İsmimizi fenomist.com olarak değiştirdik! +12 yıllık marka adımız instatakipci.com fenomist.com olarak değişmiştir.
Daha Fazla

Youtube Kapak Fotoğrafı Nasıl İndirilir?

Youtube kapak fotoğrafı indirme konusu birçok Youtube kanalı sahibini ilgilendirmektedir. Bilindiği üzere Youtube kanallarında profil fotoğrafının yanında geniş bir kapak fotoğrafı alanı bulunmaktadır. Bu alana belirli ölçüler doğrultusunda fotoğraf eklenebilmektedir. Bu konuda İnternet üzerinde birçok eğitim ve paketler bulunmaktadır. Kanalın içeriğini kapsayan ve uygun boyutlarda olan kapak fotoğrafları isteğe bağlı olarak yüklenebilmektedir.

Youtube Kapak Fotoğrafı Nasıl Tasarlanır?

Youtube kapak fotoğrafı tasarlamak için öncelikle fotoğrafın boyutlarını bilmek gerekmektedir. Youtube kanal kapak fotoğrafları için 2560×1440 boyutu için tasarımlar tercih etmektedir. Herhangi bir Photoshop programından ilgili boyutları girerek istediğiniz kapak fotoğrafını oluşturabilirsiniz. Genel olarak bu boyutlar için özel fotoğraf paletleri bulunmaktadır. İnternetten kolaylıkla bulabileceğiniz bu paletlerde Youtube kapak fotoğrafı için özel bir alan ayrılmaktadır. Bu alana ise istediğiniz görseli düzenleyerek koyabilmektesiniz. Böylelikle çok daha kolay bir şekilde kendi Youtube kanal kapak fotoğrafınızı oluşturabilmektesiniz.

youtube kapak fotoğrafı indirme

Hazır Youtube Kapak Fotoğrafı İndirme

Eğer ki kendi kapak fotoğrafınızı indirmek yerine hazır kapak fotoğraflarından faydalanmak istiyorsanız İnternet size en büyük kaynaklık edecektir. Aslında bu durum tamamen sizin durumunuza bağlıdır. İnternet üzerinde bedava ve paralı olarak birçok Youtube kanal kapak fotoğrafları bulunmaktadır. Hoşunuza giden herhangi bir kanal kapak fotoğrafını dilediğiniz gibi kullanabilmektesiniz. Ancak bilmeniz gerekir ki paralı olan bir kapa fotoğrafını izinsiz bir şekilde alıp kullanmanız takdirinde çeşitli telif hakları sorunlarıyla uğraşabilirsiniz. Bu yüzden kapak fotoğrafı seçerken telif hakları ile ilgili konulara dikkat etmeniz daha iyi olacaktır.

Youtube Kanal Kapak Resmi Neden Önemlidir?

Bildiğiniz gibi günümüzde birçok Youtube bulunmaktadır ve bu Youtuber olan kişiler kendi kanallarına düzenli olarak içerik üretmektedirler. Youtube artık genel bir Pazar alanı olduğu için kanal sahipleri oldukça profesyonel çalışmalıdır. Bu noktada Youtube kapak fotoğrafı da özen gösterilmesi gereken bir alandır. Eğer ki profesyonel bir kanal yürütüp bundan gelir elde edilmek isteniyorsa kapak resmine de önem verilmesi gerekmektedir. Gerekirse ücret ödenip özel bir kapak fotoğrafını yaptırmak bile olumlu sonuçlar doğurabilmektedir. Yeni gelen ziyaretçiler ise ilgili kanalı daha iyi bir şekilde görüp abone olma eğiliminde bulunabilirler. (Youtube Destek)

Özellikle Youtube’a yeni başladıysanız her şeyi kendiniz yapmanız çok daha iyi olacaktır. Her ne kadar zor bile gelse kendi kapak fotoğrafınızı yapmanız size olumlu katkılar sağlayacaktır. Hiçbir şey bilmediğinizde ufak bir araştırma ile Youtube kapak resmi yapma işlemlerinizi halledebilirsiniz. Zamanla öğreneceğiniz teknikler ile birlikte çok daha profesyonel kapa fotoğrafları tasarlayıp onları kullanabilirsiniz. Youtube kanal kapak fotoğrafının bu kadar önemli olduğu günümüzde hâlâ birçok kişi profesyonel anlamda tasarımlar kullanmamaktadır. Sizler eğer bu konuyu ciddiye alıp kaliteli tasarımlar ile kanalınızı düzenlerseniz diğer Youtube kanallarından daha ön plana çıkma şansını elde edersiniz. Youtube kanal kapak fotoğrafının kaliteli olması her anlamda kanalınızın daha iyi görünmesini sağlayacaktır. Youtube kapak fotoğrafı indirme işlemi artık sizin için bir sorun olmaktan çıktığını düşünüyoruz.

YouTube Thumbnail indirme işlemeleriniz için ilgili linkten ücretsiz aracımızı kullanabilirsiniz!

Bu Yazıları da Sevebilirsiniz
YouTube’un Yeni Özelliği
YouTube’un Yeni Özelliği "Hype" Nedir?

YouTube kısa süre önce küçük çaplı video içerik üreticilerine daha fazla topluluk desteği sağlamak için YouTube Hype aldı yeni bir stratejiyi test ett...

YouTube Shorts Para Kazanma Rehberi
YouTube Shorts Para Kazanma Rehberi

Türkiye’de ve Dünyada en yaygın ücretsiz video yayınlama platformu olan YouTube, yakın zamanda bizleri YouTube Shorts ile tanıştırdı. Kelime anlamı ‘’...

YouTube kanalınızı geliştirmek için YouTube Hizmetleri adlı sayfamıza göz atın!

Youtube kanalınızı geliştirmek ve yükseltmek için sitemizi ziyaret edebilirsiniz; https://www.fenomist.com/youtube-abone-satin-al

Hakkında Sıkça Sorulan Sorular

Youtube Kapak Fotoğrafı İndirme hizmetimiz için sizlerden hiçbir ücret talep etmemekteyiz.

Youtube Kapak Fotoğrafı İndirmek için ve sitemizde bulunan diğer tüm ürünlerimiz için sizlerden hiçbir şekilde şifre veya kişisel bilgileriniz istenmez.

Youtube Kapak Fotoğrafı İndirme aracımız ile istediğiniz Youtube kanalının kapak fotoğrafını zahmetsiz bir şekilde sitemiz üzerinden indirebilirsiniz.

Youtube kanal fotoğrafınızın en çok dikkat çeken kanal özelliklerinizden biri olacaktır. Profilinizi daha görünür hale getirmek adına fayda sağlar.

Youtube kanalı kurarak ve yüksek etkileşimlere erişerek reklamlar üzerinden ve izlenme sayılarınız üzerinden gelir elde edebilirsiniz.

Çocuklara özel olarak oluşturulmuş ve kategorize edilmiş içeriklere “Çocuklara özel içerik” denilmektedir.

Enes Bulut

Yazılar: 467

Ben Enes Bulut, 2014 yılında Yeditepe Üniversitesi Reklamcılık bölümünü tamamladıktan sonra İçerik Yazarlığı ve Editörlük alanına yöneldim. Bu alanda yaklaşık 6 yıldır Instatakipci.com bünyesinde çalışıyorum. Sosyal medya ve dijital pazarlama uzmanlık alanım olmak üzere birçok konuda özgün ve özel... Devamını Oku

Bu Yazıları da Sevebilirsiniz
Youtube Kapak Fotoğrafı Nasıl İndirilir? Hakkında 2 Adet Ziyaretçi Yorumu

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

(Toplam: 22 Ortalama: 5 )

2 yorum

  1. Taner
    Taner

    Youtube kanalımın kapak fotografını bilgisayarıma indiremiyordum öğrendim ama blogun cok faydası oldu eksik olmayın 🙂

  2. Orçun İPEKÇİ
    Orçun İPEKÇİ

    Youtube kapak fotografının nasıl indirildigini anlatan güzel bir blog yazısı