İsmimizi fenomist.com olarak değiştirdik! +12 yıllık marka adımız instatakipci.com fenomist.com olarak değişmiştir.
Daha Fazla

WhatsApp Profilime Kim Baktı?

Whatsapp, kullanımı giderek yaygınlaşan mobil uygulamalardan bir tanesidir. Akıllı bir cep telefonuna sahip olan herkeste illaki yüklü olan bir programdır. Gerek aile içi haberleşme, gerek ise arkadaş ilişkileri adına hayatımızda önemli bir yere sahiptir. İşte bu kadar yaygın kullanılan uygulamada herkesin merak ettiği bir durum var. Kimler benim profilime baktı? Profilimi kimler görüntüledi? Whatsapp profilime kim baktı diye görmek isterseniz, sizlere sunduğumuz bu yazımızda bu konu ile ilgili cevapları bulabilirsiniz.

Öncelikli olarak Whatsapp uygulamasının kendi içerisinde böyle bir özelliği bulunmamaktadır. Yani direkt olarak whatsapp uygulaması üzerinden profilinize kim bakmış görmeniz mümkün değildir. Ancak bunu ek programlar kullanarak yapabilirsiniz.

Whatsapp Profil Ziyaretlerini Gösteren Uygulamalar

Whatsapp profillerinize kimlerin baktığını gösteren uygulamalar genellikle kendi veri tabanına sahip olan, ve bu veri tabanında yer alan eşleşmeleri kullanıcılarına sunan uygulamalardır. Bu uygulamalardan verilere erişmek adına kendi hesaplarınıza erişim izni vermeniz gerekmektedir. Bu nedenle bu uygulamaların garantili ve güvenilir olmadığını söylememiz gerekmektedir. Instatakipci.com olarak bizler hiçbir şekilde bu uygulamaların kullanılmasını tavsiye etmemekteyiz.

Whatsapp Plus

Whatsapp Plus uygulaması akıllı cihazlarınıza yüklemek suretyile yararlanabileceğiniz bir uygulamadır. Sizleri veri tabanındaki eşleşmeler neticesinde bilgilendirmektedir. Temel olarak programı kullanan tüm kullanıcılar bir veri oluşturur. Bu veriler sonucunda profil etkileşimleri kayıt altına alınır ve kullanıcılara sunulur. Yani bu uygulamaya dahil olmayan kullanıcılar profilinizi ziyaret etse de sizlere herhangi bir bilgi sunulamayacaktır.

Who Viewed My Whatsapp Profile

Whatsapp Profilime Kimler Baktı? uygulaması APK olarak indirilmesi sureti ile hizmet vermekte olan bir uygulamadır. Bu hizmeti sağlayan uygulamaların genel özelliklerinde olduğu gibi veri tabanına dahil olan kullanıcıların bilgileri üzerinden işlem görmektedir. Uygulamayı kullanan kişilerin etkileşim ağları dikkate alınarak veriler oluşturulur ve bu sayede bilgi istenen kişiye veriler iletilir. Güvenlik anlamında herhangi bir garantisi bulunmamaktadır.

Ek Program İndirmeden Önce Bilmeniz Gerekenler

Peki, Whatsapp profil görüntülenmeleri hakkında hizmet sunan bu programlar sizlerin işine yarar mı?

  • Öncelikli olarak bu programların güvenilir ve antivirüs testinden geçmiş olması gerekmektedir. Telefonlarınıza yüklemeden önce muhakkak virüs taramasından geçirmelisiniz.
  • Bu uygulamaları indirdiğinizde artık whatsapp ile entegre etmeniz gerekecektir. Bu durumda uygulama içerisinde bir tane tuşla mümkündür.
  • Entegre işleminden sonra yapmanız gereken ise sadece ara sıra uygulamayı kontrol etmektir. Çünkü bu uygulamada Whatsapp profilime bakanlar sizlere gösterilmektedir.

Yukarıdaki yollarla birlikte sizlerde hemen profilinize kimin baktığını görebilirsiniz. Böylelikle yapacağınız işlemlerin genelinde sizi kimin takip ettiğini, eski kız arkadaşınızın halen sizi takip edip etmediğini rahatlıkla görebilirsiniz. Sırf bunu demek için uygulamayı indirip durum değiştiren kişileri tanıyorum.

Whatsapp ile ilgili diğer yazımız için: Whatsapp Geçici Olarak Yasaklandınız

WhatsApp Profile bakanları görme

Whatsapp Profilime Bakanlar

Uygulama genelinde yapacaklarınızın sınırları bulunsa da ek programlarla birlikte bu sınırları ortadan kaldırabilirsiniz. Ancak bunu yapmadan önce sizlere tekrar hatırlatmak isteriz ki, programları çalıştırırken kesinlikle virüs taraması yapın.

Whatsapp profilime kim bakmış nasıl öğrenirim diye merak ediyorsanız eğer sizlerde artık bu sorunun cevabını biliyorsunuz. Peki, bu durumda sizlerin ne gibi avantajı olacak?

  • Öncelikli olarak profilinize kim kaç defa girmiş görebilirsiniz.
  • Kimi zaman kız arkadaşlarınız size ulaşamaz ama sizi takip eder. Sizden bir hamle bekleyebilir. Bunu dahi bu programlarla anlayabilirsiniz.
  • Merakınızı giderme şansınız bulunur. Kimin baktığını öğrenerek merakınızı giderebilirsiniz.

Whatsapp gibi ülkemizde de milyonlarca kişi tarafından kullanılan bir uygulamada aslına bakarsanız oldukça güzel bazı özellikler bulunuyor. Ancak uygulamanın izin vermediği konularda sizlere düşen görev ek uygulamalarla bu sorunlara çözüm bulmaktır. Ancak bu seferde güvenlik sorunları falan açığa çıkabileceğinden dolayı titiz bir şekilde araştırma yapmanızı tavsiye ederiz. (WhatsApp Destek)

Bu Yazıları da Sevebilirsiniz
WhatsApp Görüntülü Arama Kaydetme Nasıl Yapılır?
WhatsApp Görüntülü Arama Kaydetme Nasıl Yapılır?

WhatsApp görüntülü arama kaydetme, son zamanlarda WhatsApp kullanıcıları tarafından sıklıkla araştırılan bir konu haline geldi. Nitekim kullanıcıların...

WhatsApp Duruma Müzik Ekleme Nasıl Yapılır?
WhatsApp Duruma Müzik Ekleme Nasıl Yapılır?

2009 yılında eski Yahoo çalışanı Jan Koum’un aklına gelen bir fikirle doğan WhatsApp. Uygulama bugün telefonlarımızda en çok kullandığımız uygulamalar...

Whatsapp profilime bakanlar kısmı ile birlikte artık sizi kimin veya kimlerin sürekli takip ettiğini anlayabilirsiniz. Eğer şüphelendiğiniz ve öğrenmek istediğiniz durumlar varsa bu uygulamalar sayesinde öğrenirsiniz. Merakınızı giderdikten sonra ise kesinlikle silmenizi tavsiye ederim. Kırık bir şekilde başka uygulamalara entegre olarak çalışan şeyler hiçbir zaman güvenli değildir. O nedenle sizlerde bu uygulamanın zararlarından kaçınmak suretiyle avantajlarından faydalanma şansı elde edersiniz. WhatsApp profilime kim baktı sizlere detaylıca anlattık, bizi takipte kalmaya devam edin.

Whatsapp Mesaj Gitmiyor sorunu çözümü için tıklayın!

Sosyal medya konuları hakkında detaylı bilgi için bloglarımızı okuyabilirsiniz.

Hakkında Sıkça Sorulan Sorular

Whatsapp, sahip olunan telefon numarasına bağlı olarak İnternet üzerinden mesajlaşma uygulamasıdır. Uygulama üzerinden mesaj gönderilebilir, fotoğraf paylaşılabilir ve sesli mesaj yollanabilir.

Whatsapp profilinize kimlerin baktığını görmek istiyorsanız blog yazımızı detaylıca okuyabilir ve sizlere sunduğumuz bilgilerden faydalanabilirsiniz.

Whatsapp tamamen ücretsiz bir şekilde kullanılabilen sadece internet bağlantısına ihtiyaç duyan bir mesajlaşma uygulamasıdır. Hiçbir ücret ödemeden gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz.

Whatsapp şuana dek herhangi bir güvenlik açığına neden olmamıştır. Tüm mesajlar ve profiller şifrelenmektedir.

Whatsapp grupları adına 256 kişilik sınırlama bulunmaktadır.

Whatsapp durumları profillerinizde en fazla 24 saat aktif kalmaktadır.

Enes Bulut

Yazılar: 467

Ben Enes Bulut, 2014 yılında Yeditepe Üniversitesi Reklamcılık bölümünü tamamladıktan sonra İçerik Yazarlığı ve Editörlük alanına yöneldim. Bu alanda yaklaşık 6 yıldır Instatakipci.com bünyesinde çalışıyorum. Sosyal medya ve dijital pazarlama uzmanlık alanım olmak üzere birçok konuda özgün ve özel... Devamını Oku

Bu Yazıları da Sevebilirsiniz
WhatsApp Profilime Kim Baktı? Hakkında 20 Adet Ziyaretçi Yorumu

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

(Toplam: 68 Ortalama: 5 )

20 yorum

  1. Nurcan oktay
    Nurcan oktay

    Yapamadım

  2. Ahmet
    Ahmet

    Tam ihtiyacım olan bir yazı teşekkür ederim

  3. Arzu
    Arzu

    frofilime kim bakdi

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba, Profilinize kimlerin baktığını öğrenmek için blog yazımızda sizlere sunduğumuz yöntemleri deneyebilirsiniz.

      • Nihan
        Nihan

        Bu program iPhone da yok mu

  4. Uğur
    Uğur

    SELAM YUKLEDIM YAPTIM EVET DEDIGINIZ GIBI CIKTI AMA REHBERIMDE KAYITLI OLANLARIN RESMINI VERMEDI HEPSINI RESIMSIZ GOSTERIYO BIDE GALIBA ZAMAN ICINDE BUTUN DURUMU GOSTERIYO YANI BUGUNKU BAKANLARI AYRI GOSTERMIYOR

    • Ramazan
      Ramazan

      Kim watsap ımı taramış veya kimler beni takip ediyor

  5. esra
    esra

    saçmalık ötesi,whatsapp ı açıyorum elim yanlışlıkla adamın profiline dokunuyor noldu şimdi ne işinize yarayacak.bukadarda sapıtmayın millet paronayak oldu iyice.

  6. Süleyman
    Süleyman

    Beni iPhone’da başka çıkıyor denedim bide ücretlimi

    • Süleyman
      Süleyman

      Bu kişi beni engellemiş olsa bile baktığında kim bakmış diye görebilecekmiyim

      • Insta Takipçi
        Insta Takipçi

        Merhaba, bu durumda görmeniz mümkün değildir.

  7. Murat
    Murat

    Bende neden çalışmıyor

  8. Murat
    Murat

    Çalışmıyor çok uğrştım sildim tekrar yükledim ama çalışmıyor

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba, uygulama ile akıllı cihaz özellikleriniz uyuşmuyor olabilir.

  9. mustafa
    mustafa

    beni whatsaptan engelleyen kişiyide gösteriyormu

  10. Canan
    Canan

    Merhaba ben cox sayda wp plus indirdim acdim ama profilime kim bakdi die net biwey gostermiyo bana tavsiyede bulduqunuz wp plus linkini yazin bizahmet

    • Enes Bulut
      Enes Bulut

      Merhaba, bu tarz uygulamalar cihaz güvenliğinize ve whatsapp güvenliğinize zarar verebilir. Kullanmamanızı tavsiye ederiz.

  11. taner
    taner

    Bende kayıtlı olmayan kullanıcıların whatsapp profilime bakıp bakmadığını görebilir miyim ? Teşekkürler..

  12. fırat yaner
    fırat yaner

    Whatsapp Durumları Kalıcılık Süresi Nedir?

  13. Nihat
    Nihat

    Anlamadim