor kısacası aksi halde güvenlik sıkıntısı yaşayabilirsiniz.

WhatsApp mesajlarını silmek için, mesajın üzerine basılı tutunuz ve “Herkesten Sil” deyiniz fakat sadece kendi mesajlarınızı silebilirsiniz.

WhatsApp silinen mesajları tekrar görüntüleyemezsiniz.

Sohbet içerisinde yer alan mesaj yazma kısmının en sağında ki mikrofon simgesine basılı tutarak ses kaydı yapılabilir.

Enes Bulut

Yazılar: 467

Ben Enes Bulut, 2014 yılında Yeditepe Üniversitesi Reklamcılık bölümünü tamamladıktan sonra İçerik Yazarlığı ve Editörlük alanına yöneldim. Bu alanda yaklaşık 6 yıldır Instatakipci.com bünyesinde çalışıyorum. Sosyal medya ve dijital pazarlama uzmanlık alanım olmak üzere birçok konuda özgün ve özel... Devamını Oku

Bu Yazıları da Sevebilirsiniz
WhatsApp GIF Ekleme Nasıl Yapılır? Hakkında 3 Adet Ziyaretçi Yorumu

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

(Toplam: 53 Ortalama: 5 )

3 yorum

  1. Pinar Inonu
    Pinar Inonu

    Whtasapp gif ekleme konusunu anladım ama bu gifleri özel olarak kendimiz nasıl yapıyoruz onu anlmadım. Yardımcı olabilir misiniz?

  2. Fikir Karaca
    Fikir Karaca

    Whatsapp gıf ekleme özelliği her işletim sisteminde oluyor mu ?

  3. Fikir Karaca
    Fikir Karaca

    Whatsapp gıf ekleme özelliği her işletim sisteminde oluyor mu ?